jola1978 16.04.07, 19:39 szukam osoby, która ma uprawnienia do wyznaczania granic działki. Kupiłam działkę i chciałabym wyznaczyć dokładnie jej granice. Ile to kosztuje? Kontakt mailowy: jola1978@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prześmiewca Re: geodeta IP: *.centertel.pl 16.04.07, 23:23 Uważaj Jolu przy podpisywaniu wszelkich dokumentów które Ci podsunie geodeta. Przedewszystkim niech Ci udekumentuje że Twoja działka posiada powierzchnię którą masz wpisaną w rejestr gruntów bo możesz całe życie płacić za kogoś takie są realia dzisiejszych pomiarów mam przykład z Rzeszowa kiedy firma geodezyjna z ulicy Targowej mierzyła grunty w Bialej-Zastruże a w rzeczywistości opierała się na wskazaniach jednostronnych ludzi/sąsiadów/ i dziś są problemy.Jak się dziś ich zapytasz to oni nic nie mierzyli, tylko opierali się na wskazaniach ludzi a przy "pomiarach" na które wezwali ludzi pisemnie, to oni mierzyli.Wynika z tego że wzięli pieniądze za darmo.Oczywiście wszystkie te "pomiary" zweryfikujemy choćby miały kosztować krocie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola1978 Re: geodeta 17.04.07, 10:23 Dziękuję za ostrzeżenie. To dla mnie bardzo pomocne. Dziękuję. A może osoby z forum mają jakieś sprawdzone firmy (osoby prywatne) w tym zakresie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuraiko Re: geodeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 18:17 mój ojciec się tym zajmuje, ale to byłaby reklama ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowiak37 Re: geodeta 24.10.16, 15:35 Polecam Pana Grzegorza Kubas. Jest bardzo doświadczonym i wykwalifikowanym geodetą. Korzystałem z jego usług i byłem zadowolony. Konkurencyjne ceny. Polecam odwiedzić ich stronę www.acram.pl Odpowiedz Link Zgłoś
a_licja7 Re: geodeta 06.12.16, 11:23 Polecam firmę Acram i Pana Grzegorza. Proszę się z nim skontaktować, on wszystko Pani wyceni. geo.acram.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
90magda.kusal Re: geodeta 20.12.16, 08:59 Ja również polecam Pana Grzegorza. Też wydzielałam u niego działki. Bardzo rzetelnie, szybko i co najważniejsze bardzo tanio. Odpowiedz Link Zgłoś