Gość: MC IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 19.04.07, 20:58 BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: Rzeszów trafi na billboardy IP: *.amsnet.pl 19.04.07, 23:28 Sam sądziłem, że nie mamy szans z tym kalendarzem, a tu proszę! Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
janborek5 Re: Piszcie ,co ma byc na bilbordach o Rzeszowie! 20.04.07, 09:42 wg. mnie powinnien być duuuuży napis: RZESZÓW - NAJPIĘKNIEJSZE POLSKIE MIASTO NA WSCHÓD OD WISŁY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-lach Re: Piszcie ,co ma byc na bilbordach o Rzeszowie! IP: 62.93.47.* 20.04.07, 10:16 powinno sie pokazac najpopularniejsze elemanety architektoniczne czyli podpromie, zamek, moze projekt millenium hall i valeant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Piszcie ,co ma byc na bilbordach o Rzeszowie! IP: 84.38.160.* 20.04.07, 12:16 "RZESZÓW - NAJPIĘKNIEJSZE POLSKIE MIASTO NA WSCHÓD OD WISŁY!" ale się zagalopowałeś.. valeant staryyy.. ja myślę że takie widoczki rzeszowa a nie jakieś imprezy ... zamek moze byc, cushman, mh, wiodk na miasto w nocy ze słociny.. I OCZYWIŚCIE POMNIK !!!! tylko co w reszcie polski interesuje ich rzeszów? napiszą zaraz sprejem że wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cris Re: Piszcie ,co ma byc na bilbordach o Rzeszowie! IP: *.prz-rzeszow.pl 20.04.07, 14:45 jak zaczna promowac na tych bilboardach imprezy ludowe to sie nie zdziwie ze napisza 'wiocha' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Cool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 07:22 Grzegorczyk jest cool, może powolny człowiek ale cool, nie jest taki nadęty jak pseudo inni artyści i pseudo agencje reklamowe. Miałem przyjemność z nim pracować bardzo dawno, przyznam wymiękałem z nim ale mam do niego szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś