Dodaj do ulubionych

S5 na zachodzie zamiast naszej S19? Dziś protest!

IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 20.04.07, 09:06
gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4074719.html
Jak myślicie, na którą drogę zabraknie kasy żeby można było budować S5? Bo ja
już się domyślam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mieszkaniec Re: S5 na zachodzie zamiast naszej S19? Dziś pro IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 20.04.07, 09:09
      Dziś protest przeciwko opóźnianiu lotniska, A4, S19 i olewaniu Rzeszowa!
      Zbiórka o 15:00 pod ratuszem!
      • Gość: ms Re: S5 na zachodzie zamiast naszej S19? Dziś pro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 10:02
        a dlaczego pod ratuszem?? co to tadzik opoznia to wszystko czy rzad? bez sensu
        dla mnie ten protest
        • Gość: Mieszkaniec Re: S5 na zachodzie zamiast naszej S19? Dziś pro IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 20.04.07, 10:14
          Pod ratuszem zbiórka, potem idziemy Kościuszki i Grunwaldzką pod UW!
          • Gość: Jacek Re: S5 na zachodzie zamiast naszej S19? Dziś pro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 10:46
            Jestem sceptyczny co do pomysłów i również co do domysłów.
            Proponuję pohamować nerwy i włożyć je do konserwy.
            Po co wywoływać wilka z lasu. Są jakieś przesłanki ku temu że S5 będzie budowana kosztem S19? Są przesłanki ku wstrzymaniu/opóźnianiu budowy A4?
            Co do lotniska - to się zgodzę, że są te przesłanki.
            Jeżeli zacznie sie mówić, że nie chcemy kosztem S19 i A4 budowy innych dróg, to tym samym można zwrócić inżynierom uwagę, że właśnie tak można zrobić. A może oni do tej pory nie wzięli pod uwagę takiej opcji? A pod wpływem absurdalnych protestów wprowadzą je w życie.
            Proponuję przystopować.
            • Gość: furman asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 11:48
              czy do budowy drogi i autosrad będzie uzywane asfalty wg. norma obecnie
              obowiązujących ? jeśli tak to pieniądze znowu pójdą w bloto !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka