Gość: nikt Re: Protestujmy - nie pozwólmy wyburzyć pomnika IP: 84.38.160.* 15.05.07, 10:15 nie macie co robić,niech bernardyni zajną się kościołem i swoimi lubieżcami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykomuch zostawic wc!!!!!!!!! IP: *.dnet.pl 17.05.07, 17:19 zniszczyc komunistów tak ale wc zostawic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filozof Re: Protestujmy - nie pozwólmy wyburzyć pomnika IP: *.centertel.pl 15.05.07, 21:58 ja jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Protestujmy - nie pozwólmy wyburzyć pomnika IP: *.centertel.pl 15.05.07, 22:00 ja za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zły Re: Protestujmy - nie pozwólmy wyburzyć pomnika IP: *.ostnet.pl 18.05.07, 07:57 Usunąć tego fałszywego bożka jakim jest pomnik rewolucjonistów.Posadzć na tym miejscu ładne drzewa .Więcej zieleni. Odpowiedz Link Zgłoś
olias plany szaleńców są gorsze 15.05.07, 22:07 dziś w tv w Dzienniku TVP 1, godz. 19:30 podali że "oni" chcą zburzenia pomnika - oczywiście na koszt państwa, w ramach usuwania śladów po komunie. "Oni" - wg- Dziennika - chcą DOKŁADNIE W TYM MIEJSCU wstawić posąg Matki Boskiej. jeśli to prawda, to ci kretyni pobili Cyrk Monty Pythona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Psychol Źle się dzieje IP: *.ipt.aol.com 15.05.07, 23:03 Jeśli to prawda co pisze OLIAS to już się tylko pochlastać można, ... Ale ja myślę że Rzeszowianie obronią pomnik przed niedorozwojami i fanatykami. Posąg Maryi zamiast naszej Vaginy? Nigdy !!! Mamy już Rondo Papieskie, Uniwersytet "Świnty" Jadwigi, w planach Park Papieski, nawet ku..a mać kremówki ... Źle się dzieje w państwie kołtuńskim... Odpowiedz Link Zgłoś
tkr1953 Re: Protestujmy - nie pozwólmy wyburzyć pomnika 16.05.07, 09:52 Prymitywizm i dzicz taka sama jak po II wojnie. Ciekawe czy to mieszanie w ludzkich umysłach skończy się miłosierdziem chrześcijańskim dla ludzi bo dla pomników już chyba ratunku nie ma. Gdzie Ci nawiedzeni byli jak niektórzy walczyli o wolną i normalna polską rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś