Dodaj do ulubionych

H&M-obsługa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 15:43
Jakie macie doświadczenia z obsługą w H&M? Słyszałam od koleżanek, że dno. Od
kolegów, że na dziale męskim jak najbardziej OK. Ja wole tak robić zakupy, że
nikt za Tobą nie łazi i nie nadskakuje, ale jeśli potrzebuje pomocy i SAMA
poprosze to pomogą. Nie mam do nich nic choć słyszałam wiele. A Wy?
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: H&M-obsługa IP: 213.199.192.* 04.05.07, 16:00
      jesli o mnie idzie to akuart na stoisuku meskim zostałem za każdym razem miło
      obsłuzony tak wiec niemam zastrzeżeń;]
    • Gość: Mieszkaniec Re: H&M-obsługa IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 04.05.07, 16:43
      Najgorsza obsługa - Ravel. Obsługa zamiast pomagać klientom to stoi i rozmawia
      co drugie slowo przeklenstwa.
    • tishka Re: H&M-obsługa 04.05.07, 16:57
      jeszcze nigdy w h&m nikt mi nie naskakiwal
      wrecz przeciwnie, trudno bylo kogos znalezc zeby pomogl z rozmiarem np
      • Gość: Anka Re: H&M-obsługa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 17:30
        no ale wlasnie o to mi chodzilo-ja tak wole gdy nikt nie naskakuje-dlatego nie
        moge nic zlego na H&M powiedziec... bo fakt zadko kogos widac
        • cool_kid Re: H&M-obsługa 04.05.07, 18:10
          W rzeszowskich sklepach powinnaś być wniebowzięta bo jest tu standardem że
          trzeba szukać gdzieś ekspedientki która jest akurat zajęta rozmową z kilkoma
          innymi. Ja tez nie lubie nadskakiwania ale niech czasem pokaza ze pracuja.
          • Gość: Anka Re: H&M-obsługa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 18:20
            To, ze nie kręcą się wokół Ciebie to nie znaczy,że nie pracują. Nie wiem na
            czym polega praca w sklepie tego typu ale H&M jest na tyle duży, że chyba na
            brak zajęć nie narzekaja. Mi ten system odpowiada:)
            • cool_kid Re: H&M-obsługa 04.05.07, 18:52
              Np. Texas Club w Plazie, 20 klientów i 4 baby siedzące nabuzowane przy kasie i
              namiętnie gadające o pierdołach oraz obrzucające wzrokiem klientów, to na pewno
              ludzie którzy pracują...
              • Gość: anka Re: H&M-obsługa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 10:12
                Zgadzam się. Wiec nawet jeśli w takim H&M tez sobie stoją i gadają to mają
                szczescie, ze maja sie gdzie ukryc moze. Choc ja tam zawsze widze jak lataja
                roznoszac rzeczy z przymierzalni, ktore ludzie zostawiaja czesto w kabinach na
                podlogach nawet. Wiem bo nie raz weszlam a w srodku makabra. Gadajecych ich nie
                widzialam.
                • cool_kid Re: H&M-obsługa 05.05.07, 10:19
                  Hehe to samo w Reserved, zawsze ciuchy w przymierzalniach. Ale czemu się dziwić
                  skoro na weekend się wiocha zjeżdża i to są przeważnie ludzie poniżej krytyki.
                  Swoją droga Reserved i Big Star na 3-go Maja to chyba jedyne sklepy z normalną
                  obsługą w tym mieście.
                • Gość: kondzi Re: H&M-obsługa IP: *.krak.tke.pl 05.05.07, 23:31
                  hm to rodzaj samoobslugowego hipermarketu tyle ze z ciuchami.... tak on działa
                  na zachodzie więc czego więcej chcielibyśmy oczekiwać w polsce? jest OK
          • Gość: Felicjan Dulski Re: H&M-obsługa IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 06.05.07, 07:18
            Dokładnie! W kółeczku stoją i gadają non stop. W 90% sklepach! Albo metkuję,
            poprawiają wystawy, układają a Klient musi się przepychac. Nie lubię robić
            zakupów w Galeriach, ale wyjścia nie mam :(. Może jakieś kursy powinni Ci
            "sprzedawcy" ukończyć jak podejść do Klienta. Chyba, że zarabiają 600 zł. i mają
            to daleko. No i tak źle i tak nie dobrze...
    • Gość: bubu Re: H&M-obsługa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 14:49
      Hm w H&M całkiem spoko. Ja nie narzekam.. Nawet mi się podoba. Normalni ludzie
      nie potrzebują chodzącej za Tobą pindzii, potrafią znaleźć odpowiedni rozmiar na
      wieszaku, a gdy jest jakiś problem to dopiero w tedy się pytamy obsługi, która
      odpowiada i nas słucha. A nie, że chodzą za nami do przymierzalni i czekają,
      żeby nas zobaczyć i powiedzieć, że wyglądamy cudownie ;]
    • o.jeny Re: H&M-obsługa 13.06.07, 12:56
      ja jestem bardzo zadowolona z obslugi, rowniez nie lubie narzucajacych sie
      sprzedawcow bo nie jestem dzieckiem i jak bede chciala prosic o pomoc to
      poprosze, a nie ze ledwo wejde do sklepu i "moze pani w czyms pomoc?". w
      niektorych sklepach kaza sprzedawcom tak sie "troszczyc" o klienta ale moim
      zdaniem daje to odwrotny skutek. w H&M czuje sie swobodne, nikt nie patrzy mi
      na rece jakbym miala zaraz cos ukrasc, biore sobie ile chce rzeczy do
      przymierzalni, dziewczyny przy kasie zawsze usmecheniete i czesto prosze je
      zeby zadzwonily mi do innego H&M czy nie ma mojego rozmiaru i zawsze robia to
      bez glupiej miny, nigdy nie odczulam ze robia to niechetnie. raz mialam tylko
      niefajna sytuacje ze chcialam zaplacic za ciuszek i stoje przy kasie i nikogo
      nie ma. czekalam chyba kilka minut i nikt sie nie zjawil wiec musialam isc
      zaplacic na inne pietro (w katowicach H&M jest pietrowy). ale ogolnie wszytsko
      ok :)
      • Gość: pio Re: H&M-obsługa IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.06.07, 13:47
        tak sie sklada ze pracuje w h&m (ale nie w rzeszowie). nie moge tu napisac
        szczegolow pracy ale musze kilka rzeczy wyjasnic ktore zostaly poruszone wyzej.
        to czy Wam podczas zakupow sprzedawcy "nadskakuja" czy nie to zalezy od
        filozofii danej sieci sklepow. w h&m akurat tak nie jest. i dobrze!!! bo tez
        tego nie znosze.
        pracujac w h&m sprzedawca nigdy sie nie nudzi - zawsze jest cos do zrobienia.
        serio. a jesli juz zobaczysz sprzedawce ktory sie opiera czy gada z kims to
        brutalnie mowiac opier*** się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka