Gość: zainteresowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 19:53 Jednak pis chce chyba wykonczy tego kolakowskiego, no bo jak mozna wytlumaczyc ,ze pcha taka miernote na takie stanowisko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lambada W Żurawicy czekają na marszałka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 19:59 Patrzcie ludzie, co za dziwny zbieg okolicznośc. W rzeszowskim KRUS-ie konkurs na dyrektora "wygrywa" wybitny specjalista z dziedziny ubezpieczeń (ciepłownik), członek Samoobrony. Dyrektorem szpitala w Żurawicy mianowano wybitnego "specjalistę" z zakresu ochrony zdrowia (nauczyciela histori), poplecznika PIS-u. Pewnie przykładów znalazłoby się znacznie więcej, tylko nie wypłynęły na szersze forum. Wiemy zatem, jak wygląda realizacja "prawa i sprawiedliwości". Teraz K... My! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurand Łapiduchom mieknie rura... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 20:02 ciekawe, czy by tak protestowali w prywatnym szpitalu?? Ale w publicznym to jeszcze wszystko jak za komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aktor Re: Łapiduchom mieknie rura... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 20:47 za komuny to protestowali ci przeciwko ktorym dzisiaj protestuja. A mialo byc lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga L. W Żurawicy czekają na marszałka IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.05.07, 21:29 Jeżeli pan Kołakowski posiadałby wykształcenie z zakresu pedagogiki rewalidacyjnej, to jeszcze mozna byłoby zrozumieć jego parcie na szpital psychiatryczny. W tym przypadku, należy przypuszczać, w grę wchodzi skrajny brak samooceny albo cierpienie zwane zespołem urojeniowym manii wielkości. A może... właśnie leci kabarecik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewolucja czas roższeżyć protest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 21:42 Drodzy państwo. Poprzyjmy załogę. Z tego co wiem obecny dyrektor musi jutro opuścić szpital. Proponuję o 8.00 rano zbiórkę przed bramą szpitala. Wesprzyjmy załoge i pokażmy ludziom pokrju kołakowskiego, ziobry i sosny gdzie ich miejsce. niech piecowy pali w piecu, historyk po sn uczy w przedszkolu a lekarz niech pracuje w szpitau. Nie dopuśćmy do tego by TA PATOLOGIA stała się w naszym kraju normalką. dzisiaj szpitale w żurawicy przemyślu i kolejowy spzoz ze sportowej a jutro nawet stanowisko sprzątaczki będzie obsadzane prze ludzi ich pokroju. nie dajmy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Członek PIS Re: W Żurawicy czekają na marszałka IP: 82.177.6.* 08.05.07, 12:12 Jestem członkiem PIS z Rzeszowa. Wierzcie mi, że także zbulwersowany jestem decyzją odwołania pana Jacka Barketa ze stanowiska dyrektora Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Zurawicy bez podania jakichkolwiek przyczyn i powodów. Powód który podał Wicemarszałek Ziobro w stosunku do człowieka który nie miał nic do czynienia z poprzednią ekipą PZPR i UB jest żenujący i nie na miejscu Wiem, że dyrektor Jacek Barket cieszył się doskonałą opinią jako sprawny menadżer i organizator w Urzędzie Marszałkowskim. W końcu Szpital ten jako jedyny na podkarpaciu prosperował bez długów. Także stosunki miądzyludzkie i pracownicze w tym szpitalu były bardzo poprawne, świadczy o tym też fakt, że cała załoga stoi murem za swolm dyrektorem i jest także zbulwersowana jego bezpodstawnym odwołaniem. Opinia krórą wam tutaj przedstawiam jest opinią większości członków mojej partii PIS, na Podkarpaciu. Zgadza się z nią zdecydowana większość zarówno członków z Rzeszowa, Jarosławia jak i Przemuśla i Żurawicy. Dlatego w ich imieniu przepraszam za to pracowników szpitala w Żurawicy i pana Jacka Barketa. Decyzję rezygnacji nowo powołanegodyrektora na rzecz pana Jacka Barketa pozostawiam w jego sumieniu. Jednocześnie zwracamy się do Wojewody podkarpackiiego Ewy Draus, aby wszczęła postępowanie wyjaśniające, które ma ocenić, czy odwołanie Jacka Barketa ze stanowiska dyrektora Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Zurawicy odbyło się zgodnie z prawem. Namawiam także gorąco załogę i związki zawodowe szpitala w Żurawicy, aby z takim wnioskem zwrócili się do Wojewody podkarpackiiego, czy odwołanie Jacka Barketa ze stanowiska dyrektora Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Zurawicy odbyło się zgodnie z procedurami i prawidłowo pod względem formalnoprawnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzenia Re: W Żurawicy czekają na marszałka IP: 82.177.6.* 08.05.07, 17:12 W końcu coś nowego. Ale co to zmieni, że członkowie PIS przepraszają, jak i tak twardogłpwi przywódcy PISu z Rzeszowa wyżej stawiają na prywatę, niż na dobro naszego województwa. A temu nowemu dyrektorowi życzę z człego serca takiego kppa w dupę, any znalazł się w tym szpitalu jako pacjent. Tylko nie wiadomo czy ktoś takiego sk...syna będzie chciał leczyć w tym szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś