Dodaj do ulubionych

Kazimierz G. prezydent Rzeszowa

IP: *.dhcp.oxfr.ma.charter.com 13.05.07, 03:55
Skoro jak widze rozpoczela sie juz kampania wyborcza, pozwole sobie wysunac
kandydata na stanowisko prezydenta miasta.Moim kandydatem jest pan Kazimierz
Gren.Chcialoby sie powiedziec ,jak krol Midas czego nie dotknie zamienia sie
w zloto.Ponadto elokwentny,obyty,szarmancki,przystojny,z
wyksztalceniem,bezinteresowny.Mozna by dlugo wymieniac zalety pana
Kazimierza, jednak na dzien dzisiejszy nie widze lepszego kandydata!!!

Slogan wyborczy:

Spadla Tadka maska
wladza w rece Kazka
Obserwuj wątek
    • Gość: Ciekawski Re: Kazimierz G. prezydent Rzeszowa IP: *.rzeszow.mm.pl 13.05.07, 08:00
      Brawo Wentyl! Ja jestem za!:):):) Mądre miasto musi mieć jeszcze mądrzejszego prezydenta!!!:):):)Tylko żal mi dotychczasowych sekretarek. Co one bidule zawiniły?:):):) Przyszły PREZYDENT KAZIMIERZ G. z pewnością zatrudni Monikę z Katowic, a nasze rzeszowianki precz przegoni!!! Wentyl, zastanów się, gdzie Twój patriotyzm lokalny?!:):):)
      • Gość: Prześmiewca Re: Kazimierz G. prezydent Rzeszowa IP: *.centertel.pl 13.05.07, 08:39
        Mam gwarantujące sukces hasło dla pana Kazimierza.
        Dmuchaj,dmuchaną.
    • Gość: papa Re: Kazimierz G. prezydent Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 11:08
      nasz kandydat to kolega obecnego
      • Gość: ds16 [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 12:29
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Kaźmirz Przestraszyłeś mnie ! IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 13.05.07, 19:46
      Po tytule sądziłem, że chodzi o innego Kazimierza G.- od dawna już rządzącego
      Rzeszowem.
      • Gość: ty Re: Przestraszyłeś mnie ! IP: *.nm.e-zet.pl 13.05.07, 21:05
        No jeśli ma nami kierować dwóch Kazików G.A tak na marginesie obaj są siebie
        warci
        • Gość: Kaźmirz Tak mówisz ? IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 13.05.07, 22:48
          Jeśli tak jest, to " czarno " widzę przyszłość naszego miasta.
    • Gość: zazdraszczam Re: Kazimierz G. prezydent Rzeszowa IP: 84.38.160.* 13.05.07, 23:16
      no i jaki jurny ! za 26 latke sie wziął ale go zrobiła w trąbe,
      poszła z młodszym (pewnie miał większego )
      • Gość: lala Re: Kazimierz G. prezydent Rzeszowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 19:48
        Jak gago Kaźmirz, autentyk wystarczy posłuchać na jakiej kolwiek imprezie
        osiedlowej, cyt "troszku" "pindziesiąt zł."
        Wyobraźmy sobie spotkanie na szczycie z udziałem Kazia co inni pomyślą.
        Tylko z drugiej strony inni będący u władzy nie ustępują elokwencją a nawet
        przewyższają.
    • Gość: zlosliwiec Re: Kazimierz G. prezydent Rzeszowa IP: *.intertele.pl 14.05.07, 23:48
      przeciez pan Kazimierz G. od dawna wlada tym miastem. Tyle ze to zdajsie nie
      ten KG, o ktorego koledze chodzilo
      • Gość: men Re: Kazimierz G. prezydent Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 10:03
        srebrny krzyz zaslugi , komu? komu?
        • Gość: oponent Re: Kazimierz G. prezydent Rzeszowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 16:23
          Kzyzyk Każmirz juz mo, jeno oczekuje Orła Białego, pewnikiem go otrzymo ino trza
          zmienic partyje na PiS.
          Partyjo jak partyjo aby być u władzy.
          Maluśka włdżiunie juz mo bo zwalnia sekretarki jak mu pasuje.
          • Gość: anatomia Re: Kazimierz G. prezydent Rzeszowa IP: 84.38.160.* 18.05.07, 07:55
            nie pomoze władza , kaska , jak sie ma małego ptaszka !
            (a ta monika z katowic to niby dlaczego kazia odstawiła ??? )
            • Gość: Jony Re: Kazimierz G. prezydent Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 15:29
              Ja znam kazia osobiście i mówię ten człowiek to Dyzma współczesnych czasów.
              • Gość: miki Re: Kazimierz G. prezydent Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 13:53
                szanse kandydata wzrosly po glosowaniu radnych nt. inwestycji p.Podkulskiego?
    • Gość: MC skonczcie juz pierd*** ciagle o Greniu IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 30.05.07, 16:54
      kilku idiotow dobralo sie i ciagle jada po Greniu.banda kretynow pochwalcie sie
      co potraficie sami, napinacze i jelopy do szkoly wio a nie na forumach
      siedziec!!!
      • Gość: ortograf Re: skonczcie juz pierd*** ciagle o Greniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:52
        Nie wiem jak odebrać Twój post?
        Czy jako aluzje czy też jako wypociny analfabety.
        Jeżeli to pierwsze to gratuluje celnej riposty co do wykształcenia KG.

• Gość: 1905 Re: skonczcie juz pierd*** ciagle o Greniu IP: 217.153.105.* 31.05.07, 07:23
        Jak ci nie pasi to nie czytaj i nie zagladaj do tego tematu
        A jelopow i idiotow to sobie MC poszukaj na stadionie podczas zawodow zuzlowych
        Wio to chyba zaslyszane na zuzlu ? Wszak to wiejski sport
        • Gość: ortograf Górą inteligencja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 09:27
          Wszak głupota zawsze stanie w obronie głupoty.
          Dlatego trzeba przejść do porządku dziennego, że wykształciuch staje w obronie
          towarzysza Kazia.
          • Gość: Ciemnogród Re: Górą inteligencja IP: *.rzeszow.mm.pl 04.06.07, 00:13
            Skończcie już pierd.... o Greniu! - pisze gość MC. Skąd my znamy ten język, te odzywki?... A więc jednak - chłop żywemu nie przepuści! Greniowe ma być na wierzchu i na ostatku! Dobra, niech tak będzie, bo ten człowiek bez honoru i bez ambicji,i tak jest bezkarny w moim mieście. Ciemnogrodzie...
            • Gość: plamka Re: Górą inteligencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 11:40
              Tak to jest z chłopami z Nowej Grobli.
              Awans społeczny i wyprowadzka do Rzeszowa gdzie skończył studia OHP, następnie
              drugi fakultet - matura - błyskawiczna w stylu działaczy samoobrony, no a teraz
              trzecie studia na renomowanej uczelni w Tyczynie.
              Zazdroszcze samozaparcia w dążeniu do celu.
              Prezydentura jednak odpada, bo grono wrogów rośnie z roku na rok.

• Gość: Ciemnogród Re: Górą inteligencja IP: *.rzeszow.mm.pl 05.06.07, 15:25
                Zgadzam się z Tobą plamka z jednym wyjątkiem. Nie byłbym tego pewny, czy Greń nie zostanie prezydentem Rzeszowa i mówię serio! Po pierwsze - Greń ma tyle już wrogów, a i tak robi swoje. Po drugie - w tym kraju można być nawet wicepremierem debilem, w dodatku po wyrokach sądowych. A co dopiero prezydentem Rzeszowa...Plamka zauważyłeś(aś?) pewną prawidłowość w naszym życiu społeczno-politycznym? Im większy, w dodatku bez zahamowań drań - tym wyżej awansuje! A później pospólstwo narzeka, że w Polsce jest tak, a nie inaczej... Kaziu Greń to najzwyklejszy twór współczesnych czasów i nie ma się czmu dziwić!
                • Gość: plamka Re: Górą inteligencja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 18:38
                  Prawda lecz częściowa - wspominasz rządzących na stołkach i z wyrokami.
                  Lecz oni swoim "podwładnym" załatwiają stołki i po dojściu do władzy
                  "obdarowują" stanowiskami.Jest to klasyka w polityce.
                  Ja mam ten komfort w wyrażaniu opinii, gdyż znam kilku "przydupasów",którzy
                  tracili dla niego czas, pieniądze w zamian za czcze obiecanki a teraz oni są w
                  pierwszej lidze wrogów - po prostu ich wydymał i teraz nabiera innych na obiecanki.
                  Dlatego lista wrogów lawinowo rośnie.
                  Fałszem i obłudą bije na głowe obecnych decydentów, śmiem twierdzić - jest
                  bardzo niebezpieczny i wyrachowany - gdy dojdzie do władzy to zgroza.
                  Przykład "sexkretarki" albo nazwijmy inaczej asystentki, d/s futsalu, pokochała
                  innego to na zbity pysk wylana, itd. itd.
                  • Gość: ULA Re: Górą inteligencja IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 05.06.07, 19:00
                    super przynajmniej bedzie to facet z krwi i kosci RZESZOWIANIN ZNAM GO Z
                    MLODYCH LAT
                    • Gość: MAREK Re: Górą inteligencja IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 05.06.07, 19:08
                      JA TEZ GO ZNAM JAK MIALY STRAGAN NA RYNKU ALE PUZNIEJ SIE WYBILW GORE ALE
                      BEDZIE FACET Z RZESZOWA
                      • Gość: 1905 Re: Górą inteligencja IP: 217.153.105.* 05.06.07, 20:18
                        Resovia awansowala do 3ligi jak znam Grenia to pojawi sie naW22 z gratulacjami
                        z pucharem (bedzie napisane na nim ze to od niego) wszak sukces ma wielu ojcow
                        Kaziu skorzysta z okazji aby sie ogrzac przy ogniu (kibicach czyt wyborcach)
                        • Gość: Ciemnogród Re: Górą inteligencja IP: *.rzeszow.mm.pl 05.06.07, 21:56
                          Poczytaj plamka. Jest Ula, jest Marek - może Ci sami osobnicy pod innymi pseudonimami?... Ale to jest nieważne. Poczytaj to, co piszą te kreatury, a zrozumiesz całkowita miałkość jakichkolwiek wyobrażeń o tym, czym jest moralność w współczesnym świecie. Dopóki istnieją takie kreatury, Greń jest spokojny i bezpieczny... Mówiąc szczerze, to pies mu mordę lizał. Zastanówmy się jaki jest sens pisania o kimś takim, jak Kazimierz Greń?...Zawsze przy okazji pojawią się Ule, Marki. A może to w w nich ukrywa się Greń? A może ten świat naprawdę jest do reszty zdegenerowany?....Niestety, to chyba prawda.
                          • Gość: plamka Re: Górą inteligencja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 22:53
                            Każda potwora znajdzie amatora.
                            Pewne cechy chrakteru odpowiadają innym, ze względu na podobieństwo.
                            Dlatego nie dziwią mnie posty, popierające jego nicość, bo co jemu podobni mogą
                            napisać?
                            Sens pisania jest, bo czytają to wszyscy i trzeba w miarę możliwości, ostrzegać
                            innych przed fałszem o błudą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka