Gość: Saladyn IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 23:09 Przeglądałem stronę WSiZ i oto co znalazłem : Katedra Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej prof. dr hab. Jerzy Chłopecki - Kierownik Katedry prof. dr hab. Włodzimierz Bonusiak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietrekrz Re: WSIZ 31.05.03, 23:25 Gość portalu: Saladyn napisał(a): > Przeglądałem stronę WSiZ i oto co znalazłem : > > Katedra Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej > prof. dr hab. Jerzy Chłopecki - Kierownik Katedry > prof. dr hab. Włodzimierz Bonusiak > NO I CO Z TEGO WYNIKA, ŻE MAJĄ NIEZŁA KADRE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: WSIZ IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 01.06.03, 22:33 W normalnym warunkach u konkurencji sie nie pracuje. To tak jakby prezes firmy A pracował na 1/2 etatu u swojego największego konkurenta - firmy B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student UR Re: WSIZ IP: *.krak.tke.pl 18.06.03, 15:03 co jak co ale strone internetową maja przejrzystą i czytelną...no i zawsze dostępna a nie jak URzeszowskiego:)i umieja sobie radzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abakus Re: WSIZ IP: 213.25.15.* 20.06.03, 09:40 jestem absolwentką tej "słynnej" uczelni(licencjat) i cieszę się że studia magisterskie skończyłam na AE w Katowicach bo papier trochę więcej znaczy i nie zdzierali tak forsy jak WSIZ Odpowiedz Link Zgłoś
enfant_terrible Re: WSIZ 22.06.03, 12:02 Hm, i co z tego wynika??? pozdr. enfant terrible Odpowiedz Link Zgłoś