Gość: ANIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 18:41 Jestem nauczycielem i podwyżki nie otrzymałam, nawet te marne 5% Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie nauczyciel Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.rzeszow.mm.pl 20.05.07, 20:20 Idz na przedstawiciela lub do hurtowni - napewno więcej zarobisz, ale.... czy będzie Ci się chciało pracować 40h lub nawet troszkę więcej tygodniowo skorio teraz pewnie pracujesz z 15 h/tygodniowo. Przestańcie narzekać jeżeli się nie podoba to można zawsze zmienić a nie iść na łatwiznę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ręce opadają Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 20.05.07, 21:12 Zapomniałeś o dwóch miesiącach wakacji, dwóch tygodniach ferii i mnóstwie wolnych innych dni "świątecznych".........a co, odrobina więcej jadu wstrzyknięta przez ciężko pracujących nie zaszkodzi przecież tym nierobom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K-Pax Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 20.05.07, 22:22 "Z badań przeprowadzonych przez naszą firmę w ubiegłym roku wynika, że blisko 45 proc. podkarpackich pracodawców ma problemy z wykwalifikowaną kadrą. Najchętniej zatrudnialiby handlowców, osoby do bezpośredniej obsługi klienta, specjalistów od marketingu i reklamy, informatyków, ekonomistów, ale także pracowników sezonowych - informuje Walawender..." A to ciekawe. Mam blisko 8 letnie doswiadczenie w handlu i markeingu,wyzsze wyksztalcenie ekonomiczne i doskonale wladam j.angielskim. W chwili obecnej pracuje w marketingu w b.duzej wirmie w UK i szukam oferty z Rzeszowa ktora sklonilaby mnie do powrotu do mego rodzinnego miasta. Poki co-takowej nie znalazlem...bo takowych po prostu NIE MA! Wystarzy zobaczyc na ostatnie inwestycje w stolicy podkarpacia aby zrozumiec,dlaczego zapotrzebowanie na rece do pracy ogranicza sie do kasjerek, sprzedawcow, akwizytoriw...O oferowanych zarobkach juz nie wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 22:44 rynek pracy na Podkarpaciu sięgnął dna, o czym my mówimy, sam Rzeszów dobrze sie obławia, a cała reszta to bida aż piszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldemar Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.crowley.pl 21.05.07, 09:10 witam, niedlugo przeprowadzam sie do rzeszowa z wroclawia. na razie pracy nie mam, jak myslicie, czy ekonomista-finansista z 3 letnim doswiadczeniem znajdzie cos za min. 3 tys brutto? Odpowiedz Link Zgłoś
antykomuch11 Re: Rynek pracy na Podkarpaciu 21.05.07, 10:47 Marne szanse. Zostan we Wroclawiu. Odpowiedz Link Zgłoś
antykomuch11 Re: Rynek pracy na Podkarpaciu 21.05.07, 10:46 > Poki co-takowej nie znalazlem...bo takowych po prostu NIE MA! > Wystarzy zobaczyc na ostatnie inwestycje w stolicy > podkarpacia aby zrozumiec,dlaczego zapotrzebowanie na rece do pracy ogranicza > sie do kasjerek, sprzedawcow, akwizytoriw...O oferowanych zarobkach juz nie > wspominam. Swieta prawda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jania Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 22:46 gdzie w Rzeszowie mozna dobrze zarobić ??? słyszałem że w Zelmerze,ale tam jeszcze pełno starych niedouczonych znajomków siedzi po biurach i nie maja zamiaru odchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papaja Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 10:45 Byłam w urzędzie i "kompetentna pani" - na pewno od tego z czym przyszłam - niestety poinformowała mnie źle, ale szybko sprostowano mnie w innym urzedzie. Szkoda tyko ze musialam sie ochodzic. Więc co robic tam ten NIERÓB???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.centertel.pl 22.05.07, 18:43 Urzęduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazetka Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.nat.rsk.pl 21.05.07, 07:43 podwyżki, tak,100 zł może niektórzy dostaną? Z takimi zarobkami na pewno nic się nie zmieni, dalej bedzie widac biede. Do czego Ci ludzie maja z tej Angli wracać, same supermarkety, galerie. I tylko kasjerki i ekspedientki są poszukiwane, bo za tak marne pieniądzę nie mogą długo wyżyc pracując na tych stanowiskach. www.dieta-odchudzanie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.centertel.pl 22.05.07, 18:46 Marne zarobki, a jednak się odchudzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.nat.rsk.pl 21.05.07, 10:03 pora o podwyżki dla emerytów,każdy walczy a o tych co tyrali 40 lat co zapomnieliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: 212.162.205.* 21.05.07, 14:09 a po co podwyzki niby skad one maja sie wziasc? skoro mamy deficyt? rzad da wam podwyzki a nastepnie zabierze w podatkach (obecnie 75-80% waszych zarobkow pit cit, vat) !!!! wystarczy pojsc sladami slowacji podatek liniowy 15% pit, cit i vat 15% wtedy kazdemu wiecej zostanie i wszystko bedzie tansze. to jedyna droga aby bylo lepiej likwidacja podatkow i biurokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.centertel.pl 22.05.07, 18:50 Jedyny ratunek to obniżka cen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 21.05.07, 15:23 A w Tesco dalej 600 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
alliance_intelligence Re: Rynek pracy na Podkarpaciu 21.05.07, 19:29 Jest żle a będzie jeszcze gorzej .... czyt nieudolność sprowadzenia jakiej kolwiek inwestycji do Rz-ów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zew Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: 84.38.160.* 22.05.07, 13:11 Podziekujcie jasnie panu Podkulskiemu i jego przydupasom , to dzieki niemu miedzy innymi tak u nas jest. Kupujcie dalej u niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.centertel.pl 22.05.07, 18:55 "Kupujcie u niego"!!!!!!!!ha,ha,ha.Kupujesz u najemców lokali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.nat.rsk.pl 26.05.07, 19:45 bezrobocie nie spadło,tylko młodzi uciekają na zachód i tyrają tam na czarno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowa Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 20:36 Statystyki dotyczące poziomu zarobków i poprawne politycznie opinie na temat rozwoju regionu tworzą urzędnicy. Na podstawie ich statystyk i gotowych raportów piszą swoje artykuły dziennikarze, którzy wyraźnie idą na skróty (co widać w niejednym publikowanym tu artykule), zamiast samodzielnie badać sprawę poprzez sondaże czy wywiady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 16:08 Pracuje w tym zawodzie ponad 30 lat i podwyzki tez nie otrzymalam , zreszta nie tylko ja. Nawiazujac do niektorych opinii to dodam ,ze wakacje maja uczniowie i my tez .Jesli ktos nam tego zazdrosci,to nic nie stoi na przeszkodzie , by zostal nauczycielem ... Odpowiedz Link Zgłoś