haszszachmat 28.03.08, 10:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=77477485&a=77532550 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Nie "brrrr" Haszu, tylko zwyczajnie, dzien dobry:) 28.03.08, 10:49 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat za7lat upadlającego chamstwa ino kilka dni prawdy? 28.03.08, 11:09 Przecież niby to jestescie dorośli i inetligentni... Nasze nowe tajne służby ujawniły się w internecie camerota 28.03.08, 07:31 Odpowiedz Nic nowego. Od dawna twierdze, ze Polska zostala "zamerykanizowana". Dotyczy to tez naszych zolnierzy. Za wszelka cene chca dorownac swoim amerykanskim prymitywom w mundurach. Byly juz zdjecia z wiezniami, ofiarami, to dlaczego nie pochwalic sie turbanem w "naszej klasie". To nic takiego przeciez...dla tych polglowkow. Dla innych kultur turban ma ogromne znaczenie. Jestem przeciwnikiem nasmiewania sie z innych krajow i ich kultury, co uwielbia Ameryka, i co widac w ich filmach. Szkoda tylko ze nie rozumieja, ze takie wlasnie zachowania wywoluja niechec i nienawisc. Czy za malo jeszcze przykladow? Zauwazylam tez ze polscy politycy bardzo czesto uzywaja angielskich slowek. Zalosne!!! Taki przeciez piekny jezyk mamy! Wracajac do tych przyglupawych zolnierzy, nawet mi ich nie zal. Komu chcieli zaimponowac? Tylko swiadczy to o ich braku kwalifikacji i prawidlowego szkolenia. Niestety nastaly takie czasy, ze za pomoca internetu, kazdy idiota moze sobie sprawic 5 minut rozglosu. I tacy maja bronic Polski? Hmm, bardzo ciekawe, dobrze ze tam nie mieszkam. To ze byli w Afganistanie i tak sie zachowali, tak komentowali swoje zdjecia, swiadczy wylacznie o ich niskim poziomie. Gowniana ta polska armia. Wlasnie czytalam artykul, wywiad z Lynndie England dla niemieckiego Sterna, pamietacie ja zapewne. To ta slynna amerykanska zolnierka,(suka), ktora w Abu Ghraib, prowadzi irakijczyka na smyczy. Jak ogladalam te zdjecia to sie we mnie gotowala krew i chociaz jestem osoba spokojna, gdybym tylko miala taka mozliwosc, zastosowalabym wobec niej to samo. Wlasnie ujawnila, ze to co widzielismy wczesniej, to byly "niewinne" zdjecia, ze sa gorsze. Takie w ktorych amerykanska banda w mundurach trzyma golego irakijczyka, a pies rozrywa jego genitalia! Czego niniejszym zycze polskim zolnierzom, ktorzy tak chetnie nasladuja amerykanow. Przypominam wam debile, ze pochodzicie z Polski, kraju, ktory wiele wycierpial, i w ktorym jest OSWIECIM!!! Hanba dla polskiego rzadu, a tym bardziej polskiej armii. Aha i pochodza z kraju, w ktorym urodzil sie Papiez, a ktory tak bardzo byl przeciwko przemocy. Mam nadzieje i zycze wam z calego serca, abyscie nigdy nie zaznali spokoju wy hieny!!! Re: Nasze nowe tajne służby ujawniły się w intern winterreise1 28.03.08, 08:03 Odpowiedz Nasza armia to dno i może lepiej dać sobie spokój z misjami, siedzieć w domu i liczyć na to,że nikt nas nie zaatakuje.Jesienią uczestniczyłem w ćwiczeniach rezerwy w czasie których pan major ( dwie tury w Iraku) jako element rozrywkowy pokazał nam amerykański film nakręcony przez żołnierzy, pokazujący zwłoki porozrywane przez kule, przejechane gąsienicami czołgu itp. Potem był polski filmik, na którym oficerowie z panem majorem filmowali się z groźnymi minami w hełmach z bronią , w hamerach itd. Projekcja dla widzów była żenująca, większość z nas wyrosła już z podwórkowych zabaw. Panowie oficerowie jeszcze nie. Re: Nasze nowe tajne służby ujawniły się w intern ready4freddy 28.03.08, 09:45 Odpowiedz tu jeszcze jeden kwiatek z dziejow naszych wojakow na misjach: www.nie.com.pl/art10310.htm jestem pewien, ze 95% wypelnia dokonale swoje obowiazki i godnie reprezentuje nas zarowno wobec innych armii, jak i lokalnych spolecznosci, ale te 5% palantow trzeba wypieprzac na zbity pysk bez ostrzezenia, zanim narobia problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat ____________K_i_e_d_y__ b_ę_d_z_i_e_c_i_e_________ 28.03.08, 11:17 zachowywać się jak Polacy? Wykształceni, kulturalni, szanujacy starszych, przywiązani do swoich wartości, do tradycji, do swej kultury, do tej inności ...która zachwyca obcych? Tyle przysłów...tyle fraszek...tyle satyry ... I co? zapomnieliście przywar jakich trzeba się wstydzić i nie powielać wśród młodzieży? Musicie ją deprawować antykościelnymi bujdami? Seksem? Wynaturzeniami z reklam? Kogo wybraliście? Kogo hołubicie? Czyimi fanami jesteście? Papugą narodów? Odpowiedz Link Zgłoś
pushbush Dobrymi checiami pieklo wybrukowane 28.03.08, 12:22 1)Kazdy kraj ktory decyduje sie na zawodow armie musi sobie zdawac sprawe, ze bedzie mial kiedys mordercza junte ne swoich plecach 2) Wszystkiemu winni sa politycy. 3) Ja bylem w sytuacji w swoim zyciu zeuczestniczylem jako zolnierz w brutalnej wojnie toczonej w dzunglach wietnamu i wtedy WROG NARZUCA REGULY GRY 4) W Afganistanie to Afganczycy , najbardziej drapiezne zwierzeta swiata narzucaja reguly gry w okrucienstwie ktorego nawet nie potrafisz sobie wyobrzic. 5) Ty glupi czlowieczku, Amerykanie pokazali naszym zolnierzom film ze zwlokami, zeby pierwszy patrol mial chociaz 10% szans zeby wrocic zywy 6) Jak bys sie zachowal w sytuacji w ktorej ja bylem? Za weglem chaty czaia sie Wietnamscy bandyci z granatnikami przeciwpancernymi i rkm. Przed chate bandyci jak zwykle jako zywa tarcze wypuscili kobiety i dzieci. Ja siedze w lekkim transporterze patrolowym. Na decyzje masz ulamek sekundy zanim zrobia z ciebie plonce mieso. Wiesz co zrobilem? Przypi*erdlol*ilem wszystkich a dzialka kalibru 20 milimetrow az do wyczerpania amunicji. Za akcje dostalem od amerykanow medal. Na wonie liczy sie jedynie MOJE przezycie. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Dobrymi checiami pieklo wybrukowane 28.03.08, 12:30 Widzę same sprzeczności: To PO chce zawodowej armii a nie ja w demokracji winni są wyborcy, którzy daja sobie wciskać kit np. o Sowińskiej i to przez wiele dni po ujawnieniu manipulacji reszta nie jest o sprawach dotyczących Polski nie pamiętam bysmy kiedykolwiek wypowiedzieli wojnie Wietnamczykom Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Poza tym to cytaty 28.03.08, 12:35 i wypowiedzi innych chodziło mi o donos GW i ujawn inf tajnych Odpowiedz Link Zgłoś