Dodaj do ulubionych

Rynek pracy na Podkarpaciu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 18:41
Jestem nauczycielem i podwyżki nie otrzymałam, nawet te marne 5%
Obserwuj wątek
    • Gość: nie nauczyciel Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.rzeszow.mm.pl 20.05.07, 20:20
      Idz na przedstawiciela lub do hurtowni - napewno więcej zarobisz,

ale....

czy będzie Ci się chciało pracować 40h lub nawet troszkę więcej tygodniowo
      skorio teraz pewnie pracujesz z 15 h/tygodniowo.

Przestańcie narzekać jeżeli się nie podoba to można zawsze zmienić a nie iść na
      łatwiznę.
      • Gość: ręce opadają Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 20.05.07, 21:12
        Zapomniałeś o dwóch miesiącach wakacji, dwóch tygodniach ferii i mnóstwie
        wolnych innych dni "świątecznych".........a co, odrobina więcej jadu
        wstrzyknięta przez ciężko pracujących nie zaszkodzi przecież tym nierobom.

• Gość: K-Pax Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 20.05.07, 22:22
          "Z badań przeprowadzonych przez naszą firmę w ubiegłym roku wynika, że blisko 45
          proc. podkarpackich pracodawców ma problemy z wykwalifikowaną kadrą. Najchętniej
          zatrudnialiby handlowców, osoby do bezpośredniej obsługi klienta, specjalistów
          od marketingu i reklamy, informatyków, ekonomistów, ale także pracowników
          sezonowych - informuje Walawender..."

A to ciekawe.
          Mam blisko 8 letnie doswiadczenie w handlu i markeingu,wyzsze wyksztalcenie
          ekonomiczne i doskonale wladam j.angielskim. W chwili obecnej pracuje w
          marketingu w b.duzej wirmie w UK i szukam oferty z Rzeszowa ktora sklonilaby
          mnie do powrotu do mego rodzinnego miasta. Poki co-takowej nie znalazlem...bo
          takowych po prostu NIE MA! Wystarzy zobaczyc na ostatnie inwestycje w stolicy
          podkarpacia aby zrozumiec,dlaczego zapotrzebowanie na rece do pracy ogranicza
          sie do kasjerek, sprzedawcow, akwizytoriw...O oferowanych zarobkach juz nie
          wspominam.
          • Gość: Wera Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 22:44
            rynek pracy na Podkarpaciu sięgnął dna, o czym my mówimy, sam Rzeszów dobrze
            sie obławia, a cała reszta to bida aż piszczy
            • Gość: waldemar Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.crowley.pl 21.05.07, 09:10
              witam,
              niedlugo przeprowadzam sie do rzeszowa z wroclawia. na razie pracy nie mam, jak
              myslicie, czy ekonomista-finansista z 3 letnim doswiadczeniem znajdzie cos za
              min. 3 tys brutto?
              • antykomuch11 Re: Rynek pracy na Podkarpaciu 21.05.07, 10:47
                Marne szanse.
                Zostan we Wroclawiu.
          • antykomuch11 Re: Rynek pracy na Podkarpaciu 21.05.07, 10:46
            > Poki co-takowej nie znalazlem...bo takowych po prostu NIE MA!
            > Wystarzy zobaczyc na ostatnie inwestycje w stolicy
            > podkarpacia aby zrozumiec,dlaczego zapotrzebowanie na rece do pracy ogranicza
            > sie do kasjerek, sprzedawcow, akwizytoriw...O oferowanych zarobkach juz nie
            > wspominam.

Swieta prawda !
        • Gość: Jania Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 22:46
          gdzie w Rzeszowie mozna dobrze zarobić ??? słyszałem że w Zelmerze,ale tam
          jeszcze pełno starych niedouczonych znajomków siedzi po biurach i nie maja
          zamiaru odchodzić.
        • Gość: papaja Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 10:45
          Byłam w urzędzie i "kompetentna pani" - na pewno od tego z czym przyszłam -
          niestety poinformowała mnie źle, ale szybko sprostowano mnie w innym urzedzie.
          Szkoda tyko ze musialam sie ochodzic. Więc co robic tam ten NIERÓB????
          • Gość: Prześmiewca Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.centertel.pl 22.05.07, 18:43
            Urzęduje.
    • Gość: gazetka Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.nat.rsk.pl 21.05.07, 07:43
      podwyżki, tak,100 zł może niektórzy dostaną? Z takimi zarobkami na pewno nic
      się nie zmieni, dalej bedzie widac biede. Do czego Ci ludzie maja z tej Angli
      wracać, same supermarkety, galerie. I tylko kasjerki i ekspedientki są
      poszukiwane, bo za tak marne pieniądzę nie mogą długo wyżyc pracując na tych
      stanowiskach. www.dieta-odchudzanie.pl/
      • Gość: Prześmiewca Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.centertel.pl 22.05.07, 18:46
        Marne zarobki, a jednak się odchudzają.
    • Gość: senior Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.nat.rsk.pl 21.05.07, 10:03
      pora o podwyżki dla emerytów,każdy walczy a o tych co tyrali 40 lat co
      zapomnieliście?
      • Gość: mike Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: 212.162.205.* 21.05.07, 14:09
        a po co podwyzki niby skad one maja sie wziasc? skoro mamy deficyt?
        rzad da wam podwyzki a nastepnie zabierze w podatkach (obecnie 75-80% waszych
        zarobkow pit cit, vat) !!!!

wystarczy pojsc sladami slowacji podatek liniowy 15% pit, cit i vat 15%
        wtedy kazdemu wiecej zostanie i wszystko bedzie tansze. to jedyna droga aby
        bylo lepiej likwidacja podatkow i biurokracji.
        • Gość: Prześmiewca Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.centertel.pl 22.05.07, 18:50
          Jedyny ratunek to obniżka cen.
    • Gość: maro Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 21.05.07, 15:23
      A w Tesco dalej 600 zł.
      • alliance_intelligence Re: Rynek pracy na Podkarpaciu 21.05.07, 19:29
        Jest żle a będzie jeszcze gorzej .... czyt nieudolność sprowadzenia jakiej
        kolwiek inwestycji do Rz-ów.
        • Gość: zew Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: 84.38.160.* 22.05.07, 13:11
          Podziekujcie jasnie panu Podkulskiemu i jego przydupasom , to dzieki niemu
          miedzy innymi tak u nas jest.
          Kupujcie dalej u niego
          • Gość: Prześmiewca Re: Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.centertel.pl 22.05.07, 18:55
            "Kupujcie u niego"!!!!!!!!ha,ha,ha.Kupujesz u najemców lokali.
    • Gość: znawca Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.nat.rsk.pl 26.05.07, 19:45
      bezrobocie nie spadło,tylko młodzi uciekają na zachód i tyrają tam na czarno
    • Gość: Sowa Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 20:36
      Statystyki dotyczące poziomu zarobków i poprawne politycznie opinie na temat
      rozwoju regionu tworzą urzędnicy. Na podstawie ich statystyk i gotowych
      raportów piszą swoje artykuły dziennikarze, którzy wyraźnie idą na skróty (co
      widać w niejednym publikowanym tu artykule), zamiast samodzielnie badać sprawę
      poprzez sondaże czy wywiady.
    • Gość: nauczycielka Rynek pracy na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 16:08
      Pracuje w tym zawodzie ponad 30 lat i podwyzki tez nie otrzymalam ,
      zreszta nie tylko ja. Nawiazujac do niektorych opinii to dodam ,ze
      wakacje maja uczniowie i my tez .Jesli ktos nam tego zazdrosci,to
      nic nie stoi na przeszkodzie , by zostal nauczycielem ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka