Gość: lekarz IP: *.rzeszow.mm.pl 30.05.07, 14:58 Ordynatorzy Oddzialow Szpitala Wojewodzkiego nr 2 dzisiaj na spotkaniu podjeli decyzje o udzieleniu pelnego poparcia strajkujacym kolegom i rowniez zwolnia sie z pracy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjent Re: STRAJK W SZ.W.nr 2 IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 30.05.07, 22:18 Lekarze obiecują, że się zwolnią. Są to tylko puste słowa. Gdyby się zwolnili to musieliby otworzyć własne prywatne praktyki, aby zarabiać na życie. Mnie to bardzo odpowiadałoby. Wreszcie zaczęliby solidnie pracować na chlebek i na własnym sprzęcie. Lekarze niezadowoleni, proszę przestać straszyć i zabrać się chyżo do pisania podań o zwolnienie. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: STRAJK W SZ.W.nr 2 IP: *.rzeszow.mm.pl 30.05.07, 23:42 No to jest poprostu wielka tragedia. Oglądałam TVP3 i taka informacja została też podana. To znaczy, że jak się zwolnią lekarze to szpitale przestaną istnieć, czyli kilka tysięcy ludzi straci pracę, a dziesiątki tysiące nas pajentek i pacjentów zostanie bez opieki medycznej, nawet tej ostrodyżurowej. Ciekawa jestem co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś