Dodaj do ulubionych

Ta platforma zintegruje studentów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:44
Prawde mówiąć jeżeli chodzi o ten projekt to w sumie jest to ambitne i ciekawe zadanie, szkoda tylko realizowane przez paru ludzi którzy sie na tym znają nie przez całe koło, reszta to kółko samouwielbienia lubujących sie w "mowie trawa"(rozmowa o rzeczach trywialnych, nieistotnych, lub bezsensownych). Nie krytykuje nikogo wiem ze to są początki działalnosci koła, wspomniany projekt jest naprawde ambitnym zadaniem i trzymam kciuki na chłopaków, ale nie chwali sie czymś czego jeszcze nie ma, a tym bardziej wykładem o "mapach myśli"(w kółku informatycznym) smiech na sali. Mam nadzieje ze nikogo nie uraziłem moim skromnym zdaniem, na zakończenie powiem że dobra krytyka jest lepsza niż puste słowa niesłusznego uwielbienia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Swietnie Ta platforma zintegruje studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 01:43
      Na pytanie jaki jest Pana wkład w ten projekt Paweł odpowiada nieoficjalnie:
      Mam to w dupie - mam swoich ludzi, którzy robią wszystko za mnie a ja tylko
      zbieram za to całą śmietankę a całą stronę zrobił Andrzej Szeliga.
      • Gość: zamorski ale ameryke odkryli IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 01.06.07, 04:16
        Takie systemy maja juz wszystkie szkoly w swiecie i jest pelno "gotowcow" do tego...zrobionych juz
        pakietow za smieszna cene....a tu goscie ameryke odkrywaja na anowo robiac wszystkich w balona
        "wielkim projektem". Zalosne. Informatycy sie znalezli wielcy.
        • Gość: gość portalu Re: ale ameryke odkryli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 08:50
          zali prawda...
          • Gość: MIXMEDIA Re: ale ameryke odkryli IP: *.rzeszow.mm.pl 01.06.07, 12:36
            Koncept na pewno nie jest innowacyjny ale sam pomysl tworzenia jest dobry i
            przy tym wiele osob bedacych czlonkami dowie sie 'mam nadzieje' jak pewne
            rzeczy nalezy wykonac. Osobiscie zycze powodzenia Andrzejowi i reszcie ekipy
            skupiajacej sie nad projektem! Pozdrowienia dla Barta grafika :)
      • Gość: Andrzej Sz. Re: Ta platforma zintegruje studentów IP: *.nm.e-zet.pl 02.06.07, 13:44
        Polecam zagladniecie na strone www.univ.rzeszow.pl/trojan do dzialu projekty/system witryn
        W celu sprostowania:
        Kazdy z czlonkow naszego kola zajmuje sie swoim innym projektem. Nie jest tak ze zajmuja sie wszyscy wszystkim. Dlatego mamy juz troche na swoim koncie w ciagu krotkiej dzialalnosci.
        Projektem systemu witryn studenckich o ktorym mowa w artykule zajmuje sie dwoch kolegow Lukasz P. i Przemek P. i dla nich nalezy sie wielkie uznanie.
        Ja zajmuje sie sama stronka Trojana.
        Pozdrawiam wszystkich czytajacych
    • Gość: adminek Ta platforma zintegruje studentów IP: 62.93.47.* 01.06.07, 16:48
      A ja słyszałem, że to kradzież kogoś innego pomysłu...
      • Gość: zamorski jakiego pomyslu IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 02.06.07, 03:54
        z gotowca - no bo jezeli robia to recznie od poczatku - to moze to i dobre dla celow edukacyjnych - ale
        wymyslanie kola od poczatku. To juz dawno nie jest zaden pomysl.
    • Gość: I przewodniczący Słowa uznania i gratulacje za motywacę!!! IP: 195.205.141.* 04.06.07, 18:39
      Cześć. Składam gratulacje i chylę czoła wszystkim chłopkom, którym się chce coś
      robić. Czytając niektóre niesprawiedliwe komentarze nie mogę się zgodzić z tymi
      słowami krytyki. Ludzie uszanujcie to, że komuś się chce spotykać, realizować
      ciekawe pomysły, podnościć prestiż naszego kierunku - Edukacja Techniczno -
      Informatyczna. Bedąc pierwszym przewodniczącym zjadłem niemało goryczy chodząc,
      prosząc, słyszać gorzkie słowa na temat naszego koła. Ale koło jest, i ma się
      dobrze dzięki determinacji naszych dzielnych studnetów naszego kierunku. Jestem
      wręcz pewien że te słowo krytyki są skierowane od studentów, którzy nigdy do
      żadnego stowarzyszenia nie należeli, a na studia poszli za namową mamusi i
      tatusia lub tych co demolują akademiki. Jestem osobiście pełen podziwu,
      szcunku, uznania dla studenckiego koła "Trojan" i mam nadzieje że czeka was a
      tym samym nasz kierunek jeszcze wiele sukcesów. Ł.Stelmach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka