Gość: aniesa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 23:31 Czy moglabys podac maila do Salonu Spa? I czy orientujesz sie moze czy maja stronke internetowa? Dieki i pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniesa Re: do Heleny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 15:30 podnosze watek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajtek Re: do Heleny IP: 212.134.55.* 16.05.02, 15:37 Moze ja nie Helena, ale to jest tak: www.spa-salon.pl. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniesa Re: do Heleny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 15:46 dzieki,dzieki sliczne:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: do Heleny IP: *.waw.cdp.pl 16.05.02, 15:49 Dzieki, ze mnie uprzedzilas, ale swoja droga, to w zyciu nie przegladalam tej strony i wlasnie sie za to zabieram, pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
rossa_ Re: do Heleny 16.05.02, 16:59 Poczytałam na stronie o oferowanych przez nich zabiegach i rozmarzyłam się na myśl o godzinnym pedicure, który byłby zbawienny dla moich pozimowych stóp. Ale na którymś wcześniejszym wątku dziewczyny przestrzegały przed tym zabiegiem u niesprawdzonej kosmetyczki, więc chciałam Cię zapytać Heleno, czy byłaś kiedyś u nich na pedicure i czy polecasz?? Z góry dziękuję :)) Odpowiedz Link Zgłoś