Dodaj do ulubionych

Busy do Lublina

26.06.07, 02:17
Witam, mam prośbę. Możecie dać mi namiary na miejsca, skąd odchodzą busy z Rzeszowa do Lublina? Jakby ktoś miał jakieś linki do rozkładów jazdy to też będę wdzięczny. Chodzi mi o ten piątek. Nie chcę jechać PKS, ponieważ już raz jechałem pośpiesznym. Średnia prędkość ok. 50 km/h. Tragedia.
Z góry dzięki i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: coyot Re: Busy do Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 09:13
      najwięcej busów odjeżdża z parkingu koło urzedu wojewódzkiego

www.angelfire.com/jazz/mlawa/busy/rzeszow.htm
      • Gość: Jacek Re: Busy do Lublina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 09:17
        www.minibus.prv.pl/
        • Gość: januszek77 Re: Busy do Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:00
          Wielkie dzięki, o to mi właśnie chodziło.
          Pozdrawiam
          • Gość: Jacek Re: Busy do Lublina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:21
            W tym tygodniu jadę do Lublina, z tym że nie wiem jeszcze w jaki dzień, albo w czwartek albo w piątek, więc jeżeli chciałbyś możesz się ze mną zabrać - wyjeżdżam po pracy około 17.30 (nie zciągam kasy z autostopowiczów:)
            Na wszelki wypadek możesz sobie zarezerwować busa, a jak będę wiedział kiedy jadę napiszę w tym wątku.
            • Gość: januszek77 Re: Busy do Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 18:33
              Wielkie dzięki za propozycję;o) Niestety nie tylko ode mnie jest to zależne kiedy będę w Rzeszowie. W grę wchodzi ten lub przyszły piątek. Informację mam dostać w czwartek. Jak będę wiedział o który piątek chodzi to też napiszę na tym wątku.
              Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam
              • rodzynia Re: Busy do Lublina 26.06.07, 19:01
                umcs.net.pl/index.php?showtopic=765
                • Gość: januszek77 Re: Busy do Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 21:46
                  Teraz już chyba nie będę miał żadnego problemu.
                  Dzięki;o)
                  • rodzynia Re: Busy do Lublina 27.06.07, 00:01
                    Proszę bardzo :)
                    • voy_rz Re: Busy do Lublina 27.06.07, 12:16
                      Z busów polecam Galicję Express, z nimi nie ma problemu zarówno podczas
                      rezerwacji jak i jazdy. Natomiast zdecydowanie odradzam Big Star. Ludzie którzy
                      pracują w tej firmie traktują ludzi gorzej jak śmieci. Kto się chce przekonać -
                      wystarczy jeden telefon i rozmowa z jakże "miłym i uprzejmym" panem który w
                      jakże "kulturalny" sposób udzieli informacji. W dodatku nieraz widuje ich busy
                      i to jak jeżdzą kierowcy z tej firmy, jak wyprzedzają, to po prostu pojęcie
                      ludzkie przechodzi. Bezpieczeństwo na poziomie zerowym, jakby wieźli nie ludzi,
                      a kartofle.
                      • Gość: Marek Re: Busy do Lublina IP: *.mielec254.tnp.pl 27.06.07, 13:13

>Tragedia

Targedia to jest jak bus laduje w rowie !
                      • Gość: januszek77 Re: Busy do Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 19:41
                        Kurcze, aż nabrałem ochoty;o)
                        Dobrze, że do Rzeszowa jadę motocyklem. Chyba bezpieczniej i nikt mnie chamsko nie potraktuje;o)
                        Pzdr
                        • Gość: Jacek Re: Busy do Lublina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:18
                          Jadę w piątek do Lublina. Wyjeżdżam około 17.30.
                          • Gość: januszek77 Re: Busy do Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 15:16
                            Dzięki, ja na razie czekam na telefon i jeszcze nie wiem kiedy będę jechał. Tak to jest, jak plany zmieniają się dwa razy dziennie i nie mam na nic wpływu. Napiszę jak tylko dowiem się czegoś bliżej.
                            Dzięki i pozdrawiam
                          • Gość: januszek77 Re: Busy do Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 16:43
                            No i się pochrzaniło. Właśnie dowiedziałem się, że nie mam po co jechać do Rzeszowa, ponieważ bus, który miał zabrać motocykl kumpla z Rzeszowa do Anglii przestał tam kursować i teraz kursuje do Paryża;(
                            Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc.
                            Pozdrawiam
                          • Gość: januszek77 Re: Busy do Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 05:50
                            Sprawa załatwiona. Motocyklem musiałem jechać aż do Białegostoku, pojechał innym transportem niż zakładałem. Wracałem PKS-em w tempie: godzina jazdy, 20-30 minut postoju. Przynajmniej się porządnie wyspałem;o)

Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim
    • Gość: 600 Re: Busy do Lublina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 18:21
      anuszek77 napisał:

> Witam, mam prośbę. Możecie dać mi namiary na miejsca, skąd odchodzą busy z Rzes
      > zowa do Lublina? Jakby ktoś miał jakieś linki do rozkładów jazdy to też będę wd
      > zięczny. Chodzi mi o ten piątek. Nie chcę jechać PKS, ponieważ już raz jechałem
      > pośpiesznym. Średnia prędkość ok. 50 km/h.

Racja, busik ma średnią prędkość 100 km/h, to jest już coś ;)
      • Gość: januszek77 Re: Busy do Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 18:32
        Nie mówię żeby jechać od razu 100 km/h, ale jechać zimą kilka godzin pośpiesznym autobusem, bez ogrzewania z prędkością 50 km/h to trochę przesada.
        A co do busików to trochę masz rację. Widziałem ostatnio takiego na trasie Lublin-Warszawa. Wyprzedził mnie i poleciał dalej. Dogoniłem go po kilkudziesięciu kilometrach, kiedy on i 5 innych samochodów stało rozbitych na drodze.
        Prawdopodobnie wyprzedzał i się nie zmieścił...
        Pzdr
    • como-it.pl Re: Busy do Lublina 05.10.07, 12:54
      polecam serwis busy.info.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka