Gość: mjot IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 20:56 Czemuż to taka cisza na ten temat? Czyżby górę wzięło jednak rozczarowanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dude Re: GINGER IP: *.rsk.pl 06.12.01, 18:33 Gość portalu: mjot napisał(a): > Czemuż to taka cisza na ten temat? > Czyżby górę wzięło jednak rozczarowanie? Chyba jednak tak.Chociaż z drugiej srony to było do przewidzenia, bo zaden portal do teleportacji nie wchodził w rachube. Chociaż,bądźmy obiektywni, technicznie to to jest cudeńko.PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierre Re: GINGER IP: 192.168.1.* 06.12.01, 21:01 Jaka ginger do cholery???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: GINGER IP: *.rsk.pl 06.12.01, 23:12 Gość portalu: pierre napisał(a): > Jaka ginger do cholery???????????? "IT" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierre Re: GINGER IP: 192.168.1.* 07.12.01, 00:17 Gość portalu: Dude napisał(a): > Gość portalu: pierre napisał(a): > > > Jaka ginger do cholery???????????? > "IT" > No dzięki żeś się postarał! Teraz już wszystko rozumiem. Jestem Twoim dłużnikiem. W końcu tak wyczerpującej odpowiedzi tylko Ty mogłeś mi udzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: GINGER IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 08:55 Gość portalu: pierre napisał(a): > Gość portalu: Dude napisał(a): > > > Gość portalu: pierre napisał(a): > > > > > Jaka ginger do cholery???????????? > > "IT" > > > > No dzięki żeś się postarał! Teraz już wszystko rozumiem. Jestem Twoim dłużnikie > m. > W końcu tak wyczerpującej odpowiedzi tylko Ty mogłeś mi udzielić. Miało to być cudo na miarę wszechczasów, a jest... gówniany skuterek. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: GINGER IP: *.rsk.pl 07.12.01, 10:07 Gość portalu: pierre napisał(a): > No dzięki żeś się postarał! Teraz już wszystko rozumiem. Jestem Twoim dłużnikie > m. > W końcu tak wyczerpującej odpowiedzi tylko Ty mogłeś mi udzielić. Nie obarczaj mnie winą za swą niewiedze i nie zrzucaj na nikogo bowiązku wpojenia do twojego zakutego łba, co to jest "It". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: in Re: GINGER IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 10:20 Moi drodzy, o Ginger możecie poczytać na portalu gazety. Wystarczy wejść na stronę główną i znależć odpowiedni link. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierre Re: GINGER IP: 192.168.1.* 07.12.01, 15:58 Gość portalu: Dude napisał(a): > Gość portalu: pierre napisał(a): > > > No dzięki żeś się postarał! Teraz już wszystko rozumiem. Jestem Twoim dłuż > nikie > > m. > > W końcu tak wyczerpującej odpowiedzi tylko Ty mogłeś mi udzielić. > Nie obarczaj mnie winą za swą niewiedze i nie zrzucaj na nikogo bowiązku > > wpojenia do twojego zakutego łba, co to jest "It". A skrót HCWD znasz dude? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam Re: GINGER IP: *.pressmedia.com.pl 07.12.01, 17:49 Gość portalu: mjot napisał(a): > Czemuż to taka cisza na ten temat? > Czyżby górę wzięło jednak rozczarowanie? Pewnie rzeszowiacy zwątpili jakby toto mogło jeździć po krzywych i dziurawych chodnikach. Przydatność podobna jak wrotek, deskorolek itp, a cena 3000$, ha, ha... Odpowiedz Link Zgłoś