Gość: zibi IP: 82.139.37.* 02.07.07, 14:07 prosze o polecenie dobrego lokalu na wesele najlepiej w Rzeszowie lub najblizszaj okolicy , dobrze jak bylyby jeszcze tam hotel . dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: 217.153.105.* 02.07.07, 14:57 zapel service w boguchwale Odpowiedz Link Zgłoś
anetazuzia Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic 02.07.07, 17:20 hotel i restauracja w zamku w łańcucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.rz.izeto.pl 21.06.09, 20:59 sprobować w Albigowej gdzie stadnina Koniwiem ze na początku lipca ma sie odbyc 1 wesele. klimat niepowtarzalny nigdzie a plener na miiejscu Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic 02.07.07, 21:58 Polecam Classic :) Bylem w ta sobote, rewelka jak dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 00:38 W Compakcie jest fajnie. miałam tam wesele. Teraz jest tam też hotel tylko bardzo drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka987123 Restauracja Villa Riviera- Compakt IP: 91.189.223.* 25.02.09, 09:52 Witam piszesz że miałaś wesele w Compakcie możesz cos wiecej napisać ?? Jakie jedzenie jaki właściciel i obsługa? Czy goście byli zadowoleni z dań i czy było ich dużo? Mam forum założone na ten temat mogł byś sie tak wypowiedziec i osoby ktore znasz a ktore miały tam wesele lub byli gośćmi www.weseletuztuzrzeszow.fora.pl bardzo prosze o wpisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.19.165.29.osk.enformatic.pl 03.07.07, 03:11 Sabatini jak chcesz zachwycić gości i mieć niepowtarzalne wesele :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 03.07.07, 08:21 Popieram Sabatini jest świetna, moja siostra tam miała wesele i wszyscy goście byli zachwyceni. Lokal na baardzo wysokim poziomie! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic 03.07.07, 16:34 Bylem w Sabatini i powiem, ze bez specjalnych zachwytów. Osobiscie nie chcialbym tam miec wesela ;) Odpowiedz Link Zgłoś
3borat Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic 22.06.09, 11:21 W Sabatini jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coyot Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 08:43 Strzecha w Kraczkowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: 217.96.23.* 03.07.07, 13:05 Podkarpacki Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Boguchwale, fajna sal klimatyzowana i hotel. Możliwość tanców na polu na podłodze. telef. 0 17 870 15 55 POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolek Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 13:27 Zajazd Dwa Bratanki- ul. Kwiatkowskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.150.166.198.catro.com.pl 03.07.07, 13:36 polecam Wolanke- super jedzenie, i może jeszcze Samoloty w Zwienczycy tam też jest hotel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 14:11 samoloty w zwięczycy to już przeżytek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rss Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:37 Zależy na ile osób ma być wesele. Większość lokali ma minimum gości, zazwyczaj w przedziale 60-100 osób. Polecam Dworzysko i Poloneza. Zdecydowanie odradzam Nowy Dwór w Świlczy i Miramonti. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:25 słyszalam, ze w dworzysku jest masakra...ladny lokal ale właścicielka....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bader Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.rzeszow.mm.pl 05.07.07, 22:10 tylko nie dworzysko. tam tylko lokal jest ok. wszystko inne do bani. a właścicielka... no comment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amorek Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 13:08 W dworzysku jest całkiem sympatycznie - byłam tam ostatnio na weselu, bardzo mi się podobało, tylko orkiestra do bani. Wystrój w porządku, obsługa również - a właśnie, nie wiecie jak się nazywają Ci przystojni kelnerzy? xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.ostnet.pl 03.07.07, 19:55 ślicznie jest w bratankach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 08:59 Bogdanka w Łańcucie ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAS Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:14 NIE POLECAM OSTOY W JASIONCE MIEJSCE I LOKAL OK,ALE PRACOWNIKA TAM MAJA ZA NIC A I JAKO GOSC MOZESZ OBERWAC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steppenwolff1 Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.166.unknown.vectranet.pl 05.07.07, 17:54 Moja koleżanka miała w ub.r. wesele w Ostoyi - była bardzo zadowolna z całości usługi. Ja mam tam jeszcze w tym miesiącu - zobaczymy :-) Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: 82.160.118.* 30.01.08, 21:03 JAS CHYBA TAM PRACOWAŁ SKORO WIE JAK TRAKTUJĄ PRACOWNIKÓW.TO ZE OD OBSŁUGI WYMAGAJĄ TO MAJĄ RACJE. JA BYŁAM OSTATNIO GOSCIEM NA WESELU W OSTOYI NA ICH NOWEJ SALI I JESTEM POD WRAZENIEM.OBSŁUGA MIŁA,KIEROWNICZKA OD NICH WYMAGAŁA.WESELE PRZYPILNOWANE KELNERZY SIE NIGDZIE NIE CHOWALI TYLKO PRZEBYWALI NA SALI .SOKI BYŁY DOKŁADAE;WEDLINY,SAŁATKI ROWNIEZ SALA PRZEPIEKNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastka Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: 83.17.126.* 05.07.07, 16:26 polecam POLONEZ ul. Graniczna. Czesto tam przebywam na weselach i wszscy zadowoleni, tylko kolejka dluuuuuuuuuuuuuga :) wiem z wlasnego doswiadczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.171.43.7.crowley.pl 05.07.07, 17:30 w polonezie kiedys dostalam calkowicie surowe mieso i na rachunku oczywiscie pojawiło sie do zapłacenia.a jakos niedawno reklamowalismy barszcz czerwony,ponieważ ani kolorem ani smakiem tej potrawy nie przypominal,był przegotowany i mial pelno vegety, sama sól. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca ? Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.nm.e-zet.pl 06.07.07, 08:17 dworek w Kolbuszowej , Wola Ociecka za Ropczycami super Dwor z noclegami, oczywiscie NOWY DWOR a kto pisze ze tam źle to dyletant !!! Kręgielnia na ul.Kozienia Nowe Miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelka01 Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.160.unknown.vectranet.pl 06.07.07, 20:53 BOHEMA super tam jest lokal i jedzenie i obsluga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jura Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.nm.e-zet.pl 18.07.07, 22:18 W Bohemie brak klimatyzacji a to dzisiaj podstawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felicjan Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 21:34 Kampus WSIiZ w Kielnarowej. Od 400 zł za wynajęcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jura Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.rz.izeto.pl 24.06.09, 06:14 Kampus WSIZ super miejsce Hotel i okolica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: 82.139.37.* 16.07.07, 15:52 ,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Wesele w restauracji Terminal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 16:01 A ja polecam restauracje Terminal w Jasionce (dawna Aviata). Byłam tam na weselu kilka tygodni temu. Lokal otwarto w tym roku, duże przestrzeni i urządzony w klasą. Kuchnia b.dobra :) www.restauracja-terminal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Wesele w restauracji Terminal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:06 nigdy teminal byłam tam klapa totalna !!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Wesele w restauracji Terminal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:07 jedzxenie beznadzieja , wogole wszystko na niskim poziomie poza cenami te to są !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Wesele w restauracji Terminal IP: *.dab.tke.pl 31.10.07, 18:24 byłem tan na weselu totalna paranoja co z tego ze lokal ładny nawet bardzo jak jedzenie okropne niechciałbym nikogo obrazac ale kuchnia do du... a to w restauracji i to takiej to podstawa z powazaniem maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mery Re: Wesele w restauracji Terminal IP: 91.150.169.* 12.03.09, 16:16 Ja też uważam, że restauracja jest super, a jedzenie, no cóż jeśli ktoś sobie wymyśla frykasy, to potem niech sie niedziwi, że mu niesmakuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.19.165.2.osk.enformatic.pl 20.07.07, 00:43 mam taki sam problem,również czekam na ciekawe propozycje na przyszły rok to już ciężko z terminami,ale ja zastanawiałam się nad klubową albo nad kleopatrą sama już nie wiem pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.nm.e-zet.pl 20.07.07, 23:30 kleopatra i KLUBOWA TEN SAM POZIOM KUCHNII I SALI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kja Hotel Magnat w Głogowie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 15:13 Planujemy urzadzić wesele w restauracji - hotelu Magnat w Głogowie, czy cos wiecie na temat tego lokalu, jakie jedzenie, jaka obsługa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadd Re: Hotel Magnat w Głogowie ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.08, 11:04 nie polecam! ludzie sa niezadowoleni z tego miejsca. probuja zaoszczedzic jak najbardziej, obsluga ok ale jedzenia bardzo malo o wszystko musisz sie upominac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.nm.e-zet.pl 18.10.08, 16:07 a co powiecie na janika w trzebownisko albo Marand na zaczerniu był ktoś na weselu? jak obsługa? jedzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.ostnet.pl 22.10.08, 23:17 ja mialam wesele w bratankach i było przemiło polecam ,jedyny mankament ze to nie centrum ale za to mają piękny ogród Odpowiedz Link Zgłoś
ramzes1982 Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic 14.11.08, 17:35 Proponuję zajrzeć na stronę www.wyjdzzamnie.info. Zebrano tam większość sal weselnych w województwie podkarpackim, w tym i w Rzeszowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zizou [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 06:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
monikasiansian Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic 19.01.24, 11:46 Bardzo ładna sala weselna jest w hotelu Zimowit. Jest tam tez piękny ogród idealny na sesję zdjęciową. Sama impreza perfekcyjnie przygotowana. Obsługa zna się na rzeczy wie jak zorganizować piękne wesele. Serwowali pyszne jedzenie, potrawy ładnie podane. Wszystko świeże dobrej jakości. Spokojnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś