Dodaj do ulubionych

lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolica

IP: 82.139.37.* 02.07.07, 14:07
prosze o polecenie dobrego lokalu na wesele najlepiej w Rzeszowie lub najblizszaj okolicy , dobrze jak bylyby jeszcze tam hotel . dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: 217.153.105.* 02.07.07, 14:57
      zapel service w boguchwale
    • anetazuzia Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic 02.07.07, 17:20
      hotel i restauracja w zamku w łańcucie
      • Gość: anna Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.rz.izeto.pl 21.06.09, 20:59
        sprobować w Albigowej gdzie stadnina Koniwiem ze na początku lipca
        ma sie odbyc 1 wesele. klimat niepowtarzalny nigdzie a plener na
        miiejscu
    • huskyman Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic 02.07.07, 21:58
      Polecam Classic :) Bylem w ta sobote, rewelka jak dla mnie :)
    • Gość: życzliwa Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 00:38
      W Compakcie jest fajnie. miałam tam wesele. Teraz jest tam też hotel tylko
      bardzo drogi.
      • Gość: patka987123 Restauracja Villa Riviera- Compakt IP: 91.189.223.* 25.02.09, 09:52
        Witam piszesz że miałaś wesele w Compakcie możesz cos wiecej napisać ?? Jakie jedzenie jaki właściciel i obsługa? Czy goście byli zadowoleni z dań i czy było ich dużo? Mam forum założone na ten temat mogł byś sie tak wypowiedziec i osoby ktore znasz a ktore miały tam wesele lub byli gośćmi www.weseletuztuzrzeszow.fora.pl bardzo prosze o wpisy
    • Gość: ja Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.19.165.29.osk.enformatic.pl 03.07.07, 03:11
      Sabatini jak chcesz zachwycić gości i mieć niepowtarzalne wesele :)
      • Gość: siostra Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 03.07.07, 08:21
        Popieram Sabatini jest świetna, moja siostra tam miała wesele i wszyscy goście
        byli zachwyceni. Lokal na baardzo wysokim poziomie! Polecam!
        • huskyman Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic 03.07.07, 16:34
          Bylem w Sabatini i powiem, ze bez specjalnych zachwytów. Osobiscie nie chcialbym tam miec wesela ;)
        • 3borat Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic 22.06.09, 11:21
          W Sabatini jest OK
    • Gość: coyot Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 08:43
      Strzecha w Kraczkowej
      • Gość: ja Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: 217.96.23.* 03.07.07, 13:05
        Podkarpacki Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Boguchwale, fajna sal klimatyzowana
        i hotel. Możliwość tanców na polu na podłodze. telef. 0 17 870 15 55 POLECAM
    • Gość: Karolek Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 13:27
      Zajazd Dwa Bratanki- ul. Kwiatkowskiego....
      • Gość: aaa Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.150.166.198.catro.com.pl 03.07.07, 13:36
        polecam Wolanke- super jedzenie, i może jeszcze Samoloty w Zwienczycy tam też
        jest hotel
        • Gość: ewa Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 14:11
          samoloty w zwięczycy to już przeżytek....
    • Gość: rss Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:37
      Zależy na ile osób ma być wesele. Większość lokali ma minimum gości, zazwyczaj
      w przedziale 60-100 osób.

Polecam Dworzysko i Poloneza. Zdecydowanie odradzam Nowy Dwór w Świlczy i
      Miramonti.
      • Gość: Kaśka Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:25
        słyszalam, ze w dworzysku jest masakra...ladny lokal ale właścicielka....:(
      • Gość: bader Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.rzeszow.mm.pl 05.07.07, 22:10
        tylko nie dworzysko. tam tylko lokal jest ok. wszystko inne do bani. a
        właścicielka... no comment
        • Gość: amorek Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 13:08
          W dworzysku jest całkiem sympatycznie - byłam tam ostatnio na weselu, bardzo mi się podobało, tylko orkiestra do bani. Wystrój w porządku, obsługa również - a właśnie, nie wiecie jak się nazywają Ci przystojni kelnerzy? xD
    • Gość: alicja Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.ostnet.pl 03.07.07, 19:55
      ślicznie jest w bratankach
      • Gość: kacper Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 08:59
        Bogdanka w Łańcucie .......
        • Gość: JAS Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:14
          NIE POLECAM OSTOY W JASIONCE MIEJSCE I LOKAL OK,ALE PRACOWNIKA TAM MAJA ZA NIC
          A I JAKO GOSC MOZESZ OBERWAC.
          • Gość: steppenwolff1 Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.166.unknown.vectranet.pl 05.07.07, 17:54
            Moja koleżanka miała w ub.r. wesele w Ostoyi - była bardzo zadowolna z całości
            usługi. Ja mam tam jeszcze w tym miesiącu - zobaczymy :-)

Pozdrawiam
            Anka
          • Gość: AGNIESZKA Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: 82.160.118.* 30.01.08, 21:03
            JAS CHYBA TAM PRACOWAŁ SKORO WIE JAK TRAKTUJĄ PRACOWNIKÓW.TO ZE OD
            OBSŁUGI WYMAGAJĄ TO MAJĄ RACJE. JA BYŁAM OSTATNIO GOSCIEM NA WESELU
            W OSTOYI NA ICH NOWEJ SALI I JESTEM POD WRAZENIEM.OBSŁUGA
            MIŁA,KIEROWNICZKA OD NICH WYMAGAŁA.WESELE PRZYPILNOWANE KELNERZY SIE
            NIGDZIE NIE CHOWALI TYLKO PRZEBYWALI NA SALI .SOKI BYŁY
            DOKŁADAE;WEDLINY,SAŁATKI ROWNIEZ SALA PRZEPIEKNA.
    • Gość: nastka Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: 83.17.126.* 05.07.07, 16:26
      polecam POLONEZ ul. Graniczna. Czesto tam przebywam na weselach i wszscy
      zadowoleni, tylko kolejka dluuuuuuuuuuuuuga :) wiem z wlasnego doswiadczenia :)
      • Gość: gosc Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.171.43.7.crowley.pl 05.07.07, 17:30
        w polonezie kiedys dostalam calkowicie surowe mieso i na rachunku oczywiscie
        pojawiło sie do zapłacenia.a jakos niedawno reklamowalismy barszcz
        czerwony,ponieważ ani kolorem ani smakiem tej potrawy nie przypominal,był
        przegotowany i mial pelno vegety, sama sól.
        • Gość: znawca ? Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.nm.e-zet.pl 06.07.07, 08:17
          dworek w Kolbuszowej , Wola Ociecka za Ropczycami super Dwor z noclegami,
          oczywiscie NOWY DWOR a kto pisze ze tam źle to dyletant !!! Kręgielnia na
          ul.Kozienia Nowe Miasto
          • Gość: ewelka01 Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.160.unknown.vectranet.pl 06.07.07, 20:53
            BOHEMA super tam jest lokal i jedzenie i obsluga
            • Gość: jura Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.nm.e-zet.pl 18.07.07, 22:18
              W Bohemie brak klimatyzacji a to dzisiaj podstawa
    • Gość: felicjan Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 21:34
      Kampus WSIiZ w Kielnarowej. Od 400 zł za wynajęcie
      • Gość: jura Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.rz.izeto.pl 24.06.09, 06:14
        Kampus WSIZ super miejsce Hotel i okolica
    • Gość: aa Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: 82.139.37.* 16.07.07, 15:52
      ,.
      • Gość: Kika Wesele w restauracji Terminal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 16:01
        A ja polecam restauracje Terminal w Jasionce (dawna Aviata). Byłam tam na weselu
        kilka tygodni temu. Lokal otwarto w tym roku, duże przestrzeni i urządzony w
        klasą. Kuchnia b.dobra :)

www.restauracja-terminal.pl
        • Gość: xy Re: Wesele w restauracji Terminal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:06
          nigdy teminal byłam tam klapa totalna !!!!!!1
        • Gość: xy Re: Wesele w restauracji Terminal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:07
          jedzxenie beznadzieja , wogole wszystko na niskim poziomie poza cenami te to
          są !!
        • Gość: maxi Re: Wesele w restauracji Terminal IP: *.dab.tke.pl 31.10.07, 18:24
          byłem tan na weselu totalna paranoja co z tego ze lokal ładny nawet bardzo jak
          jedzenie okropne
          niechciałbym nikogo obrazac ale kuchnia do du...
          a to w restauracji i to takiej to podstawa
          z powazaniem maciek
        • Gość: Mery Re: Wesele w restauracji Terminal IP: 91.150.169.* 12.03.09, 16:16
          Ja też uważam, że restauracja jest super, a jedzenie, no cóż jeśli
          ktoś sobie wymyśla frykasy, to potem niech sie niedziwi, że mu
          niesmakuje;)
    • Gość: asia Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.19.165.2.osk.enformatic.pl 20.07.07, 00:43
      mam taki sam problem,również czekam na ciekawe propozycje na przyszły rok to
      już ciężko z terminami,ale ja zastanawiałam się nad klubową albo nad kleopatrą
      sama już nie wiem
      pozdrawiam...
      • Gość: jan Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.nm.e-zet.pl 20.07.07, 23:30
        kleopatra i KLUBOWA TEN SAM POZIOM KUCHNII I SALI
    • Gość: kja Hotel Magnat w Głogowie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 15:13
      Planujemy urzadzić wesele w restauracji - hotelu Magnat w Głogowie, czy cos
      wiecie na temat tego lokalu, jakie jedzenie, jaka obsługa??
      • Gość: sadd Re: Hotel Magnat w Głogowie ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.08, 11:04
        nie polecam! ludzie sa niezadowoleni z tego miejsca. probuja zaoszczedzic jak najbardziej, obsluga ok ale jedzenia bardzo malo o wszystko musisz sie upominac...
    • Gość: aga Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.nm.e-zet.pl 18.10.08, 16:07
      a co powiecie na janika w trzebownisko albo Marand na zaczerniu był ktoś na
      weselu? jak obsługa? jedzenie?
    • Gość: lena Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic IP: *.ostnet.pl 22.10.08, 23:17
      ja mialam wesele w bratankach i było przemiło polecam ,jedyny mankament ze to
      nie centrum ale za to mają piękny ogród
      • ramzes1982 Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic 14.11.08, 17:35
        Proponuję zajrzeć na stronę www.wyjdzzamnie.info. Zebrano tam
        większość sal weselnych w województwie podkarpackim, w tym i w
        Rzeszowie
    • Gość: Zizou [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 06:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • monikasiansian Re: lokal na wesele w rzeszowie lub bliska okolic 19.01.24, 11:46
      Bardzo ładna sala weselna jest w hotelu Zimowit. Jest tam tez piękny ogród idealny na sesję zdjęciową. Sama impreza perfekcyjnie przygotowana. Obsługa zna się na rzeczy wie jak zorganizować piękne wesele. Serwowali pyszne jedzenie, potrawy ładnie podane. Wszystko świeże dobrej jakości. Spokojnie polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka