Gość: nela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 10:34 szukam dobrego kursu prawa jazdy?w Rzeszowie,znalazałam Motor Ośrodek Szkolenia Kierowców Nauka Jazdy Czesław Przybyla przy sucharskiego 4,czy jest dobry??? a moze jakieś inne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fred Re: kurs prawa jazdy IP: *.res.pl 04.07.07, 11:59 Autocross na ul.Zawiszy przy IV LO, moge polecic bo zdałam po tej szkole za pierwszym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menek Re: kurs prawa jazdy IP: *.dnet.pl 23.07.07, 19:14 Ja tam robie - tzn w Autocrossie. Mam miesiac przerwy pomiedzy lekcjami jazdy - to jakaś paranoja!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: kurs prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 07:02 Zamiast do AUTOKROSU trzeba było iść do Radio-Taxi 9191, takich jaj tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skies Re: kurs prawa jazdy IP: *.krak.tke.pl 30.08.07, 16:18 Autocross to h..e jakich mało!!! :[[ byłem zapisany u gościa na jazdy i też miałem miesiąc przerwy między godzinami. Ale to jeszcze nic.... największa paranoja zaczyna się dopiero właśnie po tym miesiącu przerwy, czyli dokładnie dziś! Przychodzę a faceta nie ma, idę do biura pytam o co kaman, a kobiet do mnie że facet już tu nie pracuje... szlag mnie trafił-nie to za mało powiedziane!!!! Na dodatek dowiedziałem sie że mogę zapisać się do innego instruktora, najbliższy termin-za 2 miesiące!!!! HAHAHA!! Pomijam już fakt żę nie zostałem poinformowany o tym że mój instruktor już nie pracuje. Nie zostawię tak tej sprawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: kurs prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:17 To nie jest dobry czas do robienia prawka. Wszyscy zabiegani gorąco i duszno. Poczekajcie do jesieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katrinka Re: kurs prawa jazdy IP: 84.38.160.* 27.07.07, 17:58 spokojnie mozesz tam iść, sama się ucze tam jezdzić i uczą bardzo dobrze ! ludzie zdaja egzaminy bo sa bardzo dobrze przygotowani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: kurs prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 07:00 Ja i moi znajomi prawko robiliśmy w Radio-Taxi 9191 na Jałowego, jest ok ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anul Re: kurs prawa jazdy IP: 84.38.160.* 28.07.07, 16:23 dla mnie radio- taxi 9191 to jedna wielka ściema. No ale jeżeli chodzi Ci tylko o to żeby szybko skończyć kurs to pewnie Ci się uda. A jeżeli masz się coś z tego kursu dowidzieć to lepiej poszukaj innego. Mój znajomy w ogóle pominął wykłady teoretyczne. Od razu przyszedł do jazdy. ledwo je zaczął a dostał karteczkę o ukończeniu kursu i mógł zdawać egzamin przed skończeniem kursu. To ma być szkoła szkoląca przyszłych kierowców??? i dziwić się że tyle wypadków... Odpowiedz Link Zgłoś
klein4400 Re: kurs prawa jazdy 28.07.07, 20:23 Polecam Autokurs na Hetmańskiej, mają bardzo dobry plac na Miłocińskiej. Uczyłem się tam na kat. A i sobie chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JakaJa Re: kurs prawa jazdy IP: 89.174.66.* 31.07.07, 11:33 Polecam gorąco MOTOR, bo sama tam właśnie robię:) super instruktorzy i podobno większość zdaje za 1 i 2 razem :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oto ja Re: kurs prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 20:38 odradzam autokurs. a co myslicie o LOKu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: kurs prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 12:03 ZDZ tragedia. instruktor potrafił zaczynać 10 minut po czasie po musiał wypalić papieroska, a kończył 10 minut wcześniej bo musiał iść coś zjeść; w czasie jazdy na pytania odpowiadał "musisz próbować sam"; dzięki niemu nabrałem wiele złych nawyków w czasie jazdy. biorą kasę i nic więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: kurs prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.07, 18:06 Ja robię w Eksie i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś