Gość: Prześmiewca Re: Przetarg na terminal z problemami IP: *.centertel.pl 04.07.07, 22:16 To jeszcze nie tragedia z tym dziesięcioletnim stażem kierownika robót, widocznie Mostostalowcy wiedzą że kierowników z takim stażem brakuje u konkurencji. Moja firma postawi warunek aby kierownik budowy posiadał 20- letni staż na stanowisku kierowniczym uczestniczył przy budowie piramid egipskich,muru chińskiego i Wieży Eifla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Przetarg na terminal z problemami IP: *.centertel.pl 05.07.07, 22:23 Szanowny pośle Andrzeju "Wielki" herbu Złośliwiec zaczynają manipulować przy porcie lotniczym Jasionka.Co pan na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOTNIK Przetarg na terminal z problemami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 10:18 Oznakowanie "portu" jasionka jest fatalne pod względem dojazdu od strony Rzeszowa nie wiadomo czy sie dobrze jedzie -to dla ludzi obcych jest uciążliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomerskn Re: Przetarg na terminal z problemami IP: *.krak.tke.pl 06.07.07, 09:26 Od strony zachodniej od Warszawy skręt do portu jest tak fatalnie oznakowany, ze brak mi porównań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Przetarg na terminal z problemami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 22:17 Czy może mi ktoś wyjaśnić, dlaczego wszędzie podaje się wartość budowy terminala pow. 100 MLN PLN, a w ogłoszeniu o przetargu zamawiający , czli PPL podaje orientacyjną kwotę niewiele ponad 5 MLN Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Przetarg na terminal z problemami IP: *.centertel.pl 05.07.07, 22:27 To taktyka pozwalająca na przejęcie części pieniędzy przez zainteresowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Przetarg na terminal z problemami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 22:25 Czy może mi ktoś wyjaśnić, dlaczego wszędzie podaje się wartość budowy terminala pow. 100 MLN PLN, a w ogłoszeniu o przetargu zamawiający , czli PPL podaje orientacyjną kwotę niewiele ponad 5 MLN Euro. Jeśli zaś chodzi o kierownika budowy to Mostostal ma zapewne na myśli wykazanie jego doświadczenia w budowie terminali pasażerskich. Takowego - oprócz stażu - wymagają PPL. Spełniających takie warunki jest niewielu, co może powodować poważne ograniczenie w dostępie do zamówienia publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Przetarg na terminal z problemami IP: *.centertel.pl 05.07.07, 22:37 Zapytaj posła Andrzeja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee znowu problemy??!! IP: 195.136.36.* 06.07.07, 15:27 ile jeszcze bedzie ten cyrk trwal k****???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: znowu problemy??!! IP: *.nm.e-zet.pl 06.07.07, 17:15 skarga została odrzucona w dniu dzisiejszym, więc spokojnie bez stresu. dodatkowo Ryanair w sierpniu dokłada dodatkowy lot do DUBLINA oprócz środy i niedzieli, w sierpniu mozna lecieć także w piątki. Odpowiedz Link Zgłoś