Dodaj do ulubionych

Przetarg na terminal z problemami

04.07.07, 18:55
Kogoś to dziwi?
Obserwuj wątek
    • Gość: Prześmiewca Re: Przetarg na terminal z problemami IP: *.centertel.pl 04.07.07, 22:16
      To jeszcze nie tragedia z tym dziesięcioletnim stażem kierownika robót, widocznie
      Mostostalowcy wiedzą że kierowników z takim stażem brakuje u konkurencji.
      Moja firma postawi warunek aby kierownik budowy posiadał 20- letni staż na
      stanowisku kierowniczym uczestniczył przy budowie piramid egipskich,muru
      chińskiego i Wieży Eifla.
      • Gość: Prześmiewca Re: Przetarg na terminal z problemami IP: *.centertel.pl 05.07.07, 22:23
        Szanowny pośle Andrzeju "Wielki" herbu Złośliwiec zaczynają manipulować przy
        porcie lotniczym Jasionka.Co pan na to?
    • Gość: LOTNIK Przetarg na terminal z problemami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 10:18
      Oznakowanie "portu" jasionka jest fatalne pod względem dojazdu od strony
      Rzeszowa nie wiadomo czy sie dobrze jedzie -to dla ludzi obcych jest uciążliwe
      • Gość: tomerskn Re: Przetarg na terminal z problemami IP: *.krak.tke.pl 06.07.07, 09:26
        Od strony zachodniej od Warszawy skręt do portu jest tak fatalnie oznakowany, ze
        brak mi porównań.
    • Gość: zainteresowany Re: Przetarg na terminal z problemami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 22:17
      Czy może mi ktoś wyjaśnić, dlaczego wszędzie podaje się wartość budowy
      terminala pow. 100 MLN PLN, a w ogłoszeniu o przetargu zamawiający , czli PPL
      podaje orientacyjną kwotę niewiele ponad 5 MLN Euro.
      • Gość: Prześmiewca Re: Przetarg na terminal z problemami IP: *.centertel.pl 05.07.07, 22:27
        To taktyka pozwalająca na przejęcie części pieniędzy przez zainteresowanych.
    • Gość: Tomek Przetarg na terminal z problemami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 22:25
      Czy może mi ktoś wyjaśnić, dlaczego wszędzie podaje się wartość budowy
      terminala pow. 100 MLN PLN, a w ogłoszeniu o przetargu zamawiający , czli PPL
      podaje orientacyjną kwotę niewiele ponad 5 MLN Euro. Jeśli zaś chodzi o
      kierownika budowy to Mostostal ma zapewne na myśli wykazanie jego doświadczenia
      w budowie terminali pasażerskich. Takowego - oprócz stażu - wymagają PPL.
      Spełniających takie warunki jest niewielu, co może powodować poważne
      ograniczenie w dostępie do zamówienia publicznego.
      • Gość: Prześmiewca Re: Przetarg na terminal z problemami IP: *.centertel.pl 05.07.07, 22:37
        Zapytaj posła Andrzeja?
    • Gość: Dee znowu problemy??!! IP: 195.136.36.* 06.07.07, 15:27
      ile jeszcze bedzie ten cyrk trwal k****???!!!!
      • Gość: rs Re: znowu problemy??!! IP: *.nm.e-zet.pl 06.07.07, 17:15
        skarga została odrzucona w dniu dzisiejszym, więc spokojnie bez stresu.
        dodatkowo Ryanair w sierpniu dokłada dodatkowy lot do DUBLINA oprócz środy i
        niedzieli, w sierpniu mozna lecieć także w piątki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka