Dodaj do ulubionych

WSSG w Tyczynie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 21:31
Źle tu wszyscy mówicie o tej uczelni. A ja tu studiuję... skończyłem też dwie
inne uczelnie i powiem Wam, że jest tu bardzo dobrze. Znakomita kadra,
przeważnie z UJ lub Warszawskiego. Super fachowcy i świetna wiedza. Naprawdę
jest tu dobrze.
Obserwuj wątek
    • Gość: studentka Re: WSSG w Tyczynie IP: *.nat.rsk.pl 07.07.07, 23:16
      Napisz konkretnie kto jest z Uniwersytetu Warszawskiego, bo ja nie słyszałam o
      takim.
      • Gość: student Re: WSSG w Tyczynie IP: *.ostnet.pl 08.07.07, 05:58
        prof. dr Henryk Pietrzak
        • Gość: XYZ Re: WSSG w Tyczynie IP: *.ostnet.pl 08.07.07, 09:28
          Zaczęła się propaganda sukcesu!
        • Gość: UW Re: WSSG w Tyczynie IP: *.ostnet.pl 08.07.07, 09:57
          O czym Wy gadota kumie. Prof. dr Henryk Pietrzak jest dr, a prof. takim samym
          jak profesor w liceum, nie na Uniwesytecie Warszawskim. Nie p...
          • Gość: lewak Re: WSSG w Tyczynie IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.07, 17:14
            studentowi sie dobrze skojarzył dr Pietrzak z Warszawą. Tylko nie uniwersytet a
            Akademia Nauk Społecznych wcześniej WSNS przy Komitecie Centralnym Polskiej
            Zjednoczonej Partii Robotniczej w Warszawie gdzie niedawny rzecznik SLD zrobił
            doktorat
            • Gość: szymon Re: WSSG w Tyczynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:55
              dr Podkowski
              • Gość: radio Re: WSSG w Tyczynie IP: *.ostnet.pl 08.07.07, 20:37
                Dzisjaj Ojciec Rydzyk pogroził uczelniom niepublicznych programowo
                antykatolickim i antypolskim. Czy na tej liście jest Wyższa Szkoła Społeczno-
                Gospodarcza w Tyczynie z właścielem Z. Stachowskim?
                • Gość: student Re: WSSG w Tyczynie IP: *.nat.rsk.pl 09.07.07, 12:27
                  Co jest grane? Na na stronie internetowej dalej jest rektor Żelazny
                  • dawida26 jaka strona internetowa? 09.07.07, 12:52
                    uczelni? podaj link
                    • Gość: student Re: jaka strona internetowa? IP: *.nat.rsk.pl 09.07.07, 14:29
                      www.wssg.edu.pl/
                    • Gość: studentka Re: jaka strona internetowa? IP: 81.210.87.* 09.07.07, 14:51
                      Szymon cos słabą masz wiedzę bo dr Podkowski ma tyle wspólnego z Uniwersytetem
                      Warszawskim że pewnie wie gdzie on jest skoro mieszka w Warszawie. To były
                      pracownik Wojskowej Akademi Politycznej i były kompan Stachowskiego do czasu aż
                      nie zaangażował sie w inne układy i związki.Swoja droga ciekawe czy jako cwany
                      politruk wkupi sie znowu w łaski Z.S.
                      • Gość: daro Re: jaka strona internetowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 10:08
                        Szymon chyba od niedawna tam studiuje więc się za bardzo nieorientuje
                      • Gość: Podkowski jest OK Re: jaka strona internetowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 10:51
                        mam w d...ie czyim jest kumplem i czy był komuchem czy nie. Jest bardzo dobrym
                        wykładowcą o zdroworozsądkowym podeejściu do studentów.
                        To po prostu wybitny fachowiec.
                        • Gość: studentka Re: jaka strona internetowa? IP: 81.210.87.* 10.07.07, 13:35
                          ha ha. To mi sie podoba. Wybitny fachowiec chyba od pie... kobitek.
                          • Gość: Gość Re: jaka strona internetowa? IP: *.150.166.198.catro.com.pl 07.08.07, 20:24
                            a ty nie znalazłaś się wśród wybranych i jest ci żal. A tak poważnie to popieram
                            kolegę bo dr. Podkowski jest naprawdę dobrym wykładowcą i człowiekiem który nie
                            kategoryzuje ludzi
    • Gość: STUDENT Re: WSSG w Tyczynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 20:22
      BRONILAM SIE W LIPCU W WSSG W TYCZYNIE A DZIS SIE OKAZALO ZE NASZE OBRONY SA
      UNIEWAZNIONE PRZEZ UCZELNIE TA SZKOLA TO DNO NIKOMU NIE POLECAM! PRZEZYLAM STRES
      NA OBRONIE A TERAZ PRZEZ PORACHUNKI MIEDZY WLADZAMI UCZELNI MUSZE BRONIC SIE
      JESZCZE RAZ WE RZESNIU JAKI TO MA SES? TO NABIJANIE STUDENTOW W BUTELKE BO CO
      NAS OBCHODZA PORACHUNKI WLADZ. JA SIE OBRONILAM I CHCE SWOJ DYPLOM!!!! ODRADZAM
      WSZYSTKIM TA SZKOLE!!!!!
      • Gość: Gośka Re: WSSG w Tyczynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 21:10
        A wszystko przez szczepnskiego burmistrza, któremu się zachciało zmienić
        rektora. Jak pijana wesz (menda) motał przez pół roku aż zniszczył szkołę,
        wydutkał gminę a przede wszystkim dodał studentom dodatkowej pracy, stresu i
        zmartwień.
        • Gość: "absolwenta" co z naszymi dyplomami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 21:25
          ja chce swoj dyplom nie chce sie drugi raz bronic!!!! porazka porazka porazka!
          • Gość: absolwent Re: co z naszymi dyplomami? IP: *.ostnet.pl 07.08.07, 12:51
            Spoko abolwentko. Jestem w tej samej sytuacji. Będę się bronił drugi
            raz. Panie z dziekanatu informowały mnie, że egzamin może być
            unieważniony. To co się stało to porażka i klęska Pana
            Stachowskiego. Do zobaczenia.
            • Gość: absolwent66 Re: co z naszymi dyplomami? IP: *.ppp.tiscali.fr 07.08.07, 18:19
              Wszyscy wiedzieli, ogloszone bylo wszem i wobec, ze egzaminy
              dyplomowe na WSSG beda uniewaznione prez Min. Nauki i Sz. Wyzszego.
              Ale to tak jest, jak sie oczekuje na cuda, jak sie studiuje dla
              dyplomu nie interesujac sie tym co sie wokol dzieje, nie umiejac
              zajac stosownego stanowiska. Za czesne dyplomu sie nie kupi, trzeba
              jeszcze cos sie nauczyc i wiedziec. Cudow nie bedzie, tylko egzamin,
              prawdziwy - dodam - egzamin.
              • Gość: gość Re: co z naszymi dyplomami? IP: *.150.166.198.catro.com.pl 07.08.07, 20:20
                ja zdawałam ten egzamin i nie różnił się od egzaminów na innych uczelniach. Co
                do kolejnego egzaminu to po co jest nam potrzebny kolejny stres. Zresztą sama
                sytuacja na uczelni jest tak naprawdę nie jasna i tak naprawdę nikt nie potrafi
                udzielić odpowiedzi na to czy zdajemy kolejny egzamin a jeśli tak to kiedy.
                Zazdroszczę tym co przełożyli obrony na wrzesień.
                • Gość: tez absolwent Re: co z naszymi dyplomami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 22:39
                  dzwoniłem do dziekanatu przed 16 . Już jest pewne obrony do poprawy. Szkoda mi tych pań bo one teraz tam muszą wyłuchać nasze żale i pretensje.a prawda jest taka, że właśnie one nas uprzedzał o tym co może być. Ludzie nie znęcajcie się bo to one mówiły prawdę.
                  • Gość: gość Re: co z naszymi dyplomami? IP: *.150.166.198.catro.com.pl 08.08.07, 20:03
                    Szkoda tylko że na tej uczelni, jak się okazało, to tylko panie w dziekanacie
                    wiedziały co się dzieje i niektórzy promotorzy, bo byli tacy którzy mówili że
                    tak naprawdę nie wiedzą czy nasze obrony będą zaliczone, a cala pozostała
                    władza martwiła się o własne pieniądze zamiast podjąć decyzję że wszystkie
                    lipcowe obrony zostaną odwołane do póki nie ustabilizuje się sytuacja wewnętrzna
                    uczelni.
                    • Gość: darek Re: co z naszymi dyplomami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 20:31
                      ja też zdawałem egz. licencjacki w lipcu, wiedziałem że tak może być ale myślałem, że może minister nie unieważni tych obron. Dzwoniłem nawet zapytać do Warszawy i powiedzieli, że trzeba powtarzać. Mówią mi jednak znajomi , że był program w tv rzeszów i nie wiadomo dalej co jest tak naprawdę z tymi obronami.Wolałbym chyba zdać jeszcze raz i być pewnym, że ten koszmar się już skończył. Jak ktoś z was coś więcej wie - to napiszcie.Co mamy robić?
                      • Gość: Absolwent 06 Re: co z naszymi dyplomami? IP: *.nat.rsk.pl 09.08.07, 22:20
                        Brońcie się, protestujcie. Przecież rok temu też była podobna
                        sytuacja, Wierzbicka uważała że jest rektorem a Żelazny był przez
                        wakacje p.o. rektora, ale nam dyplomów z lipca 2006 nie unieważnili.
              • Gość: do absolwenta66 Re: co z naszymi dyplomami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 21:56
                Walter odpocznij sobie. Te duże temperatury pomieszały w głowach.
                Pojechałeś do Francji, to daj spokój, odczep się od Tyczyna, już
                dość namieszałeś.
                • Gość: Walter Re: co z naszymi dyplomami? IP: *.ppp.tiscali.fr 07.08.07, 22:46
                  Prawda kuje w oczy, niestety!
                  • Gość: as Re: co z naszymi dyplomami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 23:05
                    Za wszystko podziękujcie burmistrzowi. Ten człowiek przed niczym się nie cofnie
                    byle dobrnąć do swojego celu. Jest nieobliczalny.A studenci nic go nie obchodzą.
                    Teraz pewnie knuje jak wyłgać się z plagiatu.
                    • Gość: Gosc Re: co z naszymi dyplomami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 00:02
                      teraz ta sprawa zajmuje sie tvp rzeszow sprawa bedzie naglosniona!!! i bardzo
                      dobrze bo mnie nikt nikt nie uprzedzal ze zdaje egzamin nielegalnie i bezprawnie
                      nikt o niczym nie informowal dlaczego po raz kolejny mam przechodzic przez to
                      samo ja sie nie zgadzam!!!!
                      • Gość: jeszcze student Re: co z naszymi dyplomami? IP: *.ostnet.pl 08.08.07, 07:51
                        Prawo jest prawem i nie ma co dyskutować z decyzją Ministra. Chcę
                        być prawdziwym magistrem.
                        • Gość: gość Re: co z naszymi dyplomami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 08:59
                          Teraz studenci powinni oddać sprawę do sądu i zażądać zadośćuczynienia od
                          burmistrz za stracony czas, koszty i nerwy. To idiotyzm, żeby powołać p.o. rektora.
                          • Gość: absolwent Re: co z naszymi dyplomami? IP: *.ppp.tiscali.fr 08.08.07, 15:18
                            O jakim muwisz idiotyzmie. To Pan Stachowski sam sie powolal na p.o.
                            rektora!
                            • Gość: gość Re: co z naszymi dyplomami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 16:32
                              Ja wywnioskowałem z tego co tu jest napisane, że Stachowski jako udziałowiec i
                              Szczepanski jako prezes spółki to wszystko uknuli. Tylko w jakim celu??????????
          • Gość: paula Re: co z naszymi dyplomami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 18:27
            Jezu,co oni wyprawiają?! przeciez to byla jedna z najlepszych szkol w
            Polsce,mysle,ze za pare lat nikt o takiej szkole nie bedzie juz slyszal! i co
            wtedy powiemy,ze z jakiej uczelni mamy te "wspaniale" dyplomy?! porazka!
    • Gość: aa Re: WSSG w Tyczynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 22:40
      zajebisci fachofcy niech mi pieniadze oddadza za 2 lata stodiow i brak
      dyplomu!!!!banda zlodziei!!!!!i oszustow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: mrberg Re: WSSG w Tyczynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 12:57
        proponuje protest osób poszkodowanych .

piszcie do mnie na maila :

mrberg@wp.pl

pójdziemy do sądu !!!!!!!!
        • Gość: krys Re: WSSG w Tyczynie IP: *.ostnet.pl 12.08.07, 14:53
          Uchwale o powolaniu p.o. rektora WSSG dr hab. prof. Zbigniewa
          Stachowskiego podjeli: tenze Z. Stachowski i Kazmierz Burmistrz
          Szczepanski. Cel byl jeden. Udowodnic, ze panuja nad WSSG i upkorzyc
          prof. Walera Zelaznego. Droga sadowa poszkodowanych jest zrozumiala.
          Ponad to, toczy sie sledztwo w sprawie naduzycia uprawnien przez
          samocwancow. Ostatecznie wszystko spadnie na K. Szczepanskiego i Z.
          Stachowskiego.
        • Gość: k. Re: WSSG w Tyczynie spotknie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 15:33
          spotkanie studentow!!! 17. 08 2007. godzina 12 pod uczelnia w Tyczynie musimy
          cos postanowic!!! licencjat i magister lipcowy nie dajmy sie!!!!badzcie!!!!
          karla27@poczta.fm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka