Dodaj do ulubionych

generał kaput, wssg do likwidacji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 16:57
www.nauka.gov.pl/mein/index.jsp?place=Lead08&news_cat_id=908&news_id=5306&layout=2&page=text

no i stało się, to już jest koniec, i dalej nie ma już nic, jesteście wolni
możecie już iść

a wszystkich studentów, byłych studentów i zainteresowanych zapraszam na
ostatni akt stachowskiego, jakim będzie usunięcie go z uczelni przez policję
jutro będzie ostatni akt,, koniec kariery naukowego dyzmy" akcja rozegra sie
przed wssg o 13
Obserwuj wątek
    • Gość: mgi Re: generał kaput, wssg do likwidacji IP: 91.150.165.* 12.07.07, 18:36
      Podaj szczegóły max przyjade popatrzeć, no wrócił i znów go chcą usunąc to
      jakieś chore ala zabawne czy będzie uczestniczył w tym wielki <Molestattore>
      Tadzik Ch.
      • Gość: wiem Re: generał kaput, wssg do likwidacji IP: *.ostnet.pl 12.07.07, 18:51
        A na co policji Tadzik Ch. Bez niego funkcjonariusze rzeszowskich
        służb mundurowych poradzą sobie nawet z tak wybitnym strategiem
        jak pułkownik, politruk, dr hab. prof. UR, prezydent Rotary Club Rzeszów,
        p.o. rektor WSSG, oskarżony Zbigniew S. Czołem żołnierzu!
        • Gość: WP oky Re: generał kaput, wssg do likwidacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 00:29
          Myślę, że idzie w kierunu naprawy sytuacji. Oglądałam wiadomości TV i myślę, że
          ten jegomość z brodą ma kłopoty z samym sobą! W jego oczach czytam nienawiść,
          fałsz i obłudę. PONADTO MYŚLĘ, ŻE TO BRUDAS. Czołem generale!
          • zbig1300000 Re: generał kaput, wssg do likwidacji 13.07.07, 01:13
            Dementuje te pogłoski. Ja złodziej nigdy nie nosiłem brody dłuższej niż 13 cm.
            Poza tym ku.. wasza mać jak byk sra to forum słucha! Nigdy nic nie ukradłem i
            jestem uczciwym obywatelem!!!
            • Gość: adiuntant Re: generał kaput, wssg do likwidacji IP: *.ostnet.pl 13.07.07, 09:58
              Generał jest o wydawania rozkazów, a nie od słuchania. Minister Nauki i
              Szkolnictwa może naskoczyć generałowi-p.o. rektorowi WSSG na......
              Wyższa Szkoła Społeczno-Gospodarcza w Tyczynie jest autonomiczna i tym rewirem
              ma wyłącznie prawo zarządzć p.o. rektor WSSG dr hab. prof.UR Zbigniew
              Stachowski pod ochrną burmistrza Tyczyna Kazmierza Szczepańskiego.
            • Gość: tytus Re: generał kaput, wssg do likwidacji IP: 91.150.165.* 13.07.07, 10:05
              Dziwię sie Chrobakowi, jest niepoważnym człowiekiem skompromitował się jak mało
              kto,powinien dać spokój, sprzedać udziały i nie gryść się ze Stachowskim gdyż
              to do niczego nie prowadzi, i tak nie da rady Stachowski jest ,,silniejszy".
              • Gość: wiem Re: generał kaput, wssg do likwidacji IP: *.ostnet.pl 13.07.07, 11:47
                To idiotyzm. Chrobak powinien przepisać Stachowskiemu udziały w spółce i
                przestać manipulować ludzimi.
                • Gość: czyt. Re: generał kaput, wssg do likwidacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 16:12
                  Najlepiej jak odda udziały Kazkowi i to za darmo.
                  • Gość: Prześmiewca Re: Za mną naprzód ....... IP: *.centertel.pl 13.07.07, 19:19
                    "Zgoda buduje niezgoda rujnuje"
                    Nemo
                    • Gość: Ewa Re: Za mną naprzód ....... IP: *.ostnet.pl 14.07.07, 08:58
                      Kto nie znami ten przeciw nam! WSSG jest własnością Zbigniewa Stachowskiego i
                      minister może sobie pogrzebać w nosie, ale nie w WSSG w Tyczynie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka