Dodaj do ulubionych

jak sprzedac samochod ?

IP: *.rzeszow.mm.pl 16.07.07, 12:29
pytanko: jak w rzeszowie dotrzec do najwiekszej liczby potencjalnych nabywcow
mojego opelka astry ? gielda samochodowa ? ogloszenia w necie ? jesli tak, to
gdze ? ktos sprzedawal i ma doswiadczenie ? pomocy...
Obserwuj wątek
    • Gość: v-6 Re: jak sprzedac samochod ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 13:21
      Ja umiescilem ogloszenie na www.otomoto.pl i www.gratka.pl i autko szybko
      poszlo w swiat.
      • Gość: pytajnick Re: jak sprzedac samochod ? IP: *.rzeszow.mm.pl 16.07.07, 13:30
        a mozna wiedziec jak szybko ktos sie odezwal ? ja tez tam umiescilem w piatek i
        nic... za wczesnie ? autko jest raczej okazja, ale mimo to nikt nie spytal...
        • Gość: Arek Re: jak sprzedac samochod ? IP: 193.203.227.* 16.07.07, 14:04
          Pusc ogloszenie w ANONSACH podkarpackich. Na bank ktos sie odezwie, o ile to
          atrakcyjna oferta. Ja sprzedawalem swoje poprzednie dwa auta wlasnie za ich
          posrednictwem oraz ogoszenia w allegro. wynik 1:1.

• Gość: pytajnick Re: jak sprzedac samochod ? IP: *.rzeszow.mm.pl 16.07.07, 14:39
            Sprawdzilem... Okazuje sie ze anonsow podkarpackich juz nie wydaja... I czy jest
            sens wystawiac na allegro, skoro wyszukiwarka allegro pokazuje tez wyniki
            otomoto ? Inne sugestie ?
            • Gość: v-6 Re: jak sprzedac samochod ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 15:23
              pierwszy klient zadzwonil po okolo 4-5 dniach. A samochodzik sprzedal sie po 3
              tygodniach. Biorac pod uwage fakt, ze teraz rynek jest zapchany uzywanymi
              samochodami to mysle, ze te 3 tygodnie to jest ekspresowe tempo. Np znajomy
              sprzedaje samochod juz okolo 4 miechow:-) Tylko karta przetargowa jest tutaj
              cena.
            • Gość: Arek Re: jak sprzedac samochod ? IP: 193.203.227.* 16.07.07, 16:30
              Jak to nie?? Tu masz link bezposrednio do strony w na ktorej formatujesz
              ogloszenie, wybierasz liczbe edycji, a placisz poprzes wyslanie sms-a.

www.anonse.com/rzeszow/kupon/?dzial=13&pdzial=c
              • Gość: pytajnick Re: jak sprzedac samochod ? IP: *.rzeszow.mm.pl 16.07.07, 17:01
                Arek, masz racje. Okazuje sie ze sa www.anonse.pl i www.anonse.com . Te pierwsze
                nie sa zwiazane z podkarpaciem...
    • Gość: poproszę o mail Re: jak sprzedac samochod ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 17:26
      proszę o mail, chciałabym poznać bliższe szczegóły dotyczące autka, pozdrawiam
      • Gość: pytajnick Re: jak sprzedac samochod ? IP: *.rzeszow.mm.pl 16.07.07, 17:39
        Nie wiem, jakie sa zasady tego forum, czy mozna podawac maile, telefony itd. Nie
        chce ich zlamac, dlatego podaje link do ogloszenia:
        otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3048969
        w tym ogloszeniu jest kontakt do mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka