Gość: ela IP: 83.17.126.* 17.07.07, 14:26 zrobilam wlasnie makijaz pemanentny i te kreseczki sa tak malo widoczne ze nikt nie zauwazyl :-) czy to jest normalne za 500 PLN? kto robil i jak to u Was wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: effka Re: makijaż permanentny IP: 81.219.8.* 17.07.07, 20:34 Jeśli dobrze zrozumiałam to robiłaś brwi? Napisz proszę gdzie i czy to boli,bo ja też myśle o takim zabiegu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: makijaż permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 19:10 ja zrbilam na powiekach kreseczki, w nefretete, i bolalo tak bardzo jakby mi wyrywali zeby, ale o tym sie zapomina szybko. Brwi chyba 700PLN, ale nie wiem dlaczego to takie blade ze nikt nie widzi nawet z odleglosci metra,,,,tyle cierpienia i dalej trzeba kreski malowac :) no to mi sie dostalo, chcialam miec spokoj :)podobo to kwestia rodzaju skory :) heheh to sobie sprawdzilam za kilkaset zl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: makijaż permanentny IP: 83.17.126.* 19.07.07, 12:10 jasne, kazdy facet mowi ze naturalne jest piekne a potem sie oglada za upiekszonymi paniami... Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: 18.07.07, 20:14 Pozwolę sobie zacytować: „czy to jest normalne...” A wysokość uiszczonej kwoty doprawdy nie ma tu najmniejszego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 21:25 a co jest normalne? rodzenie dzieci tez boli jak diabli a to piekne wydarzenie - to kresek kobieta nie moze sobie zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
danam Re: 19.07.07, 10:58 „a co jest normalne?” To, co naturalne. „to kresek kobieta nie moze sobie zrobic?” Kobieta nie tylko kreskę może sobie zrobić, ale nawet kółko. Najniższe ukłony! Ze zrozumieniem M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Przepraszam 19.07.07, 11:04 Niechcący podszyłem się pod Moją Zdecydowanie Lepszą Połowę (któryż to już raz?). PS: Poglądy „w temacie” mamy jednakie. Najniższe ukłony! W pozie skruszonej elegancko wygły M.J. Odpowiedz Link Zgłoś