Dodaj do ulubionych

Singlomania

28.09.07, 23:36
Kochani... jako, że wszyscy narzekają już, że nasz wątek Rzeszowscy single
strasznie długo się otwiera, postanowiłyśmy z Madźką wnieść trochę świeżości i
założyć nowy, który będzie po prostu kontynuacją starego. Tak więc zapraszamy
Was wszystkich serdecznie do odwiedzin na nowych śmieciach :)))), które
wspólnie uradziłyśmy nazwać Singlomanią ;). Mam nadzieję, że nikomu nie będzie
przeszkadzać taka mała zmiana.. Pozdrawiam wszystkich Rzeszowskich Singli i
nie tylko. Wasza kreska ;))))
Obserwuj wątek
    • magda1051 Re: Singlomania 28.09.07, 23:40
      To ja sie od razu pod tym podpisuje...zeby nie bylo, ze Kreska ma
      jakies separatystyczne ciagotki :)))
      • katrinczi Dzięki Ci Magnolio za wsparcie ;) 28.09.07, 23:42
        od razu mi ulżyło ;))))
    • zawszebunek Coś z innej bajki 29.09.07, 09:10
      Witam w nowym wątku!

Jakby ktoś nie wiedział jak się bawić w niedzielne popołudnie - oto małe conieco:

www.joemonster.org/filmy/5396/Gdzie-bawic-sie-w-niedzielne-popoludnie
      • magda1051 Re: Coś z innej bajki 29.09.07, 15:38
        Mozna i tak...ale przeciez znamy lepsze sposoby ;))
        Nie znamy???...
        Znamy!!!
        • alis30 Re: 13.10.07 sobota 29.09.07, 17:48
          Uprzejmie donosze , ze lokal juz zarezerwowany na 13.10 .ZAPRASZAMY
          na kolejne spotkanko;-)
          • Gość: kreska Re: 13.10.07 sobota IP: *.rzeszow.mm.pl 30.09.07, 00:06
            no to fajnie Ala, że już się klaruje sprawa kolejnej bibki ;)
            • zawszebunek Re: 13.10.07 sobota 30.09.07, 00:13
              no to super

a w drodze na spotkanie mini bibka ćwiczebna:
              www.nimportequi.com/video_popupDM.php?s=dm&v=3ZusZylGLuM9vgVXe
              • zawszebunek Re: 13.10.07 sobota 30.09.07, 00:22
                a zapomniałbym, że pewne osoby to się nawet jeszcze przed bibka znacznie
                rozluźniają pewnymi specyfikami ...

www.nimportequi.com/video_popupDM.php?s=dm&v=u7kymvzJUkkNbgZyc
                • Gość: kreska można i tak hehe IP: *.rzeszow.mm.pl 30.09.07, 19:02
                  Ja mam dziś kolejny dzień roboczy za sobą, ale za to kolejne zaliczenie już
                  wpisane.. Niestety czarno widzę siebie na kolejnych zajęciach, bo akurat wtedy
                  wypada mi zjazd, kiedy będziemy balować na cześć Ciała Pedagogicznego ;))). Ale
                  nie odpuszczę, najwyżej będę przysypiać na zajęciach i pić hektolitry kawy z
                  alkaprimem :)))). Jakoś to będzie, a bawić się trzeba.. no to pozdrawiam i może
                  tu jeszcze dziś zajrzę :)
                  • alis30 Re: można i tak hehe 30.09.07, 19:46
                    hej! niechce mieszac ale tak sobie mysle , moze zmienimy termin na
                    20.10 bo ta 13 nie bardzo pasuje ,Kreska ma szkołe ,Led na
                    wojazach, Endriu tez gdzies wybywa , jak cos to musze zmienic
                    rezerwacje , wiec czekam na Wasze opinie , najpozniej we wtorek moge
                    zmienic rezerwacje ,wiec ???
                    • magda1051 Re: można i tak hehe 30.09.07, 20:49
                      Ala z tego co pamietam to Lled jedzie na dluzej, a Andrzej ten
                      nastepny weekend taz ma zajety.
                      Mnie to w sumie obojetnie, 13-14 mam kurs i w niedziele tez czeka
                      mnie siedzenie na zajeciach, ale 20 pazdziernika to ja mam
                      urodziny :))) i moze mi byc trudno przelozyc impreze na tydzien
                      po...chyba, ze zawitam na naszym spotkaniu w wiekszym gronie :))
                      • Gość: ala Re:13.10 sobota spotkanko IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 30.09.07, 21:16
                        dobra to juz nic nie zmieniajmy zostajemy przy 13.10
                    • Gość: kreska Re: można i tak hehe IP: *.rzeszow.mm.pl 30.09.07, 21:22
                      Ala nie zmieniaj terminu rezerwacji... najwyżej znowu nas 5 tylko będzie..albo
                      6, bo jest Asia2 też przecież... a może więcej? może nowy ktoś dojdzie? A jak
                      zaczniemy przekładać, to ja się zdążę rozsypać zupełnie...bo trzeba mi gdzieś do
                      ludzi teraz... ech dość smutkowania.. jutro wstanie nowy dzień i słuchy mnie
                      doszły, że nawet pogodny ;)) Tak więc wszystkim dobrej nocki na dziś i pięknego
                      dnia na jutro życzę.. Pa pa!
                      • justification Re: można i tak hehe 30.09.07, 23:53
                        Termin raczej oki, ciężko zgrać wszystkich, ale damy rade;)
                        Ech Kreska, ja też bronie się przed rozsypką, ostatnio jakoś tak nie
                        tego mi jest...To zmykam bo jutro rano pisze teścik, mój ulubiony,
                        więc pasuje coś poczytać. A jutro...nowy miesiąc -nowe wyzwania ;)
                        Pozdrówka
                  • Gość: bonia300 Re: można i tak hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 09:16
                    Kreseczko będę dzielić z Tobą "niedolę" dnia wczorajszego :))
                    Niestety bede pewnie w pracy w niedzielę ..
                    • magda1051 Re: można i tak hehe 01.10.07, 14:29
                      To ja z Wami. Bede sie szkolic na "kierownika wycieczek szkolnych",
                      bo nie uwierzycie....jako licencjonowany pilot wycieczek, moge
                      ciagac ludzi po calym swiecie, ale dzieci ze szkoly nie moge zabrac
                      do Sandomierza...ile jeszcze takich paradoksow w naszych szkolach??
    • magda1051 Roztocze jesienia...polecam... 30.09.07, 20:45
      Zostalam dzisiaj, wczesnym rankiem, sila wyciagnieta z lozka,
      przymuszona do ubrania sie i taka malo przytomna doprowadzona do
      samochodu...,a potem obudzilam sie w Zwierzyncu. W trakcie sniadania
      zaczelam przytomniec, a po drugiej kawie bylam gotowa na rower ;))
      Wybralam sobie taki z licznikiem...Piekna jest jesien na Roztoczu,
      zwlaszcza w taki dzien jak dzisiaj...bo co bedzie jutro, az boje sie
      myslec;) Przy oddawaniu rowera licznik wskazywal 45 przejechanych
      kilometrow....to jest moj najlepszy wynik od...hmm...no od dawna,
      bardzo dawna ;))
      A teraz czas na kolejny zwierzyniec...tym razem moj domowy, bo zaraz
      wejdzie mi na glowe :)
      • Gość: bonia300 Re: Roztocze jesienia...polecam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 08:36
        Madzia gratuluje wyniku :)
        Na Roztoczu byłam latem, ale jesienią jak ta zieleń zmienia barwy
        musi być cudownie....
        Ja tez wczorajszy dzień spędziłam na pedałowaniu. Dzień był
        śliczny , mi udało się mieć wolne, więc nie sposób było go tak nie
        wykorzystać. A jesień póki co jest przepiękna... (eh wzięło mnie na
        nostalgię:)))
        • magda1051 Re: Roztocze jesienia...polecam... 01.10.07, 14:26
          Dzieki Asiu...tym bardziej,ze pisze to prawdziwy wyczynowiec czyli
          Ty :))
          Ja tez znalam Roztocze letnie...i zimowe jeszcze, bo tam mozna
          troche pojezdzic na nartach, ale jesienia jest tam jeszcze piekniej
          i masa sciezek rowerowych, bardzo dobrze przygotowanych, oznaczonych
          i widokowych. Do tego sporo wypozyczalni rowerow wiec nie trzeba
          wozic swoich.
    • magda1051 Pieknie sie zaczyna... 01.10.07, 14:21
      Witajcie :)
      To juz kolejny poniedzialek, ktory kaze mi z radoscia i optymizmem
      patrzec na nadchodzacy tydzien...ech, jak to niewiele czasem
      potrzeba :))
    • sla-weq Re: Singlomania 01.10.07, 19:14
      Tak sobie czytałem gazetke i przypadkiem "wpadłem" na temat
      singielków Rzeszowskich..., ja również singiel to może bede tu
      częsciej do Was zaglądał ;-) Pozdrawiam :)
      • alis30 Re: Singlomania 01.10.07, 19:35
        Witaj sła-wep! zapraszamy
        • sla-weq Re: Singlomania 01.10.07, 19:39
          alis30 napisała:

> Witaj sła-wep! zapraszamy

Witam:), mała uwaga jeśli mozna..., na koncu nicka jest "q" a
          nie "p" ;-)
          • Gość: kreska sla-weq IP: *.rzeszow.mm.pl 01.10.07, 20:22
            Witam świeżego singla w naszych skromnych progach ;)))) zawsze, jak tylko
            będziesz miał na to ochotę , możesz coś do nas stuknąć :)
            A o literki się na Alę nie złość, czasem jakoś tak dziwnie sie wstuka coś i
            dopiero na forum widać błędy ;)
            • sla-weq Re: sla-weq 01.10.07, 20:42
              Na Alę się nie złoszcze za tą małą "literówkę" :))) Tak sobie
              poczytałem Wasze forum i widze, że Wy tu sie wszyscy znacie... no
              nieźle ;-))
              • Gość: kreska Re: sla-weq IP: *.rzeszow.mm.pl 01.10.07, 20:46
                wszyscy poznaliśmy się właśnie tutaj... a dopiero potem było spotkanie pierwsze,
                drugie i trzecie... a teraz szykuje się kolejne, na które i Ciebie zapraszamy ;)
                • sla-weq Re: sla-weq 01.10.07, 20:49
                  Dziekuje za zaproszenie ale... no nie wiem nie wiem...;-) Macie
                  jakieś stałe miejsce spotkań?
                  • Gość: kreska Re: sla-weq IP: *.rzeszow.mm.pl 01.10.07, 21:01
                    o stałym miejscu z pewnością pomyślimy w przyszłości. Na razie jesteśmy na
                    etapie poszukiwań fajnego miejsca, stąd każde spotkanie do tej pory odbyło się w
                    innej knajpce. Miejsce na kolejne spotkanie tez już mamy zarezerwowane, dzięki
                    Ali ;).. nie wahaj sie , przyjdź również.. naprawdę nie gryziemy, a za każdym
                    razem jest nas coraz więcej i jest coraz weselej :)
                    • sla-weq Re: sla-weq 01.10.07, 21:13
                      Domyślam się, że na Waszych spotkaniach jest miło i sympatycznie i
                      że przynajmniej Ty nie gryziesz:-))) A jaki jest przedział wiekowy
                      jeśli wolno zapytać oczywiście? ;-))
                      • magda1051 Re: sla-weq 01.10.07, 21:41
                        To ja odpowiem, bo Kreska chyba rzeczywiscie spi ;))
                        Po pierwsze przylaczam sie do powitan i zaproszen, bo:
                        - nasze spotkania naprawe sa wesole
                        - nie gryzie nikt z nas
                        - ciagle przylacza sie ktos nowy
                        Co do przedzialu wiekowego....hmm...jest szeroki ;)) Nie chcialabym
                        tu nikomu ujac ;) ani tym bardziej dodac ;)) Nie sadze, ze wiek
                        odgrywa tu jakakolwiek role ;)Najlepiej przyjdz 13-go i sam
                        sprawdz :)
                        • sla-weq Re: sla-weq 01.10.07, 22:12
                          13-go bedzie dla mnie cięzkim dniem no ale zastanowie się nad Waszym
                          zaproszeniem ;-) W jakim miejscu sie spotykacie?
                          • magda1051 Re: sla-weq 01.10.07, 22:28
                            Jeszcze nie wiem gdzie, nie rozmwialam z Ala. Mamy zwyczaj, ze
                            dokladne miejsce przesylamy zainteresowanym na maila.
                            • sla-weq Re: sla-weq 01.10.07, 22:33
                              Tak sie wlasnie zastanawialem czy publicznie ogłaszacie miejsce
                              spotkan ;-) hmmm, czy tu bywają tez faceci? Bo jak narazie to same
                              kobiety widze;)
                              • magda1051 Re: sla-weq 01.10.07, 22:48
                                Bywaja ;)
                                Jak pewnie zauwazyles to jest nowy watek, swego rodzaju "ciag
                                dalszy". Poczatek to "Rzeszowcscy single"...nie polecam
                                przegladania, bo upisalismy tam ponad 900 postow i ta ilosc troche
                                przeraza, ale z drugiej strony pozwoli Ci "zorientowac" sie w
                                sytuacji:)
                                • sla-weq Re: sla-weq 01.10.07, 23:04
                                  Wszedłem na tamten temat, przeczytałem kilkanaście postów ale
                                  zrezygnowałem bo przeraziła mnie ogolna liczba tego co
                                  spisaliście :))) Czas spać bo rano pracka, Dobrej nocy ;-)
                                  • magda1051 Re: sla-weq 01.10.07, 23:09
                                    Proponuje zaczac od konca ;)))
                                    Dobranoc
                                    • endrju.ab11 Re: sla-weq 02.10.07, 15:53
                                      miłego spotkania 13-ego. Tak jak mówilem, nie bedę mógł w nim
                                      uczestniczyc, ale mam nadzieję równiez dobrze się bawić. Będę szalał
                                      na weselu. Pozdrowienia dla wszystkich, sla-weg nie zastanawiaj sie
                                      tylko przychodź :).
                                    • sla-weq Re: sla-weq 02.10.07, 16:37
                                      Własnie sobie czytam troszke poprzedni wątek i nasuwa mi sie pytanie
                                      a mianowicie... czy "Magda" która załozyła tamten wątek jako
                                      gość "magda1051" tylko na stałym nicku??? ;))
                                      • magda1051 Re: sla-weq 02.10.07, 19:20
                                        Jasne :) To ja...wciaz ta sama ;))
                                        • sla-weq Re: sla-weq 02.10.07, 19:35
                                          No prosze... czyli to Ty zapoczątkowałaś ponad 900 postów w tamtym
                                          temacie :) Skąd przybyłaś do Rzeszowa i jak Ci sie mieszka? (pytam
                                          bo gdzies pisałaś ze "niedawno sie sprowadziłaś") ;-))
                                          • magda1051 Re: sla-weq 02.10.07, 19:43
                                            W rzeczy samej :))
                                            Sprowadzilam sie do Rzeszowa po wielu latach mieszkania w Lublinie,
                                            Wroclawiu i Krakowie...ale juz w Rzeszowie nie mieszkam...choc
                                            calkiem blisko i dlatego stawiam sie na kazdym spotkaniu ;)
                                            Spedzilam tu rok....hmm dokladnie 10 miesiecy. Byc moze jeszcze tu
                                            wroce, a moze nie ;) Czas pokaze...
                                            • sla-weq Re: sla-weq 02.10.07, 20:12
                                              Widze, że troszke sobie pojezdziłaś o Polsce, hmmm chyba tylko na
                                              północy Cie nie było ;-) A czemu się wyprowadziłaś z naszego
                                              miasta??? Chyba nie było Ci tutaj aż tak źle ? ;-)
                                              • magda1051 Re: sla-weq 02.10.07, 20:46
                                                Zle nie bylo;) Ale widzisz taki moj niespokojny duch nosi mnie po
                                                swiecie ;))
                                                • sla-weq Re: sla-weq 02.10.07, 22:29
                                                  Planujesz jeszcze jakieś wycieczki i zmiane miejsca zamieszkania? :)
                                                  • magda1051 Re: sla-weq 02.10.07, 22:43
                                                    Wycieczki owszem ;) a miejsce zamieszkania...hmm...w tej chwili nie
                                                    planuje...ale ja polowy moich przeprowadzek nie planowalam :)
                                                  • sla-weq Re: sla-weq 02.10.07, 22:51
                                                    Nie planowane "niespodzianki" są bardzo fajne, ale przeprowadzki to
                                                    chyba nic miłego... tak mi sie wydaje bo od X lat mieszkam w jednym
                                                    miejscu... a moze sie myle... ;-)))
                                                    Ps. Zdradzisz gdzie obecnie pomieszkujesz? :)

• magda1051 Re: sla-weq 02.10.07, 23:09
                                                    Dlaczego przeprowadzki to nic przyjemnego? Wrecz przeciwnie? Jest to
                                                    doskonala okazja do inwentaryzacji dobytku...zwlaszcza dla takich
                                                    zbieraczy jak ja :) Plyta nie sluchana 2 lata? Do kosza. Sukienka
                                                    nie noszona 2 lata? Do kosza. Ksiazka nie przegladana dwa
                                                    lata?....oczywiscie do kosza ...i w ten sposob robi sie miejsce na
                                                    nowe :)
                                                    Przyjdz 13-tego na spotkanie...tylko wtedy ujawniamy szczegoly :)
                                                  • sla-weq Re: sla-weq 03.10.07, 11:48
                                                    hmmm, w sumie masz racje... a w moim przypadku to w razie
                                                    przeprowadzki poszło by chyba 3/4 dorobku w kosz :))) Oj kusisz mnie
                                                    tym 13-tym i Waszym spotkaniem :)) W takim razie licze na jakieś
                                                    szczegóły na maila ;-))
                                                  • magda1051 Re: sla-weq 03.10.07, 20:34
                                                    3/4 ?!?! :)) Sam widzisz, ze najwyzsza pora na przeprowadzke....masz
                                                    za duzo rzeczy :))
                                                    Szczegoly a'propos 13 jeszcze sie dogrywaja....daj nam kilka dni.
                                                  • sla-weq Re: sla-weq 03.10.07, 22:19
                                                    Najbliższa przeprowadzka za rok i pewnie te 3/4 rzeczy pojdzie w
                                                    kosz... a odnośnie 13-go to broń Boże nie poganiam, tak tylko
                                                    nieśmiało wspomniałem :)))
    • Gość: kreska Re: Singlomania IP: *.rzeszow.mm.pl 01.10.07, 20:42
      Długi dzień za mną, ale fajowy. Świętowaliśmy dziś w szkole wczorajszy Dzień
      Chłopaka (takie różne dziwne konkurencje jak rzut beretem, pękanie balonów i
      innych moc)i kupa śmiechu z tego była ;). A po południu byłam na basenie z
      moimi chłopakami ze szkoły i pływałam. Super było, ale kondycji mi jednak
      brakuje.. nic to, mam zamiar nie poprzestać na jednym razie i systematycznie
      korzystać z dobrodziejstw wody ;))). Może dobrze mi to zrobi na kręgosłup.
      Tylko, ze dziś trochę mnie jakby zakatarzyło.. dlatego zaraz wskakuję pod
      kordełkę, Wam zostawiając konwersowanie na forum ;)No to miłego wieczoru i
      jutrzejszego dnia równie słonecznego i ciepłego jak dziś wszystkim życzę.. Pa pa :)
      • Gość: kreska Ale ze mnie gapcia ;) IP: *.rzeszow.mm.pl 01.10.07, 20:43
        Wszystkim naszym męskim singlom z okazji wczorajszego święta najlepsiejszych
        życzeń moc :))))))))
        • sla-weq Re: Ale ze mnie gapcia ;) 01.10.07, 20:47
          Czyżby wczoraj był dzień chłopaka? Oj to 'świeto" jes niedoceniane
          troche, ale jako nowy tutaj zieki za życzonka :)))
      • magda1051 Re: Singlomania 01.10.07, 21:35
        A to jakas nowa tradycja?? Nie znam takiego swieta...a szkoda :)) W
        zasadzie, to przeciez kazdy powod jest dobry do swietowania;) Czy w
        tym przypadku tez mozna tydzien po???
        • Gość: kreska Madźko IP: *.rzeszow.mm.pl 03.10.07, 15:56
          jako, że pracuję od ładnych kilku lat niemalże z samymi chłopakami, to muszę być
          na bieżąco w takich sprawach i zapewniam Cię, że nawet w niektórych kalendarzach
          pod datą 30 września figuruje Dzień Chłopaka. A jak sama powiedziałaś każda
          okazja jest dobra, żeby sobie dobrze życzyć i świętować ;)))
          • sla-weq Re: Madźko 03.10.07, 16:26
            I jak Ci sie układa współpraca z samymi facetami?? Pewnie masz
            niezłe fory u nich ;-) Ja pracuje w pokoju z 5 kobitami i nie
            narzekam :)))
            • Gość: kreska sla-weq IP: *.rzeszow.mm.pl 03.10.07, 18:28
              śmiem twierdzić, że współpraca z płcią męską w pracy układa mi się nieźle ;))),
              ale uczciwie dodam, że moje chłopaki to młodziaki i czasem są ode mnie zależni
              ;))))
              • sla-weq hmmm, szefowa? :) 03.10.07, 19:39
                nie sadze aby Twoje młodziaki były zalezne od Ciebie tylko ze
                względu na wiek...;-) podległość słuzbowa?, szefowa?:)))

Ps. Tak na marginesie to Sławek jestem... nie przedstawiłem sie na
                początku, ale gafa :))
                • Gość: kreska Re: hmmm, szefowa? :) IP: *.rzeszow.mm.pl 03.10.07, 21:35
                  nie no coś Ty Sławku, żadna tam ze mnie szefowa... próbuję ich po prostu czegoś
                  nauczyć.. z różnym skutkiem czasami :))))
                  • sla-weq Re: hmmm, szefowa? :) 03.10.07, 22:23
                    hmmm... widzę, że dobra koleżanka z Ciebie skoro swoich młodzieńców
                    w pracy uczysz, nie czesto się to zdarza w dzisiejszych czasach ;-)
                    • Gość: kreska Re: hmmm, szefowa? :) IP: *.ostdsl.pl 04.10.07, 09:45
                      Taki mam po prostu zawód ;)))))
                      • sla-weq Re: hmmm, szefowa? :) 04.10.07, 10:40
                        A wiesz, że wczoraj przez moment przeszło mi to przez myśl..., a na
                        jakim poziomie uczysz? (podstawowka, gimnazium...). Jesli gimnazium
                        to juz teraz Ci wspolczuje :))
                        • Gość: kreska Re: hmmm, szefowa? :) IP: *.rzeszow.mm.pl 04.10.07, 19:44
                          w sumie nie jest tak źle, choć bywają dni, że mam wszystkiego dosyć, gdy
                          chłopaki dostają amby i roznoszą niemalże szkołę.. gimnazjaliści są czasem
                          trudni, a moi to już w szczególności.. ale daję sobie z nimi jakoś radę i chyba
                          mnie lubią, skoro na lekcje przychodzą i czasem nawet zadania odrabiają ;))))
                          • Gość: slaweq Re: hmmm, szefowa? :) IP: *.rzeszow.mm.pl 04.10.07, 20:43
                            gimnazium to chyba najgorszy wiek bo dzieciakom wydaje się że są
                            dorośli a ma sie to nijak do rzeczywistości :))) nie wątpie, że Cie
                            lubią... i chyba domyślam sie dlaczego :)))
                            • Gość: kreska Re: hmmm, szefowa? :) IP: *.rzeszow.mm.pl 04.10.07, 22:01
                              ojejku, naprawdę? :) zdradź mi ten sekret ;)))
                              • Gość: slaweq Re: hmmm, szefowa? :) IP: *.rzeszow.mm.pl 05.10.07, 00:30
                                nie no cos Ty... nie zdradze Ci przynajmniej narazie...;-))
    • magda1051 Kresko, chcemy bajki na dobranoc..... 02.10.07, 23:14
      Kreseczko, teskno mi za Twoimi bajkami.Czy Ty je opowiadasz tylko po
      wiadomej zupie??
      • alis30 Re: Kresko, chcemy bajki na dobranoc..... 03.10.07, 09:15
        Madzia o tym samym wczoraj pomyslałam i nawet Kreseczke poprosiłam
        o przesłanie na prywatnego maila bajke o tym"kims"itd.ale Kreska
        jakby przepadła chyba sie nie pochorowała po tym basenie ?Kresko
        brakuje Ciebie tutaj ,oj brakuje...
        • Gość: kreska Jestem Dziewczynki kochane ... IP: *.rzeszow.mm.pl 03.10.07, 15:53
          Świat znowu jest piękny i chce mi się żyć.. i obiecuję bajki dobranockowe..
          tylko czasem nie będą takie refleksyjne, a wręcz przeciwnie, nawet lekko ..
          hmmm...niegrzeczne? hihi Moze byc tak????

Alutka, przepraszam , ale ja przez dwa dni prawie kompa nie tknęłam i teraz
          wszystko nadrobię.. Wiadomą bajkę zapodam Ci mailem, dobrze?

Bardzo Was wszystkich lubię ( rumieniec).. ;))))))
          • magda1051 Re: Jestem Dziewczynki kochane ... 03.10.07, 20:38
            Kreseczko jak milo Cie wreszcie poczytac piszaca w lepszym
            nastroju :) Moze byc nierefleksyjnie i niegrzecznie...mi w zasadzie
            tez w chwili obecnej bardziej z tym "po drodze" ;))
            My tez Cie baaardzo lubimy...tzn ja :)) ...bez rumienca :))
    • Gość: kreska może nie bajka , ale też coś fajnego... IP: *.rzeszow.mm.pl 03.10.07, 21:37
      WIERSZ SZCZĘŚCIA

Żeby docenić wartość jednego roku, zapytaj studenta, który oblał końcowe egzaminy.

Żeby docenić wartość miesiąca, spytaj matkę, której dziecko przyszło na świat za
      wcześnie.

Żeby docenić wartość godziny, zapytaj zakochanych czekających na to, żeby się
      zobaczyć.

Żeby docenić wartość minuty, zapytaj kogoś, kto przegapił autobus lub samolot.

Żeby docenić wartość sekundy, zapytaj kogoś, kto przeżył wypadek.

Żeby docenić wartość setnej sekundy, zapytaj sportowca, który na olimpiadzie
      zdobył srebrny medal.

Czas na nikogo nie czeka. Łap każdy moment, który ci został, bo jest
      wartościowy. Dziel go ze szczególnym człowiekiem - będzie jeszcze więcej wart.

• Gość: kreska I jeszcze coś wesołego ;) IP: *.rzeszow.mm.pl 03.10.07, 21:45
        Nie ma to jak spełnianie wymagań klienta...

Szedł facet ulicą i zobaczył nowy sklep. Myśli sobie - wpadnę.
        Wita go miły, uśmiechnięty sprzedawca:
        - Dzień dobry, w czym możemy panu pomóc, co chciałby pan kupić?
        Facet się zastanowił i mówi:
        - Rękawiczki.
        - To proszę podejść do tamtego działu.
        Facet idzie do wskazanego działu i mówi:
        - Potrzebuję rękawiczki.
        - Zimowe czy letnie?
        - Zimowe.
        - To proszę przejść do następnego działu.
        Facet poszedł:
        - Dzień dobry, potrzebuję zimowe rękawiczki.
        - Skórzane czy nie?
        - Skórzane.
        - To proszę podejść do działu następnego.
        Facet poddenerwowany podchodzi do wskazanego stoiska:
        - Chcę kupić zimowe, skórzane rękawiczki.
        - Z klamerką czy bez?
        - Z klamerką.
        - proszę podejść do następnego stoiska.
        Facet już wkurzony, ale idzie nic nie mówiąc:
        - Potrzebuję rękawiczki, zimowe, skórzane, z klamerką.
        - Klamerka na zatrzask czy na rzepy?
        - Na rzepy.
        - Zapraszam do działu naprzeciwko.
        Facet nie wytrzymuje i wrzeszczy:
        - proszę przestać się nade mną znęcać, dajcie mi rękawiczki i pójdę sobie!
        - proszę pana, proszę nabrać cierpliwości, chcemy panu sprzedać dokładnie
        takie, jakich pan potrzebuje.
        Facet idzie dalej:
        - proszę o rękawiczki zimowe, skórzane, z klamerką na rzepy.
        - A jaki kolor?
        Aż tu nagle otwierają się drzwi do sklepu, wchodzi klient z sedesem świeżo
        wyrwanym z podłogi, od którego odstają kawałki glazury, niesie go na
        wyciągniętych rękach, podchodzi do lady i krzyczy:
        - Taki mam sedes, taka glazurę, dupę wam wczoraj pokazałem, dajcie mi PAPIER
        TOALETOWY !!!

• magda1051 Ale sie porobilo...:) 04.10.07, 00:06
      ....bo u mnie to nie moze byc tak normalnie, przewidywalnie i
      zgodnie z kalendarzem...
      Wpadlam sie pozegnac. Znikam na kilka dni...wyjazad
      typowo "roboczy"...,ale za to w jakim towarzystwie :)))
      Wroce najpewniej w poniedzialek poznym wieczorem.

Podciagajcie nas do gory, myslcie nad miejscem zbiorki i
      generalnie "trzymajcie reke na pulsie"...
      I bawcie sie dobrze w weekend :)))
      • alis30 Re: Ale sie porobilo...:) 04.10.07, 13:32
        Madzia przyjmuje dowodzenie , chociaz chyba to bedzie kiepskie bo
        brakuje mi ostatnio czasu ale bede zagladac a i z pewnoscia Kreska
        pomoze , tylko Madziu 13.10 zebys znow gdzies nie znikneła tylko
        przybyła na nasze spotkanko a i oczywiscie wszyscy chetni
        przybywajcie;-)
    • sla-weq Re: Singlomania 04.10.07, 17:31
      Przeczytałem cały poprzedni temat i z tego co tam pisze to widzę, że
      poprzednie dwa spotkania Wam sie super udały :)) To ja sie piszę na
      13-go ;-)
      • Gość: kreska Brawo sla-weq IP: *.rzeszow.mm.pl 04.10.07, 19:46
        • Gość: kreska Re: Brawo sla-weq IP: *.rzeszow.mm.pl 04.10.07, 19:56
          coś mi sie kliknęło i wysłałam posta bez treści hihi..

Sławku fajnie, że się zdecydowałeś i myślę, że nie będziesz tego żałował ;) ..
          przecież to sympatycznie poznawać nowych ludzi i od czasu do czasu w miłym
          gronie pogadać o mniej lub bardziej istotnych sprawach.. jak dotąd nie zabrakło
          nam tematów, a skoro co chwilę ktoś nowy się pojawia, to pewnie i długo ich
          jeszcze nie zabraknie ;)
          • Gość: slaweq Re: Brawo sla-weq IP: *.rzeszow.mm.pl 04.10.07, 20:49
            Zdecydowalem sie bo lubie poznawac nowych ludzi...:)) mam jednak
            dwie malutkie obawy odnośnie 13-go :))
            • Gość: kreska Re: Brawo sla-weq IP: *.rzeszow.mm.pl 04.10.07, 22:14
              czego się obawiasz Sławku?
              • Gość: slaweq Re: Brawo sla-weq IP: *.rzeszow.mm.pl 05.10.07, 00:45
                Że bede jedynym facetem 13-go :) Z tego co zauważyłem to tutaj prym
                wiodą same kobiety :))
                • Gość: kreska Re: Brawo sla-weq IP: *.rzeszow.mm.pl 05.10.07, 18:34
                  a gdyby nawet tak się zdarzyło, to raczej chyba cieszyć się powinieneś a nie bać ;)
                • katrinczi Re: Brawo sla-weq 11.10.07, 20:09
                  hmmmm, dopiero teraz zauważyłam, że podałeś tylko jeden powód do obaw... a gdzie
                  drugi? :) ;P
    • Gość: slaweq Kreska...:) IP: *.rzeszow.mm.pl 04.10.07, 20:53
      Nie wiem czy dobrze zauwazyłem ale chyba mamy dostep do sieci z tego
      samego źródła... Rzeszów jest tak maly, że zaraz sie okaże, że
      mieszkamy gdzies koło siebie :)))))
      • Gość: kreska Trzynastego.. wszystko zdarzyć się może... IP: *.rzeszow.mm.pl 04.10.07, 22:12
        jest taka piosenka, która od razu mi się przypomina, gdy o 13 mowa.. dla mnie to
        szczęśliwa liczba... może dlatego, że urodziłam się trzynastego?;)

A co do odległości, to nigdy nic nie wiadomo ;)Np, kiedy próbuję odkopać różne
        stare szkolne znajomości, to Rzeszów okazuje się wielką aglomeracją i na
        palcach mogę policzyć osoby z klasy, z którymi udało mi się spotkać.. i to tez
        dlatego, że sama o to zabiegam, żeby zebrać ekipę i jakieś spotkanie zrobić ;).
        W innych przypadkach, gdy np nie na rękę jest mi spotkanie znajomych, to nagle
        wyrastają jak grzyby po deszczu... Myślę , że przy najbliższej okazji będziemy
        mieli możliwość sprawdzić, czy jesteśmy w swoim zasięgu ;)))
        • Gość: slaweq Re: Trzynastego.. świat w różowym kolorze...:)) IP: *.rzeszow.mm.pl 05.10.07, 00:42
          Widze, że lubisz stare Polskie przeboje ;-)
          A co do wielkości naszego miasta... niby jest duży ten nasz Rzeszów
          bo prawie 200 tys mieszkanców ale gdy na ulicy, w sklepach spotyka
          sie te same twarze to wtedy czuć że jednak jest malutki :)) Ale nie
          ma co narzekać... co mają powiedziec mieszkańcy np. Łańcuta ;-))
          • Gość: alis30 Re: Trzynastego.. świat w różowym kolorze...:)) IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 05.10.07, 08:39
            Miłe dzien dobry ! 13 juz za tydzien, kto jeszcze jest chetny ,
            niech pisze po szczegoły na prywatnego maila .
            Sławek nie bedziesz sam bedziesz z nami;-)zabierz ze soba tylko
            dobry humor ,upss nawet nie musisz my go zapewniamy;-).Miłego
            weekendu wszystkim!
            • Gość: slaweq Re: Trzynastego.. świat w różowym kolorze...:)) IP: *.rzeszow.mm.pl 05.10.07, 17:18
              Jeśli znacie już jakieś szczegóły to ja poprosze na maila sla-
              weq@gazeta.pl :))
              • alis30 Re: Trzynastego.. świat w różowym kolorze...:)) 05.10.07, 19:27
                Sławek na szczegoły musisz zaczekac ,az wroci nasza szefowa od
                organizacji Madzia, nie smiem bez niej podejmowac jakiekolwiek
                decyzje , w sumie lokal jest juz zarezerwowany .Myslimy jeszcze nad
                ewnetulanym miejscem zbiorki w jakims charakterystycznym miejscu ,
                spoznialscy dotra do lokalu , wszystkim wyslemy prywatne maile /nie
                podajemy na forum publicznym miejsca/.Pozdrowka
                • Gość: slaweq Re: Trzynastego.. świat w różowym kolorze...:)) IP: *.rzeszow.mm.pl 05.10.07, 19:35
                  Madzia szefowa?, no no nie pogada ;-))
                  • lled Re: Trzynastego.. świat w różowym kolorze...:)) 05.10.07, 21:12
                    Przyslijcie mi info na email gdzie bedzie spotkanie 13go. Moja
                    Alaska przeniesiona zostala na polowe listopada i jak nie bede
                    jechal nigdzie w najblizszym czasie to sie pojawie na spotkaniu.
                    :)
                    • Gość: kreska Re: Trzynastego.. świat w różowym kolorze...:)) IP: *.rzeszow.mm.pl 05.10.07, 23:53
                      jak to miło ;))))
        • justification Re: Trzynastego.. wszystko zdarzyć się może... 06.10.07, 00:04
          hej:)odpowiednie służby proszę-mi też wyślijcie info bo nie jestem
          na bieżąco...
    • Gość: slaweq Co porabiacie??? IP: *.rzeszow.mm.pl 05.10.07, 19:37
      A co Rzeszowscy single i singielki porabiają w weekendowe wieczory?
      Wychodzicie gdzies "do miasta" czy raczej w domku, przy piwku,
      kompie lub tv? :)
      Miłego weekendu oczywiscie ;-)
      • Gość: kreska Re: Co porabiacie??? IP: *.rzeszow.mm.pl 06.10.07, 00:04
        Różnie to bywa w weekendowe wieczory:). Ale mogę mówić za siebie tylko..
        wszystko zależy od nastroju i nastawienia. Czasem wybywam z domku zaszaleć z
        przyjaciółmi, czasem spotykamy się u mnie. Czasem natomiast włażę pod kocyk z
        książką w ręku i z czymś rozgrzewającym w łapce ( bo z tym grzaniem to teraz
        różnie bywa ;) ). Dziś na przykład byłam odwiedzić miłą koleżankę i przy okazji
        odkryłam nieznane mi jeszcze rejony mojego własnego miasta ;).. Właśnie wróciłam
        i z tatanką w ręku sprawdzam, co dzieje sie na forum ;)..
        • justification Re: Co porabiacie??? 06.10.07, 00:09
          Kreska, gdzie Ty sie szwendasz po nocach;) hę?
          • lled Re: Co porabiacie??? 06.10.07, 00:31
            A ja wsiadam w samochod i jade do domu. Juz ledwo na oczy widze ale
            taka juz jest praca.
            Jutro ide do znajomych na grilla :)
            Milego weekendu
            • Gość: singielka Re: Co porabiacie??? IP: *.rze.vectranet.pl 22.05.08, 16:06
              oorganizujecie jakies spotkanie?
          • Gość: kreska Re: Co porabiacie??? IP: *.rzeszow.mm.pl 06.10.07, 00:41
            ano byłam u Ali na plotkach hehe
    • Gość: kreska hej, jest tu kto? IP: *.rzeszow.mm.pl 06.10.07, 21:02
      Chyba ostatnio przestaję lubić weekendy... ja wiem, ze to brzmi co najmniej
      dziwnie, ale .. W tygodniu jestem zabiegana, lekcje, zajęcia pozalekcyjne,
      załatwianie różnych spraw, nie mam czasu na smutkowanie i nudę .. a jak
      przychodzi sobota i niedziela to naraz okazuje się, że nie bardzo mam pomysł na
      to, co z czasem zrobić.. może nie tak, pomysły mam różniste, ale od pomysłu do
      realizacji daleko. U mnie daleko. Brak mi energii, chęci albo sama już nie wiem
      czego. Dziś np przesiedziałam niemalże cały dzień w domu z książką w ręku..
      wyszłam tylko na mały spacerek, a i tak deszcz mnie zagnał do domu z powrotem. I
      tak mi trochę smutno się robi, bo dziś czuję się wyjątkowo samiuteńka, wśród
      wielu przecież ludzi. Każdy ma swoje sprawy.. ech.. znowu ogarnia mnie chandra..
      a tu nawet nie ma z kim paru słów zamienić.. Ale tak sobie myślę, że jeśli tu
      nie ma nikogo, to znaczy, że może choć Wy się fajnie bawicie..
      • justification Re: hej, jest tu kto? 06.10.07, 23:54
        hmmmm, chyba tak średnio fajnie...byłam dziś na meetingu ze starymi
        znajomymi, bo już pretensje mają, że zapominam o nich, no ale że to
        same "małżeństwa", to mi truli jak zwykle na wiadomy temat,
        bleeee... wkurzyłam się, to ide spać...
      • Gość: slaweq Re: hej, jest tu kto? IP: *.rzeszow.mm.pl 07.10.07, 03:20
        Kresko ja już od dawna przestałem lubić weekendy, ale jakoś trzeba
        sobie radzić i nie narzekać :))Ot dzisiaj wybrałem sie ze znajomymi
        na "balety" i calkiem było miło:) Główka do góry ;-)
        • alis30 Re: hej, jest tu kto? 07.10.07, 18:22
          Oj cos nisko jestesmy , ratuje sytuacje bo jak Madzia wroci i
          zobaczy , ze my na samy dole ;-)
          Justi nasza kochana ,mysle ze kazdy z nas z takimi pytaniami sie
          spotyka , jak to słusznie Kreska zauwazyła ,ze z troski albo z
          zazdrosci;-)ale nie ma sie czym przejmowac tylko cieszyc wolnoscia...
          Juz dzis chyba nie dam rady tu zagladnac bo mykam do kina i na
          piwko, zycze miłego nadzchodzacego tygodnia;-)
    • magda1051 Prosze o zastepstwo !! 07.10.07, 19:50
      Ja tak krociutko bardzo. Po wyjatkowym weekendzie zmierzam do
      domu...dotre jutro pozno noca, we wtorek po poludniu i wieczorem
      mam pare zaleglych spraw...w srode jeszcze nie wiem co, ale w razie
      gdyby...tu moja prosba, dziewczyny Alu i Kresko poinformujce
      wszystkich o szczegolach...smialo i bez oporow, wszak szefowa to ze
      mnie taka troche samozwancza...i doszlam do wniosku, ze pora
      podzielic sie z Wami calym splendorem tej funkcji :)))
      • Gość: kreska Re: Prosze o zastepstwo !! IP: *.rzeszow.mm.pl 07.10.07, 21:42
        No to przejmujemy pałeczkę.. w zastępstwie ;).. zaraz, jak tylko dogramy z Alą
        wszystkie szczegóły (podejrzewam, że jutro sie uda), porozsyłamy do wszystkich
        zainteresowanych info o tym kiedy? i gdzie? A Ty Madźko wracaj cała i zdrowa,
        bo brakuje Ciebie na forum.
        Tak się zastanawiam, gdzie sie podziały te wszystkie osoby, które deklarowały
        swój udział w kolejnym spotkaniu? czyżby nie mogły tu trafić po odnowieniu
        wątku? Asiu2, olivko, Magdofrom, kobietko, Pawle, lesz.ku i wszyscy inni gdzie
        się podziewacie?
        • Gość: slaweq Re: Prosze o zastepstwo !! IP: *.rzeszow.mm.pl 07.10.07, 22:06
          Kresko ja jestem w zastępstwie w/w osób :)))))
          • Gość: kreska Re: Prosze o zastepstwo !! IP: *.rzeszow.mm.pl 08.10.07, 18:53
            Cieszy mnie to niezmiernie Sławku ;)
            • sla-weq Re: Prosze o zastepstwo !! 08.10.07, 18:58
              Ciekawie tu na tym forum... nawet o polityce mozna pogadac :))))
              Kresko można prosić o jakieś, nawet wstępne informacje odnośnie
              sobotki?? :)
              • Gość: kreska Re: Prosze o zastepstwo !! IP: *.rzeszow.mm.pl 08.10.07, 19:10
                wyślę Ci mailem Sławku, dobrze? gdzieś tam już zapisałeś swój adres, więc go
                tylko odkopie ;)
                • sla-weq Re: Prosze o zastepstwo !! 08.10.07, 19:20
                  tak tak, mailem... sla-weq@gazeta.pl Z góry dziekuje ;-)
                  • katrinczi Sławku 08.10.07, 21:28
                    mam nadzieję, ze dostałeś już maila ode mnie ;)
                    • Gość: slaweq Re: Sławku IP: *.rzeszow.mm.pl 09.10.07, 21:22
                      tak dostałem maila, dziekuje... mam nadzieje, że nie obrazicie się
                      jak przyjde na spotkanie troszke pozniej, tak ok 22 :))
                      • Gość: kreska Re: Sławku IP: *.rzeszow.mm.pl 09.10.07, 21:39
                        czyżby meczyk? hihi
                        • Gość: slaweq Re: Sławku IP: *.rzeszow.mm.pl 09.10.07, 22:19
                          niestety nie meczyk... oglnie ten weekend bede miał troche napięty
                          bo egzamin w sobote i kilka jeszcze spraw do załatwienia :))
                        • Gość: slaweq Re: Sławku IP: *.rzeszow.mm.pl 09.10.07, 22:20
                          na meczyk to wybieram sie w piątek na siatke :))
        • Gość: magda from 200:( Re: Prosze o zastepstwo !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 20:08
          Jestem Kreseczko jestem!! Fakt szukałam nowego wątku i znalazłam
          Was:) Od piątku leżę prawie nieprzytomna!! Dopadł mnie cholerny
          wirus półpaśca!! I niestety łóżeczko przez najbliższy tydzień:(((
          Ale cieszy mnie bardzo że forum ma coraz więcej zwolenników:)
          Pozdrawiam Was serdecznie, czas na antybiotyk i zmianę pozycji żeby
          odleżyn nie było;) Kreseczko, Alu w piątek mam kontrolę u lekarza.
          Jak się okaże że wszystko ok i siły wrócą prosze o info na adres
          megi.jast@wp.pl.
          • Gość: kreska Re: Prosze o zastepstwo !! IP: *.rzeszow.mm.pl 08.10.07, 20:20
            Biedulko, To bardzo wymęczona chyba jesteś... to ja tu szybko jakieś dobre czary
            odprawię, żeby to choróbsko sobie precz od Ciebie poszło. No i oczywiście, że
            maila dostaniesz.. już zaraz zabieram się do pisania ;).. Buziaki Magdziołku :)
    • katrinczi Wici zostały rozesłane ;) 08.10.07, 21:26
      jeśli kogoś pominęłam w rozsyłaniu inf, to proszę o wybaczenie, ale nie miałam
      widać adresu mailowego. Zapraszam do napisania do mnie, a wtedy udzielę
      wyczerpujących ( mam nadzieję ) informacji na temat sobotniego spotkania:)
      Liczę , że będzie nas coraz więcej;))))
      • katrinczi Re: Wici zostały rozesłane ;) 08.10.07, 21:42
        jakieś problemy z poczta miałam i puściłam maile jeszcze raz, na wszelki
        wypadek... a teraz słucham sobie Diany Krall i jest mi bosko....
        • Gość: bonia300 Re: Wici zostały rozesłane ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 13:22
          Kreseczko wici doszły niezawodnie, dzięki za info :) Ja stawię sie
          na pewno w umówionym miejscu o czasie, do zobaczyska :)
          • lled Re: Wici zostały rozesłane ;) 09.10.07, 15:59
            Ja uprzejmie informuje ze niestety nie bede mogl przyjsc na to
            spotkanie. Jutro rano wyjezdzam na kolejna wycieczke z pracy i teraz
            jestem w trakcie pakowania.
            Mam nadzieje ze bedziecie sie dobrze bawic i jak zwykle oczekuje na
            dokladny raport od Kreski :)
            • Gość: Megi/Asia2 Re: Wici zostały rozesłane ;) IP: 84.38.160.* 09.10.07, 16:45
              No dziędobry:) Rzadko tu bywam bo nie posiadam internetu. Żeby coś
              naskrobać muszę kombinować;). Ale jestem z Wami cały czas i również
              chętna na kolejne spotkanko (pod warunkiem, że dostanę jakieś
              informacje na maila:)). Czekam więc na szczegóły gdzie i kiedy...
              Tylko, cholerka, w tym czasie jest meczyk...:/
              • katrinczi Megi 09.10.07, 18:33
                Asiu chętnie podeślę Ci bliższe szczegóły na maila, tylko mi go podaj... nie
                jesteś zalogowana i nie wiem dokąd mam wysłać info. Albo może napisz do mnie,
                wtedy ja Ci odpiszę .. Pozdrawiam cieplutko i cieszę się, że się odezwałaś ;))))
                • katrinczi Re: Megi 09.10.07, 18:45
                  odkopałam w jakimś strasznie dawnym poście jakiegoś maila ;) asiak20 i wysłałam
                  info o spotkaniu i tam. Mam nadzieję, że dobrze trafiłam Asiu?
            • katrinczi no nie!!!!!!! 09.10.07, 18:46
              a nasze obiecane muszelki????
              • katrinczi lled 09.10.07, 18:47
                to do Ciebie o tych muszelkach było :P :D :)
                • alis30 Re: lled 09.10.07, 18:51
                  a mowiłam , ze ciagle na wycieczkach;-) Miłego odpoczynku i baw sie
                  dobrze! , tez czekamy na Twoja relacje z wycieczki
                  • alis30 Re: Megi 09.10.07, 18:53
                    Asiu -Megi jaki jest mecz w sobote ? bo cos ostatnio nie ogladam tv
                    i nie jestem na czasie ,ale napewno bedzie powtorka ;-)
                    • Gość: kreska Re: Megi IP: *.rzeszow.mm.pl 10.10.07, 22:24
                      nie wiem czy dobrze zapamiętałam to, co mi kumpel powiedział, ale to chyba mecz
                      Polska -Azerbejdżan (w nogę oczywiście), ponoć zostało nam już tylko trzy mecze
                      do rozegrania..ufff... jak to strasznie nie orientować się w takich tematach ;)))))
      • lesze.k Łeee 10.10.07, 07:59
        Co to za mail bez zdjęcia w bikini ;)
        No cóż, jakoś przeżyję. Dzięki za info i do zobaczyska :).
        • Gość: kreska Re: Łeee IP: *.rzeszow.mm.pl 10.10.07, 21:44
          czy to aby do mnie była ta żaluzja? ;)
    • magda1051 Hello :))) 09.10.07, 18:59
      Witam wszystkich po przerwie....za chwile Was poczytam, bo tu juz
      Ala mnie wita :))
      • lled Re: Hello :))) 09.10.07, 19:12
        Muszelki sa, o nie sie nie bojcie :)
        A ta wycieczka to wyjazd z pracy, a nie dla wypoczynku :) Jezeli
        skoncze prace w piatek to zostane tam do niedzieli zeby sobie
        odpoczac :)
        • magda1051 Re: Hello :))) 09.10.07, 20:23
          Ja niestety muszelek nie mam...w Pradze nie dawali...ale i tak bylo
          cudnie :))Ech...tylko te powroty do codziennosci...
          • Gość: kreska Madźka IP: *.rzeszow.mm.pl 09.10.07, 21:16
            to czemu Ty mnie do tej Pragi nie zabrałaś ze sobą? Tak mi się marzy Złota....
            • magda1051 Re: Madźka 09.10.07, 21:30
              Kreseczko w kazdej chwili z Toba pojade :)
      • Gość: slaweq Re: Hello :))) IP: *.rzeszow.mm.pl 09.10.07, 21:26
        Szefowa Madzia sie zjawiła i od razu się ruch w temacie zrobił :)))
        Jak sie wyjazd udał?? :-)
        • magda1051 Re: Hello :))) 09.10.07, 21:32
          Ja sie dopiero rozkrecam :))
          A wyjazd byl fantastyczny :))Zawiozlam tylko grupe na miejsce, a
          potem bylam wolna...
        • Gość: kreska Re: Hello :))) IP: *.rzeszow.mm.pl 09.10.07, 21:34
          Trochę niesprawiedliwy jesteś Sławku ;P
          • Gość: slaweq Re: Hello :))) IP: *.rzeszow.mm.pl 09.10.07, 22:22
            Ja niesprawiedliwy??? A czemu tak piszesz Kreseczko??? :))
            • Gość: kreska Re: Hello :))) IP: *.rzeszow.mm.pl 10.10.07, 21:16
              no, że niby puchy i bezruch tu były, jak Madźki nie było :P
              • Gość: slaweq Re: Hello :))) IP: *.rzeszow.mm.pl 10.10.07, 23:40
                hehe zatrtowałem :D
      • Gość: kreska Na dobranoc... IP: *.rzeszow.mm.pl 09.10.07, 21:42
        No, na mnie chyba już czas.. jutro pobudka rannym świtem i dość intensywny dzień
        przede mną.. mam nadzieję, że uda mi się wszystko pozytywnie załatwić..
        potrzymacie kciuki?
        Spokojnej nocy i przemiłych snów wszystkim życząc, zmykam pod kordełkę ;)
    • Gość: Yyy Re: Singlomania IP: *.pcz.pl 09.10.07, 22:53
      www.3dwhite.pl/?click=892771ad7a5fb3694b1e3f64ee2f348c
    • magda1051 Dzisiaj mnie "nosi" ;)) 10.10.07, 18:31
      Wpadlam chyba w jakis trans po ostatnim weekendzie i cierpie dzisiaj
      ewidentnie na brak wrazen...
      Macie czasami tak?? I co wtedy robicie??...
      Bo mi juz pomyslow brak...
      • lesze.k Re: Dzisiaj mnie "nosi" ;)) 10.10.07, 20:05
        Można pobawić sie w nowe dyscypliny olimpijskie: jazda figurowa na łyżwach po
        żużlu, wyścigi w windach, rzut gumiakiem itp.
        Od biedy zrobić sobie fotkie w bikini ;)
        • magda1051 Re: Dzisiaj mnie "nosi" ;)) 10.10.07, 20:19
          Wybieram zdjecie w bikini... na plazy nad cieplym morzem...hmm...ale
          dzisiaj juz nie zdaze wiec jak nic zostaje mi rzut gumiakiem, a moze
          zrobimy zawody?? Tylko bez oszukiwanania ;))
          • lesze.k Re: Dzisiaj mnie "nosi" ;)) 10.10.07, 20:22
            No to ziuuuut... o cholercia trafiłem w okno sąsiada. Gaszę światło i czekam na
            Twój rzut.
            • magda1051 Re: Dzisiaj mnie "nosi" ;)) 10.10.07, 20:28
              Hehe...ja do okien sasiada mam daleko ;)
              Uwaga przymierzam...i rzucam....leci........
              Kiedy spadnie zmierze odleglosc, bo rozumiem, ze rzucamy na
              odleglosc, a nie do celu :))
              • magda1051 Re: Dzisiaj mnie "nosi" ;)) 10.10.07, 20:31
                ...choc moze na atrakcyjnosc celu tez byloby ciekawie ;)
                • lesze.k Re: Dzisiaj mnie "nosi" ;)) 10.10.07, 20:50
                  Ok, wygrałaś pralkę Franię...
                  ale zaraz, zaraz widziałem chyba falstart a gumiak jest z przeceny, powtórka.
                  Do wyboru jest: gumiak australijski, gumiak z nowosybirska, gumiak pana dozorcy,
                  gumiak z Biedronki. Każdy ma swoje zalet i wady, do każdego trzeba zastosować
                  odpowiednią technikę. Tylko najlepsi rzucacze gumiokomi są warci rzucania tymi
                  wspaniałymi artefaktami - czyli my. Wybieram gumiak australijskiego (ma
                  dodatkową torbę z przodu na małego gumiaczka - małym można rzucać dodatkowo,
                  niestety jak to australijski czasami wraca...).
                  Biorę rozpęd, robię zamach, uginam się w plecach, wykonuję takie ruchy jakbym
                  grał na skrzypcach iii rzuuuut. Jak on pięknie leci, jak szybuje, przecina
                  ciemność nocy. Ale co to, gumiak robi zakręt i wraca, leci w moją stronę,
                  nabiera rozpędu celuje w moje okno i <connection lost>

• Gość: kreska Re: Dzisiaj mnie "nosi" ;)) IP: *.rzeszow.mm.pl 10.10.07, 21:18
                    ale fajna zabawa;) ja jeszcze proponuję rzut beretem do celu czyli na pachołek ,
                    albo na odległość tez może być , no i plucie na odległość hehe
                  • magda1051 Re: Dzisiaj mnie "nosi" ;)) 10.10.07, 21:22
                    Moj jeszcze leci...i nie zawraca ;)
                  • magda1051 Re: Dzisiaj mnie "nosi" ;)) 10.10.07, 21:25
                    Zaraz jak to z przeceny?? Wypraszam sobie. Nowiutki gumiak kupiony
                    na grzybobrania tegoroczne...i wcale nie z biedronki tylko z...no z
                    gumy oczywiscie ;)
      • Gość: slaweq Re: Dzisiaj mnie "nosi" ;)) IP: *.rzeszow.mm.pl 10.10.07, 20:53
        Gdybym wiedział, że bedzie Cie dzisiaj tak nosić to wziąłbym Cie
        Madziu na mecz :)) Wrażeń i emocji nie brakowało :))))
        • magda1051 Re: Dzisiaj mnie "nosi" ;)) 10.10.07, 21:22
          A jaki mecz??
          • Gość: slaweq Re: Dzisiaj mnie "nosi" ;)) IP: *.rzeszow.mm.pl 10.10.07, 23:36
            siatkówka Resovia-Delecta Bydgoszcz :))
            miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34966,4566761.html
            • magda1051 Re: Dzisiaj mnie "nosi" ;)) 10.10.07, 23:48
              A to szkoda, ze nie powiedziales, ze idziesz. Co prawda siatkowke
              znam tylko w wydaniu reprezentacji, ale moglabym porownac :)) Czy na
              takie mecze tez trzeba sie uzbierac w te wszystkie akcesoria i
              malowac w barwy wojenne...tzn klubowe ??
              • Gość: slaweq Re: Dzisiaj mnie "nosi" ;)) IP: *.rzeszow.mm.pl 11.10.07, 00:11
                Na mecze ligowe raczej nie musiala bys sie malować w barwy klubowe
                ani żadne inne akcesoria :))) Fajna atmosfera jest na siatce w
                wykonaniu Resovii ale nie ma co porównywać z reprezentacją :)
                • magda1051 Re: Dzisiaj mnie "nosi" ;)) 11.10.07, 00:17
                  A kiedy natepny mecz??
                  • Gość: slaweq Re: Dzisiaj mnie "nosi" ;)) IP: *.rzeszow.mm.pl 11.10.07, 00:20
                    Następny mecz w piątek ale nie wiem o ktorej godzinie, bedzie też
                    transmisja w tv :))
                    • magda1051 Re: Dzisiaj mnie "nosi" ;)) 11.10.07, 00:23
                      W najblizszy piatek?? Tak czesto sa te mecze?
                      • Gość: slaweq Re: Dzisiaj mnie "nosi" ;)) IP: *.rzeszow.mm.pl 11.10.07, 00:29
                        Dzisiejszy mecz byl rozegrany awansem i dlatego to teraz tak często
                        wychodzi:) Wg. normalnego terminarza to mecze sa raz w tygodniu ;-)
                      • Gość: slaweq Dobrej nocki;-) IP: *.rzeszow.mm.pl 11.10.07, 00:36
                        Czas zmykać spać bo rano bedzie problem z wstaniem do pracy :))
                        Dobrej nocki Madziu ;-)
                        • magda1051 Re: Dobrej nocki;-) 11.10.07, 06:42
                          Ja zasnelam wczesniej wiec nie pozostaje mi nic innego jak dzien
                          dobry i milego dnia :))
                          • Gość: slaweq Re: Dobrej nocki;-) IP: *.res.pl 11.10.07, 07:12
                            A ja juz w pracy:)) Dziekuje i wzajemnie miłego dnia :)
                            • Gość: magda from 200:) Re: Dobrej nocki;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 08:33
                              Witam Was pracusie serdecznie:) Miłego dnia Wam życzę a sama dalej
                              pod kordełką walczę z cholernym półpaścem:( Widzę że poruszacie
                              tematy różnych "dyscyplin sportowych";) poproszę o kilka pomysłów na
                              sport w czasie choroby;) Może mała burza mózgów;)) Pozdrowionka:)
                              • lled Re: Dobrej nocki;-) 11.10.07, 15:32
                                A ja sie zbieram teraz do pracy. Dzisiaj bedzie 30 stopni a mnie
                                gardlo zaczyna bolec :(
                                Wszystko przez zimne piwo :)
                                • Gość: kreska Hej! hej! dzieńdobrywieczór;))) IP: *.rzeszow.mm.pl 11.10.07, 18:01
                                  Coś ostatnio więcej czasu spędzam w pracy niż we własnym domu, w pracoholizm
                                  popadam czy co? jakoś to do mnie nie pasuje ;)
                                  Przed chwilką wróciłam ze szkoły (od rana) no i zastanawiam się co też teraz
                                  zrobić z wieczorem. Spacer odpada, bo zimno, chyba więc zacznę nadrabiać
                                  zaległości w czytaniu, a nazbierało się tego, że hej!
                                  Zajrzę tu jeszcze później :)

Magdofrom,
                                  mam nadzieję, że walczysz ostro z podstępnym wirusem i już troszkę lepiej u
                                  Ciebie ;) Tak się zastanawiam, co też za dyscypliny łóżkowe mogłabyś uprawiać,
                                  ale sądzę, że te, które mi akurat przychodzą do głowy nie nadają się na teraz ;))))

lled
                                  czy Ty znowu w jakieś ciepłe kraje uderzyłeś, że masz tam 30 stopni? Ja też tam
                                  chcęęęęęęęeeeee...

bonia i justi , a Wy gdzie się podziewacie, hę?
                                  • Gość: slaweq Re: Hej! hej! dzieńdobrywieczór;))) IP: *.rzeszow.mm.pl 11.10.07, 18:07
                                    "Spacer odpada, bo zimno, chyba więc zacznę nadrabiać
                                    zaległości w czytaniu, a nazbierało się tego, że hej!"

Kresko jakie tam zimno..., na spacer pogoda jest idealna :)) Ja
                                    niedawno wrociłem z rowerka i wcale nie jest tak zimno jak sie
                                    wydaje ;-))
                                    • Gość: kreska Re: Hej! hej! dzieńdobrywieczór;))) IP: *.rzeszow.mm.pl 11.10.07, 19:20
                                      Sławku, gdybyś przesiedział cały dzień w niedogrzewanej szkole, to też byłbyś
                                      przemarznięty i bez ochoty na spacerki po zimnie ;)... a ja jestem
                                      zmarzluszkiem, więc pozostało mi siedzenie w domku pod kocykiem z tradycyjnym
                                      "rozgrzewaczem" w łapce :)
                                      • Gość: slaweq Re: Hej! hej! dzieńdobrywieczór;))) IP: *.rzeszow.mm.pl 11.10.07, 19:43
                                        A ten "rozgrzewacz" w łapce to...??? :))
                                        • Gość: kreska Re: Hej! hej! dzieńdobrywieczór;))) IP: *.rzeszow.mm.pl 11.10.07, 19:56
                                          od chyba trzech tygodni jadę na tatance.. jakoś nie mogę zmęczyć tej jednej
                                          butelczyny hehe
                                          • Gość: slaweq Re: Hej! hej! dzieńdobrywieczór;))) IP: *.rzeszow.mm.pl 11.10.07, 20:07
                                            hmmmm, a co to jest za trunek (?) bo szczerze mówiąc nie słyszałem
                                            ani pewnie nie smakowałem :))
                                            • katrinczi Re: Hej! hej! dzieńdobrywieczór;))) 11.10.07, 20:12
                                              tatanka to nasza żubrówka z sokiem jabłkowym.. pewnie funkcjonuje też pod inną
                                              nazwą, ale wśród moich znajomych od wieków nazywamy ten specyjał właśnie tatanką
                                              :)))))
                                              • sla-weq Re: Hej! hej! dzieńdobrywieczór;))) 11.10.07, 20:14
                                                no prosze... nie wiedziałem, że to nasza żubrówka :) Kresko,
                                                napisalem do Ciebie maila, mam nadzieje, że odp. mi na pytanko w nim
                                                zawarte :)))
                                              • katrinczi skojarzenie 11.10.07, 20:15
                                                cosik mi się przypomina, że po indiańsku tatanka oznacza bizona ;) czytywało
                                                się kiedyś Karola May'a hehe
                                                • sla-weq Re: skojarzenie 11.10.07, 20:20
                                                  w "Tanczący z wilkami" często się pojawiało słowo "tatanka" i chyba
                                                  faktycznie to nazwa bizona :)))
                                                  • katrinczi Re: skojarzenie 11.10.07, 20:30
                                                    czyli z pamięcią jeszcze u mnie nie tak źle hihi
                                                  • sla-weq Re: skojarzenie 11.10.07, 20:32
                                                    ja bym powiedział więcej... nawet bardzo dobrze z Twoja pamiecią :D
                              • lesze.k Re: Dobrej nocki;-) 11.10.07, 20:45
                                Ale i tak dobrze, po to jak czytam tylko półpasiec, gorzej jakby był całypasiec,
                                a tutaj z której strony nie patrzeć jest pół, mniejsza całość, normalnie 50%.
                                Potraktuj to jakąś śliwowicą łącką 70% i problem z głowy.
                                Sport w czasie choroby - mój najlubieńszy - to ile najdłużej będę spał. Można
                                ewentualnie między jednym snem a drugim skonstruować jakąś maszynę do liczenia
                                snów i później pobijać kolejne rekordy.
    • Gość: 4444 nowa dusza IP: *.rzeszow.mm.pl 11.10.07, 19:47
      Cześć
      Podczytuję wątek od początku (od starego początku!) i cały czas biję
      się z myślami, czy się nie dołączyć. Bo nietrunkowa, nieimprezowa
      jestem i nocami boję się włóczyć po knajpach :) Trochę się obawiam,
      że nie będę pasować do towarzystwa, do kogo napisać na priv po
      więcej szczegółów i ewentualne rozwianie wątpliwości?
      • katrinczi witaj Poczwórna Czwóreczko ;) 11.10.07, 20:02
        Fajnie, że w końcu zdecydowałaś się odezwać :), a może już najwyższy czas coś
        zmienić w kwestii tego na "nie"? ;) Co Ci szkodzi napisać do nas od czasu do
        czasu, tym bardziej, że jesteś ( jak piszesz) z nami od początku? No i jeśli
        tylko masz ochotę, możesz do nas dołączyć w sobotę na żywo ;). Jak mi podasz
        maila, to napiszę Ci co i jak. Pozdrawiam.
        • Gość: 4444 Re: witaj Poczwórna Czwóreczko ;) IP: *.rzeszow.mm.pl 11.10.07, 21:04
          > Fajnie, że w końcu zdecydowałaś się odezwać :)
          > Jak mi podasz maila, to napiszę Ci co i jak. Pozdrawiam.

Napisałam na Twojego maila gazetowego
          • Gość: 4444 Re: witaj Poczwórna Czwóreczko ;) IP: *.rzeszow.mm.pl 11.10.07, 21:15
            > Napisałam na Twojego maila gazetowego

Ale podany link do wpisu na blogu chyba nie działa, to jest notka z
            13 sierpnia.
      • Gość: slaweq Re: nowa dusza IP: *.rzeszow.mm.pl 11.10.07, 20:06
        Ja tez sie troche obawiam bo nikogo nie znam ale co tam, nastawiam
        sie na sobotke i na fajna imprezke. Grunt to pozytwne nastawienie :))
        • katrinczi Grunt to dobre nastawienie 11.10.07, 20:12
          I tak trzymaj Sławku ;)
          • sla-weq Re: Grunt to dobre nastawienie 11.10.07, 20:16
            ale z tego co widzę to bedą same kobitki w sobote...:))
            • katrinczi Re: Grunt to dobre nastawienie 11.10.07, 20:26
              hmmmmm, a jednak Ci to przeszkadza, choć nie powinno, nic a nic... poza tym nic
              nie wiadomo, może pojawią się i chłopcy z zaskoku ;)
              • sla-weq Re: Grunt to dobre nastawienie 11.10.07, 20:28
                No cos Ty, nie przeszkadza mi to nic a nic :)))
                • katrinczi Re: Grunt to dobre nastawienie 11.10.07, 20:32
                  wyobraź sobie: tyle miłych, pięknych, mądrych i młodych kobiet i Ty.... hehe...
                  w Grecji byłbyś poważany, jak nie wiem co ;)
                  • sla-weq Re: Grunt to dobre nastawienie 11.10.07, 20:36
                    hehehe.... to czas zacząć mysleć o nastepnych wakacjach, proponuje
                    Grecję :))) Ale oczywiście wszystkie musicie jechac :D
                    • katrinczi Re: Grunt to dobre nastawienie 11.10.07, 20:46
                      pod warunkiem, że na Peloponez... Argos, Napflio, Milo... mhhmmmmmm.. ale tam
                      pięknie .....
                      • katrinczi ale plama 11.10.07, 20:53
                        kurde, pomyliłam literki, Nafplio miało być ;)))
                      • Gość: slaweq Re: Grunt to dobre nastawienie IP: *.rzeszow.mm.pl 11.10.07, 20:55
                        ho ho, ale wymagania :))) ważne żeby ciepełko było, piasek, morze i
                        tak na hmmmm 3 tygodnie :))))
                        • katrinczi uruchomiłam wyobraźnię..... 11.10.07, 21:16
                          ciepły piasek.... ciepłe nagrzane kamyczki na plaży.... ciepłe turkusowe
                          morze... tylko drinki zimne muszą być ;)))).. tak mi fajnie na samą myśl o
                          takich przyjemnościach.. ja już od dłuższego czasu zamyślam powrócić na stare
                          śmieci, czyli tam, gdzie mieszkałam w Grecji przez trzy miesiące.. ale to było
                          dawno temu i trochę tęsknię za tym... i dlatego "takie" wymagania ;)))
                        • Gość: rafal Re: Grunt to dobre nastawienie IP: 84.38.160.* 11.10.07, 21:23
                          czy facet ktory ma 30 lat moze sia zalapac na wasza impreze??
                          • katrinczi Witaj Rafale ;) 11.10.07, 21:29
                            Każdy się może załapać, kto chce się dobrze bawić w miłym gronie ;)
                            • katrinczi Re: Witaj Rafale ;) 11.10.07, 21:38
                              acha, jeśli się zdecydujesz przyjść, to do mnie napisz, a podam Ci szczegóły,
                              czyli kiedy , gdzie i o której ;) Pozdrawiam.
                          • sla-weq Re: Grunt to dobre nastawienie 11.10.07, 22:17
                            Ja jestem w podobnym wieku :)) Kreska udzieli Ci wszelkich
                            informacji :))
      • lesze.k Re: nowa dusza 11.10.07, 21:13
        Hejka
        Po pierwsze też nikogo stąd nie znam. No chyba, że znam i o tym jeszcze nie wiem
        ;). Po drugie można się dobrze bawić bez alkoholu, sam raczej niewiele piję, a
        powłóczyć się po knajpach czasami można i trzeba... w dobrym towarzystwie ;)
        • sla-weq ??? 11.10.07, 21:15
          Nie znasz nikogo? To Ty nie byłeś na żadnym z poprzednich spotkań?
          • Gość: rafal Re: ??? IP: 84.38.160.* 11.10.07, 21:37
            a w jaki sposob moge sie cos wiecej na temat spotkania dowiedziec??
          • lesze.k Re: ??? 11.10.07, 22:03
            Nie byłem, pojawiłem się gdzieś pod koniec poprzedniego wątku więc... nie
            zdążyłem być :)
            • sla-weq Re: ??? 11.10.07, 22:19
              To spoko, przynajmniej nie jestem sam :))
          • Gość: rafal Re: ??? IP: 84.38.160.* 11.10.07, 23:21
            czyli?
            • justification Re: ??? 11.10.07, 23:56
              czyli zapodaj maila swojego albo napisz do Kreski czy Magdy po info
    • magda1051 Ale tu dzisiaj ruch :) 11.10.07, 21:54
      Widze, ze zycie towarzystkie na forum nam dzis kwitnie...popieram :)
      U mnie zapanowal wisielczy nastroj i kompan ze mne marny..
      ....bawcie sie wiec dobrze :)
      • lesze.k Re: Ale tu dzisiaj ruch :) 11.10.07, 22:05
        > U mnie zapanowal wisielczy nastroj
        To przyjemnego wiszenia ;)
        A pozostałym osobom życzę dobrej nocki :)
      • katrinczi Re: Ale tu dzisiaj ruch :) 11.10.07, 22:05
        ponoć najlepszym lekarstwem na własna chandrę jest wyciąganie z takiego stanu
        kogoś bliskiego.. więc bardzo bym chciała Ciebie Madźko odchandrować... Jestem z
        Tobą, przecież wiesz....
        • Gość: kreska Re: Ale tu dzisiaj ruch :) IP: *.rzeszow.mm.pl 11.10.07, 22:09
          No, na mnie już czas dzisiaj... wszystkim życzę dobrego spania i miłego
          przebudzenia. Dobranoc:)
          • justification Re: Ale tu dzisiaj ruch :) 12.10.07, 00:01
            Dzień dobry i dobranoc:) ja też w pracy ciagle i tylko z doskoku
            patrze co słychać u Was. A popijam fervex coby się wykurować do
            soboty;)
    • magda1051 tak weekendowo :)) 12.10.07, 16:15
      Szkola nie przestaje mnie zadziwiac :)) Swietowalismy dzis dzien
      nauczyciela...coz to za dziwny wytwor :))cos mi sie przypomina z
      przeslosci...ale teraz nie kroluja gozdziki :) Kreseczko Ty pisalas,
      ze lubiz te cudne kwiatki...mam nadzieje, ze Twoi chlopcy staneli na
      wysokosci zadania :)
      • sla-weq Re: tak weekendowo :)) 12.10.07, 16:20
        Madzia ogladasz dzisiaj mecz w tv czy może wybierasz się na
        Podpromie? :))
        • magda1051 Re: tak weekendowo :)) 12.10.07, 16:28
          Niestety ani jedno ani drugie...ale, nic nie wiadomo,bo jestes
          dzisiaj juz druga osoba, ktora o tym meczu wspomina...
          • sla-weq Re: tak weekendowo :)) 12.10.07, 16:32
            no więc przyjdz na mecz i nie marudz :)) no chyba, że nie masz
            czasu :)
            • magda1051 Re: tak weekendowo :)) 12.10.07, 16:39
              w moim przypadku "przyjedz" :)
              Ale rzeczywiscie z czasem troche krucho... biorac pod uwage
              jutrzejszy dzien.
              • sla-weq Re: tak weekendowo :)) 12.10.07, 16:41
                No to przyjedz :)) Oj ja mam też jutro napiety dzień bo wykłady i
                egzamin ale to dopiero jutro ;-) hmmm, długo byś musiała jechać?
                • magda1051 Re: tak weekendowo :)) 12.10.07, 16:54
                  to zalezy :) ... czasami lamie przepisy ;))
                  jakies 25 - 30 minut...nie duzo w sumie
                  • sla-weq Re: tak weekendowo :)) 12.10.07, 17:11
                    ale jutro chyba autka nie zabierasz ze sobą?:)
                    • magda1051 Re: tak weekendowo :)) 12.10.07, 17:15
                      zabieram...:)
                      przyroslam do kierownicy :))
                      • sla-weq Re: tak weekendowo :)) 12.10.07, 17:17
                        no nie! ja sie tak nie bawie...:)
                        • magda1051 Re: tak weekendowo :)) 12.10.07, 17:18
                          a to czemu??
                          • sla-weq Re: tak weekendowo :)) 12.10.07, 17:19
                            oj żartuje :) ja tez czasami na imprezy jezdze autem :))
                            • magda1051 Re: tak weekendowo :)) 12.10.07, 17:22
                              ja autem przyjade do Rzeszowa, na impreze dotre taksowka.
                              • sla-weq Re: tak weekendowo :)) 12.10.07, 17:24
                                musze przyznać, że ciekawie to wykombinowałas :))
                                • magda1051 Re: tak weekendowo :)) 12.10.07, 17:28
                                  trzeba sobie radzic :))
                • Gość: kreska Re: tak weekendowo :)) IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.07, 16:55
                  widzę , że większość z nas się udoskonala ;).. ja tez mam w tym tygodniu zjazd..
                  jutro rano na zajęcia, a potem wiadomo gdzie ;) .. gorzej z niedzielą, bo nie
                  wiem czy wstanę na wykłady ;)))
                  • sla-weq Re: tak weekendowo :)) 12.10.07, 17:01
                    Ja mam podobny problem, jutro rano własnie egzamin i zajecia, w
                    niedziele rownież zajecia i tez mam obawy czy wstane, pewnie bedzie
                    wielki problem :)
                  • sla-weq Re: tak weekendowo :)) 12.10.07, 17:18
                    Kresko a Ty sie na mecz czasami nie wybierasz?
                    • Gość: kreska Re: tak weekendowo :)) IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.07, 17:29
                      nikt mnie nie zapraszał ;P
                      • sla-weq Re: tak weekendowo :)) 12.10.07, 17:34
                        To ja Cie zapraszam :)) ale zaczyna sie za 45 minut :)))
                        • Gość: kreska Re: tak weekendowo :)) IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.07, 17:38
                          a gdzie? bo może dam się wyciągnąć ;).. i jak z biletami? może na maila napisz,
                          dobrze? I jak Cię poznam ;))))
                          • sla-weq Re: tak weekendowo :)) 12.10.07, 17:40
                            oki, juz pisze na maila:)
                        • sla-weq Re: tak weekendowo :)) 12.10.07, 17:39
                          Zmykam bo cięzko tam dojechac, sezon dopiero sie zaczyna takze
                          jeszcze bedzie okazja Cie zaprosic na meczyk :)) Miłego wieczorka ;-)
                          • magda1051 I wygrali :)) 12.10.07, 20:39
                            Ale przy takich kibicach nie moglo byc inaczej :)
                            • Gość: slaweq Re: I wygrali :)) IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.07, 20:43
                              No wygrali ale pierwszy set tragedia :)) Niedawno wróciłem,
                              atmosferka na meczu lux :))
                              • magda1051 Re: I wygrali :)) 12.10.07, 20:48
                                Ja nie ogladalam, zabraklo mi czasu.
                                A lux atmosfera to chyba norma na siatkowce?
                                • Gość: slaweq Re: I wygrali :)) IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.07, 20:53
                                  Bardzo dobra atmosfera akurat na Podpromiu norma już od kilku lat :)
                                  Miedzy innymi dlatego polecam Ci wybrać sie kiedyś na mecz :)
                                  • magda1051 Re: I wygrali :)) 12.10.07, 20:58
                                    Skoro polecasz...pewnie sie wybiore :)
                                    Kiedy graja z kims z "wyzszej polki"??
                                    • Gość: slaweq Re: I wygrali :)) IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.07, 21:01
                                      Coś pozmieniali w terminarzu ze względu na gre Resovii w pucharach,
                                      ale nastepny mecz ligowy grają z aktualnym mistrzem Polski Skrą 30
                                      października jesli sie nie myle:) Może być cięzko z biletami...:)
                                      • magda1051 Re: I wygrali :)) 12.10.07, 21:21
                                        A nie bedzie z ta Skra jakiegos rewnazu? Czy to juz u nich?
                                        • Gość: slaweq Re: I wygrali :)) IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.07, 21:25
                                          Rewanż bedzie u nich, jest mozliwosc jeszcze grac ze Skrą ale to w
                                          play off-ach, jednak to mało prawdopodobne...:)
                                          • magda1051 Re: I wygrali :)) 12.10.07, 21:35
                                            Czyli nasze siatkarskie "gwiazdy" ;) sa poza moim zasiegiem ;)
                                            Przegladne terminarz...narobiles mi ochoty na ten mecz :)
                                            • Gość: slaweq Re: I wygrali :)) IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.07, 22:12
                                              Na meczu ze Skrą świat się nie kończy, będzie jeszcze kilka fajnych,
                                              np. z Olsztynem, Częstochową ;-)
                                              • magda1051 Re: I wygrali :)) 12.10.07, 22:28
                                                Wiec pewnie cos sobie znajde... i moze zlapie bakcyla :)
                                                • Gość: slaweq Re: I wygrali :)) IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.07, 22:49
                                                  Możesz się wybrać na mecz nawet z potencjalnie słabszym zespołem,
                                                  tez jest na co popatrzeć bo ogolnie poziom jest wysoki ;-)
                                                  • magda1051 Re: I wygrali :)) 12.10.07, 22:53
                                                    W zasadzie tak...ale ja ide na mecz poogladac gwiazdy...wszak na
                                                    siatkowce sie nie bardzo znam...a tych w slabszych zespolach nie ma.
                                                    Tak, tak...wiem, prawdziwemu kibicowi nie o ot chodzi :))
                                                  • sla-weq Re: I wygrali :)) 12.10.07, 22:59
                                                    hmmmm, praktycznie w każdym zespole Polskiej ligi są swego rodzaju
                                                    gwiazdy, byli bądź obecni reprezentanci swoich krajów, w Resovii dla
                                                    przykładu aż 7 :))
                                                  • magda1051 Re: I wygrali :)) 12.10.07, 23:07
                                                    Hehe...moze i gwiazdy....ale ja ich nie znam :))
                                                  • sla-weq Re: I wygrali :)) 12.10.07, 23:10
                                                    jeśli bardzo sie tym sportem nie interesujesz to nie dziwie się, że
                                                    możesz pewnych zawodników nie znać ;-) Wszystko przed Tobą ;-)
                                                  • magda1051 Re: I wygrali :)) 12.10.07, 23:16
                                                    Na to wyglada :)

Znikam do lozka.

Powodzenia na jutrzejszym egzaminie:)
                                                  • sla-weq Re: I wygrali :)) 12.10.07, 23:22
                                                    Lepiej nie bede dziekował żeby nie zapeszać...:)

Dobrej Nocki ;-)
                            • Gość: kreska Re: I wygrali :)) IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.07, 21:14
                              a ja z wypiekami na twarzy obejrzałam cały mecz i wciąż sobie tylko powtarzać
                              musiałam "spokojnie kobieto, nie denerwuj się, dadzą radę, są super" ;)...
                              tylko coś na bakier jestem z tymi nowymi ( dla mnie hehe) przepisami w siatkówce
                              i w pewnych momentach zupełnie nie mogłam sie połapać, co i jak,i dlaczego
                              punktują tak, a nie inaczej. Dużo się zmieniło, odkąd grałam w siatkówkę na
                              studiach. Chyba ktoś będzie mi musiał to wytłumaczyć łopatologicznie hihi. No i
                              bardzo mi się podobała nasza publika. Szkoda, że na meczach w nogę takiej nie
                              ma. O ileż byłoby wtedy przyjemniej na mecz pójść ( i bezpieczniej ) ;)
                              • magda1051 Re: I wygrali :)) 12.10.07, 21:20
                                Jak to, kto bedzie Ci to tlumaczyl Kreseczko?? Slawek
                                oczywiscie...wyglada na to, ze sie zna :)
                                • Gość: slaweq Re: I wygrali :)) IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.07, 21:28
                                  Jesli bedzie trzeba cos wytłumaczyć to oczywiście postaram się
                                  podzielić swoją wiedzą na ten temat :)
                                  • Gość: kreska Re: I wygrali :)) IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.07, 23:02
                                    Trzymam Cię za słowo Sławku ;)
                                    • sla-weq Re: I wygrali :)) 12.10.07, 23:05
                                      nie ma sprawy ;-) może już wkrótce bede mogł odpowiedziec na jakieś
                                      Twoje pytanie dotyczace siatkówki ;-)
      • Gość: kreska Rafał IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.07, 17:13
        coś zamilkłeś, rozumiem, ze zrezygnowałeś z fajnej imprezki, czy tak? zawsze
        zdążę jeszcze do Ciebie maila napisać, tylko podaj swój adres .. pozdrawiam.
        • lled Re: Rafał 12.10.07, 19:54
          Slucham Kresko :)
          Zartuje, wiem ze to nie do mnie :)
          • Gość: kreska lled IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.07, 21:05
            A gdzie Ty się podziewasz? już wróciłeś z pracowych wywczasów, czy tez w ramach
            pracy pilnujesz, co tez się u nas na forum dzieje? ;)
            • lled Re: lled 12.10.07, 22:08
              Jeszcze w pracy jestem. Na cieplutkiej wyspie, przeziebiony i z
              bolem plecow :)
              Jutro poswiece sobie dzien na zwiedzanie a w niedziele wracam do
              domu.
              Na forum to sprawdzam tak kontrolnie co sie dzieje. Ktos musi to
              wkoncu robic :)
              • Gość: kreska Re: lled IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.07, 22:58
                To jakiś masażyk rozgrzewająco relaksujący by Ci się przydał na bolące plecki
                ;).. pomaga, wiem coś o tym ;)...
                Zwiedzaj i rób zdjęcia, żebyśmy mieli co oglądać, jak już do nas dotrzesz.. a
                wszelkim przeziębieniom mówimy stanowcze precz ;)
    • Gość: kreska Bajka na dobranoc.. IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.07, 21:30
      Był upalny dzień. Mężczyzna długo już szedł przed siebie i marzył o odpoczynku w
      jakimś zacienionym miejscu. Ale wokoło były tylko równiny, a słońce mocno
      grzało. Nagle Mężczyzna zobaczył duże i piękne drzewo. Ucieszył się. Nareszcie!
      Usiadł zmęczony w cieniu drzewa, myśląc „W końcu sobie odpocznę”. Ogarnęło go
      błogie uczucie. Pomyślał, że chciałby dzielić tą chwilę z jakąś dobrą, mądrą i
      piękną Kobietą. I stało się. Ujrzał Kobietę u swego boku. „Cudownie jest, ale
      chciałbym abyśmy mieli dla siebie jakiś przytulny, wygodny dom”. I stało się.
      Mężczyzna spostrzegł, że siedzą oboje w pięknym wnętrzu własnego domu.
      „Przydałoby się jeszcze trochę pieniędzy i własny interes, abyśmy mieli gdzie
      pracować i z czego żyć.” I stało się, jak zamarzył… Wtedy Mężczyzna pomyślał, że
      to jest jednak trochę dziwne, że tak mu się wszystko układa po jego myśli i na
      pewno kryje się za tym jakiś potężny demon. Puffff! I pojawił się demon. „On na
      pewno mnie teraz pożre!” I tak też się stało… Bo Mężczyzna nie wiedział, że
      drzewo, w którego cieniu odpoczywał, było właśnie Drzewem Spełnienia Życzeń…

To w Indiach ludzie wierzą w istnienie Drzewa Spełnienia Życzeń…
      A ja życzę Wam wszystkim abyście mogli odnaleźć swoje Drzewo. I świadomość, że
      właśnie pod nim siedzicie...
      • magda1051 Re: Bajka na dobranoc.. 12.10.07, 21:39
        Ech Kreseczko...piekna bajka, ale czy my jeszcze wierzymy w Dryewo
        Spelniania Zyczen... Nie wiem dlaczego przypomnial mi sie film
        Zrodlo...piekny...pewnie przez to drzewo...
      • Gość: kreska Tak naprawdę... IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.07, 21:41
        ....to wcale nie chce mi się jeszcze iść spać.. bo kiedy rum (z herbatki)
        zaszumi w głowie :), to do głowy różne pomysły przychodzą.. może zacznę wymyślać
        nowe bajki? albo wyciągnę rower i pojadę gdziekolwiek? choć nie, rower
        odpada, przez ten rum.. a może wybiorę się na późnowieczornonocny spacer? a
        może po prostu poczytam sobie inne watki na forum, bo tu u nas coś jakby pustawo
        dziś..
        • Gość: slaweq Re: Tak naprawdę... IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.07, 22:10
          musze przyznac, że pomysły masz fajne Kreseczko, zwłaszcza ten późny
          spacer :)
          • Gość: kreska Re: Tak naprawdę... IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.07, 23:01
            jednak na spacer się nie wybrałam.. może innym razem.. np. jutro, w drodze do
            domku ;))))
            A teraz już zmykam spać, bo jutro zaliczenie rano mam i nie mogę się spóźnić. No
            to do zobaczenia i dobranocka .. uuuuaaaaaaaaaa
            • alis30 Re: dzis spotkanko 13.10.07, 08:55
              Kresko,Madziu , Sławku i wszyscy co dzis zdaja jakies egzaminy zycze
              powdzenia , mam dzis wolne takze bede trzymac kciuki , zeby było co
              oblewac wieczorkiem ;-)
              Lled wypijemy Twoje zdrowie a Ty nasze , oprocz zdjec i dobrych
              wrazen przywiez jeszcze ciepełka troche z tej słonecznej wyspy bo
              u nas zimooo.
              • Gość: slaweq Re: dzis spotkanko IP: *.rzeszow.mm.pl 13.10.07, 10:47
                Twoje trzymanie kciuk chyba przyniosło w moim przypadku efekt bo
                egzamin poszedł mi w miare dobrze ;-) Oby innym poszło tak samo albo
                i lepiej ;-)
                • Gość: kreska No nie wiem jak to będzie ;( IP: *.rzeszow.mm.pl 13.10.07, 13:01
                  Znowu nas dziś wyrolowali na uczelni. To co miało być dziś przenieśli na jutro
                  ( czyli moje zaliczenie), a zajęcia, które jutro chciałam sobie odpuścić (
                  wiadomo z jakich względów) zrobili nam dzisiaj... No i nie wiem sama, co teraz
                  robić... nie iść na imprezkę i szykować się do zaliczenia, czy tez chromolić
                  zaliczenie ( przedegzaminacyjne u zasadniczej pani dr) i dobrze się dziś bawić?
                  Serce skłania się ku drugiej opcji, ale rozum podpowiada co innego.... ech....
                  Dobrze, że chociaż Ty Sławku masz ten egzamin z głowy.. ale na pewno tylko
                  dzięki nam, bo w sumie to Ala, Magda i ja trzymałyśmy za Ciebie kciuki, no nie? ;)
                  • Gość: slaweq Re: No nie wiem jak to będzie ;( IP: *.rzeszow.mm.pl 13.10.07, 13:23
                    Oj to faktycznie nie ciekawie... ja w takich sytuacjach ide na
                    impreze ale nie przesadzam z alko i godziną powrotu do domu. Czyli
                    delikatnie do 24-1 max i do domku spać zeby rano wstać na zajęcia ;-)
                  • justification Re: No nie wiem jak to będzie ;( 13.10.07, 17:22
                    Kreseczko,to jeszcze zrób powtórke materiału przed imprezą, a potem
                    my Cię przepytamy hehe...do zobaczenia:))
                    • lled Re: No nie wiem jak to będzie ;( 13.10.07, 20:25
                      Bawcie sie dzisiaj dobrze i koniecznie wypijcie za moje zdrowie! :)
                      Mnie dzisiaj tak rozlozylo, ze zamiast zwiedzania leze w hotelu
                      przed tv i popijam herbate i syrop. :)
                      Czekam na sprawozdanie z imprezy :)
      • Gość: kreska I po imprezce;) ( sprawozdanie dla lleda) IP: *.rzeszow.mm.pl 14.10.07, 02:49
        Właśnie dotarłyśmy z Magdą do domku ;).. fajnie było.. tylko jednak knajpka nie
        do końca dobra dla nas, głośno, ruchliwie i do parkietu daleko :). Za to był
        miły kelner , który z uśmiechem spełniał nasze życzenia.. Piwo jakoś nam dzisiaj
        nie wchodziło, za to tematów do rozmów, jak zwykle, nie brakowało.. Brakowało
        nam Was chłopaki ( lled, endrju, jpd1), ale za to byli z nami dziś po raz
        pierwszy slaweq i lesze.k. i z pełną odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że to
        na pewno nie "nie ci faceci" hehe.. Proszę o dokładne przeczytanie i zrozumienie
        tego zawoalowanego komplementu hihi. Chłopaki sprawdziliscie się , szczególnie
        pod sam koniec imprezki.. było miło ;)))). Reszta jutro, bo dziś czas spać, bo
        dziś rano trzeba wstać na zajęcia , błeeeee...

A y lled kuruj się... bo widzisz, jakbyś tu był z nami, zamiast się włóczyć po
        jakichś gorących wyspach, to na pewno byś nie chorował...
        no to pa pa ...
        • Gość: kreska Re: I po imprezce;) ( sprawozdanie dla lleda) IP: *.rzeszow.mm.pl 14.10.07, 02:50
          a tam miało być "A Ty lled.." a nie A y.... ;))))
        • Gość: slaweq Re: I po imprezce;) ( sprawozdanie dla lleda) IP: *.rzeszow.mm.pl 14.10.07, 04:00
          A ja dopiero teraz dotarłem do domku :) i musze ptzyznać ze było
          miło ;))
          Kreska-"(nie "nie ci faceci")"- nie można było tego bardziej "po
          Polsku" napisać??? :))))))))
          • magda1051 Re: I po imprezce;) ( sprawozdanie dla lleda) 14.10.07, 12:44
            Dopiero teraz??? Slawek, czy Ty moze wracales jakas okrezna
            droga?? :))

Hehe..."nie ci faceci")"- niech sie tlumaczy Kreska:)) ewnentualnie
            Leszek, w koncu on to wymysli :)
            • sla-weq Re: I po imprezce;) ( sprawozdanie dla lleda) 14.10.07, 13:12
              Jakoś mi się droga wydłużyła... hihi a tak poważnie to spotkałem
              znajomych po drodze, wyciagneli mnie na stacje na zapiekani i tak mi
              ta droga do domu sie rozciagnęła w czasie :)))
              • Gość: alis30 Re: I po imprezce;) ( sprawozdanie dla lleda) IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 14.10.07, 14:31
                Hej ! spotkanko udane , załuje ze nie wytrwałam do konca alejuz
                wczoraj czułam ze bierze mnie jakies przeziebienie a dzis to juz
                mnie porwało na całego ,do jutra mam nadzieje przejdzie , ;-).mykam
                dalej pod kołderke ...
                • magda1051 Re: I po imprezce;) ( sprawozdanie dla lleda) 14.10.07, 16:48
                  Oj Alusia widze, ze teraz krazacy wirusik zatrzymal sie u Ciebie.
                  Lecz sie skutecznie i szybko, bo inaczej bedziesz sobie musiala
                  urlopu na jutro udzielic...co pewnie nie byloby takie zle :))
              • magda1051 Re: I po imprezce;) ( sprawozdanie dla lleda) 14.10.07, 16:51
                Widmo tych zapiekanek krazy nad naszymi spotkaniami juz od
                poprzedniej imprezy ...do trzech razy sztuka :)....I juz wiemy gdzie
                jemy nastempym razem ;))
                • justification Re: I po imprezce;) ( sprawozdanie dla lleda) 14.10.07, 17:17
                  Właśnie, te zapiekanki nas prześladują, następnym razem bierzemy
                  hurtem i jakoś je przemycimy:)
            • lesze.k Re: I po imprezce;) ( sprawozdanie dla lleda) 14.10.07, 16:32
              > Hehe..."nie ci faceci")"- niech sie tlumaczy Kreska:)) ewnentualnie
              > Leszek, w koncu on to wymysli :)

Ale to przecie proste, wystarczy skorzystać z prawa podwójnego przeczenia czyli
              tautologii rachunku zdań ~~p<=>p ;) Jasne?

Cytat na dziś
              "Kochaj tak, jakby miłość nigdy Cię nie skrzywdziła, pij tak, jak gdybyś nigdy
              nie miał kaca..."

• magda1051 Re: I po imprezce;) ( sprawozdanie dla lleda) 14.10.07, 16:44
                Jasne, ze jasne:)..."Tautologia rachunku zdan"..hehe... ja w ogole
                nie rozumiem dlaczego Slawek pyta o tak oczywiste rzeczy ;))

• justification Re: I po imprezce;) ( sprawozdanie dla lleda) 14.10.07, 17:14
                > Ale to przecie proste, wystarczy skorzystać z prawa podwójnego
                przeczenia czyli
                > tautologii rachunku zdań ~~p<=>p ;) Jasne?
                >
                hehe jasne, ech Ci informatycy i ten ich system dwójkowy :))
              • Gość: kreska Re: I po imprezce;) ( sprawozdanie dla lleda) IP: *.rzeszow.mm.pl 14.10.07, 21:55
                ło matko... co Ty nam tu Leszku takie zagadki zadajesz? hihi
                • Gość: bonia300 Re: I po imprezce;) ( sprawozdanie dla lleda) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 11:05
                  A ja poprosze o jakąś maszyne deszyfrującą :)))
          • Gość: kreska Sławku IP: *.rzeszow.mm.pl 14.10.07, 21:46
            liczyłam na Twą bystrość hehe, no i chciałam dokładnie wytłumaczyć o co chodzi ;P
            • Gość: kreska Niedziela IP: *.rzeszow.mm.pl 14.10.07, 21:54
              jakoś przeżyłam dzisiejszy dzień, choć taka raczej tąpnięta jestem ... Po
              zajęciach poszliśmy całą ekipą na piwko dla uczczenia święta ( ja zadowoliłam
              się soczkiem z dużą zawartością witaminy C hihi), a potem do domku, bo chciałam
              się przespać ... niestety nie udało mi się pospać po południu, bo miałam gościa
              i przegadaliśmy całe popołudnie i wieczór... teraz kontrolnie sprawdzam, co z
              Wami i chyba już zaraz pójdę jednak do łóżeczka, bo jutro rano muszę załatwić
              parę spraw przed lekcjami, a boję się , że budzik może mnie nie obudzić na czas
              ;).. No to dobrej nocki kochani...
              • Gość: slaweq Re: Niedziela IP: *.rzeszow.mm.pl 14.10.07, 22:14
                A ja dzisiaj na zajęcia nie wstałem ale zrobiłem sobie wypad za
                miasto, świetną mamy jesień, oby tylko deszcz nie spadł...
                Dobrej Nocki wszystkim :)
                • magda1051 Re: Niedziela 14.10.07, 23:23
                  A u mnie znowu psi szpital...ech...
                  Nie chce ktos 2 husky'ch??
                  • Gość: Megi I znowu poniedziałek... IP: 84.38.160.* 15.10.07, 09:42
                    O matko! Aleście sie przez te trzy dni spisali! Dobre pół godziny
                    zajęło mi czytanie:). Ale to dobrze że jest ruch w interesie...;).
                    Ja z sobotnio-niedzielnej imprezki wróciłam przed 5:)).
                    Pozdrowionka dla wszystkich:)
                    • magda1051 Re: I znowu poniedziałek... 15.10.07, 19:04
                      Asiu gratuluje i zazdroszcze kondycji :))
                  • Gość: slaweq Re: Niedziela IP: *.rzeszow.mm.pl 15.10.07, 18:35
                    Nie mow Madzia że masz 2 takie śliczne psiaki w domu???
                    • magda1051 Re: Niedziela 15.10.07, 18:56
                      Niestety...kiedys tato nabyl w chwili slabosci, a potem mnie nimi
                      uszzesliwil :) Moze chcesz...chociaz jednego?? ;)
                      • Gość: slaweq Re: Niedziela IP: *.rzeszow.mm.pl 15.10.07, 20:17
                        No cos TY! Bardzo szybko bym wylecial z domu gdybym takiego psiaka
                        przyprowadził :))))
            • Gość: slaweq Re: Sławku IP: *.rzeszow.mm.pl 14.10.07, 22:12
              hehe i sie nie przeliczyłaś... przecież zrozumiałem co miałas na
              mysli tylko sie drocze, że to nie po polskiemu napisane :)))
              • Gość: kreska aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.rzeszow.mm.pl 15.10.07, 19:57
                toś Ty taki :)))))))
                • sla-weq Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 15.10.07, 20:19
                  no jasne...:) czasami sie lubie podroczyć ;-)
                  • Gość: kreska Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.rzeszow.mm.pl 15.10.07, 20:25
                    i jeszcze dodaj, że z tym Twoim uśmiechem, to już będzie ok ;))))))
                    • sla-weq Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 15.10.07, 20:27
                      hihi no ja przeważnie sie smieje (chyba zauważyłaś?) :)))
                      • Gość: kreska Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.rzeszow.mm.pl 15.10.07, 20:36
                        Trudno nie zauważyć.. takiego uśmiechu hehe
                        • sla-weq Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 15.10.07, 20:37
                          hmmm, "takiego..." tzn jakiego???
                          • Gość: kreska Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.rzeszow.mm.pl 15.10.07, 20:52
                            szczerego i bardzo białego ;)))) ( przynajmniej w świetle knajpkowym taki się
                            wydawał) ;)
                            • sla-weq Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 15.10.07, 20:58
                              hihi nie wiem co napisać... dziekuje za miłe słowa ;-))
                              • Gość: kreska Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.rzeszow.mm.pl 15.10.07, 20:59
                                czyżby to był taki maluśki rumieniec? hihi
                                • sla-weq Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 15.10.07, 21:03
                                  ale taki maluśki hihihi
                                  • Gość: kreska Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.rzeszow.mm.pl 15.10.07, 21:04
                                    jak miło ... mhmmmmmm...... ;)
                          • magda1051 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 15.10.07, 20:59
                            No pieknie...Slawek domaga sie komplementow....ale sie nam
                            rozbestwil :)))
                            • sla-weq Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 15.10.07, 21:04
                              No cos Ty Madzia... jestem ostatnią osobą, która wymaga cukrowania
                              hihi, pytam tylko :))
                              • Gość: kreska Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.rzeszow.mm.pl 15.10.07, 21:13
                                czyżby komplement (zasłużony) był cukrowaniem?
                                • Gość: kreska Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.rzeszow.mm.pl 15.10.07, 21:15
                                  (się mi wysłało za szybko, hihi) więc jeśli to ma być odebrane jako cukrowanie,
                                  to ja cofam wszystko ... ;P
                                  • sla-weq Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 15.10.07, 21:17
                                    Ja tego tak nie odbieram ale Madzia cos zasugerowała że domagam sie
                                    komplementów:) Nic z tych rzeczy :))
                                    • magda1051 Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 15.10.07, 21:30
                                      zasugerowala??...dobre sobie, ale OK niech bedzie :)
                                • sla-weq Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 15.10.07, 21:18
                                  no nie nie, ja źle sie wyraziłem może :))
                                  • Gość: kreska Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.rzeszow.mm.pl 15.10.07, 21:29
                                    czyżbym miała wycofać cofnięcie? :))))))
                                    • Gość: slaweq Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.rzeszow.mm.pl 15.10.07, 22:19
                                      no oczywiście ze tak :))
        • Gość: kreska Nie lubię poniedziałku... IP: *.rzeszow.mm.pl 15.10.07, 20:50
          .. ale na szczęście już sie kończy. No i nie był dziś w sumie taki zły. Moi
          chłopcy stanęli na wysokości zadania i prawie się na pamięć wierszyków dla
          "ciała" nauczyli.. wprowadzili tylko nieliczne własne poprawki w tekstach
          znanych i lubianych poetów, ale to szczegół.. fajnie wyszła ta mini imprezka
          szkolna i jestem z nich dumna. Potem, po lekcjach, udało mi się załatwić
          korzystnie ważną sprawę ( tez szkolną) i na dodatek dostałam dziś zaproszenie
          na jutrzejszy koncert "Raz dwa trzy". Bilans niezły. A teraz .. słucham sobie
          Marka Knopflera i jest bombowo... dziś winko... ;)
          • sla-weq Re: Nie lubię poniedziałku... 15.10.07, 20:59
            ja tez nie lubie poniedziałku ale dzisiaj był wyjatkowo dobry bo
            pozbyłem sie bardzo poważnego problemu...;-))
            • magda1051 Re: Nie lubię poniedziałku... 15.10.07, 21:03
              A u mnie byl mieszany...:) Rano zlamalam obcas, potem urwal mi sie
              pasek od torebki....a potem okazalo sie, ze tez ide na Raz Dwa Trzy
              i tez slucham Knopflera ale w wersji Dire Straits :))...no i nie mam
              juz wina :))
              • sla-weq Re: Nie lubię poniedziałku... 15.10.07, 21:16
                obcas i pasek zapewna da sie zrobić a jeśli chodzi o winko?? to juz
                nie tatanka?? :))
                • Gość: kreska Re: Nie lubię poniedziałku... IP: *.rzeszow.mm.pl 15.10.07, 21:31
                  jeszcze nie zmęczyłam tej żubrówki do końca, a już mi się znudziła tatanka ;)..
                  dziś kadarka czerwona półwytrawna...mniammmmmmm
                  • magda1051 Re: Nie lubię poniedziałku... 15.10.07, 21:33
                    Kreseczko nie wypij calej :))...zostaw troche :))
                    • Gość: kreska Re: Nie lubię poniedziałku... IP: *.rzeszow.mm.pl 15.10.07, 21:42
                      No nie wiem... dziś potrzebne mi znieczulenie ;)
                      • magda1051 Re: Nie lubię poniedziałku... 15.10.07, 22:18
                        W takim razie rezygnuje...:)) I Kreseczko...hmmm...nie znieczulaj
                        sie zbyt mocno...;)
                • magda1051 Re: Nie lubię poniedziałku... 15.10.07, 21:32
                  U mnie zdecydowanie winko :))
              • justification Re: Nie lubię poniedziałku... 15.10.07, 23:17
                o Wy szczęściary:) No ale ciało to ciało hehe... nawet u strażaków
                ma chody:)
                • magda1051 Re: Nie lubię poniedziałku... 15.10.07, 23:19
                  Justynka skad wiesz, ze u strazkaow??
                  • justification Re: Nie lubię poniedziałku... 15.10.07, 23:26
                    coś kojarze wątek ze strażakami, ale mogłam coś pomylić;)
                    • magda1051 Re: Nie lubię poniedziałku... 15.10.07, 23:32
                      hehe...nic nie pomylilas :)) No zobaczymy jak bedzie...
          • Gość: kreska troszkę z innej beczki IP: *.rzeszow.mm.pl 15.10.07, 21:34
            Rozmawiałam dziś z kumplem o meczach na Podpromiu i lekko mnie zmroziło, gdy
            usłyszałam ile kosztuje karnet na mecze i pojedynczy bilet... toż z torbami
            pójdę jak się zaszczepię siatkóweczką hihi
            • Gość: kreska Re: troszkę z innej beczki IP: *.rzeszow.mm.pl 15.10.07, 22:01
              oj, coś się cichutko zrobiło... pewnie wszyscy poszli już spać.. więc i ja mykam
              pod kołderkę.. kolorowo śnijcie więc.. pa pa
              • magda1051 Re: troszkę z innej beczki 15.10.07, 22:19
                ja bywam tak "w porywach"...ale mnie sie pod kolderke jeszcze nie
                chce....
                • sla-weq Re: troszkę z innej beczki 15.10.07, 22:21
                  A ja raz bywam raz wybywam :)) a odnosnie meczów i cen biletów, fakt
                  sa drogie ale i tak obnizyli troszeczke w porównaniu do tego co
                  miało być :)
                  • magda1051 Re: troszkę z innej beczki 15.10.07, 22:27
                    Drogie...czyli...?? Nie mam bladego pojecia ile taki bilet moze
                    kosztowac.
                    • sla-weq Re: troszkę z innej beczki 15.10.07, 22:42
                      Bilety: normalny 20 zł, ulgowy 10 zł:)
                      • magda1051 Re: troszkę z innej beczki 15.10.07, 22:44
                        A kto sie lapie na ulgowy?? Na pewno my :))
                        • sla-weq Re: troszkę z innej beczki 15.10.07, 23:05
                          Szczerze mowiąc nie wiem kto sie łapie na ulgowy :))) ja mam karnet
                          a tych ulgowych nie bylo :)
                          • magda1051 Re: troszkę z innej beczki 15.10.07, 23:10
                            Moze w kasie tez nie wiedza??? Wtedy jak nic mamy ulgowe :))
                            • justification Re: troszkę z innej beczki 15.10.07, 23:21
                              hehe no jasne, że się łapiemy:))
                              • magda1051 Re: troszkę z innej beczki 15.10.07, 23:24
                                To wymyslamy na 31-go jakis argument na biletem ulgowym :))
                                • magda1051 Re: troszkę z innej beczki 15.10.07, 23:24
                                  juz spie :))
                                • justification Re: troszkę z innej beczki 15.10.07, 23:31
                                  Po pierwsze jesteśmy jeszcze niepełnoletnie:), a po drugie
                                  studiujemy na pierszym roku:), ale nasze nowe legitymacje zostały
                                  właśnie skradzione:)
                                  • magda1051 Re: troszkę z innej beczki 15.10.07, 23:33
                                    Ale nasz wyglad mowi sam za siebie :)) Legitymacje sa zbedne :))
                                    Wchodzimy na ulgowe :)
                                    • Gość: slaweq Gubie sie :))))) IP: *.res.pl 16.10.07, 08:02
                                      hehe zaczynam sie gubic na tym forum a jeszcze wczoraj posądziłem
                                      Madzie o picie tatanki a to przeciez Kreska sie w tym lubuje :)) Ale
                                      plama :D
                                      • lesze.k Re: Gubie sie :))))) 16.10.07, 09:16
                                        Sławku, Twoje plamy przy moich to i tak sie zmywają na sucho ;))
                                        • magda1051 Re: Gubie sie :))))) 16.10.07, 15:32
                                          W charakterze "odplamiacza" proponuje...hmm...no wlasnie co??
                                          Cos wymyslimy :))
                                        • Gość: slaweq Re: Gubie sie :))))) IP: *.rzeszow.mm.pl 16.10.07, 16:08
                                          Leszku ja tam nie zauważyłem żebys jakąś plame dał :))
                                        • Gość: kreska Re: Gubie sie :))))) IP: *.rzeszow.mm.pl 16.10.07, 22:17
                                          a o jakich plamach mówimy Leszku, hę? ;)
                                      • Gość: kreska Re: Gubie sie :))))) IP: *.rzeszow.mm.pl 16.10.07, 22:15
                                        hmmmm... lubuje się to za dużo powiedziane... ostatnio coś mi tatanka nie
                                        wchodzi;) za to wino i herbatka z rumem i owszem ;)
                                  • lesze.k Re: troszkę z innej beczki 16.10.07, 09:19
                                    Ale jeśli do 7 roku życia jest za darmo, to wchodzimy za darmo :)))
                                    • magda1051 Re: troszkę z innej beczki 16.10.07, 15:33
                                      Ze tez na to nie wpadlysmy :))
            • Gość: kreska no i juz po koncercie IP: *.rzeszow.mm.pl 16.10.07, 22:22
              Fajnie było, jak Adaśko śpiewał.. on to ma głos.. i tak pięknie grali... tylko
              na początku trochę mnie znudził występ kabaretu "Koń Polski", jakoś za nimi nie
              przepadam. No i jeszcze strasznie mi przeszkadzali ludzie, chodzący tam i z
              powrotem po hali, jak po jakimś deptaku.. ludzie to wyczucia nie mają.. jak się
              idzie na koncert, to się siedzi i słucha, a nie przeszkadza innym.. zdegustowało
              mnie to okrutnie... i do tego nabiłam sobie dziś wielkiego guza na czole.. mam
              nadzieję, że siniaka nie będzie, bo moi chłopcy nie daliby mi żyć hehe
              • Gość: kreska Madźka IP: *.rzeszow.mm.pl 16.10.07, 22:35
                chyba Ci dziś nie przegram tych płyt, bo one jakieś felerne są ( te, które mi
                zostawiłaś ), a ja właśnie stwierdziłam, że wszystkie czyste mi wyszły ;)..
                jutro, albo całkiem potem kupię nowy zapas i wtedy przegram ;)
                • magda1051 Re: Madźka 16.10.07, 22:39
                  Nie pali sie...ale jak to felerne:)) hmm...moze masz racje ...i
                  dlatego mialam je w domu. Kurcze nijak nie pamietam. Wywal je w
                  takim razie, a przegrywanie odloz na wolna chwile.
                  Mam nadzieje, ze juz lezysz w jakichs puchach i sie
                  rozgrzewasz...trzeslas sie niesamowicie :)
                  A Zbysiu, gentelmen, nie pozwolil odwiezc sie do pod sam dom :))
                  • Gość: kreska Re: Madźka IP: *.rzeszow.mm.pl 16.10.07, 22:43
                    właśnie sobie popijam herbatkę z rumem i się rozgrzewam, słuchając Krainy
                    Łagodności, mhmmmmmmmmmm... przez te koncertowe klimaty mam ochotę odkurzyć
                    gitarę i zrobić z niej w końcu użytek ;)
                    • magda1051 Re: Madźka 16.10.07, 22:49
                      Ja jeszcze niczego nie slucham....dzwieczy mi nadal w uszach glos
                      Adasia :))
              • Gość: kreska chyba juz mozna iść spać.. IP: *.rzeszow.mm.pl 16.10.07, 23:22
                wszyscy pewnie już śnią o cudach, więc i ja zmykam, bo dziś chyba nic się już
                nie zdarzy, chyba już można się położyć, marzeń na jutro trzeba namarzyć....lalalala
    • Gość: slaweq żyjecie??? IP: *.rzeszow.mm.pl 17.10.07, 16:59
      j.w. :)))
      • magda1051 Re: żyjecie??? 17.10.07, 17:33
        Zyjemy i co wiecej mamy sie calkiem dobrze :))
        Ja od godziny smaze nalesniki....chodzily za mna jakis miesiac, a
        poniewaz wreszcie mam wolna chwile, zabralam sie do dziela.
        Chlupnelo mi sie troche za duzo mleka....i stos gotowych plackow
        rosnie niemilosiernie :))
        • sla-weq Re: żyjecie??? 17.10.07, 18:57
          Już sie martwiłem, że gdzies znikneliście taka tu cisza :)) A
          nadmiarem nalesników sie nie martw, bedziesz jadła przez tydzien hihi
          • Gość: alis30 Re: żyjecie??? IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 17.10.07, 20:18
            ja zyje na tabletach i zastrzylach ,przeziebienie na całego ;-(
            • magda1051 Re: żyjecie??? 17.10.07, 21:15
              Oj, Ala to widze powazne chorobsko Cie dorwalo. Mozesz sobie
              przynajmniej spokojnie w domu pochorowac czy musisz miec
              swoj "biznes" na oku??
              Hehe ja bym sobie pochorowala kilka dni...jakos tak niegroznie i nie
              za dlugo, tak tylko zeby sie wyspac, pozalatwiac zalegle sprawy,
              przeczytac stery odlozonych gazet...hmmmm
          • magda1051 Re: żyjecie??? 17.10.07, 21:10
            Znajomi przybyli z odsiecza...jedzenie nalesnikow przez caly tydzien
            juz mi nie grozi :))
            • Gość: kreska hej Milaczki IP: *.rzeszow.mm.pl 17.10.07, 22:57
              mimo coraz większego guza na czole i okropnego bólu głowy, mogę stwierdzić, ze
              dzień należał do udanych. Odebrałam nowe okulary.. piękne... spłaciłam kredyt
              samochodowy.. co prawda innym kredytem , ale korzystniejszym, i tez dobrze...
              spotkałam się z przyjaciółmi i to jest miłe... a teraz zawiana szampanem (
              najprawdziwszym!!!) sobie tu do Was piszę ;)
              Ala, T się kuruj kobieto, bo życie czeka ;))))
              Magda, jak tam naleśnikowe szaleństwo?
              • Gość: alis30 Re: hej Milaczki IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 18.10.07, 15:40
                ja juz na chodzie , sama nie wiem czy pomogły mi grzance czy wizyta
                u mojego przystojnego lekarza i jego specyfiki ;-) grunt ze
                najgorszez za mna.
                • magda1051 Re: hej Milaczki 18.10.07, 20:50
                  ja obstawiam Pana Doktora :)))...jego osobe, nie specyfiki :)
      • Gość: kreska dzieńdobrywieczór wszystkim ;) IP: *.rzeszow.mm.pl 18.10.07, 18:55
        Ala , cieszę się , że dochodzisz do siebie po chorobie. Teraz chorowanie się za
        to chyba na mnie przerzuciło, bo dziś chodzę przez cały dzień ze stanem
        podgorączkowym [37 z kreskami ( sic!)] i z zawrotami głowy ( ale zupełnie nie
        poszampanowymi ), powodującymi, że się przewracam w najmniej spodziewanym
        momencie.. do tego sprawczyni tego zamieszania, czyli dziura w głowie, zamiast
        się goić, to jakoś dziwnie się zachowuje, może to jakiś obcy we mnie siedzi i
        zamierza wkrótce zaatakować? hehe
        No i do tego wszystkiego jeszcze byłam dziś na pierwszym masażu kręgosłupa u
        specjalisty, który ma dość mocną łapę i przygrzał mi plecy nieźle hihi..
        zobaczę czy jutro się będę mogła w ogóle ruszyć po tych "głaskach " .. na
        szczęście weekend blisko i tak mi się cosik wydaje, że ten weekend akurat chyba
        polubię ;)... jeszcze nie wiem dlaczego, ale intuicja mi podpowiada, a jej
        trzeba wierzyć ;)))

No to piszcie słoneczka , co porabiacie w czwartkowy wieczór i czy ktoś sobie tu
        ze mną zechce zamienić kilka słów niezobowiązująco?
        • lesze.k Re: dzieńdobrywieczór wszystkim ;) 18.10.07, 19:17
          Siemka, ja to tak tylko tak w przerwie, bo instaluję serwerek. Co tu gadać po
          próżnicy, pogoda siem spsuła, w barku pustostan, spać się niedospany czuję, po
          polsku za bardzo pisać mi się nie umiem, masakra normalnie. A jeszcze dwa dni
          temu byłem w Iwoniczu i taka piękna jesień, liście klonowe pod stopami i słońce
          jak czułe dotknięcie kobiety. Ech...
          • magda1051 Re: dzieńdobrywieczór wszystkim ;) 18.10.07, 20:48
            A no sie spsula...ta pogoda. Kiedy wychodzilam rano bylo slonce, a
            potem czulam jak wprost proporcjonalnie do przybywajacych chmur
            ubywa mi checi do czegokolwiek ;)
        • lesze.k Re: dzieńdobrywieczór wszystkim ;) 18.10.07, 19:22
          Siemka, ja to tak tylko tak w przerwie, bo instaluję serwerek. Co tu gadać po
          próżnicy, pogoda siem spsuła, w barku pustostan, spać się niedospany czuję, po
          polsku za bardzo pisać już mi się nie umiem, masakra normalnie. A jeszcze dwa
          dni temu byłem w Iwoniczu i taka piękna jesień, liście klonowe pod stopami i
          słońce jak czułe dotknięcie kobiety. Ech...
          • lesze.k Re: dzieńdobrywieczór wszystkim ;) 18.10.07, 19:24
            Czy ja podwójnie widzę, czy mi się wPiSy klonują ;) ?
        • magda1051 Re: dzieńdobrywieczór wszystkim ;) 18.10.07, 20:44
          No i co to sie dzisiaj zieje z tym netem?? Co upisze to mi urwie.
          Kreseczko, a moze Ty bys z ta dziura to lekarza jakiegos poszla?? Ja
          tam sie na tym nie znam, ale to co piszesz brzmi cokolwiek
          niepokojaco.
          Mnie intuicjanic nie podpowiada a'propos weekendu...w sobote
          pracuje, a potem...hmm..jestem otwarta na kazda ewentualnosc :))
    • magda1051 Chyba narazilam sie wladzy :))) 18.10.07, 19:47
      Jesli wiec znikne na dluzej, to znaczy, ze mnie zammkneli :)
      A wszystko przez wybory...
      Wymyslily mi dzieci pomysl na poprawe budzetu naszej
      druzyny...zbiorke makulatury. Dominuje prasa tzw "kobieca" i ulotki
      wyborcze. Te ulotki to swietna makulatura...ciezkie i wszedzie ich
      pelno.Hmmm...niestety moje dzieci przesadzily z zapalem...jeden
      rodzic doniosl mi dzisiaj, ze sciagaja plakaty z tablic
      ogloszeniowych i zapytal "czy sie nie boje"...No i wlasnie nie
      wiem...hmm...Alez to nam w trudnych czasach przyszlo zyc :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka