magda1051 Niespodzianki :) 04.02.08, 22:21 Spiesze Wam donisc, ze zostalam dzisiaj nie do konca szczesliwa posiadaczka kota :) Ala twierdzi, ze bedziemy zyc w zgodzie (ja i kot), hmmmm...coz...czas pokaze ;) I to by bylo na tyle w temacie niespodzianki :) Mysle, ze Wy tez takowe lubicie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: Niespodzianki :) IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 05.02.08, 20:52 Madziu czy kot sie juz zadomowił ? hm cos mi sie wydaje , ze nie pozwolisz mu na to, a moze jednak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Niespodzianki :) 05.02.08, 22:01 Alu,kot zostaje....na razie :) Zakupilam mu dzisiaj niezbedne akcesoria, zataszczylam do weterynarki....i niech sie dzieje co chce :))Zawsze mialam tylko psy; duze i duzo wiec zobaczymy jak bedzie z kotem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Bajka na dobranoc ;) IP: *.rzeszow.mm.pl 06.02.08, 20:42 Pewnego dnia w rajskim ogrodzie Ewa zwraca sie do Boga . - Mam problem. - O co chodzi Ewo? - Ja wiem, ze dzięki tobie istnieje i mam ten przepiękny ogród, wszystkie zwierzęta, tego zabawnego węża, ale ja po prostu nie jestem szczęśliwa. - Dlaczego Ewo? - Jestem samotna i po prostu rzygać mi sie chce jabłkami. - Aha Ewo, w takim wypadku stworzę ci mężczyznę. - Co to jest mężczyzna? - Mężczyzna będzie wadliwym stworzeniem, mającym wiele złych cech.Będzie kłamał, oszukiwał i będzie próżny. Tak czy inaczej będziesz miała z nim ciężkie życie. Ale... będzie większy, szybszy i będzie lubił polować i zabijać. Będzie wyglądal głupio, kiedy sie pobudzi, ale odtąd nie będziesz narzekać. Stworzę go w taki sposób, aby dostarczał ci fizycznej satysfakcji. Będzie nierozsądny, będzie zabawiał się walką lub kopaniem piłki. Nie będzie zbyt sprytny, więc również będzie potrzebował twojej rady, aby postępować rozsądnie. - Brzmi wspaniale - powiedziała Ewa z ironicznym em - ale w czym tkwi pułapka? - Hm... możesz go mieć pod pewnym warunkiem... - Jakim? - Będzie on dumny, arogancki, egocentryczny, wiec musisz mówić mu, ze został stworzony pierwszy. Pamiętaj, to nasz malutki sekret...Wiesz, tak między nami kobietami.... niezłe hehe.. znalazłam to gdzieś tam w necie. Pozdrowienia z anginowa ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Bajka na dobranoc ;) 06.02.08, 23:07 I wszystko jasne, wszak Kopernik tez byla kobieta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: lejdis IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 07.02.08, 22:17 własnie wrociłam z kina , film chyba zdecydowanie kobiecy bo na całej sali płec piekna przewazała no moze było z5 mezczyzn .Mnie osobiscie film sie podobał ,rozbawił a na koncu to juz pekałam ze smiechu .Ogolnie ok ale słyszałam rozne opinie wychodzacych osob i nie wszystkie były pochlebne , hmm wiadomo rozne gusta, juz nie wiem co bardziej lubie komedie czy horrory;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: lejdis IP: *.rzeszow.mm.pl 07.02.08, 22:31 tez bym poszła do kina, a jestem uziemiona do końca tygodnia.. właściwie to raczej udomowiona, bo uziemiona to bym była, jakbym się przekręciła z tej choroby hehehe.. tfu! tfu! na psa urok! Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: lejdis 07.02.08, 22:43 Kresko zwyczajnie stalas sie kobieta domowa :) Niektorym to nawet odpowiada, a Tobie? Co do filmu, mam zaproszenie na jutro, ale zaplanowalam na weekend Krakow i mam ochote pojechac juz jutro wczesnym wieczorem. A ogladanie Lejdis w Krakowie to profanacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: lejdis 07.02.08, 22:44 Ala nie uwierze, ze postawisz Lejdis ponad Teksanska masakre :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: lejdis IP: *.rzeszow.mm.pl 09.02.08, 23:37 Hurrra!!!! Już się oddomowiłam lekko i nawet lepiej się czuję, choć został mi jeszcze katar. Ale ponoć leszczyna pyli i dlatego ;). Jutro chyba pójdę na "Lejdis" do kina, więc będę mogła z Tobą Alu powymieniać wrażenia. A tak w ogóle, to gdzie cała reszta się podziewa, hę? I zamiast bajki na dobranoc link do pewnej stronki: marzenia.az.pl/ Tylko trzeba uwierzyć... I mądrze wybrać... Bo marzenia czasem lubią się sprawdzać ;) Pozdrawiam ciepło:) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: lejdis 10.02.08, 17:22 Wlasnie wrocilam z Krakowa. Chyba za tydzien to powtorze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: lejdis IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 10.02.08, 19:13 ooo to podejrzane tak co tydzien ;-),hmm tez bym tak chiała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: lejdis IP: *.rzeszow.mm.pl 12.02.08, 20:47 a film, jak dla mnie, rewelka ;) na pewno pójdę jeszcze raz , bo teksty są nieziemskie i bardzo dawno się tak nie śmiałam, jak na "Lejdis" właśnie hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska ale puchy tu u nas... IP: *.rzeszow.mm.pl 13.02.08, 22:30 czyżby wszyscy przygotowywali sie do walentynek? Ja od dziś jestem rok starsza i zastanawiam się , jak się mam z tym czuć.. ale co tam.. będzie dobrze.. wiek i metryka to tylko dodatki do nas i nie ma sobie co głowy tym zawracać.. a dla Was na jutro mam to sympatia.onet.pl/baloniki.html?24192 Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: ale puchy tu u nas... 13.02.08, 22:44 A to dlatego te wypieki :) Kreseczko wiec radosci, dobrych decyzji, pieknych marzen i wiary, ze to co najlepsze jest wciaz przed Toba :) I nie jak masz sie czuc tylko jak sie czujesz :) Nie zmieniaj sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 walentynkowo :) 14.02.08, 23:31 Chyba trzeba nazwe watku zmienic, bo coz to za single ktore swietuja walentynki :)Szkoda tylko, ze jutro do pracy.... Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: walentynkowo :) 15.02.08, 11:31 ojej, coraz rzadziej tu moge zagladać. Mam nadzieję, że będę mimo braku aktywności singlowskiej, na bieżąco informowany mailami o spotkaniach. Ja ostatnio trochę przechorowałem, zaczęło się od grypy żołądkowej a skończyło na jakimś wirusie górnych dróg oddechowych. Ale na szczęście zyję i wracam do pełni sił. Pozdrawiam i 3majcie się ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: walentynkowo :) 15.02.08, 17:03 To widac jakas epidemia z tymi chorobami :) Po dwoch godzinach pracy dzisiaj, glos odmowil mi posluszenstwa i poszlam do lekarza. Zapalenie krtani i tchawicy...i tym samym ciekawie sie zapowiadajacy weekend w Krakowie musi poczekac. Andrzej, spotaknie bedzie pocztakiem marca. Maila na pewno dostaniesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: walentynkowo :) IP: *.rzeszow.mm.pl 15.02.08, 19:09 Madźka, przecież w Walentynki nie tylko zakochani świętują.. to taki dzień, kiedy można okazać sympatię bliskim, niekoniecznie przeciwnej płci ;).. w dzisiejszych czasach wstydzimy się okazywać uczucia, bo to nas czyni ponoć mięczakami, więc takie święto jest "usprawiedliwieniem" dla ciepłych słów, gestów, uśmiechów skierowanych do innych ludzi... szkoda, że musimy szukać dla tego usprawiedliwień, ale taki już jest ten nasz czas .. pozdrawiam pourodzinowo i powalentynkowo , no i oczywiście dziękuję za piękne życzenia, oby się spełniły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: walentynkowo :) 16.02.08, 18:03 Totez ja sie bardzo ciesze, ze swietujecie...tzn swietowaliscie :) Umiejetnosc okazywania uczuc to chyba jednak nie kwestia czasow, a osobowosci czlowieka. Niektorzy umietaja zawsze, niektorzy nigdy :) A tak w ogole, to ja chcialam o wplywie alkoholu na bezglos, powiedziec. Coz jest to wplyw zbawienny :) A odzyskany glos jest wyjatkowo mily dla ucha...zwlaszcza cudzego :) Milego wieczora! Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: walentynkowo :) 18.02.08, 16:46 no tego jeszcze nie było! Nasz wątek wypadł z pierwszej strony! Co jest grane? Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: walentynkowo :) 18.02.08, 23:52 Alez bylo, bylo :) Andrzej nawet sie nie przyznaj, ze nigdy jeszcze nie lowiles na nas z drugiej strony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska epidemia jakaś cy cuś? IP: *.rzeszow.mm.pl 20.02.08, 18:58 Wszyscy wkoło chorują, u mnie w pracy połowa kadry i dzieciaków na zwolnieniach.. mnie znowu coś bierze i rozbiera.. ech.. do tego wszystkiego zaczynam łapać chandrę jakąś nieziemską... wchodzę tu z nadzieją, że jesteście i ktoś w końcu naklepie mi mądroty do głowy, a tu puchy i musiałam nas szukać pod koniec drugiej strony.. Koniec świata! Wracajcieeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: epidemia jakaś cy cuś? 20.02.08, 19:36 U mnie to samo, tzn wszyscy wokol choruja...a ja nie :( Mialam nadzieje, ze z tych problemow krtaniowo-gardlowych sie cos powazniejszego rozwinie, ale gdzie tam. Kreseczko, a na chandre to ja nie wiem, ale zadne madrosci nie pomoga chyba. Wrazen Ci potrzeba i tyle...a o te, to owszem, mozemy zadbac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Piatek :)) 22.02.08, 16:44 Nareszcie :) Ten tydzien wydawal sie nie miec konca. I chociaz jutro niby do pracy, to jednak inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: Piatek :)) IP: *.rzeszow.mm.pl 24.02.08, 15:49 A ja kolejny weekend spędziłam w łóżku chora... ciągnie się to za mna od początku lutego.. jak tak ma wyglądać mój szczęśliwy rok, to dziękuje bardzo. No i do tego widzę, że wszyscy powoli opuszczają nasze skromne progi.. szkoda.. kiedyś bywało tu wesoło.. samo życie .. pozdrawiam nieobecnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Piatek :)) 24.02.08, 19:32 Kresko, a moze Ty bys jednak poszla na jakies L4 i wyleczyla sie raz a dobrze? Szkoda sie tak meczyc; tydzien w pracy, a weekend w lozku. Tym bardziej, ze wiosna idzie i trzeba z niej korzystac no i termin naszego spotkania sie zbliza :) Taaak, a ja mialam piekna niedziele dzisiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: Piatek :)) IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 24.02.08, 21:37 Kreseczko jestesmy nawet jak nas nie ma to obecni duchowo , a z wiosna sie tu napewno ozywi to juz niedługo...Przed nami kolejne spotkanko do tego czasu koniecznie nam wyzdrowiej czego Ci niezmiernie zycze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: wiosennie IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 24.02.08, 21:43 a moze wszyscy dzis wiosne poczuli i wybyli sprzed komp zazywac powietrza i dlatego tu tak pusto hmm w takim razie wiosennych nastrojow na nadchodzacy tydzien ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
justification Re: Piatek :)) 24.02.08, 22:25 hej:) E ja tam nie opuszczam naszych szeregów;) Kreska, wracaj do zdrowia bo następny meeting już blisko... Udanego tygodnia wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Piatek :)) 25.02.08, 21:02 To ja sie do tej powszechnej mobilizacji przylacze :)) Kresko jestesmy i czuwamy. A tak dla przypomnienia...bo ustalilismy to w ostatki;) Widzimy sie, a jakze, 8 marca :)) Jakies zastrzezenia co do terminu?? Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Donosze, ze.......... 26.02.08, 17:23 Nasza Justi dzis swietuje...urodziny. Zbieram chetnych z duza pojemnoscia pluc do dmuchania swieczek ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Justi IP: *.rzeszow.mm.pl 26.02.08, 21:13 Sto lat! sto lat! sto lat ! Sto lat! z uśmiechem na Twarzy i niech los Cię darzy wszystkim co najlepsze ;) Buziaków moc. Odpowiedz Link Zgłoś
justification Re: Donosze, ze.......... 26.02.08, 22:54 hehe, a to mnie Madziorek zdradził;) to w takim razie stawiam tort i drinki z palemkami dla wszystkich!!!! dzięki za życzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Donosze, ze.......... 27.02.08, 00:11 Justi, a co to? Skapisz ludziom dobrych wiadomosci? :)) Nieladnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: Donosze, ze.......... IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 27.02.08, 07:56 to ja pare godzin spozniona z zyczeniami ale bardzo szczerymi ,Justi duzo usmiechu , miłosci i spełnienia marzen ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia300 Re: Donosze, ze.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 09:53 Justi! Sto lat, sto lat!! Buziaki urodzinowe, a życzenia - osobiście złożę:) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Rzucilam prace...tzn pol 28.02.08, 20:16 Hehe wiedzialam, ze predzej czy pozniej do tego dojdzie. Ja sie jednak nie nadaje na pracownika podleglego z ograniczona mozliwoscia korzystania z pomyslow wlasnych. Decyzja podjeta w 5 minut, na wprowadzenie jej w zycie czekam 2 tygodnie.... no i szukam czegos innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: Rzucilam prace...tzn pol IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 01.03.08, 16:05 To mnie zaskoczyłas ,nawet bardzo hmm ale w sumie to ja i Ty szybko podejmujemy decyzje tylko Ty chyba jestes odwazniejsza w powaznych kwestiach,ale zmiany sa potrzebne i to ma byc zmiana na lepsze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Rzucilam prace...tzn pol 02.03.08, 09:37 Alu, siebie tez troche zaskoczylam :)) Ale co tam, wczoraj bylam w Krakowie, zeby sie zorienowac w mozliwosciach powrotu do tego, co lubie robic. Z tym, ze nie tam, a tutaj. Zobaczymy :)) A tak w ogole to wczoraj Krakow dorzucil kolejne 3 grosze, zeby miec go dosc. Przemoklam strasznie i cala droge powrotna kichalam jak opetana. No i jazda w ten deszcz i wiatr to tez zadna przyjemnosc :) Kresko jak obrona? Trzeba to uczcic ;) Milej niedzieli dla wszystkich...slonecznej i suchej :)) Aha i odwzwijcie sie co ze spotkaniem za tydzien. Sa chetni?? Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 8 marca 02.03.08, 21:29 Moi Drodzy, wyslalam Wam maile ws najblizeszego spotkania. Poniewaz nowa gazetowa poczta nijak nie chce mi dzialac wyslalam z innego konta. Jesli dostaniecie takie nie wiadomo co, to nie wyrzucac tylko czytac prosze :) Jesli ktos nie dostal to dajcie znac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: 8 marca IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 03.03.08, 08:26 Hm ja nic nie dostałam ,tez mnie denerwuje ta nowa poczta ,co do 8 marca to na 80% postaram sie byc .Miłego tygodnia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: 8 marca 03.03.08, 12:53 Oj Walentyna! Powinnaś postarać się na 100%, a co z tego wyjdzie to juz inna sprawa. Jak dla mnie 8 marca git, pasuje, będę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: 8 marca 03.03.08, 14:29 Andrzej, a dostales maila?? Bo chodzi o to, od ktorej czesci bedziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
bonia300 Re: 8 marca 03.03.08, 13:13 Madzia, moja poczta gazetowa po zalogowaniu przedstawia się jako "tabula rasa" , więc po info co do spotkania zadzwonię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: 8 marca IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 03.03.08, 15:25 własnie zostałam poinformowana i plan jest bardzo dobry wiec chyba bede na 99%na wszystkich czesciach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
justification Re: 8 marca 03.03.08, 22:55 hej, ja też sie stawiam na wszystkie części programu:) do zobaczenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: 8 marca IP: *.rzeszow.mm.pl 04.03.08, 18:37 Kurde, ale Wy wszyscy fajni jesteście ;) tacy zwarci i gotowi. Ja zaraz sprawdzam jak się przedstawia sprawa pierwszej części sobotniego zlotu i dam cynk.. dwie kolejne części już zarezerwowałam ;)))) więc Milaczki nie ma odwrotu hehe.. Buziaki dla wsiech :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Dzień Kobiet.... IP: *.rzeszow.mm.pl 08.03.08, 16:15 ....Dzień Kobiet, niech każdy się dowie, że dziś świętują kobiety ;))) Tak więc wszystkim singielkom , ich przyjaciółkom i w ogóle wszystkim kobietom najlepsiejszych życzeń moc ... dla panów tez wszystkiego dobrego, niech tez świętują z nami ;))) No a Wy moi mili wiecie o której i wiecie gdzie, więc szykować się proszę ;)Do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Dzień Kobiet.... 09.03.08, 11:26 Zarzadzam pobudke!! W ciagu ostatnich dwoch tygodni nie smialam sie tyle ile wczoraj...oj moje biedne zmarszczki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska A ja mam niedosyt pewien... IP: *.rzeszow.mm.pl 10.03.08, 22:32 zabrakło mi tego kina, na które bardzo się nastawiłam ... może następnym razem się uda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Czekajac na lepsze jutro 16.03.08, 14:24 Sadzac po dramatycznych opisach na gadu lepiej nie pytac co u Was. Coz...podobno wszystko jest tylko stanem przejsciowym...wiec bedzie lepiej :) Powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: Czekajac na lepsze jutro IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 16.03.08, 19:16 WItajcie tez sie zastanawiałm co to sie dzieje ,ze tu takie pustki ja sie usprawiedliwiam ze mnie nie było i nie miałam dostepu do komp i chyba teraz czeka mnie troche wiecej pracy wiadomo okres przedswiateczny ale zagladac napewno bede i moze cos skrobne wiecej a tymczasem zycze miłego tygodnia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Czekajac na lepsze jutro 18.03.08, 17:37 Walentyno kochana pracuj pracuj...odwiedze Twoje krolestwo, bo w okresie swiateczno - poswiatecznym mam jednak 3 wesela...nie jedno :) I wybieram sie na wszystkie, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Czekajac na lepsze jutro 18.03.08, 21:45 A ja sie zamelduje bo dawno mnie tutaj nie bylo. Przespalem caly luty i polowe marca. W sumie u mnie nic sie nie zmienilo. Dokladnie tak samo jak rok temu. Co u Was ludziska slychac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Hej lled IP: *.rzeszow.mm.pl 18.03.08, 21:59 co prawda środa popielcowa już dawno temu była, ale jeszcze może gdzieś w jakiejś popielniczce znajdzie sie trochę popiołu , coby Ci łepetynę posypać hehehe.. czyżby to był sen zimowy? zamieniasz sie w misia? A tak w ogóle to pozdrawiam wszystkie singielki. Życzeń na razie nie składam,bo mam szczery zamiar zajrzeć tu jeszcze przed świętami. No to dobrej nocki wsiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: Hej lled IP: *.rzeszow.mm.pl 18.03.08, 22:01 acha.. zapomniałam dodać, że u mnie zmieniło się to, że nie palę już od miesiąca.. tak jakoś wyszło i trzymam się ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Hej lled 19.03.08, 18:33 Hehe, a u mnie nie zmienilo sie to, ze nie pale od 7 miesiecy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: Hej lled IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 19.03.08, 19:12 no coz ,chyba nic nie napisze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Singlomania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.08, 18:13 siedleczka.myminicity.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Wielkanocnie :) 21.03.08, 15:46 Kochani!! Wesolych, spokojnych (albo i nie) oraz cieplych swiat :)) Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: Wielkanocnie :) 22.03.08, 13:27 Ja też Wam życzę Radosnych Świąt! Niech będą czasem zadumy i odpoczynku dla zaganianych singielek i singlów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Wracajcie... 26.03.08, 22:27 ...juz z tych swiatecznych wojazy. Do pracy trzeba i na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska No to ja wróciłam ;) IP: *.rzeszow.mm.pl 29.03.08, 20:22 i wpadłam w panikę, bo nie mogłam znaleźć naszego wątku ;). Ale to oczywiście wina moich ostatnich kłopotów ze sprzętem, jeszcze nie mogę dojść do siebie po przeinstalowaniu kompa, ze o straconych archiwach i danych nie wspomnę , buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.. Ale na szczęście znalazłam Was, tylko się zastanawiam, co tu tak pusto? jakby nie podtrzymująca ogień(ek) Madźka, to chyba byśmy spadli gdzieś do głębokich archiwów .. no no no , wracać tu Singielki ino szybciutko .. Pozdrawiam poświątecznie - zmęczona kolejnymi szkoleniami Wasza kreska Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: No to ja wróciłam ;) 02.04.08, 19:34 Ja tez :)) Po kolejnym okresie zawirowan wszelakich jakby sie uspokajalo. Niedobor pracy sie skonczyl. Teraz znowu jej nadmiar...czyli wsio normalno. No i czekam na wiosne :) Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: No to ja wróciłam ;) 04.04.08, 23:07 Hejka! No widać że single i singielki jeszcze nie pobudzili się ze snu zimowego. U mnie ostatnio sporo się dzieje. W zeszły weekend byłem na weselu u super kumpla, miałem małe starcie z szefową, ale udało mi się wywalczyć realizację moich postulatów, rozpocząłem akcję "PLAŻA" czyli siłownia 2x w tygodniu, a w czwartek nawet byłem z kumpelą na kursie medytacji, było całkiem sympatycznie, czegoś na pewno się nauczyłem, chociaż nie wiem tak do końca czy to nie była jakaś sekta :). Aż boję się pomyśleć, ze bedziemy mieli jakies spotkanie w kwietniu, bo ja mam wszystkie weekendy w tym miesiącu już zajęte i pewnie mnie nie bedzie :(. Magda jak po weselu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asikm Re: Singlomania IP: 89.174.107.* 05.04.08, 09:28 Kurcze, czytam Wasz watek od kilku tygodni i teraz postanowiłam napisać. Rozstałam się z chłopakiem....... to była jego decyzaja... ale ja nie mogę sobie z tym wszystkim poradzić. Musze wyjść do ludzi...a nie mam w Rzeszowie zbyt dużo znajomych bo przeprowadziłam się tu dla Niego. Teraz mnie zostawił. Więc szukam znajomych, ludzi, kontaku, żebym w końcu mogła wyjść z domu, ruszyć między ludzi... nie siedzieć w domu i nie przeżywać tego..... teraz najbardziej potrzebane jest mi towarzystwo... bo samotność jest straszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Witaj Asikm IP: *.rzeszow.pl 05.04.08, 11:46 No to dobrze trafiłaś... u nas ostatnio coś zastój się zrobił, ale to pewnie w związku z senną pogodą...Niech no tylko jakieś słońce wyjdzię, to pomyślimy o jakichś rowerkach ( bonia obiecała ;) )... pewnie już niedługo pomyślimy też o jakimś spotkaniu przy kawie czy piwku, w kinie, albo czymś w tym rodzaju, więc będziesz miała okazję poznać ludzi ;)i pogadać. Ja wiem, że ciężko CI teraz, ale nie daj się! .. głowa do góry! nie jesteś sama;) Pozdrawiam Cię serdecznie :) A reszta singielków natentychmiast się tu stawić ma, bo potrzebni jesteście ;))) A Ty Endriu nie ściemniaj.. w końcu możemy sie umówić na ploty nawet w środku tygodnia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Witaj Asikm 05.04.08, 12:36 Hej hej Ja tylko na moment "liste oobecnosci podpisac"...za chwile lece na slub. Dzisiaj bez wesela. A'propos, Endrju poprzednie, wbrew mojemu nastawieniu bylo fajne....ale... zawsze moglo byc lepiej :)) Hihi 19- tego znowu ide wiec moze tym razem :)) A co do spotkania to chyba wszyscy pomyslelismy o tym w tym samym momencie :) Moze od biedy byc w tygodniu. Asikm...licze, ze do nas dolaczysz :) Udanej soboty dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: Witaj Asikm IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 06.04.08, 20:21 Witam nowa osobke i melduje sie po długiej nieobecnosci .Koniecznie musimy pomyslec nad spotkankiem bo sie steskniłam za Wami a i jakos cieplej sie zrobiło to i przyjemniej bedzie wyjsc ...Jaki termin Wam pasuje? wpisujcie propozycje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: Witaj Asikm IP: *.rzeszow.mm.pl 06.04.08, 20:43 pasuje mi po 13 kwietnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asikm Re: Witaj Asikm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.08, 22:18 Dziekuję wszystkim za miłe powitanie :) Jesli chodzi o spotkanie to ja bardzo chętnie. Może być po 13 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Witaj Asikm 06.04.08, 23:55 Ja tez po 13-tym. I biorac pod uwage napiety kalendarz Andrzeja moze byc w tygodniu :) Dzien tygodnia? Mnie najwygodniej we wtorki i czwartki, ale moge sie zamienic w pracy wiec sie dostosuje do wiekszosci :)) Justi jak pracujesz po 13-tym?? Odpowiedz Link Zgłoś
justification Re: Witaj Asikm 07.04.08, 22:42 cześć:)ja też po 13-tym, moze uda sie wykombinować w tygodniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: spotkanko IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 10.04.08, 16:28 to moze piatek za tydzien ? pasuje Wam ? Leszek a Ty jeszcze singiel czy juz nie ? bo jakos zniknołes ,Endriu Tobie pasuje czy masz plany ? Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: spotkanko 11.04.08, 16:06 ja na piątek się pisze, w sobote jadę do krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: spotkanko 11.04.08, 19:48 Czyli piatek :) Bo z tego co sie orientuje poozostali chetni tez moga. Szczegoly beda po niedzieli. Zauwazyliscie, ze mamy wiosne? I pierwszy cudny wieczor? I wolny na dodatek juz od tej jakiejs godziny...przynajmniej jesli o mnie chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: spotkanko IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 15.04.08, 19:09 Macie jakies propozycje co do piatku ? Własnie z Madzia probujemy cos rezerwowac ale moze jakies inne propozycje ? Asikm koniecznie sie skontaktuj z Madzia lub podaj meila zeby przesłac Ci info co do spotkania Liczymy ze do nas dołaczysz ... Odpowiedz Link Zgłoś
justification Re: spotkanko 15.04.08, 23:03 hej, w piątek powinnam sie stawić po 20 bo jestem w pracy, dajcie tylko znać gdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: Singlomania IP: *.rzeszow.mm.pl 15.04.08, 22:21 Wlazłam na chwilkę, żeby pokazać, że jeszcze żyję... Dziewczyny, Madźko i Alutko, przepraszam za dzisiejsze rozmowy.. ale jak to mówiłam Magdzie, ostatnio rozdrażniona coś jestem i gryzę bez ostrzeżenia... Postaram się z wszystkich sił być w piątek, bo też sie za Wami stęskniłam. Ech.... Tylko dajcie znać jak, gdzie i kiedy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Piatek ! 16.04.08, 15:35 Wszystko ustalone. Mam nadzieje, ze kazdy dostal wiadomosc :) Jakby co....piszcie ;) Do zobaczenia w piatek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi/Asia2 Re: Piatek ! IP: 84.38.160.* 17.04.08, 19:50 Hej, a ja??? Coś o mnie zapominacie ostatnio...:( Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Piatek ! 17.04.08, 20:16 Asiu juz sie poprawiam :) Mail juz poszedl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: Piatek ! IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 17.04.08, 22:04 Asiu -Megi miejsce dla Ciebie zawsze czeka i czekało.Do zobaczonka jutro ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Jak to?? 19.04.08, 14:16 Żadnego sprawozdania? hmm... A dla mnie dzisiejszy dzien okazal sie byc "zakupowy" ;) Niby mialam oszczedzc czas na Prage, ale...kupilam sobie buty..i cudna spodnice...i jeszcze lepsza druga...i nowe kolczyki...i to juz wszystko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: Jak to?? IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 19.04.08, 19:18 a ja dzis w planach miałam nic nie robienie ale jak to u mnie plany nie wypaliły i zostałam wezwana do pracy .Sprzedwaałam szlafroki i nie tylko ;-)w sumie dobrze bo za oknem tak jakos szaro i mokro sie zrobiło i czasu jakby wiecej przybyło hheee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska U mnie tez dzis było szaleństwo.... IP: *.rzeszow.mm.pl 19.04.08, 22:23 ....zakupowe, hihi. Kupiłam te cudowne buty ;), udało się .. Naprzymierzałam się dziś ponadto różnych fatałaszków, ale nic mnie na kolana nie rzuciło ... szkoda... Więc potem jeszcze dokupiłam parę drobiazgów, troszkę dobroci podniebiennych i kasy pragowej nie udało sie uratować. Jakoś to będzie. A sprawozdania jakoś wczoraj nie chciało mi sie pisać, wybaczcie.. Pozdrawiam. Ps. jak tam bioszyna? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asikm Re: U mnie tez dzis było szaleństwo.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 22:30 A u mnie też dziś było zakupowe szaleństwo. Nowe wiosenne spodnie i bluzka. :) A kasę, którą powinnam odłożyc na Pragę wydam na naprawę samochodu, który to juz raz w tym roku... Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: U mnie tez dzis było szaleństwo.... 19.04.08, 23:21 Hihi czyzby jakis wirus zakupow wiosennych sie rozprzestrzenil wczoraj ? Wlasnie...kochane autka. Moj swiezutko po tygodniu spedzonym w warsztacie....zobaczymy na jak dlugo bedzie dobrze :) Kasiu bioszyna jak zwykle (podobno...wszak kto rozpoczal akcje "bikini" nie jadl) pyszna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: U mnie tez dzis było szaleństwo.... IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 20.04.08, 15:23 ech to widze , ze zaszalałyscie a ja dzis znow byłam po drugiej stronie tej przyjemnosci a teraz ide odpoczywac .Milej niedzeli dla Wszystkich;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Jak to?? 19.04.08, 23:26 Ala czyli jako jedyna przyspozylas sobie funduszy na Prage zamiast je tracic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Weekend w Pradze 20.04.08, 18:57 Moi Drodzy ;) Otoz zasiegnelam jezyka u znajomych bedacych w temacie i kwestia naszej Pragi w bozocialowy weekend wyglada mniej wiecej tak; jest mozliwy dojazd autokarem z Rzeszowa, cena 250 zl w obie strony. Problem jest tylko w terminie. Wyjazd jest w piatek 23 maja o 5 rano, ale powrot dopiero w poniedzialek, wyjazd o 14 z minutami z Pargi. W Rzeszowie jestesmy o jakiejs 2 w nocy. Od biedy mozna isc we wtorek do pracy...ale co to bedzie za praca ;)No a na poniedzialek jakowys urlop. Nie wiem czy nie lepiej rzeczywiscie nastawic sie na wlasne auta. Co o tym myslicie? Jeszcze jutro podzwonie w kilka miejsc i sprawdze inne opcje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Endrju!! 22.04.08, 18:58 Obiecales namiar na hotel ;) I napiszcie co ta propozycja, ktora podalam juz 2 dni temu, bo nie wiem czy szukac czegos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: Endrju!! 23.04.08, 16:26 Ale miło wystapić we własnej osobie w temacie:). Dziś pisałem maila w sprawie noclegu o ten adres, także wkrótce bedziecie wszystko wiedziały. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 jest juz namiar 25.04.08, 09:05 Hej mam juz namiar, aby go nie upubliczniać, przełalem go mailem do Ali, więc meczcie teraz Walentynę!!! :-). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 namiar na hotel 25.04.08, 09:06 Aby nie upubliczniać adresu, wysłałem namiar na hotel mailem do Ali, więc męczcie teraz Walentynę!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: namiar na hotel IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 25.04.08, 13:13 Endriu juz sprawdziłam , doszedł mail takze dzieki!Bedziemy ubolewac , ze nie jedziesz z nami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: namiar na hotel IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 28.04.08, 13:14 hej co z Praga wpisywac sie kto jest chetny bo nasza Madzia poswieca swoj czas na załatwianie a tu cisza czyzby brak chetnych ? Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 !! 28.04.08, 14:25 Przykro mi bardzo, ale wypadla mi uroczystosc rodzinna na drugim koncu Polski wlasnie w ten wyjazdowy weekend. Musze zrezygnowac z Pragi. Jesli ktos jest zainteresowany jakimis informacjami, ktore mam to prosze pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: !! IP: *.rzeszow.mm.pl 28.04.08, 22:15 ja niestety tez odpadam... ech..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asikm Re: !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 22:58 Ja jestem chętna ;-) Ale czy tylko ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: !! IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 29.04.08, 08:15 ja tez jestem chetna , tylko tak bez Madzi przewodniczki to sie pogubimy Odpowiedz Link Zgłoś
justification Re: !! 28.04.08, 23:02 hmmm coś widze z tą Pragą nie bardzo...to moze lepiej na inny weekend to przełożyć, no bo bez Kreski i Madźki to być nie może;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert_28 Re: Singlomania IP: 79.139.57.* 28.04.08, 20:33 Witam wszystkich singlujących. Niedawno natknąłem się na ten zakątek forum i przeglądam tak sobie co niektóre wpisy i widzę wiele podobnie myślących osób, co oczywiście mnie niezmiernie cieszy. Swoją drogą - szkoda, że w tym mieście nie ma jakiegoś lokalu adresowanego typowo dla singli, bo w pozostałych pokazywanie się w pojedynke jest jakoś dziwnie odbierane ... Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Singlomania 28.04.08, 21:38 Doszlismy do tego samego wniosku i dlatego, przynajmniej raz w miesiacu, pokazujemy sie gromadnie :) W pozostale dni miesiaca to juz jak kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: Singlomania IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 29.04.08, 08:22 Witaj Robert napewno w maju zrobimy jakies spotkanko wiec zapraszamy do nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asikm Re: Singlomania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 10:05 Ja też jestem, chętna, ale może przełożymy na długi weekend sierpniowy? Wtedy dzewczyny może pojadą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: Singlomania IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 29.04.08, 16:30 dobry pomysł ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Singlomania 29.04.08, 19:24 Bardzo dobry :) A wczesniej Bieszczady.....hmmm....zdecydowanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonia Re: Singlomania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 11:33 I ja też za tym obstaję! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert_27 Re: Singlomania IP: 79.139.57.* 30.04.08, 13:39 Dzięki za zaproszenie na pewno skorzystam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert_27 Re: Singlomania IP: 79.139.57.* 30.04.08, 13:42 Dzięki, na pewno skorzystam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Heloł, jest tu kto? IP: *.rzeszow.mm.pl 03.05.08, 21:42 czy też wszyscy się rozpełzli gdzieś w ten długi, choć niezbyt pogodny weekend? Pozdrawiam wsiech ;) No i witam Cię serdecznie Robercie ;), Endrju już chyba więc nie będzie błogosławiony między niewiastami hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: Heloł, jest tu kto? IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 04.05.08, 09:41 hihiii dobre ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert_27 Re: Heloł, jest tu kto? IP: 79.139.57.* 04.05.08, 19:07 Hehe aż tak panie zdominowały ten temat? a może panowie są bardziej leniwi? ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Heloł, jest tu kto? 04.05.08, 19:42 Pewnie, ze zdominowaly ;) Kobiety rzadza !! :) A tak w ogole, to melduje sie po przerwie spiaca i zmeczona jak rzadko kiedy ;)) Ech co to byl za weekend. Piatkowy koncert Marka Knopflera byl CUDOWNY, GENIALNY, NIESAMOWITY !! Muzyka, wokal i przede wszystkim sam Knpofler sworzyli wyjatkowa atmosfre..., a potem bardzo szybki nocny powrot do domu, przepakowanie torby i juz kierunek Lwow :) Nareszcie mialam okazje poszwedac sie po Lwowie noca...cudnie bylo. Grupa fajna, zakupy udane, celnicy przychylni...coz wiecej mozna chciec ;) Teraz juz tylko spac..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi/Asia2 Re: Heloł, jest tu kto? IP: 84.38.160.* 04.05.08, 19:55 Czołem Single! Bliskie spotkanie z Markiem K.? Magdo zazdroszcze Ci tego (nocnego szwędania po Lwowie zresztą takze). A tak przy okazji - dziewczyny (chłopaki również, jeśli takowi tu są) chętne na wyjazd do Pragi - odezwijcie sie na maila, bo dogrywam szczegóły. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Heloł, jest tu kto? 05.05.08, 19:33 Asiu, Mark K. za kilka dni gra w Pradze, jesli sie pospieszysz jeszcze zdazysz ;) Polecam, uslyszec go na zywo, to jak spiewa i co mowi to fantastyczne wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: Heloł, jest tu kto? 07.05.08, 13:47 Heloł, jest jest jam jest! Ale miałem udany długi weekend, byłem u babci (nawet było fajnie), odwiedziłem rodziców (załapałem się na koncert Jożin z bazin-tak tak w oryginale) i poimprezowałem w Krakowie z przyjaciółmi. A dzisiaj znowu kończe krótki tydzień, bo jadę na zjazd do Łodzi i bardzo sie z tego cieszę! Pozdrawiam ciepło i witam "nowego" :) ps: fakt juz nie jestem błogosławiony :( Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Ech te poniedzialki 05.05.08, 19:30 Zawsze sa ciezkie, a dzisiejszy wybitnie. Znowu wykreslam w kalendarzu dni do dlugiego weekendu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 dlugi weekend - propozycja 11.05.08, 19:13 Plany jak to plany, lubia sie zmieniac ;) MOje sie zmienily i wspolnie z Ala wymylilysmy alternatywe dla Pragi. Dwa dni nad Solina. My jedziemy na pewno, zapraszamy chetnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: niedzela- spotkanie IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 12.05.08, 20:52 wczesniej przed wypadem w bieszczady proponujemy z Madzia spotkanko w niedzele poznym popołudniem, mam nadzieje , ze macie czas to potwierdzac prosze przybycie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
justification Re: niedzela- spotkanie 13.05.08, 00:07 heeej, będe z Wami w kontakcie, na meeting przybęde też, papapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert_28 Re: niedzela- spotkanie IP: 79.139.57.* 13.05.08, 10:22 czy każdy może czuć się zaproszony?? a jeśli tak to jak się z wami skontaktować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: niedzela- spotkanie IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 13.05.08, 11:58 Roboert oczywiscie czekaj na szczegoły na maila ups sorrki napisz do Madzi jest zalogowana ;-)tylko moze byc zabiegana ale napewno odpisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asikm Re: niedzela- spotkanie IP: 89.174.107.* 13.05.08, 17:44 a ja dopisze... na spotkanie niedzielnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: niedzela- spotkanie 13.05.08, 19:02 Hihi, Asiu, a wtedy namowimy Cie na Soline :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi/Asia2 Re: niedzela- spotkanie IP: 84.38.160.* 13.05.08, 20:40 Ja także sie pisze jak powiecie gdzie i kiedy:) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: niedzela- spotkanie 13.05.08, 20:52 A wiec tak,... wiemy kiedy i dumamy gdzie ;) Moze jakies propozycje? Maile ze szczegolami wysle jutro :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska Re: niedzela- spotkanie IP: *.rzeszow.mm.pl 13.05.08, 21:21 A to spotkanie to w tą niedzielę? Bo ja w tą niedziele będę ciotką chrzestną komunistki w Kaliszu, więc niestety nie załapię się. A wyjazd nad Solinę to chyba w kolejnym długim weekendzie? Co za życie... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asikm Re: niedzela- spotkanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 21:52 Nad Solinę? Hm... chciałabym.... Ale dysk mi padł w laptopie i teraz uzupełniam dane na nowym, pustym... :(, zżyłam się z tym moim komputerem w ciągu ostatnich kilku dni, no i jeszcze troszke musimy się lubić :) A nad Solinę? Może na następny długi weekend? Tzn. kiedy? W sierpniu...? W sierpniu jak dobrze pójdzie to będzie parapetówa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: niedzela- spotkanie 13.05.08, 22:35 Ooo parapetowka powazna sprawa ;) Zapisujemy w kalendarzach :) A niedziela najblizsza ;) Dlugi weekend tez najblizszy i czyli bozocialowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: niedzela- spotkanie 14.05.08, 20:40 Jesli jeszcze ktos zyczy sobie szczegoly niedzielnego spotkania to prosze o kontakt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 ech ci krolowie :) 18.05.08, 21:33 Asiu mialas racje. Bardzo Cie przepraszam za zamieszanie :) Masz u mnie malowanie...oczywiscie na zolto :) Zaczynam sie pakowac :D A Wy?? Dzieki za wesoly wieczor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: ech ci krolowie :) IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 19.05.08, 14:50 a ja ubolewam nad wyjazdem do Pragi nawet nie wiem czy w bieszczady dam rade chorobsko mnie dopadło. a spotkanie wczorajsze sie przedłuzyło w nieco mniejszym gronie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 "na droge" 21.05.08, 19:16 Singlom udajacym sie dzisiaj do Pragi zyczymy pieknej pogody i niezapomniamych wrazen! Spogladajace z nadzieja na slonce single zbierajace sie w Bieszczady :) Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: "na droge" 21.05.08, 19:22 Wybawcie się za wszystkie czasy :). A kto ostatecznie zdecydował się na wyjazd? Ja niestety jutro i pojutrze idę do pracy :(. Czy wybraliście ten hotel który wam podesłałem? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: "na droge" 21.05.08, 19:56 Gdzies to sie Endrju podziewal? ;) Do Pragi pojechala w koncu Asia- Megi (Walentyne w jej planach sylwestrowej powtorki zatrzymala choroba) z blizej nam jeszcze nieznanymi singlami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Singlomania IP: *.rzeszow.mm.pl 21.05.08, 19:33 Oj, ja tu smutna siedzę a jak się okazuje rzeszowscy single dobrze sie bawią :) Jak można załapać się na Wasze spotkania ? Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Singlomania 21.05.08, 20:00 Hihi na nasze spotkania "zalapuje" sie bardzo prosto :) Pisze sie do mnie maila na gazetowy adres, sledzi nasze forum, zglasza gotowosc udzialu w spotkaniu w ustalonym terminie....a potem czeka na maila ze szczegolami. I to juz wszystko :) Ostatnie spotkanie odbylo sie w niedziele...wiec nastepne za jakies 3-4 tygodnie. Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Singlomania IP: *.rzeszow.mm.pl 21.05.08, 20:54 O to super :) chetnie sie załapie na takie spotkanko tylko na jakiego maila mam pisac???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: Singlomania IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 25.05.08, 18:49 Nie zagladałam tu przez kilka dni a tu prosze nowa osobka sie pojawiła ,serdecznie witamamy w naszym gronie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska A kuku! IP: *.rzeszow.mm.pl 28.05.08, 21:28 Znowu pustkowie... może czas założyć nowy wątek? bo ten jakby lekko zamiera ;), poza tym ostatnio tez gdzieś w okolicy dziewięćsetnego posta przenieśliśmy się na nowe śmieci. Co Wy na to? I ja już bardzo chcę się z Wami spotkać, bo ostatnio coś mi się nie udaje załapać na spotkania i wyjazdy... problemy precz i zróbmy coś. Pozdrawiam Starych i Nowych. k. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: A kuku! 28.05.08, 23:15 Kreseczko jestem za :) Za nowym watkiem i za spotkaniem :) Najpierw watek....wiec znowu konkurs :)Jutro....bo padam...dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska No, jejku, co to się porobiło... IP: *.rzeszow.mm.pl 05.06.08, 23:09 wytrzeszczam patrzałki i nie mogę nas znaleźć.. tak nisko chyba jeszcze nigdy nie spadliśmy ;)... czy tu już nikt nie zagląda? Hej rzeszowscy single, gdzie sie podziewacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyna Re: No, jejku, co to się porobiło... IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 08.06.08, 09:51 to ja sie melduje w niedzielny poranek:-) coz trzeba pomyslec nad spotkankiem czerwcowym a moze nawet dwa spotkanka w tym miesc ? jakies wyjscie na imprezke by sie przydało ,jakis wyjazd w plener...,meldowac sie tu single szybciustko;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Na koniec 08.06.08, 21:26 Hihi jakas telepatia czy co? :) Nagle, niespodziewanie i calkowicie spontanicznie, spotkajace sie wczoraj, w tym samym miejscu i o tej samej porze single udaly sie dzis na wycieczke w plener ;) Droga byla waska i kreta :) Posrod innych atrakcji ustalono, ze nadchodzi nowe i na te okolicznosc pora nowy watek zalozyc. Tu moze jeszcze dwa slowa Matka-zalozycielka dorzuci....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek_14cm Re: Singlomania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 13:25 siemka szukam dziewczyny godnej zaufania jestem bardzo samotny Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Singlomania 24.08.08, 18:19 Kiedy bedzie nastepne spotkanie? :) Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1051 Re: Singlomania 25.08.08, 10:52 Ale sie lled wstrzeliles z tym wpisem ;) Otoz najblizsze spotkanie bedzie w niedziele. Poslac Ci szczególy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsikM Re: Singlomania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.08, 18:24 Madzia i mi też, tyl nie pomyl sobir ulic tym razem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek z konina Re: Singlomania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 06:06 jade na rencznym Odpowiedz Link Zgłoś