Dodaj do ulubionych

witam all...na początek nowy wątek :)

IP: 192.168.1.* 14.12.01, 19:58
cze all ^^ robię forum chat ^^ możecie odpowiadać na pytania itd. ^^
Obserwuj wątek
    • Gość: aśka Re: witam all...na początek nowy wątek :) IP: 192.168.1.* 14.12.01, 19:58
      spoooox :) chyba jeszcze nikt na to nie wpadł :) jestem aśka i witam all ^^
      • Gość: sexy_men wilam sexy asiu IP: 192.168.1.* 14.12.01, 20:00
        cze asiu, co powiesz na sex ? publiczny ?
        • Gość: aśka Re: witam sexy asiu IP: 192.168.1.* 14.12.01, 20:00
          mój sexy menie moja cipka istnieje tylko dla ciebie !
          • Gość: sexy_men Re: witam sexy asiu IP: 192.168.1.* 14.12.01, 20:10
            ciesze sie, bo mam ochote zlizywać cie jak loda. jesli i ty tego pragniesz,
            zaczne. w parku, w nocy, idziesz sama. jest już ciemno. nagle pojawiam sie ja.
            wykręcam ci rece, wkładam dłoń pog figi i zaczynam masować.....lubisz to,
            prawda ? nie wyrywaj sie, bo cie zbije. teraz wiąże ci ręce. kłade cie na ziemi
            i rozbieram. powoli sciagam bluzkę, liże twoje cycki. gniote je. jęczysz z
            podniecenia. wyciagam kutasa wkładam ci go do buzi. liż go. całuj. gryź. oooo
            tak. teraz zdejmuje ci figi.....wkładam kutasa w twoją cipke......jest coraz
            głębiej...wijesz sie z bólu. wyciagam kutasa i wybucham ci do buzi. zlizuj moją
            spermę. teraz siadam przed toba i rozchylam ci kolana. schylam sie i liże twoją
            cipe. wchodze w nią głęboko językiem. draznie twoją łechtaczke i wargi sromowe.
            teraz powoli przesówam jezyk po brzuchu. liże twoje cycki. staje nad tobą,
            otwieram ci usta i sikam do nich. pij. biję cie. zemdlałaś. uciekam
            • Gość: woy Re: witam sexy asiu IP: *.rsk.pl 14.12.01, 20:26
              Hehehe - tu juz troche wysililes glowke :-))))
              Niemniej nie zanizaj poziomu tego forum. Idz stad i wroc dopiero jak przejdziesz
              mutacje i wycisniesz wszystkie pryszcze.

• Gość: woy przestan gadac sam ze soba !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rsk.pl 14.12.01, 20:21
      Naprawde ciezki przypadek z ciebie , ledwie zdazylem na twoje poprzednie dzielo
      odpisac a ty juz nowy watek wyprodukowales. Jako ze "nie chce mi sie z toba
      gadac" wklejam moja odpowiedz z poprzedniego watku:

-Facet co z toba? masz jakies problemy z tozsamoscia? Nie chodzi juz nawet o to
      ze wszystkie poprzednie 5 postow jest spod tego samego IP ale malo mozliwe zeby z
      jednej sieci pisaly tu 4 osoby , na identycznie niskim poziomie a w dodatku posty
      nastepuja w jednominutowych odstepach czasu.
      Jak tak ci sie nudzi to idz na czata i pisz sam ze soba.
      • Gość: pierre Re: przestan gadac sam ze soba !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* 15.12.01, 10:16
        Tym razem uprzedzam rozwój wypadków!!!
        Tego nie napisałem ja!!!
        Nie mogę tego udowodnić, ale mówi się trudno. Co inteligentniejsi uwierzą.
        Idioci będą dalej myśleć jak dotąd.
        • Gość: Reformat Re: przestan gadac sam ze soba !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* 15.12.01, 23:21
          Ja też informuj, że to nie ja wypisuję te bzdury o gwałcie w parku. A to, że ta
          osoba ma takie samo IP jak Ja i Pierr to już nie moja wina.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka