styloo 27.02.08, 09:07 Witam, czy któraś z Was wyjaśni do czego służy i po co jest klin w rajstopach? Mam zlecenie kupna rajstop na imieniny i temat mnie zainteresował. Nie jestem zboczony ale zwykła męska ciekawość :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3.14-czy-klak [...] 27.02.08, 09:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: Pytanie do kobiet 27.02.08, 09:19 jeśli chodzi o klin w postaci cienkiego paska przebiegającego przez całą długość nogi z tyłu, to ma to na celu przykucie męskiego wzroku i podkreślenie urody kończyn. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Pytanie do kobiet 27.02.08, 09:22 nienienie to to są tzw. rajstopy ze szwem a klin to jest w kroku i maja go duze rozmiary rajstop dla tęższych kobiet są rajstopy z klinem. Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: Pytanie do kobiet 27.02.08, 09:23 dzikoozka napisała: > nienienie to to są tzw. rajstopy ze szwem > a klin to jest w kroku > i maja go duze rozmiary rajstop > dla tęższych kobiet są rajstopy z klinem. ano fakt, masz rację :) ale przyznasz, że lepiej by kupił rajstopy ze szwem, niż z klinem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Pytanie do kobiet 27.02.08, 09:54 zdecydowanie no chyba ze to na imieniny dla teściowej? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Pytanie do kobiet 27.02.08, 09:59 dzikoozka napisała: > zdecydowanie > no chyba ze to na imieniny dla teściowej? albo dzień kobiet ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Pytanie do kobiet 27.02.08, 10:11 AAAAAAAAAAAAAAAAAA musi jeszcze goździk do tego Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Pytanie do kobiet 27.02.08, 09:34 dzikoozka napisała: > nienienie to to są tzw. rajstopy ze szwem > a klin to jest w kroku > i maja go duze rozmiary rajstop > dla tęższych kobiet są rajstopy z klinem. Właśnie. Coby na (_._)ie nie pękły. Klin dobra rzacz.;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Pytanie do kobiet 27.02.08, 09:22 to jest chyba jakieś wzmocnienie rajstop bo klin jest przy większych rozmiarach Odpowiedz Link Zgłoś
alunia78 Re: Pytanie do kobiet 27.02.08, 09:44 Ciekawość to 1stopień do piekła nie bądź taki cfany w sklepie mógłbyś się zapytać a pdp.lasek są doskonałe Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: Pytanie do kobiet 27.02.08, 11:55 rajstopy na imieniny ?????????????/ jezu, koszmarny pomysł ! Odpowiedz Link Zgłoś
amboj Re: Pytanie do kobiet 27.02.08, 12:16 ja wlasnie nie wiem co z tym klinem-nosze rozm 3,4 i mam ogromny problem ze znalezieniem rajstop bez klina, ktorego nie cierpię. wolę ten cienki paseczek, znaczy szew tylko. ale rzadko znajduję takie rajstopki. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Pytanie do kobiet 27.02.08, 19:27 ja wole bez klina wiec polecam takie Odpowiedz Link Zgłoś