Dodaj do ulubionych

automat coca-coli w Tesco

IP: 213.25.103.* 15.07.03, 21:29
Ostatnio jako że było gorąco i pić mi sie chciało postanowiłem wrzucił 2 zl
do automatu w tesco i niestety nie dosc ze nie wyleciała mi puszka coli to
jeszcze ten cholerny automat nie oddał mi mojej kasy. Nie chce mi sie isc i
uzezac z tymi urzednikami w tesco bo szkoda nerwow ale wiem ze nie jestem
pierwszym i ostatnim oszukanym bo widziałem pare razy ludzi stojacych przy
tym automacie ktorym zezarlo kase.
Obserwuj wątek
    • Gość: MARTIN Re: automat coca-coli w Tesco IP: 80.51.255.* 15.07.03, 21:40
      Gość portalu: coolt22 napisał(a):

> Ostatnio jako że było gorąco i pić mi sie chciało postanowiłem wrzucił 2 zl
      > do automatu w tesco i niestety nie dosc ze nie wyleciała mi puszka coli to
      > jeszcze ten cholerny automat nie oddał mi mojej kasy. Nie chce mi sie isc i
      > uzezac z tymi urzednikami w tesco bo szkoda nerwow ale wiem ze nie jestem
      > pierwszym i ostatnim oszukanym bo widziałem pare razy ludzi stojacych przy
      > tym automacie ktorym zezarlo kase.

a kto powiedział że życie jest sprawiedliwe...

• Gość: demon Re: automat coca-coli w Tesco IP: *.man.rsk.pl 15.07.03, 22:19
      Niedlugo chyba bedziecie pisac o dziurawym smietniku pod wasza klatka .Nie
      moge .
      • Gość: coolt22 Re: automat coca-coli w Tesco IP: 213.25.103.* 16.07.03, 09:46
        Gość portalu: demon napisał(a):

> Niedlugo chyba bedziecie pisac o dziurawym smietniku pod wasza klatka .Nie
        > moge .

nie mozesz to nie czytaj.
    • Gość: zzyzzio Re: automat coca-coli w Tesco IP: 213.76.135.* 16.07.03, 07:48

Widocznie nie potrafiłeś obsługiwać automaty. Tak to jest jak wiocha przyjeżdza
      na zakupy do hipermarketów.
      • Gość: coolt22 Re: automat coca-coli w Tesco IP: 213.25.103.* 16.07.03, 09:42
        Gość portalu: zzyzzio napisał(a):

> Gość portalu: coolt22 napisał(a):
        >
        > > Ostatnio jako że było gorąco i pić mi sie chciało postanowiłem wrzucił 2 z
        > l
        > > do automatu w tesco i niestety nie dosc ze nie wyleciała mi puszka coli to
        >
        > > jeszcze ten cholerny automat nie oddał mi mojej kasy. Nie chce mi sie isc
        > i
        > > uzezac z tymi urzednikami w tesco bo szkoda nerwow ale wiem ze nie jestem
        > > pierwszym i ostatnim oszukanym bo widziałem pare razy ludzi stojacych przy
        >
        > > tym automacie ktorym zezarlo kase.
        >
        > Widocznie nie potrafiłeś obsługiwać automaty.
        Tak to jest jak wiocha przyjeżdza
        >
        > na zakupy do hipermarketów.

No i znalazł sie zakompleksiony mieszczuch z rzeszowskich zaśmierdzałych,
        zagrzybiałych i zarzyganych slumsów.
        • Gość: Maniek Re: automat coca-coli w Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 12:08
          Osobom za to odpowiedzialnym się nie wyżaliłeś, a nam się żalisz?
    • Gość: Marcin Re: automat coca-coli w Tesco IP: *.gze.pl / 192.168.1.* 17.07.03, 01:18

Jetses koels dupek jak ich mało i na dodatek nie szanujesz swojej kasy. Dwa
      złote niby mało ale jak sie robi za 4,5 brutto za godzine to chyba 2 zety to
      jest sporo prawda? Ja na twoim miejscu bym taki burdel tam zrobil zeby sie nie
      pozbierali. Zreszta juz kiedys postawilem na nogi kierownictwo Urzedu
      Skarbowego... nawet nie wiesz jacy oni potrafia byc uprzejmi...doprawy az milo
      popatrzec... grunt to nie dac zrobic z siebie szmaty...
    • Gość: Tom Re: automat coca-coli w Tesco IP: 213.77.14.* 17.07.03, 07:41

Dobrze że automat nie połknął "coolta"...

a swoją drogą "..po co przepłacać " - reklama "Dosi"
    • o666o Re: automat coca-coli w Tesco 17.07.03, 21:47
      ale się paniska znalazły automatów sie im zachciewa a potem jak nie dziła to
      pretensje, a do sklepu to już nie łaska !
    • Gość: CAt Re: automat coca-coli w Tesco IP: *.rzeszow.mm.pl 17.07.03, 23:04
      Proponuję:
      - Bojkot Coca-Coli za Globalizację, wojnę w Iraku i cudze ciężko zarobione 2 zł.
      - Bojkot Tesko za ochydny hipermarket i ..... wojnę w Iraku
      - Bojkot LU za Francuzkie ciasteczka
      - Bojkot Hortexu za świństwa robione Leżajskiemu Hortino

...............

- Samobojkot
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka