Dodaj do ulubionych

Żałoba już ogłoszona na Podkarpaciu?

IP: 66.90.73.* 22.10.07, 15:25
Kolejne wybory i znowu przodujecie w poparciu dla pisu. Was już chyba nic w
tym zaściankowym ciemnogrodzie nie zreformuje. Może sobie weźmiecie
przegranego bliźniaka na prezydenta tej waszej zacofanej mieścinki i regionu?
A wtedy cywilizowane województwa będą odwiedzały ten wasz skansen w
charakterze ciekawostki przyrodniczej i coś może zarobicie na turystyce?
Obserwuj wątek
    • Gość: slaweq-antypisiak Re: Żałoba już ogłoszona na Podkarpaciu? IP: *.rzeszow.mm.pl 22.10.07, 15:53
      Chcialbym zauważyc, że w chyba 6 z 8 najwiekszych miast regionu
      wygrało PO, w Rzeszowie również co nie zmienia faktu ze ogólnie na
      podkarpaciu wyniki sa jakie są...
      • Gość: Yupi Mnie wstyd jak normalnemu.Ale ty IP: *.164.unknown.vectranet.pl 22.10.07, 16:53
        piszesz do kruchtowych bab,moherowych radiomaryjnych i proboszczów.Poza tymi
        ostatnimi oni nie piszą ani nie czytają niczego nie wiedzą co to komputer więc
        idzie w próznie opinia.Nie ma co zawstydzać tych co są po właściwej stronie.Nic
        nie można zrobić.Te dziady tutaj muszą wymrzeć,bo nie wyjadą ani ich nie
        wykształci,to ciemnota.Wykształceni i młodzi dawno uciekli i nie mamy się co
        wstydzić za tych co na Wyspach.
        • Gość: tromba Re: Mnie wstyd jak normalnemu.Ale ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 17:43
          oj niestety to wszystko prawda :(
          • Gość: David mam 29 lat i glosowalem na PiS IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 22.10.07, 21:32
            jak zreszta wielu moich przyjaciol w podobnym wieku.wiec nie wiem o
            jakich babach i proboszczach mowa.zaloba trwa fakt.szkoda, przerwalo
            sie w polowie rozliczanie afer i czyszczenie kraju z aparatow typu
            pijaka kwasniewskiego.niestety glosowali ludzie ktorzy prawa glosu
            miec nie powinni czyli ci zagranica.wyjechali to won, nara, glosowac
            w sprawie Polski prawa nie macie.tyle, nie ma co gadac.za 2 lata PiS
            wroci...
            • crimen Re: mam 29 lat i glosowalem na PiS 22.10.07, 22:00
              Pora pozamiatać i przewietrzyć po drobiu, oraz suce Dorna. Przy
              okazji można wysłać do psychiatry wszystkich tropicieli afer i
              wielbicieli spiskowej teorii dziejów. Wyleczyć ich nie można, ale
              dostaną coś na sen:)
              • olias Re: mam 29 lat i glosowalem na PiS 23.10.07, 07:33
                przeciwników politycznych do psychiatryka? znana metoda bolszewików
                w ZSRR, wtedy połowa opozycji siedziała w szpitalach
                psychiatrycznych. Nawet nazwę choroby mogę ci podać - schizofrenia
                bezobjawowa.
                • crimen Re: mam 29 lat i glosowalem na PiS 23.10.07, 20:39
                  Mania przesladowcza to też choroba, a pisuary widzą wrogów wszędzie.
                  Naczelny kartofel trąbi o tym na jednym oddechu już trzeci dzień:)))
            • Gość: see Re: mam 29 lat i glosowalem na PiS IP: *.ostnet.pl 22.10.07, 22:07
              To ty chory człowiek jesteś - albo głupi.
              To kaczyzm - choroba zakaźna rozsiewana drogą radiową
              • olias Re: mam 29 lat i glosowalem na PiS 24.10.07, 11:34
                see i krimen ... kultura wykształciuchów
            • Gość: slaweq Re: mam 29 lat i glosowalem na PiS IP: *.rzeszow.mm.pl 22.10.07, 22:45
              David Ty to masz podobną retoryke do swojego idola Kaczyńskiego, on
              wszędzie wietrzył spisek, szukał układu a Ty chcesz odbierać Polakom
              prawo do głosowania??? Może też nie powinni wg. Ciebie głosować
              ludzie w wieku 18-35 lat którzy nie byli przychylni pisowi?, a może
              wszyscy co nie oddali głosu na pis nie powinny mieć prawa do
              głosowania?
              • Gość: David Re: mam 29 lat i glosowalem na PiS IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 23.10.07, 00:57
                ludzie ktorzy wyjechali powinni miec zakaz glosowania w sprawach
                kraju w ktorym ich nie ma.dziekuje za uwage.
                • Gość: slaweq Re: mam 29 lat i glosowalem na PiS IP: *.res.pl 23.10.07, 14:17
                  wiesz co to jest demokracja???... Ludzie którzy wyjechali wlasnie
                  powinni miec prawo do glosowania bo większosc z nich nie wyjechala
                  bo miała taki kaprys, wyjchali np. z powodu fatalnych rządów pis,
                  więc rownież mają prawo wystawic temu rządowi ocene.
                  • Gość: David Re: mam 29 lat i glosowalem na PiS IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 24.10.07, 00:51
                    wyjechali bo sa nieudaczni.tylko tacy szukaja szczescia za
                    granica.obrotni maja zagranice tutaj.a pieprzenie ze to przez PiS
                    mozesz kolego opowiadac licealistom, bez pojecia o zyciu.jak juz
                    mowilem ZAKAZ glosowania dla emigracji, wyjechali nie zyja tutaj i
                    nie zycze sobie zebi mi jakis pan z irlandii glosowal kogo ja mam
                    tutaj miec.!!!!
            • Gość: Wykształciuch Re: mam 29 lat i glosowalem na PiS IP: *.era.pl 23.10.07, 16:16
              David proszę napisz ile klas udało Ci się skończyć.
              To wyjaśni dlaczego Jacek Kurski zalicza Cie do ciemnej masy, która
              kupuje PiS.

Pozdrawiam
              Wykształciuch
              • Gość: David Re: mam 29 lat i glosowalem na PiS IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 24.10.07, 00:49
                politechnike rzeszowska.przebijasz juz?czy potrzebujesz jeszcze paru
                lat?
                • Gość: wykształciuch Re: mam 29 lat i glosowalem na PiS IP: *.era.pl 24.10.07, 11:49
                  Tak przebiję, wykształciuch w 4 pokoleniu... wystarczy?

a Ty "Yteligen" w pierwszym pokoleniu.
                  Tym razem się też mylę?

Chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nigdy ;-)
                  Sam papier to nie wszystko, ważna jest mentalność i nawyki
                  wyniesione z domu.
                  • Gość: David Re: mam 29 lat i glosowalem na PiS IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 25.10.07, 16:59
                    pomyliles sie bardzo.dumaj dalej cwiercinteligencie.narazie slabo ci
                    idzie...'
                    • Gość: wykształciuch Re: mam 29 lat i glosowalem na PiS IP: *.eranet.pl 25.10.07, 21:56
                      Nie będę się wgłębiał w Twoich przodków.
                      Nawet wśród wykształconej szlachty zawsze znajdzie się czarna owca.
                      Cóż... życie.

Sienkiewiczowski Roch Kowalski też był szlachcicem, ale mu "oleum" w
                      głowie brakowało.
            • Gość: 30lat Re: mam 29 lat i glosowalem na PiS IP: 81.219.30.* 23.10.07, 19:16
              popieram !!!1, a kto pod kim dolki kopie to sam w nie wpada ,
              • Gość: ego Re: mam 29 lat i glosowalem na PiS IP: 84.38.160.* 26.10.07, 09:34
                Panowie ! Prawdziwy wykształciuch nie wdaje sie w takie dysputy ! Dajcie sobie
                po ryju i kwita , albo jeden drugiego kłonicom niech zdzieli co ją ma po dziadku
            • Gość: giaur Re: mam 29 lat i glosowalem na PiS IP: 81.219.30.* 25.10.07, 19:35
              Ja też się cieszę , że PiS u nas wygrał.
              Mieszkają tu porządni ludzie.

Wystarczy popatrzeć na wyniki w zakładach karnych: PO ponad 76% a
              PiS poniżej 2 %.
              Widać czyj elektorat tam siedzi.

• Gość: Marcinos24 Re: mam 29 lat i glosowalem na PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 22:26
              Żal mi takich jak Ty :))) na szczęście w Polsce mieszkają normalni
              ludzie dzięki którym w Polsce wróci normalność! Dzięki Bogu na
              Podkarpaciu nie ma rządu ani prezydenta bo bym musiał emigrować!
              Niestety naszym problemem są wieśniaki którzy głosują jak czarnuch
              na kazaniu rozkaze :((
      • Gość: wyborca Re: Żałoba już ogłoszona na Podkarpaciu? IP: *.prz.rzeszow.pl 23.10.07, 17:25
        Tusku obiecal ze bedzie cud a cudu ni ma :(
        • Gość: vw Re: Żałoba już ogłoszona na Podkarpaciu? IP: 84.38.160.* 26.10.07, 09:35
          ludek bozy nasz wierzy w cuda wszak
    • mariusz9959 Dobrze Was znam 22.10.07, 23:05
      Dzisiaj plujecie na Kaczyńskich za dwa lata będziecie pluli na Tuska
      i pisali:

WYJEŻDZAM DO IRLANDII NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO

Dobrze Was znam.
    • Gość: .. Re: Żałoba już ogłoszona na Podkarpaciu? IP: *.eranet.pl 22.10.07, 23:20
      bledem PO byl brak 'gwiazd' na listach, juz nawet PiS postaral sie
      sprowadzic niezla Gesicka
      wynik cieszy, przez 2 lata PiS nic na podkarpaciu nie zrobil wiec
      moze byc tylko lepiej
      • Gość: David Re: Żałoba już ogłoszona na Podkarpaciu? IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 23.10.07, 00:59
        POpaprnacy lepij zrobia ale tym we wroclawiu szczecinie poznaniu i
        wawie.tutaj nie dadza zlamanego grosza.wiesz czemu?bo daje sie tym
        co sa pokorni i na nich glosuja.to oczywiste.ludzac sie ze bedzie
        inaczej sam sie kompromitujesz...
        • olias Re: Żałoba już ogłoszona na Podkarpaciu? 23.10.07, 07:36
          szczecin chyba nie. ja obstawiam miasta-beneficjentów w kolejności
          wg wagi zysku - wrocław (szetyna), Gdańsk (Tusk) - warszawa
          (walcowa) i poznań.
          p.s. wcale sie nie zdziwię gdy loty do USA przejdą w Rzeszowa do
          wrocławia.
    • Gość: Tom To niby głosowanie na PO czy LiD.... IP: *.171.192.19.crowley.pl 23.10.07, 09:00
      to przejaw światłości umysłu??? a głosowanie na PiS to ciemnogród???
      Dobre... naiwniacy wam dać parę Euro a sprzedacie nie tylko Polskę ale własną matkę. Naśmieszniejsze że nawet nie trzeba wam nawet dawać a wystarczy obiecać... Ludzie na Podkarpaciu doskonale pamiętają co wyrabiał Tusk ze swoimi ludźmi jako "aferał" w rządzie JKB (nawet nie wiecie co oznacza ten skrót) a później w "mumii wolności" , ludzie na podkarpaciu to chyba jeden z najbardziej świadomych elektoratów w Polsce - wywodzą się z "chłopów posiadaczy" (podobnie jak w Małopolsce) a nie jak większość społeczeństwa polskiego (szczególnie z ziem zachodnich i kongresówki) z motłochu pańszczyźnianego, którego można jak murzynów kupić za błyskotki... Nawet jak było referendum uwłaszczeniowe to motłochowi pańszczyźnianemu nie chciało się ruszyć tyłków i wyszło ono tylko na Podkarpaciu. Ale cóż chołoto... niedługo przyjdą Niemcy (których tak kocha wasz idol Tusk) i wypieprzą was z domów ... tylko wtedy to my będziemy was mieli w d....
      • Gość: ivan Re: To niby głosowanie na PO czy LiD.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 09:15
        a podkarpacie jak sie przed tym obroni -chlopy posiadacze zrobia rzad?
        • Gość: Bromberger Dobre:-))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 10:31
          "Nawet jak było referendum uwłaszczeniowe to motłochowi
          pańszczyźnianemu nie chciało się ruszyć tyłków i wyszło ono tylko na
          Podkarpaciu. Ale cóż chołoto... niedługo przyjdą Niemcy (których tak
          kocha wasz idol Tusk) i wypieprzą was z domów ... tylko wtedy to my
          będziemy was mieli w d...."
      • crimen Re: To niby głosowanie na PO czy LiD.... 23.10.07, 20:50
        Gdybyś potrafił czytać ze zrozumieniem to, co piszesz, wtedy
        wiedziałbyś, czym jest ciemnogród. Sam to wymyśliłeś, czy natchnął
        cię ojciec Tadeusz? :)))
      • Gość: ak Re: To niby głosowanie na PO czy LiD.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 18:44
        ---->>> Tom

Muahahahaha, dobre:PPPPP Czekam na Niemców:D Ciekawe czy się w Waszej d...
        zmieszczę:P
    • Gość: mieszkaniec Re: Żałoba już ogłoszona na Podkarpaciu? IP: *.nat.rsk.pl 23.10.07, 10:10
      ale obity jesteś jak świński ryj o koryto pouczaj raczej swoich
      żydków niż nas z kulturą i tradycją
    • Gość: Bromberger Podkarpackie matoly przegraly!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 10:15
      Putra,Jurgiel,Kuchcinski ,Ziobro i reszta kresowo galicyjskiej
      holoty raus!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Kargul z Podkarpac Bo my jestesmy zacofani:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 12:48
        wybory2007.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/W/181600.htm
    • Gość: do antypisiak podkarpacie kontra Rzeszów IP: *.pul.tke.pl 23.10.07, 12:56
      W rzeszówie w radzie miasta rządzi LiD czy tam SLD jak kto woli, w obecnych wyborach w Rzeszowie głosowano na PO i pewnie wygrana byłaby miażdżąca gdyby nie wioski przyłączone do Rzeszowa, bo tam sam ciemnogród po rydzykowskim praniu mózgu. Ja nie wiem co się z ludzmi na tej ścianie wschodniej dzieje, żyje im się niby gorzej dlatego głosują na tych pisowskich bolszewików z podrobionymi teczkami i chyba nie zdają sobie sprawy, że rządy takich nieudaczników doprowadziły by nas do drugiej Białorusi. Na szczęście został tylko jeden Kaczyński na tronie, ale to tylko do następnych wyborów ufff. Precz z maniakami i oszołomami chorymi na władzę. Przegrywać trzeba umieć były premierze!
      • Gość: slaweq dobrze prawisz... IP: *.res.pl 23.10.07, 14:24
        j.w.
        Ps. Prezydent Rzeszowa też wywodzi się z SLD. Szkoda, że reszta
        regionu "inaczej" rozumuje.
      • Gość: Yupui Oficjalne stanowisko kołtunów i matołów IP: *.164.unknown.vectranet.pl 23.10.07, 14:34
        Gość portalu: do antypisiak napisał(a):
        Precz z maniakami i oszołomami chory
        > mi na władzę. Przegrywać trzeba umieć były premierze!
        Z okolicznych gmin.Na Po nie głosować bo Tusk to prawie heretyk dopiero co po
        tylu latach życia na kocią łapę brał ślub i chrzcił dzieci.To była jedna z
        przyczyn po komentarzach na temat przegranej w Polsce.Skąd ta opinia się
        pojawiła i dlaczego była tak nagłośniona wiadomo.Ciemnota uwierzyła,ale
        matolstwem łatwiej w parafiach rządzić.Przegrywać bolszewia nie umie,nie należy
        się spodziewać kultury teraz i w przyszłości.TO to musi wymrzeć,nie ma szans na
        oświecenie.Wstyd za okoliczne i przyległe gminy,bo w miastach czy u młodych
        świadomość inna.Pszenno-buraczany nigdy nie będzie świadomy co najwyżej jako
        kombajnista czy traktorzysta ale to to samo.Teraz pozbawiali by prawa głosu
        swoich wnuczusiów co musieli uciekać z tego pisuarowego "dobrobytu" za
        granicę.To zaledwie promil głosów ale wyrażna manifestacja antypisuarowa.Ale oni
        tego nie pojmują,co najwyżej gaworzyć będą na przyzbie o strasznej niedoli
        własnej i tych wnuczusiów co musieli uciekać za postępem i chlebem.No i narzekać
        że mało;wszystkiego.Strzelają sobie tacy samobója jeden za drugim i też nic nie
        kojarzą.Dalej jest na co narzekać.A będzie chyba gorzej,bo reszta kraju uzna że
        ten skansen trzeba zalesić lub zaorać.A dolinę Sanu czy Wisłoka zamienić na
        Raspudę.Po co tu lotnisko autostrady drogi czy uczelnie,To wyrzucone pieniądze w
        błoto.Ciemnota pozostanie ciemnotą a tym normalnym wstyd.Nie było chyba intencją
        jednego z poprzedników o ograniczenie praw wyborczych.Ten "pomysłowy"inaczej
        poddał dobry projekt-niechcący.Faktyczni trzeba wrócić do miłościwie nam
        panującego cesarza Franciszka Józefa i jego ordynacji.Też nijak nie mógł nasz
        miłościwy monarcha poradzić sobie z ciemnotą i zacofaniem.Wymyślili więc
        ordynację.Głosować mógł ten co miał cenzus wykształcenia,majątek i było
        ograniczenie 75 lat wiek,bo resztę uznano za sklerotyków i wapniaków.Swietny
        pomysł.Trzeba do niego wrócić.Wtedy dyplom traktorzysty nie wystarczy aby mieć
        prawo głosu.Jakoś to działało w Sejmie Galicyjskim,dlaczego nie może działać
        teraz.To tylko jakieś 150 lat zacofania i ten dojmujący wstyd przed resztą kraju.
        • Gość: R Re: Oficjalne stanowisko kołtunów i matołów IP: *.era.pl 23.10.07, 16:14
          Dlaczego zamieszczasz taki post na forum "RZESZÓW"?

Takie posty należy umieszczać na forach okolicznych wiosek.
          Niestety jest ogromna przepaść mentalna pomiędzy mieszkańcami miasta
          Rzeszowa (tu wykształciuchy są siłą!), a resztą podkarpacia
          zamieszkałą przez ciemną masę, która kupuje PiS (Nie chcę obrażać
          prostych ludzi, ale cytuję Jacka Kurskiego z ich ulubionego PiS).
          • Gość: Yupi Re: Oficjalne stanowisko kołtunów i matołów IP: *.164.unknown.vectranet.pl 23.10.07, 17:16
            Tam mało kto czyta i pisze nie mówiąc o komputerze.No może ogłoszenia parafialne
            i to nie wszystkie,lepiej te szeptane jak to kuma z kumą.Piszę tu bo taki był
            wątek i różne wypowiedzi.Widocznie ktoś to jednak czyta na miastowym forum.Jeśli
            kogokolwiek tym z miasta uraziłem to sorki.
            • kenzoo3 Re: Oficjalne stanowisko kołtunów czyli PO 24.10.07, 12:20
              kotłuny i matoły to są ci ktorzy głosowali na PO czyli glosowali
              żeby np wprowadzić podatek liniowy , No bo czyz nie jest matołem
              wyborca PO , który zarabia i płaci najniższą stawke podatku (19%)a
              takich jest w Polsce 95% obywateli i głosuje na PO , która
              obiecuje ,że wprowadzi jednolity podatek dla wszystkich w wys. 19%.
              Czyli te matoły głosowały za tym, żeby Tusk, Kwasniewski, Komorowski
              i inni wysokozarabiający biznesmeni płacili zamiast 40% podatku -
              >19%. No czy to nie są idioci?
              • Gość: antyhadziaj Napij sie samogonu zawistny Ukraincu:-))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 15:58
                Wasze Podkarpacie do konca swiata bedzie najbiedniejszym i
                najbardziej zacofanym regionem Polski i UE:-
                )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                )))))
                • kenzoo3 Re: Napij sie Johnny walkera ty pajacu z :-))))))) 24.10.07, 16:10
                  najpierw przyjedź na Podkarpacie a potem pisz , bo jesteś nieukiem
                  i synem popaprańca co mieszka w końskiej stajni i nosi słuchawki na
                  uszach. Umyj się , wyperfumuj a piotem możesz przyjechać na NASZE
                  PODKARPACIE smrodzie unijny. Tylko takie analfabety jak ty mog ą
                  mówic ,że Podkarpcie jest zacofane.
                  • Gość: :-))))) Kenzoo brudny hadziaju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 11:30
                    Wejdz sobie na strone eurostatu:-)))))))))))))
                • Gość: David Re: Napij sie samogonu zawistny Ukraincu:-))))))) IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 25.10.07, 17:01
                  ciesz sie ze jest internet,inaczej juz bys szedl po implanty do
                  primadentu
              • Gość: Andrzej Re: Oficjalne stanowisko kołtunów czyli PO IP: 217.153.87.* 25.10.07, 13:46
                A dlaczego ktoś ma płacić większy podatek tylko dlatego, że więcej zarabia
                pasożycie jeden? Weź się lepiej do roboty a nie żeruj na tych, którzy wykazują
                się większą operatywnością niż przeciętny burak z waszego zawistnego regionu
                wyciągający łapy po kasę. Albo wysuwaj na Białoruś, masz całkiem blisko pod
                względem odległości jak i mentalności.
                • Gość: Yupi Re: Oficjalne stanowisko kołtunów czyli PO IP: *.164.unknown.vectranet.pl 25.10.07, 17:59
                  Szkoda dyskusji i klawiatury na ciemnotę udającą patriotów i zbawców.Ze
                  smarkatym nie poje a z głupim nie pogada.Taki nie widzi nic poza swoim chlewem
                  obejściem i parafią.Mam mieszane uczucia jeśli idzie o podatek liniowy.Jeśli
                  innym się powiodło to dlaczego nie nam.Poza tym nigdy nie kłócę się z
                  matematyką.Ten wzór mówi wszystko.X+Y=Z...tak jest teraz i będzie obojętnie jaki
                  podatek nie wprowadzą.X-to 3% menegmentu o stawce 50%.Y-to utworzone ok.3 mln.
                  miejsc pracy może być nawet minimalnej.Płacą 19% i jest ich ok 85%.Z-To zysk
                  skarbu państwa uzyskany z podatków na cele...i tu zagadka czy właściwe.Obojętnie
                  co postawi i jakie stawki w X i Y to Z będzie przy liniowym wyższe.Państwo
                  zawsze jest takie,nigdy nie nasycone.Motłochowi wydaje się że należy zabierać
                  najwięcej tym co myślą i tworzą miejsca pracy.Najlepiej jakby robili to za
                  darmo.Jak najmniej zabierać za to "oświeconym"pisuarom którzy w masie płacą
                  najwięcej.I tu wychodzi ich interesowny "patriotyzm"dla siebie.Dla
                  proboszczów,pociotków,kum i znajomków,no i podnieść wszystkim renty.To są Polacy
                  od siedmiu boleści.Ale pisuarowi,ciemni,więc nie ma czemu się dziwić.Zostali
                  zmanipulowani przez dużą część czarnych.Niczego nie pojmują,mieli głosować na
                  prawych i sprawiedliwych więc tak zrobili.Podobnie było 2 lata temu w wyborach
                  po liście do proboszczów.Czarni wiedzą czego bronią,to wielka liczba pasożytów
                  wysłużyli się ciemnotą we własnym interesie.Ciemnota i motłoch nie rozumie że
                  ten mniej opodatkowany nie będzie myślący nie będzie siedział na zapiecku i
                  wyciągał rękę po zasiłek,tylko niechby przybyło a na pewno przybędzie z 1 mln
                  miejsc pracy to i motłoch będzie miał utrzymanie,pracę odprowadzi też podatki i
                  państwo też miało będzie więcej.Ilu to mniej urzędasów co jeden to głupszy i
                  ciągle dusili by za krawat aby wykazać swoją niezbędność i ważność.UFF.O tym nie
                  ma co dyskutować z motłochem,raczej czarnych odstawić od państwowej kasy,wtedy
                  zacznie się dobrobyt jak w innych krajach.Obawiam się że jednak do tego nie
                  dojdzie.Nie podoba mi się ubliżanie równo wszystkim tylko dlatego że tu
                  mieszkają i Opatrzność pokarała ich ciemnotą.Nad tym należy się litować i
                  tłumaczyć może to nie będzie groch o ścianę...wyłącznie albo zasada mówił dziad
                  do obrazu a obraz ani razu.Zresztą nie wszyscy tacy.To też widać po wynikach,a
                  ubliża się w zasadzie wszystkim.
                • Gość: nie chcemy was Przylaczcie sie podkarapckie darmozjady do Ukrainy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 11:32
                  albo Bialorusi.Tam wam bedzie lepiej:-)))))))))))
    • Gość: gucio Re: Żałoba już ogłoszona na Podkarpaciu? IP: *.nat.rsk.pl 25.10.07, 10:18
      młody nie być taki do przodu,coś ty wogóle widział,przeżył.
      • Gość: drupi Re: yupi idź do dupi IP: *.ostnet.pl 25.10.07, 22:05
        człeku yupi, chyba jesteś nacpany albo matka cie zrobiła po pijaku,
        popatrz fanie tuska do czego prowadzi ten matołek tusk:
        -nie mineło cztery dni od wyborów a ci frajerzy z platformy cha
        nagonic ludzi do roboty w handlu w dni świąteczne
        -nie mineło cztery dni od wyborów a te tuski juz podsuwaja pomysł
        płatnych studiów
        ciekawe co jutro te platformersy wymyslą?
        • Gość: Andrzej Re: yupi idź do dupi IP: 217.153.87.* 26.10.07, 09:44
          Podatek od głupoty i ciemnoty. Przygotuj się płacenie wysokich składek.
        • janan2 Re: yupi idź do dupi 26.10.07, 18:07
          Gość portalu: drupi napisał(a):

> ciekawe co jutro te platformersy wymyslą?
          Jak zaczniesz płacić takie same podatki jak inni a nie kombinować jak ślizgać
          się po cudzej d...e to pogadamy.Ale z fanami braci mniejszych dyskusja raczej
          bezprzedmiotowa.Wam wyłącznie wszystko się należy.Jak zapłacisz pełny ZUS a nie
          KRUS a zamiast podatku gruntowego katastralny to pogadamy.To minimum.Minie ci
          propaganda liniowego.Obyś był tylko traktowany tak jak ci z miasta co do ciebie
          dokładają.Jak pisuarowa równość-to we wszystkim.Zadnych przywilejów dla
          nierobów.Z tego też trochę rozjaśni ci się pod beretem.
        • Gość: dark Co do płatnych studiów IP: *.autocom.pl 27.10.07, 12:45
          Na lepszych uczelniach wygląda to tak - na dziennych bezplatnych
          studiują ci z inteligenckich, bogatych rodzin, a na zaocznych
          płatnych ci, którzy muszą sami tyrać na swoje utrzymanie.
    • edico Re: Jeszcze trochę i... 27.10.07, 13:51
      reszta myślących młodych wyjedzie a pozostałych Rydzyk wyprowadzi do kraju
      szczęśliwości i trzeba będzie ten teren zagospodarowywać na nowo :))
      • Gość: Iwan W gore!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 16:32
        Tepic ciemnote!!!!
    • edico Nieuprawniona lista winnych klęski PiS'u :)) 30.10.07, 02:30
      Tusk
      "Fakty i Mity"
      Grzegorz Piotrowski (zabójca ks.Popiełuszki)
      telewizyjny spot "Zmień kraj. Idź na wybory".
      TVN24
      Irlandia
      pijany Kwaśniewski
      cena kilograma marchwii
      Lepper (sukinsyn nie wziął łapówki)
      Giertych
      Putin
      Jurek Marek
      Merkel (przyaciółka E.Steinbach z domu Hupka, wnuczka dziadka z
      Wehrmachtu)
      Sawicka ("Ściana płaczu")
      Bartoszewski (rzekomy "profesor", zgięty w pół)
      Kamiński (gruby w okularach, ksywa "sushi")
      Kamiński (chudy w okularach)
      Kaczmarek (kolega Krauzego)
      sam Krauze
      pół kilometra autostrady
      Urban i "Nie"
      oligarcha Kulczyk
      zdrajca Marcinkiewicz i jego krzywda
      Nelly Rokita i jej intelekt
      Fotyga i jej uśmiech
      Joanina
      Nicea
      Bruksela
      Michnik
      w ogóle Żydzi
      kiikoo
      Wałęsa
      Mężydło
      Beger Renata
      handlarze ze Stadionu 10-lecia
      lekarze
      pielęgniarki
      nauczyciele
      ZOMO (tam gdzie stało)
      Sekielski z Moorozowskim i taśmy "prawdy"
      Gronkiewicz-Waltz (bufetowa)
      Kurscy (jeden tu, drugi tam)
      Joachim Brudziński (ksywa "Przyjemny")
      smsy
      Bielan
      Szczypińska (ksywa "E.T.")
      Jaruzelski z Millerem i całym stanem wojennym
      otumaniony naród
      Euro 2012
      Borusewicz
      podatek liniowy
      sondaże
      ...
      no i ten szatan Rydzyka :))

...ufff
      • Gość: :-) Podkarpacie trzeba oddac ruskim!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 10:34
        Za darmo!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ftalo Re: Żałoba już ogłoszona na Podkarpaciu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.07, 16:39
      zobaczymy co PO wykombinuje nowego na podkarpaciu.Ale cudów bym się nie
      spodizewał,sądząc po programie tej parti która dąży do stanu z lat
      90-tych,łącznie z przywróceniem dawnych żołnieży sowieckich w WSI i inne powroty.
      PO to PO-stkomuniści w przebraniu solidarności

PIS zapoczątkował dobre zmiany,niestety nie mógł rządzić w otoczeniu
      półgłówków,więc władzę stracił-proste
      • janan2 Re: Żałoba już ogłoszona na Podkarpaciu? 31.10.07, 20:09
        żołnieży sowieckich w WSI i inne powrot
        > y.
        > PO to PO-stkomuniści w przebraniu solidarności
        >
        > PIS zapoczątkował dobre zmiany,niestety nie mógł rządzić w otoczeniu
        > półgłówków,więc władzę stracił-proste
        A to ciekawe.Półgłówki a nawet gorzej to tradycja PiSklaków.To zwykły motłoch
        dla którego ważne są wyłącznie igrzyska zawiść i frustracja.Dla nich nie jest
        ważne kogo palą aktualnie na stosie,złoczyńcę czy sprawiedliwego.Liczy się
        widowisko i dla motłochu i koryto dla ich przywódców.To dokonania
        PiSklaków.Innych nie widzę.Ubliżanie żołnierzom i zarzut zdrady jak wynika z
        postu przed jej udowodnieniem i osądzeniem to tylko potwierdzenie "dokonań" tej
        opcji.Najpierw spalić potem się zobaczy czy winien.Takie były czasy i takie
        państwo ustanowione przez naszych obecnych sojuszników z tow.Soso w Jałcie.A
        komu mieli służyć?Kim Ir Senowi czy jakiemu Mugabe?Robili to co do nich należało
        i na pewno w chwili próby której na szczęście nie było nie odmówili by obrony
        Ojczyzny obojętnie jaka ona była.Inna kwestia jaka to polityczna byłaby potrzeba
        i czy właściwego sojusznika nam wybrano nie pytając nikogo z Polaków o
        zdanie.Wpis widać że pochodzi od pisklaka sądząc po lotności umysłu z
        ortografii.Zresztą to przypisane do Pisuaru jak g...do okrętu.
        • Gość: Bromberger Koniec!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 14:48
          Nie bedziemy dluzej pracowac na nierobow ze wschodniej
          Polski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!
          • Gość: maj Re: Koniec!!!!!!!!!!!!! IP: 84.38.160.* 02.11.07, 10:51
            Bromberger napisał(a):

> Nie bedziemy dluzej pracowac na nierobow ze wschodniej
            > Polski!

A ty skąd? Z zachodniej, środkowej,północnej,południowej???

Weź na uspokojenie, poczytaj trochę(byle nie prasę), rozejrzyj się wokoło, a
            okaże się, że ulegasz fobiom.
            Ludzie są wszędzie różni. A do demokracji TRZEBA DOROSNĄĆ!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka