Dodaj do ulubionych

Coś o płatnej miłości .

19.12.01, 13:18
Jak myślicie : czemu tak mało widać w Rzeszowie pań uprawiających ten
najstarszy zawód ? Czy rzeszowianie są faktycznie tak katoliccy jak się
powszechnie uważa i nie korzystają z tego typu uciech ? Czy też nie korzystają -
ponieważ ich nie stać , lub korzystają tylko z "firm specjalistycznych " ?
Myślę , że tym tematem nie podrażniłem kobiecej dumy , jeśli tak to
przepraszam.Liczę na ciekawe wypowiedzi . Pozdrowienia .
Obserwuj wątek
    • Gość: jasiu Re: Coś o płatnej miłości . IP: *.rzeszow-krakowska.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 23:53
      Na boga - to chyba jakaś wada wzroku - ja je widzę na każdym kroku.
    • Gość: frais Re: Coś o płatnej miłości . IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.01, 00:12
      Ja dwukrotnie zostalam zapytana przez wyżelowanego młodzieńca,"gdzie znajduje
      się NAJBLIŻSZA agencja towarzyska".Wydawało mi się ,że się
      przesłyszałam,chłopak powiedział tak jakby pytał o aptekę:))Niestety nie
      potrafiłam odpowiedzieć...gdzie może kupić lekarstwo:)...
      • Gość: Reformat Re: Coś o płatnej miłości . IP: 192.168.1.* 20.12.01, 23:12
        Jeżeli uznajecie się za tolerancyjnych ludzi i za takich chcecie być uznawani.
        Nie powinno was dziwić to, że ktoś pyta się was o drogę do agencji
        towarzyskiej. W cywilizowanych krajach europy prostytutki maja związki zawodowe
        i emerytury. Niestety Polsce jeszcze wielu dziesięcioleci brakuje do takiej
        sytuacji.
        A co do prostytutek na ulicach Rzeszowa jest ich wiele może i niewiele w
        porównaniu z zachodem europy. A najwięcej pań można spotkać wzdłuż alei
        Piłsudzkiego. Zwłaszcza po 23.
        • Gość: klient Re: Coś o płatnej miłości . IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 23:25
          ortografia, wieśniaku !!!
          • Gość: Dude Re: Coś o płatnej miłości . IP: *.rsk.pl 02.01.02, 23:33
            Gość portalu: klient napisał(a):

> ortografia, wieśniaku !!!

A fuj, jak mozna tak brzydko pisać, bedąc w dodatku tak szlachetnie urodzonym
            (wyedukowanym?)sic!
        • Gość: Gej Re: Coś o płatnej miłości . IP: 213.76.135.* 25.01.02, 11:41
          Wszystkie to dziwki, a burdeli u nas dość. postawmu na motele tanie na godzinkę
          a zobaczycie jaki będzie miał wzięcie. Ruchać jest co , ale nie ma gdzie.
          Wielki dylemat młodego ogiera i rozgrzanej rury.
          • Gość: Atl Re: Coś o płatnej miłości . IP: *.uk.uudial.com 25.01.02, 12:32
            Szkoda tylo , ze jezyk tak ubogi. O platnej milosci mozna mowic z taktem i klasa. Niestety nie masz sie czym
            chwalic. Od razu widac skad jestes.
    • Gość: ixi Re: Coś o płatnej miłości . IP: 192.168.1.* 22.12.01, 00:00
      Jak to mało? Przecież rzeszów to jedna wielka kurwa!
      hahahahaha
    • 0911l Re: Coś o płatnej miłości . 21.01.02, 22:50
      Faktycznie w Rzeszowie nie widać pań wokonujących najstarszy zawód świata.
      Myślę, że przyczyną jest brak rynku zbytu na ich usługi. To jest biedny
      region.Zdrugiej strony to dobrze, że nasze ulice nie są oblegane przez ten
      rodzaj przechodniów, ponieważ napewno nie zwiększa to bezpieczeństwa na
      ulicach.Szkoda tylko, że w Rzeszowie nie ma pożadnego lokalu nocnego dla
      panów,gdzie można by sięnapić piwa, posiedzieć i popatrzeć na ładne dzięwczęta,
      a jeśli ktoś by chciał skorzystać z ich usług, to chyba nie ma w tym nic
      złego.Jednak brakuje nam jeszczę trochę do prawdziwego, tętniącego życiem (
      także nocnym ) miasta.Może coś się w krótce zmieni.Miejmy taką nadzieję.
      • Gość: Dymanko Re: Coś o płatnej miłości . IP: *.chello.pl 21.01.02, 23:25
        0911l napisał(a):

> Faktycznie w Rzeszowie nie widać pań wokonujących najstarszy zawód świata.
        > Myślę, że przyczyną jest brak rynku zbytu na ich usługi. To jest biedny
        > region.Zdrugiej strony to dobrze, że nasze ulice nie są oblegane przez ten
        > rodzaj przechodniów, ponieważ napewno nie zwiększa to bezpieczeństwa na
        > ulicach.Szkoda tylko, że w Rzeszowie nie ma pożadnego lokalu nocnego dla
        > panów,gdzie można by sięnapić piwa, posiedzieć i popatrzeć na ładne dzięwczęta,
        >
        > a jeśli ktoś by chciał skorzystać z ich usług, to chyba nie ma w tym nic
        > złego.Jednak brakuje nam jeszczę trochę do prawdziwego, tętniącego życiem (
        > także nocnym ) miasta.Może coś się w krótce zmieni.Miejmy taką nadzieję.

A siostra Mariana K. ? Jak robi loda ?
      • Gość: Maroo Re: Coś o płatnej miłości . IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 07:38
        Panowie !!!.... Wy nie wiecie co mówicie i co... macie. Ja dużo jeżdzę po
        Polsce i zapewniam, że lokalu klasy "Prince Motel" nie znajdziecie w promieniu
        200-300 km (no... moze nie mam 100% pewności :-) ). Lepsze widywałem tylko w W-
        wie i w Poznaniu. Fakt, że nie jest zbyt duży i że ceny jak na ten region dość
        wysokie... ale naprawde można sie milutko wyluzować. Mieszkam w Krakowie i
        tutaj to dopiero jest grajdoł. Kupa siermiężnych agencji towarzyskich i
        kilkadziesiąt prostytutek okupujacych uliczki w okolicach dworca... DRAMAT !!!
        Więc nie narzekajcie, bo Rzeszów jeszcze pod tym wzgledem nie wypada
        najgorzej... :-) Pozdrawiam.
    • Gość: slavres Re: Coś o płatnej miłości . IP: 80.244.129.* 22.01.02, 00:02
      Wypowiadajacie się tutaj na forum, a wcale się nie znacie. Jak to nie widać
      prostytutek. Codziennie na rogu Asnyka i Piłsudskiego stoi ich kilka. Cennik
      to "dwadcat w roćku i sorak w pićku" (z braku rosyjskich liter napisałem jak
      się czyta po Polsku). A co do Agencji Towarzyskiej to w samym Rzeszowie i
      okolicach jest ich 15.
      • Gość: don Re: Coś o płatnej miłości . IP: *.adsl.highway.telekom.at 22.01.02, 08:29
        Gość portalu: slavres napisał(a):

> Wypowiadajacie się tutaj na forum, a wcale się nie znacie. Jak to nie widać
        > prostytutek. Codziennie na rogu Asnyka i Piłsudskiego stoi ich kilka. Cennik
        > to "dwadcat w roćku i sorak w pićku" (z braku rosyjskich liter napisałem jak
        > się czyta po Polsku). A co do Agencji Towarzyskiej to w samym Rzeszowie i
        > okolicach jest ich 15.

nooooooooooooooooooo jeden dobrze zorientowany uscisk dloni

don

• Gość: zibi Re: Coś o płatnej miłości . IP: *.rsk.pl 22.01.02, 09:25
      Faktycznie stoja tam , ale jeden rog tlumu dziwek nie robi hehe.W Katowicach to
      dopiero jest "raj" do wyboru do koloru .
      • Gość: Reformat Re: Coś o płatnej miłości . IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 22.01.02, 20:54
        Ja nie twierdze, że w Rzeszowie nie ma Agencji Towarzyskich.
        Co do klubów to jest jeden obok sklepu „Manta”(chyba ten sklep zlikwidowali).
        Jakieś 8 lat temu był to jeden z najlepiej zaopatrzonych sklepów w mieście. A
        klub nazywa się „Prince Motel”. Z recenzji w gazecie erotycznej wynika, że
        oferowane tam usługi stoją na wysokim poziomie(opinia z przed około 2 lat). Na
        zdjęciach przed klubem stały limuzyny, a klientela jest nie byle, jaka(na pewno
        nie miłośnicy win do 3 złotych). Osobiście nigdy tego miejsca nie odwiedziłem.
        Ale coś takiego jest. Chociaż na stolice województwa to za mało.
        • Gość: slavres Re: Coś o płatnej miłości . IP: 80.244.129.* 22.01.02, 23:35
          Jest jeszcze jakaś Agencja Towarzyska na Hetmańskiej o nazwie Różowa Landtynka,
          są w Budziwoju - chyba Olimp, słyszałem też o Agencjach w Lutoryżu, Matysówce,
          Stobiernej, Przybyszówce. Niestety słynny Paradaise w Załężu już nie istnieje,
          do której niegdyś ówczesny Proboszcz Załęskiej Parafi, a obecny Dyrektor
          Caritasu budował wraz z parafianmi drogę. Miało tam być coś innego, a tu kolega
          Księdza zrobił numer i wydzierżawił pół bliźniaka na Dom Publiczny.
    • Gość: skumbria Re: Coś o płatnej miłości . IP: *.bg.pwr.wroc.pl 23.01.02, 08:07
      Piszecie tylko o platnej milosci dotyczacej kobiet. A przeciez panie korzystaja
      z platnej milosci panow.
      Wielu jest mlodych panow ktorzy sluza paniom za pieniadze.
      Taka jest prawda.O tym jednak sie milczy. Przeciez to sa meskie prostytutki!!!!
      • Gość: Reformat Re: Coś o płatnej miłości . IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 23.01.02, 11:06
        Każdy pisze o tym rodzaju płatnej miłości, o którym wie. Osobiście nie
        słyszałem, o męskich prostytutkach w Rzeszowie. Ale może inni cos o tym wiedzą?
      • Gość: slavres Re: Coś o płatnej miłości . IP: 80.244.129.* 23.01.02, 23:16
        A chłopcy dla chłopców i panie dla pań?
        • Gość: Reformat Re: Coś o płatnej miłości . IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 24.01.02, 08:37
          O gejach za dużo nie wiem, ale raczej nie korzystają z usług agencji
          towarzyskich, lesbijki tez nie.
    • Gość: Zibi Re: Coś o płatnej miłości . IP: *.rsk.pl 24.01.02, 10:25
      Tak prawde powiedziawszy to chetnie popatrzylbym sobie na taka ladna pania
      tanczaca przy rurce i wypil browarka.Jest takie miejsce w Rzeszowie w ktorym
      mozna sie w ten sposob zrelaksowac bez obawy , ze dostaniesz w czape ?
      • Gość: Reformat Re: Coś o płatnej miłości . IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 24.01.02, 10:30
        Jest Princ Motel. Gdzie się mieści pisałem kilka opini wcześniej.
        • Gość: ARTUR Re: Coś o płatnej miłości . IP: 194.103.189.* 27.01.02, 04:01
          Moze jacys atrakcujni faceci dla zamoznych facetow.
          Niech sie ujawnia,

ARTURKRAUZE@HOTMAIL.COM

• Gość: Kasiek Re: Coś o płatnej miłości . IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 08:38
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Guciek Re: Coś o płatnej miłości . IP: *.gze.pl 27.01.02, 11:15
            To nie jst dział ogłoszeń matrymonialnych. ja chcesz fajnych facetów to sobie
            wejdz na odpowiednie strony !!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Maksiu Re: Coś o płatnej miłości . IP: 10.1.7.* 01.02.02, 17:25
              hmm tak pzreczytalem to wszytko to widze ze z tych wszytkich osob to klimaty z
              prostytutkami kuma z 3 - 4 osoby !!!!

Najbardziej mnie rozsmieszyl koles ktory zgłosil ze na ul. piłsudzkiego jest
              ich duzo :) :) czlowieku Ty mieszkasz w Rzeszowie ???? jak ich tam jest max . 5
              sztuk i to takie ze nie chcialbym skozystac nawet za darmo !!!!!

Jezeli ktos chce pusc do agencji to najlepiej sie wybrac do "prince motel" 200
              zl za godzine :) " olimp " ( budziwoj ) 200 zl , Camel ( przybyszowka ) 150 zl
              to sa najlepsze agencje towazyskie . Przynajmniej wiesz za co płacisz !!
              Pozdrawiam :)
              • Gość: Reformat Re: Coś o płatnej miłości . IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 01.02.02, 23:25
                Pewnie, że lepsza jest zdrowa prostytutka niż brudna i niewiadomo, na co chora
                ukrainka, czy bułgarka. Ale na świecie są desperaci. Oni wola ryzyko, czyli
                AIDS za butelkę wina.
              • Gość: Guciek Re: Coś o płatnej miłości . IP: *.gze.pl 02.02.02, 15:09
                Oj jakby Cie przycisneło to bys skorzystał - za dwadcat w .... juz nie wiem w
                co ale to chyba nie jest wygórowana cena :)))))))))))))
                • Gość: Zebek Re: Coś o płatnej miłości . IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 03.02.02, 13:28
                  Gość portalu: Guciek napisał(a):

> Oj jakby Cie przycisneło to bys skorzystał - za dwadcat w .... juz nie wiem w
                  > co ale to chyba nie jest wygórowana cena :)))))))))))))

Masz racje ze do buzi mozna nawet prostytutce z ulicy dac
                  Jezdze duzo po europie i duzo widze
                  Powiedzmy ze u nas jest malo rozrywki przynajmniej w Rzeszowie z prostytutkami
                  ale w porownaniu do innych miast polski nie jest zle przeciez to nie jest bardzo
                  duze miasto jak np. Lublin ,a z tym jest podobnie i tam.
                  Prostytucja jest legalna np. w Holandii :
                  Rotterdam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka