sceptyk31 15.11.07, 20:00 Nie wiadomo czy smiać się czy płakac, jeśli beda tylko i ulamek procenta lepsi niż ich poprzednicy z PiS, to i tak bedzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ANTONI Bury ma skarb, a Rynasiewicz drogi IP: *.covernet.pl 15.11.07, 20:24 A ja jestem z takiego obrotu spraw bardzo zadowolony. Znam w stopniu dostatecznym tych parlamentarzystów i wiem , że są to kompetentni ludzie. Zyczę im jak najwięcej satysfakcji z wypełniania tych funkcji i będę składał modły by ich "ptasia grypa nie dopadła" Odpowiedz Link Zgłoś
edek_z_krajny_kredek Bury ma skarb, a Rynasiewicz drogi 15.11.07, 21:11 No a czego można się było spodziewać z taką marną reprezentacją wygranego obozu z naszego regionu. Obym się mylił ale czekają nas koleje cztery lata stagnacji. Bez silnego lobby poselskiego niestety możemy zapomnieć o spektakularnych inwestycjach. Jedyne nadzieje wiążę z posłem Janem Bury z PSL-u oczywiście, bo PO jest za słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Ja mam " drogi " i " skarb " IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 15.11.07, 21:30 Mój drogi skarb to praca, którą lubię mimo niskiej płacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeno Bury ma skarb, a Rynasiewicz drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 22:07 a kogoż oni mają posyłać w ministry, nie mają kadr na podkarpackiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Bury ma skarb, a Rynasiewicz drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 22:16 Bury to cwaniak i krzykacz, będzie samozwańczym Ministrem napewno jak go znam, potrafi sam siebie wypromować. Ale przy tak słabym zapleczu PO to on będzie gwiazdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciotka matylda Re: Bury ma skarb, a Rynasiewicz drogi IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 16.11.07, 01:16 dobry wieczór Panie Szlachta/vel szlachciurek. Pana zawsze poznać po paru parametrach internetowych, mimo kilku kont, posty są zawsza takie same. pozdrawiamy i pytamy jak tam interesy w Stolicy, czy kupił Pan nowe kapelusze Wielce Szanownej Małżonce, czy Zięć - opozycjonista nie powie Panu - Tata wyhamuj. jak sie Pan ma ze Sznurem /wyspianski/ w garsci. szukałam Pana aktywnosci przez dwa lata i znalazlam---stary d...zafarbowal wlosy ponoc na polecenie szefow partyiiii. spieprzaj dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Booreck Re: Bury ma skarb, a Rynasiewicz drogi IP: 217.171.129.* 17.11.07, 00:14 prosba- po czym rozpoznac bylego jasnie wielmoznego prezydenta p.Szlachte. napisz jesli mozesz, moze to nie zostanie usuniete. ciekawski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Bury ma skarb? IP: *.171.192.19.crowley.pl 16.11.07, 07:45 No kwalifikacje ten pan ma; ma takie właściwości magnetyczne że pieniądze same kleją mu się do rąk i wciskają do wszystkich kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Bury ma skarb! IP: 195.47.201.* 16.11.07, 12:25 Jest ambitny i zdolny, da sobie radę i będzie błyszczał na podkarpaciu- tego jestem pewny. Oby tylko nie był następnym ulubieńcem mediów, który nic nie zrobił w swoim resorcie i swoim regionie (patrz p. Ziobro). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Już był taki jeden zdolny i ambitny IP: *.171.192.19.crowley.pl 16.11.07, 14:39 w ministerstwie skarbu z podkarpacia jak on się nazywał : Ciesielski??? ... Dokładnie taki sam herbatnik. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Bury ma skarb, a Rynasiewicz drogi 16.11.07, 12:29 ja bym się może zgłosił na sprzątaczkę. Ministerstwo - dowolne. zaswsze to jedna osoba w centrali więcej. Załosne i zenujące. Lepiej pilnujcie by Podkarpacia za mocno nie skubali z funduszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osadnik Zając ma Kuchcińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 14:33 Zając kica po łąkach bieszczadzkich, Kuchciński wraca do Przemyśla został z niczym :) Odpowiedz Link Zgłoś