Dodaj do ulubionych

Forumowe ciąże

18.04.07, 15:07
tak sobie siedzę i myślę, kto będzie następny w kolejności. Odkąd siedze na
forum - najpierw Kobieta a potem Anal, to cały czas któraś z foremek jezt
zaciążona. Najpierw była Miśka o ile dobrze pamiętam i Grubaska, jak się już
rozdwoiły, to zaciążyła Renia i Asiula bodajże, potem Bubasio i Kohol, która
już u nas nie bywa. Teraz pałeczkę przejęła Kryzysowa i o ile nie strzelam
gafy, bo info oficjalnie nie ujawnione to Alpepka.... Jakieś ciążowe to
forum, mam nadzieję, że nie zaraźliwe przynajmniej smile))

Jeżeli jakieś analne dzieckowie pominęłam, to najmocniej przepraszam. Proszę
mnie opitolić smile)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jeszcze w ciąży była Mamdylemat i Dulce.... ale one już
nas nie lubią i nie piszą nic
Obserwuj wątek
    • maretina Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 15:08
      czuje sie przeproszona, bo mojego kaja pominelasbig_grin
      • mamba30 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 15:10
        ja pierdzielę, Ciebie miałam z Miśką dopisać, ale....

no właśnie ale, Ty byłaś tak oczywista i Kajtek, że aż zapomniałam to napisać,
        wysilając mózgownicę nad innymi nickami.

Oczywiście korekta, Maretina też jest analną foremką zaciążoną smile))))))))))))

Matki analne tego forum łączcie się smile))
    • baba_krk Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 15:09
      mam nadzieję, że ja nie będę następna tongue_outPP
      • mamba30 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 15:11
        he he.... ja też się na listę nie piszę, od poniedziałku nowa seria
        tabletek smile))

Ale Ty babolu to już się szykuj powoli, zegar biologiczny tyka smile))))))))))
        • baba_krk Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 15:13
          tik tak tik tak
          udaję, że go nie słyszę... chociaż nie ukrywam, że instynkt mnie męczy tongue_outP
          na wszelki wypadek powrócę w czerwcu do szanownego grona łykających tabletki wink
          • mamba30 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 15:19
            Ty już przestań łamać męskie serducha, jeno poszukaj sobie tego jednego
            jedynego, na białym koniu pomykającego smile))
            • baba_krk Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 15:21
              żeby miał białego kunia? rasistka tongue_outPPP
              pomyślę za 10 tyg, obiecuję smile))
              • mamba30 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 15:25
                hłe, hłe..... może wreszcie przestań mysleć? smile
                • baba_krk Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 15:28
                  no chwilowo nie myślę... tzn. myślę, ale nie o sprawach sercowych... nimi się
                  zajmę na końcu tongue_outP
                  • mamba30 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 15:37
                    Ty już sama nie wiesz chyba smile)))))))))))))))
                    • baba_krk Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 15:40
                      wiem, że w pierwszej kolejności stawiam na rozwój wewnętrzny tongue_out
                      i tej wersji będę się trzymać!
                      • mamba30 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 15:43
                        ooooooooooooooo, to to..... przecież ciąża to jak najbardziej rozwój
                        wewnętrzny tongue_out
                        • baba_krk Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 15:50
                          aaaaaaaaaaaaaaaa nie draźnij mię tongue_outPPPP
                          chodziło mi jedynie o moje szare komórki tongue_out
                          • mamba30 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 16:34
                            a ja tam nie wiem, co Ty masz na myśli tongue_out
    • mmagi i Pietrek jest zaciążony:-)) nast bedziesz TY:PP 18.04.07, 15:11

• mamba30 Re: i Pietrek jest zaciążony:-)) nast bedziesz TY 18.04.07, 15:12
        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, fakt.... on to chyba nawet podwójnie????

spadaj, prędzej Ty babcią zostaniesz, niż ja urodzę cokolwiek smile)
        • mmagi Re: i Pietrek jest zaciążony:-)) nast bedziesz TY 18.04.07, 15:14
          no co?moze Pytonek by Ci zmajstrował dziewuszkębig_grin
          • baba_krk popieram :)))))))))))))))))))))))) 18.04.07, 15:18
          • mamba30 Re: i Pietrek jest zaciążony:-)) nast bedziesz TY 18.04.07, 15:19
            jakby miała być podobna do pasierbicy, to ja postoję......
      • maretina Re: i Pietrek jest zaciążony:-)) nast bedziesz TY 18.04.07, 15:12
        huehuehuesmile
        nie znacie dnia ani godziny chlopaki i dziewczynysmile
        • mamba30 Re: i Pietrek jest zaciążony:-)) nast bedziesz TY 18.04.07, 15:13
          no właśnie to jakieś zaraźliwe. Zwróć uwagę, że nie ma przerwy między
          ciężarówkami. Jedne rodzą, a drugie już brzuchale noszą smile))
          • mmagi Re: i Pietrek jest zaciążony:-)) nast bedziesz TY 18.04.07, 15:15
            to ja moze z Pasiasta zgłosze sie na ochotnikasmile))))))))))))))))))))
            • maretina Re: i Pietrek jest zaciążony:-)) nast bedziesz TY 18.04.07, 15:16
              mmagi napisała:

> to ja moze z Pasiasta zgłosze sie na ochotnikasmile))))))))))))))))))))
              nie sadze, zebyscie razem mogly zrobic sobie dzieckowink
              • mmagi Re: i Pietrek jest zaciążony:-)) nast bedziesz TY 18.04.07, 15:17
                nieee,zle napisałam ja i ona sie zgłosimy jako ochotniczki do ciązy,jak juz
                nikt nie bedzie chciałbig_grin
            • mamba30 Re: i Pietrek jest zaciążony:-)) nast bedziesz TY 18.04.07, 15:23
              mmagi napisała:

> to ja moze z Pasiasta zgłosze sie na ochotnikasmile))))))))))))))))))))

łaj not???? przeca jeszcze możesz, do tego nie zauważyłam, żebyś warsztat na
              strych odstawiła tongue_out
              • mmagi Re: i Pietrek jest zaciążony:-)) nast bedziesz TY 18.04.07, 15:25
                ostatnio cos pisali ze 64 latka urodziła,a gdzie mam do tych lat:-
                ))))))))))))))))))))))))))))
                • mamba30 Re: i Pietrek jest zaciążony:-)) nast bedziesz TY 18.04.07, 15:36
                  nie no, to przegięcie.... ale Ty moja droga jak najbardziej się nadajesz smile))
          • maretina Re: i Pietrek jest zaciążony:-)) nast bedziesz TY 18.04.07, 15:15
            jakos od kilku dni chce mi sie drugiego bachorkasmile
            • mmagi Re: i Pietrek jest zaciążony:-)) nast bedziesz TY 18.04.07, 15:16
              moze po prostu ryćkać Ci sie chcewink?
              • maretina Re: i Pietrek jest zaciążony:-)) nast bedziesz TY 18.04.07, 15:17
                ryckac to ja sie moge codzxiennie, ale tu chodzi o cel ryckaniasmile
            • pszczolaasia kiedy jedziesz do W?;-))))) 18.04.07, 15:19

• maretina Re: kiedy jedziesz do W?;-))))) 18.04.07, 15:22
                w poniedzialek kuba zdaje ustny i praktyczny egzamin. jak zda szukamy
                mieszkania. jak tylko je zaklepiemy to pojadebig_grin mam nadzieje, ze pojade wiosna
                przyszlego roku.... moze moglabym wczesniej, ale chce poczekac na kajtka. jak
                bedzie ciut starsszy bedzie mi latwiej.
                • pszczolaasia Re: kiedy jedziesz do W?;-))))) 18.04.07, 16:33
                  to sie ejszcze ,moze okazac, ze razem pojedziemybig_grin choc nie ukrywam wolalbym
                  wczesniejwink maaaarzy mi sie, zebym dala rade w sierpniu, wrzesniu tego roku...
                  • maretina Re: kiedy jedziesz do W?;-))))) 18.04.07, 19:46
                    jak bedziesz jecala daj znac. moze wybierzemy sie razem? i tak n poczatek prof.
                    walnie mi mla serie badan, to moge sobie pojechac z Toba. noc w hotelu, piwko...big_grin
                    • pszczolaasia Re: kiedy jedziesz do W?;-))))) 18.04.07, 20:32
                      od serii badan sie zaczyna chyba, tak czy siaksmile i u Cie i u mnie. dam znac
                      damwink))
                      noc w hotelu i piwko? wchodze w to!big_grin znalezlismy ostatnio hotel zara kolo
                      klinikismile w razie co sie doczolgamy,znaczy ten tego..dojdziemy jak po
                      sznureczkusmile))
            • baba_krk Re: i Pietrek jest zaciążony:-)) nast bedziesz TY 18.04.07, 15:19
              rozumiem, że pierworodny już przestał Ci uprzykrzać życie buntami wink
            • mamba30 Re: i Pietrek jest zaciążony:-)) nast bedziesz TY 18.04.07, 15:24
              a co, Kajtek Cię męczy??
              • mmagi Re: i Pietrek jest zaciążony:-)) nast bedziesz TY 18.04.07, 15:26
                ojessu,lenisz sie i nie wiesz co sie na forumie dziejetongue_out
                • mamba30 Re: i Pietrek jest zaciążony:-)) nast bedziesz TY 18.04.07, 15:37
                  no wiem, że się buntował i pluł i biła i takie tam..... smile)
    • rachela180 Weźcie nie straszta ;) 18.04.07, 15:31
      chollera bo zniknę z anala! big_grin
      • mamba30 Re: Weźcie nie straszta ;) 18.04.07, 15:38
        a kto tu straszy?????? Takie som fakty moja droga smile))))
        • rachela180 Re: Weźcie nie straszta ;) 18.04.07, 15:42
          Dlatego na wszelki wypadunek za chwilę znów będę piguły łykać smile
          A ja jade na majówke z Białorusinem pod namiot, o! smile)))))))))
          • mamba30 Re: Weźcie nie straszta ;) 18.04.07, 15:44
            hmmmm...... pamiętaj dziecko drogie, że piguły bywają zawodne......
            aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... może przejmiesz pałeczkę??? smile))))))
            • rachela180 Re: Weźcie nie straszta ;) 18.04.07, 15:47
              Eeeeeeeee tam. Nie chce mi sie ryćkać od jakiegoś czasu wink
              • mamba30 Re: Weźcie nie straszta ;) 18.04.07, 16:34
                choraś czy jak????
                • rachela180 Re: Weźcie nie straszta ;) 20.04.07, 15:19
                  a nie wiem, jakoś mi sie nie bardzo chce wink
    • kryzysowa_narzeczona75 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 15:39
      A ze swojej strony, to ja tylko powiem, ze mi sie juz moja ciaza przejadla, w
      tym sensie, ze teraz jak mnie wszyscy widza, to mi pitola co moge, a czego nie
      moge, jak powinnam zyc, jak nie zyc,jak oddychac, jak jesc. I powiedzialam
      sobie, ze osobiscie nie mam ochoty juz pitolic o moim brzuchu, o moich schizach
      i generalnie o ciazy. Jest moja i koniec smile I jak kurwa chce sie napic kawy, to
      sie napije, o! smile
      No dobra, musialam sie jeszcze ostatni raz wyzalic, bo szlag mnie trafil, jak
      ostatnio mnie upomniano na sasiedzkim grillu, ze NIE WOLNO mi jesc karkowki.
      Niektorzy ludzie sa jednak popierdoleni i przepraszam, ale moge sie tak wyrazac,
      bo jestem w ciazy tongue_out smile)))
      • alpepe Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 15:40
        w ogóle nie wiem, co z tą kawą, ja piję codziennie, jedną lub dwie, wprawdzie
        rozpuszczalne i z mleczkiem, ale piję i nic mi nie jest, tylko na bigos nawet
        nie patrzę.
        • mamba30 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 15:45
          a ja w ciąży miałam totalną awersję do kawy.... codziennie teściowa rano piła
          (wtedy niestety z nią mieszkałam) i zostawiała szklankę z fusami.... codziennie
          jak ja zmywałam szłam puszczać pawia.... taką samą awersję miałam do mięsa
        • kryzysowa_narzeczona75 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 15:48
          ooo, to ja juz mam cala liste zakazow od zyczliwych
          - kawa nie, bo dziecko bedzie nerwowe
          - herbata nie, bo dziecko tez bedzie nerwowe
          - alkohole nie, bo dzieko bedzie nienormalne (nawet w malych ilosciach)
          - sery plesniowe (prym wiedzie sekret mnicha) nigdy w zyciu, bo zabije dziecko
          - owoce - tylko od rolnika (trzeba bylo zajsc w ciaze z rolnikiem)
          - warzywa jak wyzej
          - mieso... tylko drob (jakby ten nie byl nawalony hormonami), czerwone jest
          beeeee i nie sluzy dziecku
          - spacerowac codziennie kilka kilometrow (a szczac mam w krzakach chyba, bo z
          nocniczkiem nie laze)
          - rower??? "Czyz ty zdurniala??? Zabijasz dziecko"

Generalnie dowiedzialam sie, ze jestem wyrodna matka. I pierdziele - to jestem!
          • sjena1 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 16:09
            i o wędzonym zapomniałaś smile też nie możesz
          • aasiula1 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 16:18
            co do serów plesniowych to prawda i sureowe mięso też. Nie jest to kwestia
            tego,że dziecko nienormalne się urodzio, ale ryzyka zatrucia po prostu i tyle.
            A jak z kawą nie przesadzasz to można pić, nie za mocną nie za duzo i tyle.
            Jedno jaest najważniejsze zalecenie w ciąży, wyluzować smile))
            • kryzysowa_narzeczona75 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 19:37
              Tatarow nie wpierniczalam nie bedac w ciazy i jakos nie czuje potrzeby. Piszac
              "czerwone mieso" mialam na mysli np. kawal grillowanej krowy czy innego cielaka
              smile A co do serow plesniowych.... Ja tam turka od czasu do czasu se zjesc lubie i
              juz. Poza tym, jak pszczola napisala - sam organizm mi mowi, co mi pasi, a co
              nie, a sfrustrowana i wiecznie wkurwiona matka jest takim samym zagrozeniem dla
              dziecka, jak ta wpierniczajaca tatary i sery plesniowe, o! I to powiedzialam i
              juz! smile)))))))
          • mamba30 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 16:36
            ulala, Ty paskudo... najlepiej sie połóż i całą ciążę przeleż, wtedy obcy będą
            spokojni smile))))))))))))))))))))))))))))
      • mamba30 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 15:42
        a co ma qrwa karkówka wspólnego z ciążą???? że niby knura urodzisz czy jak, bo
        nie kumam???????

Nie łam się i olej podpowiadaczy, ja zawsze wszystko robiłam tak, jak uważałam
        za dobre i dobrze na tym wychodziłam smile))
        • kryzysowa_narzeczona75 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 15:50
          i tak robie i wisi mi, czy komus sie to podoba czy nie. W razie czego
          konsekwencje bede ponosila ja, a nie grono mi zyczliwych matek polek
          wszystkowiedzacych. O dziwo bardzo wyedukowani w zakazach sa rowniez mezczyzni smile
      • pszczolaasia Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 16:36
        Kryzysowa przestan wchodzic na forum CiP;-D jedz na co masz ochote. organzim
        sam ci powie co mozesz a co nie. jak mu nie bedzie pasic to po prostu
        zwrociszsmile)
    • pszczolaasia w takim razie 18.04.07, 16:43
      nieujawnionej Alpepce serdecznie gratuluje w razie potwierdzenia informacji,
      majac rowniez nadzieje, ze gafy nie popelniamsmile))
    • reniatoja Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 16:57
      eeeee, to Alpepe jesteś w końcu w tej ciąży czy nie? bom normalnie juz
      zgłupiała.

Mamba, Ty nie zapodawaj ckliwych wątków, tylko się weź do konkretów, bo nie ma
      synsu dłużej czekać 12 lat różnicy to w sam raz jest wink)

Ja mam nadzieję, ze trzeciej kolejki nie będzie smile
      • mamba30 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 17:13
        Kochana, jakie 12 lat??? Synowiu za 2 m-ce 13 latek kończy, a jakbym miala
        zaciążyć, to pod 14 by podchodził. Mam w rzyci smile))))
        • pszczolaasia Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 17:16
          etam...mloda jestes mozesz robicwink) roznica wieku jest nieistotna. zobaczysz-
          oszaleje! ja mam mlodszego o 16 lat brata i uwazam ze to zajefajne jestwink) on
          co prawda uwaza mnie bardziej za ciotke niz siore, ale i tak kontakt mamy
          wporzo, jak to okreslabig_grinS mowi te ze jestem ostrabig_grinDDD
          • mamba30 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 17:25
            kiej mnie się nie kce już smile)) mam czasami schizy, ale na szczęście szybko
            mijają smile)
            • reniatoja Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 17:29
              ciebie do czegos namówić to masakra. zadne argumenty do ciebie nie docieraja tongue_out
              • mamba30 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 18:04
                ano nie smile)) zaraz Wam pyzowia moje pokazę smile)) zrobiłam zdjęcie a co smile)
            • pszczolaasia Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 20:33
              leń!!!!! ;-D
    • zosia500 a ja dla odmiany bardzo chciałabym sie zarazić:))) 18.04.07, 18:08
      Więc Trzymajcie kciukismile a ja tymczasem potrzymam co innegowink
      • reniatoja Re: a ja dla odmiany bardzo chciałabym sie zarazi 18.04.07, 18:10
        dobrze robi trzymanie dupy na podniesieniu a nóg w górze. w ogóle jesli
        potrafisz to wartpo postac na głowie. po numerku oczywiscie smile
        • mamba30 Re: a ja dla odmiany bardzo chciałabym sie zarazi 18.04.07, 18:12
          a Ty co, takie sztuczki odwalałaś prawie 2 lata temu???? smile)))))
        • zosia500 Re: a ja dla odmiany bardzo chciałabym sie zarazi 18.04.07, 18:15
          reniatoja napisała:

> dobrze robi trzymanie dupy na podniesieniu a nóg w górze. w ogóle jesli
          > potrafisz to wartpo postac na głowie. po numerku oczywiscie smile

No cóż, to byłby mój trzeci brzuszek w życiu - wcześniej takie sztuczki nie były
          mi potrzebne to pewnie i tym razem nie będąwink
          • reniatoja Re: a ja dla odmiany bardzo chciałabym sie zarazi 18.04.07, 18:17
            a to inna sprawa. ja dwa lata podejść to różne sposoby sie wypróbowywało...
            • zosia500 Re: a ja dla odmiany bardzo chciałabym sie zarazi 18.04.07, 18:20
              Jeśli będę tym razem czekała dwa lata to może być za późnosad
              Chyba zgłupiałam ale naprawdę chcę mieć dzieckosmile
    • vandikia Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 18:44
      stara sie m.in. monalisa, hatige, sjena chyba?, lajton miała jakieś
      przebłyski...
      stawiam na hatige, że niedługo zaciąży smile
      • mamba30 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 18:55
        a Ty kiedy zaciążysz tudzież zaczniesz się starać? smile
        • vandikia Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 18:57
          jak będą sprzyjające okoliczności smile
          • mamba30 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 19:28
            finanse, kariera, mieszkanie i chooj wie co?? bez przesady, sama piszesz, że
            ostatnio tak Ci sie świetnie układa, jak mniemam w domu, więc może już czas? smile
            • vandikia Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 19:32
              jak przyjdzie czas, to zajde smile
              pieniadze nigdy nie odgrywaly kluczowej roli w moim zyciu i nigdy nie beda smile
              • mamba30 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 19:37
                pewnie to słuszna idea, bo szczęścia nie dają. Ja tam w ogóle już nie zamierzam
                mimo dobrych rad forumowych ciotek smile
                • vandikia Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 19:41
                  nie no, ja zamierzam, serce wylecze i splodze jakiegos ciniminis smile
                  a poki co wszelkie takie rozmowy dzialaja mi na nerwy, nie w sieci, ale w
                  realu..zdazylam sie troche zdystansowac, ale bylam o krok w swieta od
                  pojechania chrzestnej.. huk wszystkich obchodzi..moj brzuch, moje zycie, moja
                  sprawa..niech mi ktoras ciotka czy sasiadka sprobuje powiedziec, ze 'czas
                  najwyzszy' to jeszcze pozna moj zasób słów, jakich do tej pory z moich ust nie
                  slyszala smile
                  • mamba30 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 19:45
                    ale ja już mam calkiem dużego 13-latka.

Rady są dobre, ale na celulit smile) dlatego słucham siebie smile)
                    • vandikia Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 19:48
                      no wiem przeciez widzialam, nie? smile) ja Cie tam nie namawiam, sama wiesz co
                      mozesz i chcesz, mowilam o sobie smile
                      ja roznie.. niektore rady sa dobre, ale jestem zbyt niepokorna, zeby ich
                      sluchac, moze to bląd, ale co tam.. na tym zycie polega smile
                      • mamba30 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 19:54
                        a wiem, wiem.....

teraz wqrwa złapałam, bo młody wrócił z treningu i sra na moje pyzy, żebyś jego
                        minę zobaczyła przy jedzeiu to masakra...

a z 2 sprawą to ja wiem, wiem.... też wiem, ale siedzę cicho smile
                        • vandikia Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 19:57
                          moze chapnął cos na miescie smile
                          ide sie przewietrzyc, bo mam zastoj kosci chyba
                          milego wieczoru smile
                          • mamba30 Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 20:04
                            taaaaaaaaaa, chłapnął, ma w doopie matki pyzy uncertain

a idź, pewnie na fajura, ja 19 kwietnia już równe 5 m-cy nie będę paliła.

MIŁEGO smile
                            • dzikoozka Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 20:38
                              qrde ja bym te pyzy z pocałowaniem ręki wzieła smile)
                              • vandikia Re: Forumowe ciąże 19.04.07, 10:29
                                dobrze, ze nie z pocałowaniem czego innego smile))
                      • pszczolaasia Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 20:40
                        > ja roznie.. niektore rady sa dobre, ale jestem zbyt niepokorna, zeby ich
                        > sluchac, moze to bląd, ale co tam.. na tym zycie polega smile

sie mowi moje zycie- moje błędy co nie?wink)
                        • vandikia Re: Forumowe ciąże 19.04.07, 10:29
                          nooooooooo wink))
    • annajustyna To ja sie zgloszem jako ostatnia w kolejce... 18.04.07, 19:48
      Niedlugo stuknie mi czterdziestka, to wtedy sie zastanowiem nad cionzom...
      • mamba30 Re: To ja sie zgloszem jako ostatnia w kolejce... 18.04.07, 19:55
        ech dziewczę, jak niedługo????? nie pitol moja droga smile))))
    • dziewice Re: Forumowe ciąże 18.04.07, 23:31
      ufff juz myslalem, ze to o mnie smile
    • grubaska20 Re: Forumowe ciąże 19.04.07, 10:19
      no zimą mam nadzieję odszperać ten wątek i podpisać się dumna i blada!! hehe
      blada..bo pewnie po rzyganku, śpiąca i nieprzytomna od zgagi hehetongue_out
      • niedzwiedzica_sousie Re: Forumowe ciąże 19.04.07, 10:25
        może za drugim razem nie będzie tak źle?!
        • grubaska20 Re: Forumowe ciąże 19.04.07, 10:31
          hope so..uncertain hehe, ale ja już się przyzwyczaiłam, że coś niedobrego nie powinno
          sie wydarzyć, albo może, ale nie musi..to mnie to napewno spotka..
      • mamba30 Re: Forumowe ciąże 19.04.07, 10:52
        czyli przejmujesz pałeczkę po Alpepce i Kryzysowej smile))
    • katja_24 Prosze mnie tu nie straszyc! 19.04.07, 11:08
      Ja chce jeszcze pozyc troszke...wink
      • mamba30 Re: Prosze mnie tu nie straszyc! 19.04.07, 11:09
        tu nikt nie straszy, to tylko takie moje luźne dywagacje w temacie smile)
        • katja_24 Re: Prosze mnie tu nie straszyc! 19.04.07, 11:16
          No tak, tylko ze ja nie pierwszy raz takie cos tu widze smile. Jak sie tu
          przywlokłam, to tez byl taki temat na tapecie smile
          • mamba30 Re: Prosze mnie tu nie straszyc! 19.04.07, 11:30
            bo tu stale któraś w ciąży smile)
      • vandikia Re: Prosze mnie tu nie straszyc! 19.04.07, 11:09
        a ja myslalam, ze Twoja sygnaturka, mowi o tym, ze masz juz malego skarba smile
        • katja_24 Re: Prosze mnie tu nie straszyc! 19.04.07, 11:15
          Nie, moj skarb jest troche po dwudziestce wink
          • vandikia Re: Prosze mnie tu nie straszyc! 19.04.07, 11:18
            hehe no to skoro nie chcesz, to faktycznie musisz wchodzic na to forum otulona
            jakimś wielkim plastrem antykoncepcyjnym wink))))
            • katja_24 Re: Prosze mnie tu nie straszyc! 19.04.07, 11:20
              A tam, od razu wielki plaster...Wystarczy maly, ale we własciwym miejscu big_grin
    • aguszak Re: Forumowe ciąże 19.04.07, 11:16
      Matika urodziłam co prawda tuż przed Wielką Rewolucją, która dała początek AO,
      ale też czuję, że powinnaś go umieścić na liście forumowych dzieciaków smile
      • aguszak Re: Forumowe ciąże 19.04.07, 11:18
        Ach! i jeszcze dopieszę, że jak już uda mi się przekonać/pokonać mojego męża,
        to będziecie jednymi z pierwszych, których poinformuję o magicznych dwóch
        kreskach na teście smile))
        • mamba30 Re: Forumowe ciąże 19.04.07, 11:30
          Niechaj i Matik zawita jako analne dziecię smile))
        • mmagi hehheeeee:) 19.04.07, 14:41

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka