anett751 17.11.07, 08:08 Czy przy zakładach Gerbera w Rzeszowie jest sklep firmowy, a jeśli tak to czy jest tam taniej niż w sklepach? Maja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina27670 Re: do mam z Rzeszowa 17.11.07, 09:16 Właśnie ostatnio się dowiedziałam, że taki sklep firmowy jest. Sama się tam wybieram, bo znajomy mówił, że rzeczywiście można kupic tam dania dla dzieci taniej. Sklep znajduje się w okolicach zakładu produkcyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
ifaka78 Re: do mam z Rzeszowa 17.11.07, 09:56 Ja tam kupuje smakołyki dla mojej córki. I jest taniej. Zwlaszcza że jest w pakach typu "jeden słoiczek gratis", wtedy po obliczeniu wychodzi naprawde taniej. Jezdzimy tam i kupujemy całymi pakami, zwlaszcza deserki. Pozdrawiam - Iwona z Rzeszowa z córką Amelią Odpowiedz Link Zgłoś
monicek Re: do mam z Rzeszowa 17.11.07, 20:53 Tak, ja równiez potwierdzam że sklep przy zakładzie jest i jest taniej tylko oczywiście trzeba kupować po kilka sztuk razem pakowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: do mam z Rzeszowa 18.11.07, 20:42 Nie tylko sztuki razem, często wrzucają wyprzedaże o atrakcyjnych cenach. Nie zawsze tak jest-trzeba polowac ;). Najbardzioej rozbraja mne np brzoskwinie dla dorosłych :))). Rózne normy zywieniowe niemowląt panują w innych krajach :)))...cóz widac, że dieci różne brzuszki mają :) ha ha Do tego sa tzw testy konsumenckie. Za testowanie probek /ok pól h dostajesz talon za 30 zł i hajda do firmowego sklepu :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klami13 Re: do mam z Rzeszowa 20.02.08, 11:57 A jak sie załapayc na te testy???????? Odpowiedz Link Zgłoś
habina Re: do mam z Rzeszowa 20.02.08, 10:58 Sklep oczywiscie takowy istnieje i czesto zaopatrujemy w sloiczkowe danka naszego synka:) Ostatnio w promocji Jagniecinka z warzywami (po 6 mies), suszone sliwki z jablkiem, brzoskwinie i kilka innych:) Te z promocji maja konczace sie terminy waznosci (do polowy marca bodajze) Odpowiedz Link Zgłoś
corneliss Re: do mam z Rzeszowa 29.04.08, 23:15 tansze sa tez wtedy gdy np. wchodzi zmiana szaty graficznej - nowe nalepki lub tez jest nieznaczna niedolewka np. 1 ml - taka partia nie moze pojsc do sprzedazy ogolnej - wiec jest przeceniana w sklepie firmowym - trzeba polowac na obnizki i regularnie zagladac do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
e_madziq propozycja:) 30.04.08, 09:43 może jak któraś z nas bedzie w sklepie i trafi na jakieś okazje to dałaby tutaj znać? ja czasem tam zaglądam, ale prawdę mówiąc nie po drodze mi. wolałabym w ciemno nie jechac. Moze dziś tam będe to dam znać co jest i po ile;) Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-m6 Re:Witam, 02.05.08, 10:34 Witajcie mamusie, ja jestem z Łańcuta, ciesze sie ze mi wątek wpadł w oko, może i my czasem podjedziemy na zakupy ,a może któraś wie do której jest czynny sklep? Odpowiedz Link Zgłoś
habina Re:Witam, 05.05.08, 08:31 do 18 na pewno czynny rowniez w soboty, ale w jakich godzinach niestety nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re:Witam, 05.05.08, 22:15 W soboty ???? nic o tym nie wiem, wlasnie w soboty był zamkniety a co do testów - warunek- dziecko ma miec pol roku do 2 latek, zadzwonic pod nr...hmm...musialabym poszukac i zapytac sie o testy konsumenckie, pani zapisuje i czekac na swoją kolej, jak ktos wypadnie z obiegu zapraszają nastepną osobę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klami13 Re:Witam, 06.05.08, 09:34 > a co do testów - warunek- dziecko ma miec pol roku do 2 latek, > zadzwonic pod nr...hmm...musialabym poszukac i zapytac sie o testy > konsumenckie, pani zapisuje i czekac na swoją kolej, jak ktos > wypadnie z obiegu zapraszają nastepną osobę ;) Jakbys znalazła to poprosze o numer meil: klami13@gazeta.pl A w soboty jest nieczynny i cos mi sie kojarzy ze w tygodniu do 16, ale nie pamietam dokładnie. Teraz na promocji sa suszone śliwki, lasagne dla dorosłych, ananas-mango-banan i soczek z rumiankiem i czyms tam 4-ropak:) Odpowiedz Link Zgłoś
e_madziq Re:Witam, 06.05.08, 14:11 własnie stamtąd wróciłam:) Sklep jest czynny 8-18, w soboty nieczynny. W promocji sa sliwki suszone 12*80g za 11,50 brzoskwinie 12*80g za 5 z groszami, ale tych nie polecam-sa przeraźliwie kwasne ananas, banan, mango 12*120 g za 9 z groszami. Odpowiedz Link Zgłoś
mirinda6 Re: do mam z Rzeszowa 06.03.15, 15:38 Witam! drogie mamy:) proponuje żeby wzajemnie informowac sie na tym forum o aktualnych promocjach w minihurtowni Gerber, na pewno wszystkim z nas sie to przyda, a raczej naszym maluchom bo nie każdy mieszka na miejscu, by podejść i samemu sprawdzic co aktualnie jest na promocji. Zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś