Dodaj do ulubionych

MKS Strug Tyczyn

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.07, 16:12
w Tyczynie rozwiazno klub LKS Strug Tyczyn na jego miejsce powstało
nowe towarzystwo Mks Strug Tyczyn i to wszystko przez nadgorliwość
jednego człowieka który doprowadził do upadku Strugu na zebraniu
które odbyło sie niedawno ten pan był bardzo zadowolony z
siebie ,szkoda że niepomyślał o całej histori klubu i osobach które
tworzyły ten klub.Mam nadzieje że uda się utrzymać drużyne w piątej
lidze ,bo jeśli bedziemy musieli zaczynać rozgrywki od najnizszej
klasy to bedzie tragedia dla mieszkańców Tyczyna .Klub nasz niedawno
walczył o trzecią lige a teraz wielka niewiadoma co dalej
będzie.Myślę że naszym działaczom naczele z Dariuszem Fudalim uda
sie utrzymać ten klub
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 17:12
      Prasa pisała co było powodem rozwiązania tego klubu i z tego co pamiętam
      kontrolerzy wykazali, że pieniądze "miały skrzydła".Myslę, że piłkarze powinni
      kontrolować pseudo działaczy bo to dzięki piłkarzom klub ma pieniądze.
      • Gość: Tyczynianka Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.07, 19:26
        Panie Fudali
        nie płacz nad soba
        z ciebie żaden Tyczyniak nie jest jesteś przyplątany nie wiadomo z
        kąd i nie znasz naszej mentalności , gdyby nie pieniadze ze
        skrzydłami to klub istniał by do tyej pory

wróć z kad przyszedles!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: damian Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.ostnet.pl 27.11.07, 19:27
          Do Szanownej Pani TYCZYNIANKI chodzę dopiero do klasy I Gimnazjum nr 8 w
          Rzeszowie. Z przykrością stwierdzam, że nie dość, że nie szanuje Pani
          mojego Taty, to jak sądzę Pani i osoby do Pani podobne obrażają mojego Tatę bez
          powodu.

Damian Fudali
        • Gość: Dariusz Fudali Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.ostnet.pl 27.11.07, 19:39
          Moja droga Pani, czyli "tyczynianko" i "kibicu" więcej Drodzy Państwo pokory i
          umiaru. Oprócz nieba jest też czyściec, no i piekło. Czego nie życzę.

Dariusz Fudali
          • jetpilot1 Re: MKS Strug Tyczyn 03.12.07, 16:48
            czyli rozumiem że za wyrażanie swojego zdania idzie sie do piekła ?
            ew. czyśćca
    • Gość: kibic Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.07, 19:48
      chciałbym dodac że prezesem klubu w tym czasie był nie Dariusz
      Fudali a Jarosław Żukowski i to on podejmował decyzje w sprawach
      finansowych klubu ,jak sam twierdzi pieniądze zostały wykorzystane
      na cele związane z klubem,Dariusz Fudali jest prezesem od niedawna i
      jak narazie radzi sobie bardzo dobrze ,narazie spłaca długi które
      pozostawił po sobie p.Szostek
      • Gość: kibic Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.07, 18:22
        radzi sobie dobrze bo siedzi z reką w kieszeni burmistrza czyli
        tyczyniakow
        • Gość: Damian Fudali Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.ostnet.pl 27.11.07, 19:35
          Szanowny Kibicu nie dość, że jesteś tchórzem, jak Twoja "koleżanka -
          Tyczynianka", to obrażasz ludzi. Idź starszy człowieku do spowiedzi, bo czas
          jest ku temu dobry. Podaj swoje imię i nazwisko, poproś o to samo swoją
          koleżankę, bo inaczej mając 13 lat pomyślę, że nie dość, że nie szanujesz Strugu
          Tyczyn, to także nie szanujesz siebie. Jeżeli masz wątpliwości, to do mnie
          napisz, zrób to jednak wtedy jak będziesz mądrzejszy. A tak poza tym, to
          Jarosław, to naprawdę miasto z wielkimi tradycjami. Tyczyn też takim
          miasteczkiem jest. Pamiętaj szczurze razem z moim kochanym tatą mamy 56 lat, jak
          się to podzieli to nie jest tak źle.

Damian Fudali
          • jetpilot1 Re: MKS Strug Tyczyn 03.12.07, 16:51
            Bóg na pewno interesuje się sprawą Strugu Tyczyn :)
        • Gość: Dariusz Fudali Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.ostnet.pl 27.11.07, 23:00
          Do tzw. "kibica", Twoje myślenie o " kieszeni"świadczy moim zdaniem,że
          powinieneś udać do lekarza i w tym miejscu nie mam na myśli internisty, albo
          np.wenerologa, sądzę,że w moim rodzinnym mieście zarówno tchórzu dla Ciebie, jak
          i dla tzw." Tyczynianki" jest cudowne miejsce, w zacnym szpitalu przy ul.
          Kościuszki.Aby jednak być rozsądnym polecam Wam "Państwo" przyjaznego,
          rzetelnego psychologa.Nie jesteście szczurami, bo przecież są to zwierzęta
          uciążliwe i zarazem inteligentne. Wy pisząc anonimy na mnie jesteście nie mając
          odwagi przedstawić się wprost tylko, co najwyżej lekko...uciążliwi.
          rzęta ine
        • Gość: Dariusz Fudali Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.ostnet.pl 27.11.07, 23:01
          Do tzw. "kibica", Twoje myślenie o " kieszeni"świadczy moim zdaniem,że
          powinieneś udać do lekarza i w tym miejscu nie mam na myśli internisty, albo
          np.wenerologa, sądzę,że w moim rodzinnym mieście zarówno tchórzu dla Ciebie, jak
          i dla tzw." Tyczynianki" jest cudowne miejsce, w zacnym szpitalu przy ul.
          Kościuszki.Aby jednak być rozsądnym polecam Wam "Państwo" przyjaznego,
          rzetelnego psychologa.Nie jesteście szczurami, bo przecież są to zwierzęta
          uciążliwe i zarazem inteligentne. Wy pisząc anonimy na mnie jesteście nie mając
          odwagi przedstawić się wprost tylko, co najwyżej lekko...uciążliwi.
          • Gość: wiesio Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.ostnet.pl 29.11.07, 22:12
            jeżeli pan tak piszesz o tym miejscu to musisz pan go znać
            a styl tego postu nie bardzo mi wygląda na kogoś kto chlubi się wyzszym
            wykształceniem
          • jetpilot1 Re: MKS Strug Tyczyn 03.12.07, 16:50
            a teraz uderzamy w tony medyczne ...
            • Gość: Remik Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.dnet.pl 09.12.07, 19:15
              Witam wszystkich i widzę , ze zagladaja tutaj swietni trenerzy,
              menadzerowie i prezesi, gdyz z tego co czytam to kazdy ma doskonale
              lekarstwo na prowadzenie piątoligowego klubu. Apeluję więc o nie
              ukrywanie się, każda pomoc się przyda, gdyż pracy jest dużo, a osób
              chętnych do pomocy niewiele. Stadion wygląda nieźle i za to trzeba
              podziękować osobom, które o to dbają. Byłoby lepiej, gdyby osób do
              pomocy było chodź w połowie tylu co tych którzy krytykują.moim
              skromnym zdaniem w klubie bedzie coraz lepiej.A przeciez i teraz tez
              nie ma tragedii i moge podac na to przyklady mamy gospodarza obiektu
              ktory dba o stadion, jest zarzad ,chcacy i rabiacy duzo dobrego,i co
              mnie jak zawodnika cieszy mamy profesjonalna opieke na medyczna na
              meczu i naszego Bolka stawiam za wzor nic poza przyjemnoscia z tego
              nie ma a jednak jest z nami na dobre i na zle.Duzo moge pisac i bede
              to robil bo zalezy mi aby w naszej druzynie bylo dobrze a stanie sie
              to wtedy kiedy zamiast narzekania, oskarzania i oczerniania wezmiemy
              sie po prostu do roboty pozdro dla wszystkich.Mlodziez niech zasowa
              na treningach liczymy na was ktos ten wozek musi pociagnac.
    • Gość: kibol Strugu Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.07, 19:46
      brawo panie Darku panu należy sie szacunek niech piszą co chcą
      prawdziwi kibice Strugu wiedzą ile pan zrobił dla tego klubu
      • Gość: REMIK Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.dnet.pl 27.11.07, 21:17
        Jestem zawodnikiem strugu od wielu lat i wiele juz w tym zespole
        widzialem, wiele slyszalem. Bylo kilku trenerow i wielu dobrych
        zawodnikow.Tak jak wszystkim i mnie szkoda ze strugu nie ma juz w 4
        lidze,jednak to nie powod aby rozpaczac i szukac winnych - teraz nie
        czas na to. Stalo sie tak jak sie stalo i nic juz tego nie zmieni.
        Dziwie sie tym, ktorzy wypisuja tak wiele zlych slow pod adresem
        ludzi ktorzy probuja cos dla naszego klubu zrobic, a nie maja odwagi
        przyjsc na kilka ciekawych meczy i wspomoc zespol dopingiem i marna
        zlotowka wrzucona do puszki za bilet.Pan Darek i caly zarzad robia
        dobra robote - wystarczy popatrzec na grupy mlodziezowe wyjezdzajace
        na obozy do zaprzyjaznionych zagranicznych miast.Zamiast krytykowac
        moze kazdy zagorzaly kibic niech pomorze, a wtedy szybciej klub
        stanie na nogi i bedziemy mogli walczyc o 4 lige.
        Pozdrawiam
        • Gość: gość Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 07:41
          Dziwne wypowiedzi. Kibiców i zawodników na poziomie, natomiast zastanawia poziom
          dwóch osób, którzy polecają innym leczenie się, piszą o piekle, nazywają innych
          w nieładny sposób, obrażają itp. Przeraża agresja tych osób. Nie znam sprawy,
          ale po wypowiedziach tych osób nasuwa mi się powiedzenie -"sądzą drugiego według
          siebie samego".
          • Gość: maniek Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.ostnet.pl 28.11.07, 11:45
            kierują do psychiatry a nie dostrzegają sedna sprawy
            w stylu jaki w tyczynie jest od dawna agresja i mówienie dużo ale nie na temat,
            gdzie byli jak się źle działo w klubie?
            a ich wypowiedzi są na bardzo niskim poziomie
    • Gość: kibol Strugu Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.07, 15:33
      widać że wypowiadają się tutaj ludzie związani z p.Kotulą przez
      którego powstała cała sytuacja związana z nszym klubem,pan ten od
      wielu lat działa na szkode naszego klubu i wkońcu udało się mu coś
      znależć
      • Gość: kaźmisz Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.07, 19:46
        Kaźimisz czy toty ?

przeciez znalazł i to wcale nie cos ale az 20 tysiecy

czy nie wiesz w czyjej kieszeni?
        • Gość: gracz Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 21:06
          bo w tyczynku niektórym się wydaje, że jak kradnie to wporzo, a jak znajduje
          złodzieja to nie wporzo
          • xterra Re: MKS Strug Tyczyn 29.11.07, 09:58
            czy ktoś mi odpowie (a może sam zainteresowany) po co pan Fundali był u Kotuli w
            domu?
            • Gość: złoty Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 16:31
              ALe lipa! to co wy ludzie tu piszecie to nie ma sensu poza paroma wypwiedziami np.REMIKA. Wg mnie sprawa jest bardzo prosta. Trzeba wyciagnac troszek floty od burmistrza na klub tak na poczatek, a pozniej sie juz bujnie. Jest taki prosty schem klub wygryma=klub ma duzo kibicow. jak sie myle to niech mnie ktos poprawi. A co do pana kotuli...hehe. Ten czlowiek nie pownien wogole zabierac głosu w sprawach zwiazanych z tyczynem. Raz mnie koles wzial na "stopa" do rzeszowa...haha. co mi prawial moraly, gorzej niz na religi w podstawowoce. Jego boli to że przegral wybory na burmistrza i sie mści jak może.

pozdro dla WzA
              • Gość: złotousty Re: Ściema Fudalego & kolesiów IP: *.ostnet.pl 29.11.07, 19:45
                ściema to to co wypisuje fudali i jego rodzinka.
                Mój ojciec był na ostatnim zebraniu ś.p.Strugu i powiedział, żebym
                się wypisał z tego burdelu.Tam był złodziej na złodzieju a piłkarską
                młodzież okradano na kilka sposobów. Dobrze , że zajęła się tym
                policja i rozgoniła to towarzystwo.Heya!
                • Gość: wierny gracz strug Re: Ściema Fudalego & kolesiów IP: *.ostnet.pl 29.12.07, 23:00
                  oj boze zal mi ciebie! lepiej podaj swoje dane albo sam bede wiedzial kim jestes
                  i napisze!
              • Gość: czytelnik Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 21:36
                Złociutki, z przegranej to chyba tylko potrafią cieszyć się ci, którzy sprzedali
                mecz.A poza tym to nie rozumiem dlaczego uważasz, że jeżeli ktoś chce żeby nie
                okradano zawodników, żeby się rozliczyc z publicznych pieniędzy, żeby pieniądze
                szły na klub, a nie nie wiadomo gdzie, to uważasz to za zemstę.
                • Gość: jerzy Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.ostnet.pl 03.12.07, 13:13
                  i co z tym klubem? jest własciwie czy go nie ma?
                  • jetpilot1 Re: MKS Strug Tyczyn 03.12.07, 16:52
                    jest ale jakby go nie było :)
                    • Gość: złociutki Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 17:00
                      spokojnie, bedzie, jak be cie co kraśc
                      • Gość: Motto Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.ostnet.pl 04.12.07, 01:46
                        Rosna nam pociechy na schwal czego przykladem jest "duma" familijna
                        Fudalich, mama niby porzadna, tata niby porzadny a synalek juz w tak
                        mlodym wieku solidnie pogiety a swoimi juz odlotowymi wypowiedziami
                        zasluguje na uwage medykow od zaburzen osobowosci.
    • Gość: kibol Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.07, 22:44
      wszystkiego najlepszego dla wszystkich sympatyków Strugu Tyczyn w
      nadchodzącym nowym roku
    • Gość: adaś Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.07, 23:01
      co tam słychać w klubie? podobno Jurek B.nie jest juz skrbnikiem
      kiedy jakieś zebranie będzie
    • Gość: tomek Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.171.43.3.crowley.pl 03.01.08, 08:39
      Strug był jest i bedzie i nic to nie dało panu K.
      • Gość: gość Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 11:51
        Ale dało zawodnikom, bo może nikt nie będzie wyprowadzał ich pieniedzy.
        • Gość: baś Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 18:32
          zawodnicy zyskali i jak dorosną to ,to zrozumieją
          w przeciwienstwie do obecnie zajmującymi sie klubem
          • Gość: WK Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.171.43.3.crowley.pl 05.01.08, 12:33
            zawodnicy nic nie zyskali bo i tak żeby dostać pieniądze muszą
            poprostu wygrywać bo za to mają płacone, pieniądze trzeba podnieść z
            boiska .Kilku ma jakieś symboliczne kwoty wpisane w kontraktach i
            tak to wygląda ,a gmina jak narazie żadnych pieniędzy na klub nie
            przeznacza
    • Gość: lll Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.160.unknown.vectranet.pl 05.01.08, 14:28
      zeulandia.myminicity.com
    • Gość: qwert Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.189.216.3.skyware.pl 10.01.08, 10:17
      sezon już rozpoczęty ,narazie trwa wycinanie drzew na stadionie
      • Gość: Radek Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.08, 12:48
        Słyszałem, że prawdopodobnie w najbliższych dniach ma zostać wybrany nowy prezes. Aby zatkać szczekaczkę najgorszym psom trwaja uzgodnienia czy do tego stołka przywiązać łańcuchem pierwszego, czy tez drugiego z przegranych konkurentów. Może wiecie o kogo chodzi?
        • Gość: ciekawy Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.d-com.pl 14.01.08, 17:24
          a kto jest kandydatem ?chyba nikt z grupy monoplowej która balanguje
          w budynku klubowym
          • Gość: mały Re: MKS Strug Tyczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.08, 09:25
            i kiedy to zebranie czy juz coś wiadomo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka