Gość: karolakb Centrum handlowe nie chce klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 18:44 Ja myślę, że ci którzy będą chcieli zrobić zakupy w plazie i tak zaparkują na parkingu leclerca.... Zrobią sobie krótki spacer dookoła ogrodzenia i tyle... zamiast siąść i się dogadać o podziale kosztów za parking to utrudniają życie ludziom którzy chcą zrobić zakupy. wydaje się mi, że leclerc straci klientów tych którzy będąc w plazie na zakupach "ciuchowych" przechodzili do leclerca i przy okazji robili zakupy w leclercu.... Brakuje tu jak w wielu sprawach prostej rozmowy i dogadania się.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Centrum handlowe nie chce klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 19:05 Słuszne uwagi... Szkoda tylko, że ludzie nie mają ochoty się dogadywać, bo przecież lepiej powarczeć na siebie. Odnośnie parkingów - dramat; tyle, że właściciele wspominanych galerii, itp. bez zgody miasta nie mogliby sami sobie tego wszystkiego postawić. Ktoś to jeszcze akceptował. W zasadzie kłopoty zaczynają się na początku, potem zostają już tylko emocje - niekoniecznie pozytywne. Pozdrawiam Wszystkich, Mirek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZROB MY TO Centrum handlowe nie chce klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 18:50 POWINNA BYC OGOLNA AKCJA KONIEC Z ZAKUPAMI W SZOPACH TEGO KUTASA PODKULSKIEGO NIGDY NIE KUPIE NICZEGO U TEGO BUCA ZA NASZA KASE BLOKUJE ROZWOJ MIASTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZROB MY TO Centrum handlowe nie chce klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 18:52 POWINNA BYC OGOLNA AKCJA KONIEC Z ZAKUPAMI W SZOPACH TEGO KUTASA PODKULSKIEGO NIGDY NIE KUPIE NICZEGO U TEGO BUCA ZA NASZA KASE BLOKUJE ROZWOJ MIASTA NO DZIEKI FERENC PREZYDENCIE WSZYSTKICH RZESZOWIAKOW PRZEKRECIE KOMUNISTYCZNY BIERZ PRZYDUPASA PODKULSKIEGO I DO RUSKICH PLAZY BUDOWAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scpt Bydlęce chamstwo żabojadów IP: 84.38.160.* 11.12.07, 19:57 Precz z żabojadami, precz z francowatymi francuzami.... walcie sie gnoje i won z Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEICIDE Re: Bydlęce chamstwo żabojadów IP: *.ostnet.pl 11.12.07, 20:31 A ty co rasista ku.. jesteś!!! Zastanów się co piszesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Podkulski sprzedał plazę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.07, 20:40 Podobno Podkulski sprzedał plazę ale bez części parkingu, którą dzierżawił od Leclerca za niezłą kasę - być może cały czas dzierżawi tą część i całkiem możliwe, że to on postawił ten płot !!! Leclerc nie ma w tym, żadnego interesu, a Podkulski i owszem - odciąga klientów od nie swojej już Plazy i to on prawdopodobnie żąda od obecnych właścicieli niebotycznej kwoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuraiko Centrum handlowe nie chce klienta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.07, 22:25 czy to prawda, że ogrodzenie nie jest tylko od strony parkingu, ale też z boku Plazy, tam gdzie się dało przejść prosto do Galerii Lazur? jak tak, to jest już jawne godzenie w klienta. tam nie było parkingu, tylko pas chodnika z ławeczkami. często właśnie przy okazji zakupów w Plazie przechodziłam do Leclerca po głupi sok czy bułkę. i zapewne wiele osób chodziło "przy okazji" na zakupy spożywcze... leclerc straci tych klientów, bo nie bierze pod uwagę, że nie wszyscy jeżdżą samochodem, ale też autobusem... ja nie korzystam z parkingu, więc czemu mam być pokrzywdzona? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! PRACA ! Centrum handlowe nie chce klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 22:35 PRACA W INFOTECH 4000 zl/mc tylko wybrani SELEKCJA folwark.myminicity.com/ Odpowiedz Link Zgłoś