11.03.08, 18:54
Możecie mi coś powiedzieć o klubie Incontro w Kraczkowej k/Rzeszowa?? Jaka
muzyka, atmosfera i czy warto tam sie wybrać. Thx;]
Obserwuj wątek
    • Gość: Ziggy Marllo Re: incontro? IP: *.auto-centrum.rzeszow.pl 19.03.08, 12:17
      Ja byłem i nie żałuję, napewno jeszcze nie raz, nie dwa tam zagoszczę w sobotę.
      Nuta fajna, podobno po świętach mają dodać jeszcze więcej głośników basowych...
      :)))
    • Gość: gość Re: incontro? IP: 194.126.210.* 19.03.08, 13:50
      Klub bardzo fajny. Muzyka ok. W soboty dyskoteki a w niedziele chyba
      kich party czy coś takiego. Ogólnie bardzo fajnie
      • nata90r Re: incontro? 19.03.08, 14:22
        dzieki wielkie za pomoc:) w takim razie bedzie trzeba sie tam kiedys wybrac:D thx;)
        • Gość: Jagoda Re: incontro? IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 21.03.08, 17:13
          Witam,
          Klub urządzony jest fatalnie - kompletny brak architekta . Straszny kicz, a
          obsługa jak z więzienia.
          Wytrzymałam tam 40 min, bo to straszna wiocha jest,pełno panienek tzw. BK (
          białe kozaczki), ale w sumie czego się spodziwać po klubie na wsi ....odpowiedź
          jest jasna
          • Gość: Jagoda Re: incontro? IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 21.03.08, 17:15
            Spodziewać - przepraszam za brak litery "e" w poprzednim wpisie,
            • Gość: hi Re: incontro? IP: 84.38.160.* 23.03.08, 15:36
              Te białe kozaczki chętnie rozkładają nózki w pokoikach hotelowych na górze .
              (niedrogo) polecam
              • Gość: Jeri 122 Re: incontro? IP: 88.156.165.* 23.03.08, 21:17
                Straszysz czy zachęcasz ???????????

hehe
              • Gość: Jurek J. Re: incontro? IP: 88.156.165.* 24.03.08, 12:04
                I tak włąśnie rodzą się plotki.
                Po pierwsze kolego to hotel jest nieczynny, więc jak piszesz to przynajmniej
                miej o czymś pojęcie!
          • Gość: ljarto Re: incontro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 18:19
            Jagoda Ty sama jesteś jak wiocha jak nikt się z Tobą nie chciał bawić to
            co ja Ci poradzę hahahaa jak jest imprezka to jest wywaliście polecam
          • Gość: xxx Re: incontro? IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 03.12.08, 15:45
            widać że ze wsi to ty jesteś
          • Gość: kiniuś Re: incontro? IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 03.12.08, 15:48
            widać te w białych kozaczkach bardziej się podobają od takiej wsióry jak ty, jak
            ci coś nie pasuje w dziewczynach na dyskotekach to po jakiego .uja tam chodzisz?
            lepiej idź na oazę dziecko, skoro gorszy cię widok pomalowanych i skąpo ubranych
            dziewczyn, a DZIWKĄ TO MOŻE TY JESTEŚ!
    • Gość: piesek leszek Re: incontro? IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.08, 21:01
      Jeśli chodzi o wystrój to faatalny!!! kicz na potęge!!! jakieś bochomazy
      malowane prze jakiegoś amatora.Wiocha tam jest. I pełno jakiś lasek które z
      wyglądu przypominają dz.......muzyka taka sobie...odradzam.....
    • Gość: malutka Re: incontro? IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 03.12.08, 14:53
      szczerze Ci powiem , że byłam tam kilka razy i muza ok, ale lipa jak chodzi o
      ilość osób, nie wiem może akurat trafiałam na złe dni, ale w innych klubach w
      weekendy jest naprawdę mnóstwo ludzi, a tam często są pustki. W sumie jak byłam
      to oprócz mnie tańczyło może z 20 osób na parkiecie :) ale w sumie już trochę
      tam nie byłam, ale szczerze polecałabym Ci raczej inną dyskotekę jeśli chcesz
      się dobrze zabawić papa :)
    • Gość: malutka Re: incontro? IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 03.12.08, 14:59
      a sorry jak chodzi o tych debili co tu się wypowiadają że chodzą tam panny
      wyglądające jak dziwki w białych kozaczkach to mają ładnie nasrane w głowach.
      Nie wiem w czym macie problem, normalne są białe kozaki, a i to jest dyskoteka
      więc chodzi się w mini itp, to nie oznacza że od razu dziwki, to jest chyba
      impreza a nie kościół! Poza tym przyglądnijcie się jak ubierają się dziewczyny w
      modernie, tam to są dopiero wyzywające stroje, takie jak lubię ;D hehe pedały z
      was i tyle !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka