nata90r 11.03.08, 18:54 Możecie mi coś powiedzieć o klubie Incontro w Kraczkowej k/Rzeszowa?? Jaka muzyka, atmosfera i czy warto tam sie wybrać. Thx;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ziggy Marllo Re: incontro? IP: *.auto-centrum.rzeszow.pl 19.03.08, 12:17 Ja byłem i nie żałuję, napewno jeszcze nie raz, nie dwa tam zagoszczę w sobotę. Nuta fajna, podobno po świętach mają dodać jeszcze więcej głośników basowych... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: incontro? IP: 194.126.210.* 19.03.08, 13:50 Klub bardzo fajny. Muzyka ok. W soboty dyskoteki a w niedziele chyba kich party czy coś takiego. Ogólnie bardzo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
nata90r Re: incontro? 19.03.08, 14:22 dzieki wielkie za pomoc:) w takim razie bedzie trzeba sie tam kiedys wybrac:D thx;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: incontro? IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 21.03.08, 17:13 Witam, Klub urządzony jest fatalnie - kompletny brak architekta . Straszny kicz, a obsługa jak z więzienia. Wytrzymałam tam 40 min, bo to straszna wiocha jest,pełno panienek tzw. BK ( białe kozaczki), ale w sumie czego się spodziwać po klubie na wsi ....odpowiedź jest jasna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: incontro? IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 21.03.08, 17:15 Spodziewać - przepraszam za brak litery "e" w poprzednim wpisie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi Re: incontro? IP: 84.38.160.* 23.03.08, 15:36 Te białe kozaczki chętnie rozkładają nózki w pokoikach hotelowych na górze . (niedrogo) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeri 122 Re: incontro? IP: 88.156.165.* 23.03.08, 21:17 Straszysz czy zachęcasz ??????????? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek J. Re: incontro? IP: 88.156.165.* 24.03.08, 12:04 I tak włąśnie rodzą się plotki. Po pierwsze kolego to hotel jest nieczynny, więc jak piszesz to przynajmniej miej o czymś pojęcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ljarto Re: incontro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 18:19 Jagoda Ty sama jesteś jak wiocha jak nikt się z Tobą nie chciał bawić to co ja Ci poradzę hahahaa jak jest imprezka to jest wywaliście polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: incontro? IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 03.12.08, 15:45 widać że ze wsi to ty jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiniuś Re: incontro? IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 03.12.08, 15:48 widać te w białych kozaczkach bardziej się podobają od takiej wsióry jak ty, jak ci coś nie pasuje w dziewczynach na dyskotekach to po jakiego .uja tam chodzisz? lepiej idź na oazę dziecko, skoro gorszy cię widok pomalowanych i skąpo ubranych dziewczyn, a DZIWKĄ TO MOŻE TY JESTEŚ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piesek leszek Re: incontro? IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.08, 21:01 Jeśli chodzi o wystrój to faatalny!!! kicz na potęge!!! jakieś bochomazy malowane prze jakiegoś amatora.Wiocha tam jest. I pełno jakiś lasek które z wyglądu przypominają dz.......muzyka taka sobie...odradzam..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: incontro? IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 03.12.08, 14:53 szczerze Ci powiem , że byłam tam kilka razy i muza ok, ale lipa jak chodzi o ilość osób, nie wiem może akurat trafiałam na złe dni, ale w innych klubach w weekendy jest naprawdę mnóstwo ludzi, a tam często są pustki. W sumie jak byłam to oprócz mnie tańczyło może z 20 osób na parkiecie :) ale w sumie już trochę tam nie byłam, ale szczerze polecałabym Ci raczej inną dyskotekę jeśli chcesz się dobrze zabawić papa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: incontro? IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 03.12.08, 14:59 a sorry jak chodzi o tych debili co tu się wypowiadają że chodzą tam panny wyglądające jak dziwki w białych kozaczkach to mają ładnie nasrane w głowach. Nie wiem w czym macie problem, normalne są białe kozaki, a i to jest dyskoteka więc chodzi się w mini itp, to nie oznacza że od razu dziwki, to jest chyba impreza a nie kościół! Poza tym przyglądnijcie się jak ubierają się dziewczyny w modernie, tam to są dopiero wyzywające stroje, takie jak lubię ;D hehe pedały z was i tyle !!! Odpowiedz Link Zgłoś