Gość: betty IP: 217.97.144.* 25.03.08, 14:43 cześć, czy ktoś z Was studiuje może prawo na Wyższej Szkole Prawa i Administracji w Przemyslu (zamiejscowy Rzeszów), jeśli tak to napiszcie czy trudno się studiuje (zwłaszcza na zoocznych) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ares Re: prawo wsaiz IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.03.08, 09:11 Z tego co znajomi mówili to najłatwiejsza szkoła w Rzeszowie.Za egzaminy poprawkowe sie nie płaci,brak ćwiczeń z poszczególnych przedmiotów,tylko same wykłady.Typowa szkoła nastawiona na kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: prawo wsaiz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.08, 14:55 ares przeginasz. Studiowałam tam i uważam, że to szkoła bardzo wartościowa. Dobrze uczy, a tak jak ty kłapią Ci co też by chcieli ale ... wolą pakować się na państwókę bo za darmo i nie tzeba iść do pracy. Mamusia zawsze da coś zjeść. I jeszcze można opowiadac pierdoły jak to wam jest najtrudniej. Zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ares Re: prawo wsaiz IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.03.08, 20:40 Heheh jak chcesz wiedzieć to studiuję na prywatnej uczelni. A tak na boku to prywatne uczelnie sprawiają to że tytuł magistra jest gó.. wart.Magister w dzisiejszych czasach to zwykła szmata. Odpowiedz Link Zgłoś
mikael20 Re: prawo wsaiz 27.03.08, 20:53 No ale co robisz na prywatnej uczelni jeśli tak podchodzisz do tematu? :) Ja uważam że ten dyplom coś tam jest wart :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ares Re: prawo wsaiz IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.03.08, 21:03 Jakby był coś wart to nie było by takiego bezrobocia wśród absolwentów wyższych uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhhhh Re: prawo wsaiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 21:07 uscislijmy jedno. bezrobocie jest wsrod socjologow i roznego rodzaju innych ****(nie chce mi sie wymieniac). pokazcie mi bezrobotnego inzyniera. to nie prywatne uczelnie spowodowaly ten upadek ale uczelnie ksztalcace ludzi do pracy na zmywaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: prawo wsaiz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 13:38 masz rację, ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prawo wsaiz IP: *.rze.vectranet.pl 28.03.08, 13:50 Bardzo zawężasz problem bezrobocia, to jest bardziej skomplikowane niż Ci się wydaje. A to jak dasz sobie radę w życiu, w poszukiwaniu pracy zależy od Ciebie, a nie od uczelni jaką skończyłeś. Wiele osób nie skończyło żadnych studiów i mają dobrze płatne zatrudnienie, kwestia podejścia i nastawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ares Re: prawo wsaiz IP: *.multimo.gtsenergis.pl 28.03.08, 16:56 Popieram jak najbardziej opinię przedmówcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: prawo wsaiz IP: 84.38.160.* 29.03.08, 20:28 Skończyłem uczelnie Państwową, a następnie studiowałem na prywatnej. Po roku studiów, miałem dość tej uczelni(prywatnej). Dlaczego? Koszmarny poziom, 100000 tysięcy poprawek, tak że nawet największy imbecyl zaliczy przedmiot. Szkoda mi również było wykladowców którzy "puszczali" totalne zera na kolejne semestry. Niekiedy widać było wstyd w ich oczach- no ale co zrobić taka była polityka uczelni- kasa, kasa, kasa Zdecydowalem sie przenieść na uczelnię państwową na studia zaoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ares Re: prawo wsaiz IP: *.multimo.gtsenergis.pl 29.03.08, 20:35 A co to była za uczelnia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: prawo wsaiz IP: *.gprs.plus.pl 30.03.08, 14:41 Domyśl się. Chodzi o szkołę w Rzeszowie. Z tego co wiem, wszędzie jest tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Re: prawo wsaiz IP: 82.160.117.* 31.03.08, 15:47 tak wode lejecie świetnie .wypowiedzieć może się właśnie najlepiej ten,kto ma z dana uczelnia do czynienia.kasę się płaci,a nie jest ona najważniejsza.na średnią 4.0 trzeba się solidnie napracować.proponuję niech każdy popróbuje,a potem zabiera głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: prawo wsaiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 21:13 bardzo fajna szkoła. możesz iść śmiało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda prawo na UR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 21:16 jesli prawo w rzeszowie, to tylko na panstwowym uniwerku w trybie dziennym! skonczylam, wiem co mowie, nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś