Dodaj do ulubionych

WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach

• Gość: wysoko ;) WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 08:37
      najbardziej bawią posty w stylu "ukończyłem wsiz zarabiam 5 tys. i jestem the
      best". proponuję przejść się do UP i zobaczyć ilu absolwentów tej szkółki jest
      bezrobotnych. Pozostała reszta zasila szeregi "mocnej" kadry wsiz :)
      • Gość: ... Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.rze.vectranet.pl 18.04.08, 15:20
        >najbardziej bawią posty w stylu "ukończyłem wsiz zarabiam 5 tys. i
        jestem the
        best". proponuję przejść się do UP i zobaczyć ilu absolwentów tej
        szkółki jest
        bezrobotnych. Pozostała reszta zasila szeregi "mocnej" kadry wsiz :)

Dokładnie:)
        • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 18.04.08, 16:14
          pewnie tak jak ty ;) siedzą w klitce na Baranówce 3 albo 4 które są najlepszymi
          osiedlami w Rzeszowie.....czy osoby po studiach z ekstra wykształceniem
          zawracają sobie głowy jakimiś forami i jeszcze mają czas
          • Gość: S Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 18:33
            >zresztą nie jestem to by się chwalić, nie potrzebuję by mnie wychwalano na
            forach, hehe

Moglbym sie zalozyc ze tego wlasnie potrzebujesz.. Generalnie wszyscy co tutaj
            ujadaja czy to pierwsza lepsza sztuczna gęś .. o przepraszam InRZynIeR kozactwa
            na forach internetowych czy panowie z uniwerku stosuja takie uogolnienia do
            calosci tylko dlatego zeby choc przez chwile poczuc sie lepszym i madrzejszym,
            taki freakshow. Wsiz bardzo poteznie sie rozwija jest to uczelnia nastawiona na
            komercje, dosyc dobra kampania reklamowa.. niejako wzmacnia to atrybut rzeszowa
            jako miasta studenckiego. Sa na niej conajmniej dwa kierunki ktore daja dobre
            mozliwosci rozwoju (duzo specjalnosci, certyfikaty etc.) mi.n takim kierunkiem
            jest informatyka...
            • Gość: inz agh Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.gemini.net.pl 18.04.08, 19:21
              > wybacz ale nie ma takiego postu ;)

JEST, POPATRZ DOBRZE

>co najeżdżasz na osoby które wybrały wsiz i wyśmiewasz innych

NIE NAJEżDZAM I NIE WYśMIEWAM OSób!!

NATOMIAST POSTAWA OSóB KTóRE NA SIłE CHCą UDOWODNIć, żE WSIZ JEST SUPER, JEST
              ZABAWNA. wSPółCZUJę IM W JAKIMś SENSIE, żE TAK ULEGAJą REKLAMOM I WPłYWOM
              MARKETINGU WSIZU, BRAK IM KRYTYCYZMU- MOżE Z OBAWY PRZED PRZYZNANIEM SIę PRZED
              SAMYM SOBą DO BłęDU!
              • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 19.04.08, 07:44
                jak możesz jaśniej z tym przyznaniem się do błędu(do jakiego) co chcesz nam
                powiedzieć? po co się martwisz o innych i za innych? ile razy mają Ci tutaj
                ludzie tłumaczyć,że i tak najwięcej zależy od samego człowieka gdzie się
                znajdzie i co będzie robił i jaką wiedzę zdobędzie i umiejętności. Tak
                "błyszczysz" wypowiedziami na forum a nie zdajesz sobie sprawy z takich banałów
                jak chociażby to ,że każdy jest kowalem własnego losu,od człowieka najwięcej
                zależy co osiągnie.Ja nie twierdzę ,że wsiz jest naj ponad wszystko ale nie
                żałuję mojego wyboru bo na pewno nie jest zły. A studenci w dużej mierze
                zdobywają dobrą pracę i płacę w zawodzie do którego się przygotowują. Lepiej się
                przyznaj ,że to ty nie znasz faktów i realiów usłyszysz kilka plotek i trzymasz
                się uparcie. Trochę obiektywnie zacznij patrzeć na innych i na siebie
    • Gość: aaa WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 81.219.30.* 18.04.08, 19:28
      co wy wogole porownujecie prz do wsizu przeciez to kompletnie inne
      uczelnie prz techniczna a wsiz humanistyczna z jedna informatyka a
      reszta to zdrowia publiczne i inne bzdety
      • mikael20 I oto wyszło kogo denerwuje WSIZ 18.04.08, 19:52
        Denerwuje życiowych nieudaczników, pseudo-inteligentnych absolwentów
        socjologii i marketingu, którzy potem nie mogli znaleźć pracy i nic
        im się w życiu nie udało. WSIZ was wkurza bo ma siłę przebicia, tak
        jak jego studenci! I oni sobie radzą w życiu. Bo już na studiach
        muszą zadbać o wszystko (muszą płacić, a poza tym nie idą
        tu "synkowie i córeczki tatusiów") Ja mam 22 lata i sytuację
        materialną/życiową zapewne lepszą od tej całej "buaaha" która ma już
        30, skończyła publiczną uczelnię i - o ironio - przepowiada marny
        los absolwentom WSIZu. No to życzę ci żebyś kiedyś miała tak jak ci
        studenci i absolwenci których ja znam, bo to są ludzie którzy
        poradzą sobie w życiu.
        • Gość: a kuku Re: I oto wyszło kogo denerwuje WSIZ IP: 78.133.188.* 18.04.08, 20:09
          Widzisz a ja nie chciałam mówić podobnych rzeczy co by nie urazić zbytnio mgr
          inż agh i mgr buahaha, sam widzisz ,że dyskutowanie z nimi nie ma sensu.Ja nie
          twierdzę ,że wsiz jest naj pod każdym względem albo ,że jest najlepszy bo każda
          uczelnia ma swoje kierunki te najlepsze i te które są niewypałami. Ja nie muszę
          nic nikomu udowadniać, jestem na wsizie kończę jeden z typowych kierunków i w
          tym specjalizacji na wsizie, jestem w systemie jedno czesne dwa dyplomy powiem
          Ci nie jest lekko trzeba się pouczyć ale nie żałuję niczego ale nie będę
          szkalować swojej uczelni i późniejszego dyplomu. Mam czasami takie wrażenie ,że
          co niektórzy próbują mnie do tego nakłonić.... acha na marginesie od niedawna
          asseco samo chce praktykantów ze wsizu ze specjalizacji programowania(wysokiego
          poziomu i rzeczy e-biznesowych)jak ma miejsca ;) widzę ,że nawet nie mają
          pojęcia co się dzieje w regionie i na rynkach pracy a zastraszanie innych i
          podawanie wymyślonych informacji w stylu" i tak zderzysz się z rzeczywistością"
          nie ma sensu ponieważ to od każdego z nas zależy co wyniesie ze studiowania i co
          potem będzie robił w życiu prawda? tu akurat ukończone studia na danej uczelni
          to nie wszystko.....
        • Gość: a kuku Re: I oto wyszło kogo denerwuje WSIZ IP: 78.133.188.* 18.04.08, 20:13
          acha jeszcze coś sporo studentów pod kierunkiem prof Andrzeja W albo dr
          nazwisko na L programiści pracują dla motorolii, siemensa IBM jako świetni
          pracownicy tworzący oprog ramowanie nie byle jakie
          • Gość: inz agh Re: I oto wyszło kogo denerwuje WSIZ IP: *.gemini.net.pl 18.04.08, 21:07
            >WSIZ was wkurza bo ma siłę przebicia, tak
            jak jego studenci!

hehe, dobry kawał, zwłaszcza z tymi studentami
            • Gość: a kuku Re: I oto wyszło kogo denerwuje WSIZ IP: 78.133.188.* 18.04.08, 23:07
              odczep sie żal Ci d.. ściska najwyraźniej ty nie wyjedziesz do Danii Niemiec
              Holandii prędko pracować we własnym zawodzie po co się naśmiewasz ,że to kawał
              idź do biura karier na wsiz i sprawdź jak mi nie wierzysz.... rok pracy w firmie
              programistycznej w takich Niemczech i masz śliczne mieszkanie w Polsce nie
              wierzysz popytaj sie....no ale jak uczelnia podpisuje kontrakty z firmami ,że
              dostarczy dobrych pracowników.... my się za niczego nie musimy wstydzić jak
              widać a już napewno nie tego ,że chcemy płacić za kształcenie a tak na
              marginesie sporo osób nie płaci bo ma stypendia na wsizie
            • Gość: a kuku Re: I oto wyszło kogo denerwuje WSIZ IP: 78.133.188.* 19.04.08, 07:30
              Widać ,że Ciebie też wkurza może kawał pasuje do studentów turystyki ale na
              pewno nie dziennej ekonomii i informatyki i ekonometrii.Trzymasz się uparcie
              swojego zdania ,że wszyscy tacy są to jest bezpodstawne bo kilka opinii
              usłyszałeś/aś z kilku plotek nie wierzysz przejdź sie do naszego biura karier na
              wsizie i sprawdź jak radzą sobie w swoim zawodzie świetnie i gdzie.Głównie
              studenci dziennych studiów bo na zaocznych wiadomo ,że mają (jaka by nie była to
              uczelnia)o wiele łatwiej
        • Gość: a kuku Re: I oto wyszło kogo denerwuje WSIZ IP: 78.133.188.* 19.04.08, 07:51
          widzisz mikael synusiowie i córeczki przykład prawo dzienne na UJ, dlatego moja
          siostra poszła na zaoczne i trochę płaciła....najlepsze jaja były jak mieli
          obronę razem, dzienni nawet nie wiedzieli o czym mają pracę mgr(ktoś im
          napisał)...jeden z przykładów
    • Gość: Darek Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.krak.tke.pl 18.04.08, 21:10
      a tak się właśnei traktuje studnetów w dziekanatach państwowych
      molochów - GAZEM ICH... - polecam link:
      miasta.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,5130842.html
      • Gość: Ciekawski Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.nat.rsk.pl 19.04.08, 11:12
        a kuku - ty chyba pracujesz w Biurze Promocji WSIiZ-u, bo co sie
        pokaże krytyczny post, natychmiast zaprzeczasz.
        • Gość: inz agh Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.gemini.net.pl 19.04.08, 12:27
          >ściska najwyraźniej ty nie wyjedziesz do Danii Niemiec
          Holandii prędko pracować we własnym zawodzie po co się naśmiewasz ,że to kawał

JEST MAłY SZKOPół JA NIE CHCę WYJEżDZAć DO DANI, NIEMIEC CZY HOLANDI DO PRACY...
          NA WYCIECZKę BARDZO CHęTNIE, ZWłASZCZA DANIA.
          • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 19.04.08, 13:27
            tak ale tam jest możliwość zarobków w zawodzie (projektant,programista czy
            admin)nawet 20x większych niż tutaj no i większe możliwości rozwoju nie wierzę
            ,że w Polsce jest to możliwe(no chyba ,że jest się prezesem np.NBP)
        • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 19.04.08, 13:24
          nie pracuje w żadnej promocji tylko studiuję i cieszę ,się ,że akurat tam
          • Gość: S Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 13:32
            >usłyszałeś/aś z kilku plotek nie wierzysz przejdź sie do naszego biura karier
            na wsizie i sprawdź jak radzą sobie w swoim zawodzie świetnie i gdzie.Głównie
            studenci dziennych studiów bo na zaocznych wiadomo ,że mają (jaka by nie była to
            uczelnia)o wiele łatwiej

Dokladnie, o wiele trudniej jest na kacu isc na egzamin i dymac kolezanki z
            akademika wieczorami. I jeszcze dają dziennym
            na wisizie te same egzaminy co zaocznym .. to dopiero chamstwo ...

>JEST MAłY SZKOPół JA NIE CHCę WYJEżDZAć DO DANI, NIEMIEC CZY HOLANDI DO PRACY...
            NA WYCIECZKę BARDZO CHęTNIE, ZWłASZCZA DANIA.

no bo tam trzeba miec conajmniej angielski i kwalifikacje.. nie to co pl.
            btw. Wsiz ma podpisana wspolprace o jedno czesne dwa dyplomy z dosyc dobra
            wyzsza szkola w Danii za 4.0 z toku i to jest
            dobra szansa dla studentow zeby miec dobre papiery po wsizie..
            • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 19.04.08, 13:40
              sorry ale na dziennych na wsizie nie jest lekko jak na zaocznych a nawet jeśli
              się powtórzy egz. z tego przedmiotu tu i tu to dzienni zdają najpierw i potem
              zaoczni dostają gotowe i rozwiązane;)na turystyce imprezują faktycznie ale mały
              odsetek mieszka w akademiku tam nie ma warunków do mieszkania a tym bardziej ,że
              musisz się uczyć z góry na każde zajęcia
              • Gość: inz agh wsiz- dobre żarty IP: *.gemini.net.pl 19.04.08, 14:08
                >no bo tam trzeba miec conajmniej angielski i kwalifikacje.. nie to co pl.

łATWIEJ JEST WYJECHAć NIZ PRóBOWAć ZROBIć COś TUTAJ, JESTEś POLAKIEM, MIESZKASZ
                W POLSCE I KSZTAłCISZ SIę W PL WIęC SKORO CI CO TU ZOSTAJą NIC NIE UMIEJą, A
                KSZTAłCILI SIę W WIęKSZOśCI W PL, TO TY TEż NIC NIE MOżESZ UMIEć

CZYżBY BRAK LOGICZNEGO MYśLENIA? TO TAKIE WSIZOWSKIE

-------------------
                WSIZ TYLKO NIE TO!!!
                • Gość: a kuku Re: wsiz- dobre żarty IP: 78.133.188.* 20.04.08, 08:20
                  Co wsizowskie ? dziwne są twoje wypowiedzi ciągle jedno i to samo w twoich
                  postach dochodzę do wniosku,że nic o nas (wg ciebie wsizowców którzy studiują
                  łatwo i przyjemnie) nie wiesz trzymasz się jednej utartej gadki.Acha na naszych
                  kierunkach inżynierskich oraz ekonomia i informatyka mamy logikę(jako osobny
                  przedmiot nie razem z matematyką jak na większości uczelni) oraz takie ciekawe
                  przedmioty jak np. badania operacyjne, gry kierownicze ....tutaj musisz dopiero
                  myśleć;)Może wsiz nie jest uczelnią techniczną chociaż ma takie kierunki , może
                  łatwo się dostać(gdzie indziej też są konkursy świadectw)ale żeby się utrzymać
                  albo dostać stypendium czy być na miejscach stypendialnych trzeba się nieźle
                  nagimnastykować
    • Gość: były student WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 80.50.236.* 19.04.08, 15:44
      cóz powiem krótko, skończyłem wsiz z dobrym wynikiem, na uczelni
      miałem szanse zaangazowania się i wogóle, po trzech latach pracy
      zawodowej moje zarboki na Podkarpaciu wynoszą blisko 4 tys. brutto -
      jak narazie jestem z tego bardzo zadowolony - a podstawą tej pracy
      była wiedza wyniesiona z wsiz i praktyk !!

zaraz się znajdzie pewnie pare osób, które skrytykuje moją
      wypowiedź, ale mało mnie to obchodzi...

pozdrawiam wsiz - studnetów i świetnych prowadzacych zajęcia !!!
      • mikael20 Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach 19.04.08, 16:17
        Myślę że nie jesteś wyjątkiem, my jesteśmy uczeni jak biznesowo
        podchodzić do życia, uczelnia pomaga w indywidualnym rozwoju a ci z
        publicznych tylko siedzą i zakuwają - nie mają czasu na nic innego a
        potem ta wiedza do niczego się nie przydaje. My na dziennikarstwie
        mamy warsztat TV, radiowy, fotograficzny, sporo zajęć z komputerem a
        oni na tym samym kierunku maglują literaturę XX wieku i piszą głupie
        eseje. Brak praktycznego podejścia do edukowania studentów.
        • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 19.04.08, 21:50
          ty lepiej nie mów nic dobrego o wsizie bo cię buahaha zaskarży mnie już straszy
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78552801 ;)
          • Gość: student wsiz Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.multimo.gtsenergis.pl 19.04.08, 22:14
            Studia na wsizie to szydera na maxa.Liczy sie tylko kasa kasa i tylko
            kasa.Wykładowcy maja gdzieś czy będę coś wiedział czy nie.Co chwilę tylko czesne
            podnoszą i tyle.Ta szkoła to tylko fabryka papierkowych magistrów.
            • Gość: inz agh wsiz i tym podobne to dno IP: *.gemini.net.pl 19.04.08, 23:54
              >Ta szkoła to tylko fabryka papierkowych magistrów.

TO PRZYKRE, ALE KAżDA WYżSZA SZKOłA TO TAśMOWA FABRYKA MGR-óW STąD NIESTETY TEN
              TYTUł NIC NIE ZNACZY JUŻ U NAS.
              • Gość: lic.wsiz Re: wsiz i tym podobne to dno IP: *.ostnet.pl 20.04.08, 06:48
                Jestem po WSIiZ i dobrze sobie radzę.
                • Gość: a kuku Re: wsiz i tym podobne to dno IP: 78.133.188.* 20.04.08, 08:26
                  powiesz coś dobrze o wsizie to Cię zjadą równo i jeszcze bedą sądami straszyli
                  jak osoba z vectra.net lepiej to wyjechać z kraju bo cie znajdzie i wsadzi
                  dożywocie a i będziesz jej odszkodowanie płacić
                  • Gość: student wsiz Re: wsiz i tym podobne to dno IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.04.08, 09:04
                    Kiedyś tytuł magistra to było coś.Znam takiego jednego magistra który jest po UJ
                    a nie potrafi sobie naprawić hamulców w rowerze.hehe
                    • Gość: a kuku Re: wsiz i tym podobne to dno IP: 78.133.188.* 20.04.08, 09:24
                      nie wymawiaj słów UJ i mgr(bo Cię buahaha będzie sądami straszyć i zbieraj kase
                      na odszkodowanie dla niej ale to już) acha jedna rzecz jak się kończy studia na
                      UJ w Krakowie (pamiętacie Uniwersytet Jarosławski czyli tamtą wyżsżą szkołę
                      zawodową i moherowego rektora)to się nie wraca do takiej dziury jak Podkarpacie
                      i zostaje się w Krakowie
                    • Gość: inz agh Re: wsiz i tym podobne to dno IP: *.gemini.net.pl 20.04.08, 09:34
                      >Kiedyś tytuł magistra to było coś.Znam takiego jednego magistra który jest po UJ

nie wymawiaj słów UJ i mgr(bo Cię buahaha będzie sądami straszyć i zbieraj kase
                      i zostaje się w Krakowie
                      • Gość: a kuku Re: wsiz i tym podobne to dno IP: 78.133.188.* 20.04.08, 09:37
                        no co mamy dwa UJ-ty ;) tak na marginesie ten w Krakowie i ten W Jarosławiu
                    • Gość: inz agh Re: wsiz i tym podobne to dno IP: *.gemini.net.pl 20.04.08, 09:36
                      >Kiedyś tytuł magistra to było coś.Znam takiego jednego magistra który jest po UJ

A CO MAJą HAMULCE DO MGRA? UJ TO NIE ZAWODóWKA, WSIZ WIDOCZNIE TAK.

>nie wymawiaj słów UJ i mgr(bo Cię buahaha będzie sądami straszyć i zbieraj kase
                      i zostaje się w Krakowie

CHYBA SAM POCHODZISZ Z DZIURY I CIERPISZ NA TYPOWE PODKARPACKIE KOMPLEKSY- KRAK
                      NIE TAKI WIELKI JAK GO KREUJą- SYF, KIłA I MOGIłA HEHE
                      • Gość: a kuku Re: wsiz i tym podobne to dno IP: 78.133.188.* 20.04.08, 09:45
                        widzę, że ciągle twoje posty zdradzają jedno i to samo;) są strasznie nudne i
                        monotonne w kółko piszesz wsiz to dno albo ,że jak zawodówka jak to jest z tym
                        AGH prawda ,że tez macie płatne poprawki i możecie zdawać z 1go przedmioty 4 pod
                        rząd płacić za każdą(koleżankę mam na wydziale budownictwa;) i wiadomość z
                        pierwszej reki) czyli nie taki AGH straszny(trudny) jak go malują hihi owszem
                        uczelnia z tradycją(kolegów mam też po telekomunikacji,technika na Podkarpaciu
                        mają podpisaną umowę z agh od razu po maturze ludzie idą)czy to prawda,że
                        wystarczy przejść 1szą sesję reszta wszystko z górki
                        • Gość: inz agh wsiz- dobre żarty IP: *.gemini.net.pl 20.04.08, 12:47
                          >wystarczy przejść 1szą sesję reszta wszystko z górki
                          NA PEWNO NIE NA FIZYCE... I NA 5 ROKU WYWALAJą

>możecie zdawać z 1go przedmioty 4 po
                          > d rząd płacić za każdą

HEHE śMIESZNE TO...NIE MA CZEGOś TAKIEGO, POPRAWKI Są TEORETYCZNIE DWIE Z
                          KOMISEM- ZA NIE SIę NIE PłACI, POTEM ZOSTAJE EWENTULNIE PłATNE POWTARZANIE
                          PRZEDMIOTU- TO NORMALNA PRAKTYKA NA KAżDEJ POLSKIEJ UCZELNI

DLACZEGO śMIESZNE JEST TO CO PISZESZ? ANO DLATEGO, ZE KAżDY KTO SPOTKAł W żYCIU
                          OSOBę STUDIUJąCą NA PRYWATNEJ UCZELNI TO WIE, żE NA NICH PłACI SIę NA WSZYSTKO-
                          ZA EGZ. POPRAWKOWE TYM BARDZIEJ

-------------
                          MARKETING POTRAFI ZROBIć LUDZIOM WODę Z MóZGU...
                          • Gość: a kuku Re: wsiz- dobre żarty IP: 78.133.188.* 20.04.08, 13:35
                            No tak bo Ci ktoś uwierzy,że studiujesz na agh.Sorry mi to mówiły osoby ze
                            studiów dziennych wydziały, hutnictwo ,telekomunikacja i informatyka oraz
                            budownictwo i odlewnictwo spoko chyba coś nie tak hihihi
                          • Gość: ddd Re: wsiz- dobre żarty IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.04.08, 13:38
                            Prywatne uczelnie zbijają kokosy na poprawkowych płatnych egzaminach.
                            Na wsiz 35pln za egzamin,100 za warunek.Czysty biznes
                            • Gość: a kuku Re: wsiz- dobre żarty IP: 78.133.188.* 20.04.08, 13:45
                              sprawdzę sobie cennik to ci powiem ok
                          • Gość: a kuku Re: wsiz- dobre żarty IP: 78.133.188.* 20.04.08, 13:44
                            mam wiadomości z 1szej ręki ;) acha nie na wszystkich prywatnych płacisz za
                            wszystko(jeśli masz miejsce styp.to za nic);) chyba nie doinformowanie na WSAiZ
                            nie ma płatnych poprawek a też niezła niepaństwowa uczelnia ;) to dlaczego moi
                            znajomi co studiują na agh mówią ,że wystarczy przejść 1szą sesję i masz już z
                            górki... niektóre technika nawet w Rzeszowie(z takiej dziury co nie?) mają
                            podpisane umowy z agh wystarczy że zdasz maturę składasz papiery i jesteś
                            przyjęty.Wiesz co skończ z wrzucaniem wszystkich do jednego wora i zajmij się
                            czymś przecież na AGH jest"bardzo trudno" dziwne ,że się nie uczysz i masz czas
                            na wszystko
          • holy_shit Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach 20.04.08, 13:50
            Mysle za ta osoba jest poważnie chora psychicznie, poza tym
            zastosowała groźbę bezprawną. Można by mowic o obrazie z 216 gdybyś
            użyła imienia i nazwiska, a w tym wypadku jest to anonimowa dyskusja
            na forum. Poza tym za "frustrata" czy "debila" to żaden normalny
            człowiek nie pójdzie do sądu. Tak więc wyluzuj i nie przejmuj się -
            prędzej Ty możesz iść do prokuratora za groźbę karalną wobec Ciebie.
            • holy_shit Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach 20.04.08, 14:12
              Pominę już obraźliwe słowa o instytucji jaką jest WSIZ (zarzucanie,
              że jest tam niski poziom, albo obrażanie jego studentów itd.) To
              jest dobry temat dla administracji WSIZu.
              • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 14:20
                zgłoszę tak samo jak pomówienie jednej pani redaktor,że układała
                rankingi(przestępstwo coś takiego) przecież to ewidentne pomówienie oraz
                oskarżanie kogoś o płatną protekcję
                • Gość: ... Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.rze.vectranet.pl 20.04.08, 14:34
                  W zadnym miejscu dziewczyno Cię nie zastraszałam ani nie groziłam.
                  Żeby nie być golosłowną bo nie jestem expertem zasięgnełam opinii
                  kolegi prawnika i dla Twojej info "groźba": Art. 190. § 1. Kto grozi
                  innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę
                  osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną
                  obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia
                  wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Jak to się ma do moich słów, czy ja Ci groziłam popełnieniem
                  przestępstwa???? Mój post był tylko info o wzięciu odpowiedzialności
                  za słowa. Popytaj moż w końcu Cię oświecą, że w żadnym miejscu nie
                  było tam ani zastraszania ani gróźb. Zanim juz cos powiesz to
                  upewnij sie czy się nie ośmieszysz.

A jeśli chodzi o WSIZ to tak pozwijscie wszystkich, ktorzy się źle
                  na jego temat wypowiadali (oczywiście Wy na temat uczelni
                  panstwowych wypowiadaliście się pochlebnie i z szacunkiem, chyba tez
                  zgłoszę władzom np. UR, że niektóre osoby na forum szkalowały tę
                  uczęlnię). Mikael vel holy_shit pozdrowienia.
                  • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 14:40
                    a kto mi groził,że poznam coś od strony praktycznej i że mam kase odkładać bo
                    będzie mi potrzebna?!!!!!!! no zastanów się i jeśli jest to dyskusja anonimowa
                    oraz nie używam nawet twojego imienia to sie odczep ode mnie i daj mi spokój
                    szkoda dyskutować z Tobą odpowiedziałam Ci i podałam linki do postów poprzednio
                    ,że nie ja Cie tak nazwałam odczep się
                    • Gość: ... Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.rze.vectranet.pl 20.04.08, 14:45
                      > a kto mi groził,że poznam coś od strony praktycznej i że mam kase
                      odkładać bo
                      będzie mi potrzebna?!!!!!!!

Na podstawie tego co napisałam wyżej, w którym miejscu odnosi sie do
                      litery prawa????? No zastanów się przez chwilę!!! Napisałam to,
                      żebys na przyszłośc pomyślala, zanim komus ubliżysz, i wzięła
                      odpowiedzialnosc za to co mówisz. Jak widze wzbudzilo to pewna
                      kontrowrsje i bardzo dobrze ale przynajmniej juz wiesz, ze szastanie
                      błotem i ublizanie personalne jest nie w porządku.
                      • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 14:51
                        no podaj linki i pokaż gdzie zaznacz bo chyba jestem ślepa
                  • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 14:43
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78537428 co to jest?
                    pytam się
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78552801 co to jest
                    ?pytam sie
                  • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 19:40
                    podałam dwa linki twoich wypowiedzi z pytaniem co one oznaczają zastraszasz mnie
                    że poznam coś w praktyce albo że pieniądze mają mi się na coś przydać
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78537428
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78552801
                    co one oznaczają pytam się?
                    powiedz mi bo przecież masz specjalistę
                    do tej pory nie mam odpowiedzi
                    umiesz otwierać linki dobra to zacytuję
                    > Komuś kto nie myśli wiele rzeczy może się wydawać dziwnymi. Droga a
                    > kuku zaczynasz przeginać, już na dużo sobie pozwoliłaś pod moim
                    > adresem. Jesteś ode mnie dużo młodsza, nie przeżyłaś tyle co ja,
                    > szastasz niczym nie popartymi tekstami. Nawet jeśli pracujesz w
                    > promocji WSIZU proponuję się w tym podszkolić. Nie masz elemantranej
                    > wiedzy z zakresu prawa cywilnego bo juz się popisywałaś wcześniej,
                    > ale poznasz ją od strony praktycznej. W końcu w jak sama uparcie
                    > twierdziłaś nikt w necie nie jest anonimowy. Pozdrawiam
                    • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 19:43
                      Ty
                      > natomiast perfidnie używałaś słów typu:frustratka, debil,
                      > nieudacznik, głupia. Wszyscy, którzy mieli inne niż Ty zdanie na
                      > temat WSIZu nie atakowali nikogo personalnie, tylko pisali ogólnie,
                      > a Wy cóż, pokazaliście "klasę" używając niecenzuralnych słów.
                      > Oczywiście mogłabym to tak zostawić ale nie zrobię tego, tylko
                      > dlatego, żeby pokazać takim dzieciom niedojrzałym jak Ty na czym
                      > polega prawdziwe dorosłe życie. Mam nadzieję, że masz stypendium na
                      > WSIZie bo być może będą Ci potrzebne pieniążki na inne cele;)
                      • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 19:45
                        Ty
                        > > natomiast perfidnie używałaś słów typu:frustratka, debil,
                        > > nieudacznik, głupia. nie użyłam tych słów (oskarżasz mnie bezpodstawnie)
                        nawet nie ma takich moich postów

tu mi grozisz
                        Oczywiście mogłabym to tak zostawić ale nie zrobię tego, tylko
                        > > dlatego, żeby pokazać takim dzieciom niedojrzałym jak Ty na czym
                        > > polega prawdziwe dorosłe życie. Mam nadzieję, że masz stypendium na
                        > > WSIZie bo być może będą Ci potrzebne pieniążki na inne cele;)

pytanie jakie pieniądze i na co?
                        • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 19:48
                          może mi powiesz ,że to ktoś inny napisał?acha jeszcze jedno czasami zostaje wpis
                          po postach (tu na gazeta.pl) bardzo często a nie ma czegoś takiego wpisu z
                          wykasowanym postem ;)więc się ode mnie odczep i przestań straszyć bo i tak się
                          nie boje a tylko mnie to wkurza
              • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 19:31
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78552801 to są te
                wypowiedzi nie mam odpowiedzi na pytanie co one oznaczają(pisała osoba z vectra
                net wiemy o kogo chodzi)
            • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 14:18
              dzięki i chyba tak zrobię ale jeszcze dopytam się co nie co kilku znajomych
              prawników poważnie...wkurza mnie coś takiego i nie użyłam słów jak"debilka
              ,nieudacznik,kretynka czy debil", uszczerbek na zdrowiu moim ;)
              • Gość: ... Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.rze.vectranet.pl 20.04.08, 14:41
                debilka, nieudacznik , frustratka...hmmmm to też uszczerbek na moim
                zdrowiu, w końcu słowa używane bezpodstawnie i uznane powszechnie za
                obraźliwe, więc możemy sobie droga a kuku podać rękę...
                • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 14:45
                  nie użyłam tego w żadnym poście swoim nie nazwałam Cię tak kobieto posprawdzaj
                  wszystkie posty i IP nawet dokładnie jak się któryś z administratorów sieci
                  zgodzi i udowodni Ci ,że to nie ja odczep się ode mnie to sie robi nudne łapiesz
                  za słowa a potem sobie coś przypisujesz
                  posprawdzaj sobie posty
                  • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 14:48
                    a co do wsizu zgłosze to tam gdzie trzeba jak zjeżdżają studentów podałam Ci
                    pewne linki robię to jeszcze raz
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78537428 co to jest
                    możesz mi wyjaśnić?
                  • Gość: ... Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.rze.vectranet.pl 20.04.08, 14:49
                    Nie no, dziewczyno może jeszcze powiesz, że nie nazwalaś mnie
                    nigdzie frustratka i nieudacznikiem??????????? Czy ty sądzisz, że
                    ktoś jest tak naiwny, i że nie umie czytać po polsku???
                    • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 14:54
                      w którymś poście coś wspominałam o nieudacznikach i frustratach w liczbie
                      mnogiej:P to nie ma sensu
                    • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 14:57
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78537428 jeszcze raz
                      się pytam CO TO JEST?
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78552801 I CO TO JEST?
                      wytłumacz bo mi nie odpowiedziałaś poprzednio
                    • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 15:03
                      usiłujesz wmówić coś komuś i nie odpowiadasz na pytania
                      co to jest
                      co te twoje posty oznaczają ?
                      nie odpowiedziałaś mi jeszcze a jak się pytam to zmieniasz temat i dalej coś o
                      wyzywaniu
                      chyba umiesz otwierać linki
                    • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 15:09
                      co to jest? pytam po raz kolejny
                      umiesz otwierać linki?
                      • Gość: ... Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.rze.vectranet.pl 20.04.08, 15:11
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&wv.x=1&a=77996715

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&wv.x=1&a=78002053

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&wv.x=1&a=78465090

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&wv.x=1&a=78465247

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&wv.x=1&a=78508139

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&wv.x=1&a=78514762

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&wv.x=1&a=78514828

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&wv.x=1&a=78533711
                        • Gość: ... Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.rze.vectranet.pl 20.04.08, 15:13
                          Posty gdzie było o debilkach i głupich, byc moze sa juz usuniete, bo
                          były zgłaszane ale jeszcze raz na spokojnie przejrzę wszystko od
                          początku do końca, szczególnie, że zmieniasz nicki.
                          • Gość: ... Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.rze.vectranet.pl 20.04.08, 15:17
                            Dla Twojej info, nie mieszkam na Baranówce, nie jestem bezrobotna,
                            nie mam klitki socjalnej, a to pod moim adresem tez jest rodzajem
                            ubliżania (z całym szacunkiem dla mieszkańców Baranówki, dla
                            bezrobotnych i dla mieszkających w klitkach socjalnych). Swoja droga
                            co to wogóle za agrumentacja??? Mimo, że mnie nie znasz piszesz
                            jakies obraźliwe bzdety...
                          • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 18:12
                            zrozum kobieto ,że nie napisałam na nikogo na tym forum "że jest głupi i
                            debilem" odczep się ode mnie
                            dalej mi nie odpowiedziałaś co to jest?
                            co twoje posty akurat te (podane wyżej linki oznaczają)
                          • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 18:15
                            nie było nawet takich postów co ty chcesz mi wmówić? jeżeli nawet moderatorzy
                            coś wytną to i tak naprawdę to nie zniknie zawsze są kopie,da się odzyskać tak
                            na marginesie to idź i sprawdź czy Cię tak nazwałam
                            jeszcze raz zapytam co (powyższe linki) te wypowiedzi oznaczają
                          • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 18:16
                            mam jeden i ten sam adres IP nicki 2 co ty chcesz osiągnąć?myślisz ,że mnie
                            zastraszysz???póki co to mnie to denerwuje
                • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 15:13
                  nie użyłam takich słów w stosunku do ciebie. Podaj linki
                  co to jest jak nie ograżanie się i oskarżanie bezpodstawne mnie?
                  • Gość: inz agh wsiz- tylko nie to IP: *.gemini.net.pl 20.04.08, 17:34
                    >No tak bo Ci ktoś uwierzy,że studiujesz na agh.Sorry mi to mówiły osoby ze
                    studiów dziennych wydziały, hutnictwo ,telekomunikacja i informatyka oraz
                    budownictwo i odlewnictwo spoko chyba coś nie tak hihihi

NIE MUSISZ WIERZYć...NIE W TYM RZECZ...ZRESZTą POMYSL CO NIBY KłAMSTWO BY MI
                    DAWAłO, NIE JESTEM TAK OBłUDNA BY W TAKIEJ BłAHEJ SPRAWIE KłAMAć

NIE CHODZI MI O LICYTOWANIE SIę KTO JEST LEPSZY, BO TO DO NICZEGO NIE PROWADZI.
                    JA NIE MAM KOMPELKSóW, żE POCHODZę Z RZECHA, ANI Z TYTUłU TEGO, żE CHCę WRóCIć;
                    ANI NIE CZUJę SIę LEPSZA, żE JUż ZA 2 MCE DOPISZą MI MGRA DO INż.

NAJWAżENIJSZA DLA MNIE JEST ELEMETARNA UCZCIWOść I PRZYZNANIE JAK COś
                    RZECZYWISCIE WYGLąDA.

---------------------
                    WSIZ- TYLKO NIE TO.
                    • Gość: inz agh Sądy, osądy IP: *.gemini.net.pl 20.04.08, 17:43
                      Ludziska!

Śmiejecie się z postępowania polityków jak się wyzywają, potem zaprzeczają i
                      kłamią w twarz, potem grożą sobie sądem, a na koniec ubolewają jak to zostali
                      skrzywdzeni.

Po co grozicie sobie sądami, aż tak brak Wam wrażeń w życiu.
                      Na forach bywa różnie tak jak różni są ludzie.
                      Zasada jest taka- jak ktoś Cię zwyzywa na forum- pomyśl tylko, że to świadczy o
                      tym człowieku, jego kulturze itd.

Za mało mamy kłótni w państwie?

• Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 18:08
                    i dalej nie mam odpowiedzi na pytania które zadałam Ci
                    jeszcze raz się pytam co to jest? bo widzę ,że nie chcesz mi odpowiedzieć
            • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 19:28
              to są te posty osoby z vectranet(buahaha inaczej)nie chce mi ona do tej pory
              odpowiedzieć co oznaczają i jak mam to rozumieć
              • Gość: ... Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.rze.vectranet.pl 20.04.08, 22:30
                Dziecko, wyluzuj, nie siedzę cały dzien przy komputerze jak Ty 7/24.
                Nie lepiej jest kogoś przeprosić tylko isć w zaparte? W wolnej
                chwili wejde na watek o wsiobusie i znajde i tam Twoje posty. Co do
                usunietych postów to owszem usunieto moj jeden jedyny w innym watku,
                tylko dlatego ze wdalam się w pyskowke z Twoim a kuku kolegą,
                którego post tez zostal usuniety, wiec nie wmawiaj mi, że moje posty
                sa notorycznie usuwane. Ja już mam dość, szkoda czasu i energii.
                Pozdrawiam Cię, jesli czyms cie uraziłam to przepraszam. Inz agh ma
                rację, szkoda czasu na przepychanki na forum. Dziewczyno nie mam
                zamiaru w żaden sposób ci szkodzić (mam w życiu bardziej ciekawe
                rzeczy do robienia niz takie zabawy), poprostu chciałam Ci pokazac,
                że łatwo jest komus ublizac bezpodstawnie nie licząc sie z
                konsekwencjami. Dałam ci przykład jak zarzucałaś mi bezrobocie czy
                mieszkanie w ciasnej klitce na Baranówce, mimo ze NIC o mnie nie
                wiesz. Zastanów sie prosze na przyszłośc. Ja wyciagnęłam juz
                wnioski, żeby nie wdawac sie w dysjusje z kimś, kto i tak mnie nie
                zrozumie cokolwiek by sie mu powiedziało. Powodzenia na uczelni i w
                życiu.
                • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 22:45
                  sama zaczęłaś sorry znajdź te posty gdzie nazywam cię takie słowo na d i g to
                  pomyśle nie idę w zaparte tylko chciałam się dowiedzieć co twoje dwa posty
                  znaczą bo do tej pory nie wiem....
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78552801 to wszystko
                  • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 22:52
                    acha ty też o mnie nic nie wiesz co innego jakbym napisała z uczelni (nawet
                    wifi) od razu by było wiadomo(dojście po logach) a odnośnie twoich dwóch postów
                    wspomniałam o uszczerbku na zdrowiu potem... czy pomyślałaś ,że faktycznie może
                    tak być?? może mam chore serce albo w fatalnym stadium chorobę wrzodową
                    żołądka(pękające i krwawiące rany inaczej)....
                    • Gość: ... Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.rze.vectranet.pl 20.04.08, 23:10
                      Tak pomyślałam o tym, jestem człowiekiem i mam swoją wrażliwość,
                      dlatego Cię przeprosiłam bo wiem jak dotkneły mnie nieprawdziwe
                      zarzuty pod moim adresem, zważywaszy że dzieli nas wiek,
                      doświadczenie życiowe i pewnie jeszcze parę innych rzeczy. Pozdrawiam
                      • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 23:33
                        Tu nie chodzi o mnie teraz w tym co powiem...tylko na przyszłość odnośnie
                        używania słów i formułowania zdań(logika m.in zdań)jak w przypadku 2ch
                        wypowiedzi twoich...to nie w porządku i nigdy nie wiesz jak ktoś to odbierze(jak
                        napisał holy_shit).... ja osobiście odebrałam dwa zdania jako odgrażanie się za
                        coś nie do końca prawdziwego... fakt znajdziesz kogoś po IP(nawet jak ma
                        przydzielane dynamicznie trochę więcej tu zabawy)i trzeba spełnić kilka procedur
                        ale nie wiesz na kogo trafisz tak naprawdę....ostrożnie na przyszłość akurat
                        znam osobiście osoby które nie odpuszczają nigdy
    • bja-net WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach 22.04.08, 02:10
      Tak ta właśnie Uczelnia swymi dobrymi wynikami pokazuje znaczącą dominację na Podkarpaciu w przeciwieństwie do twego niskiego intelektu
      • Gość: a tam Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 22.04.08, 18:07
        jak widać komuś przeszkadza ,że wsiz w ogóle jest :P
        • Gość: inz agh Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.gemini.net.pl 22.04.08, 20:20
          >Tak ta właśnie Uczelnia swymi dobrymi wynikami pokazuje znaczącą dominację na
          Podkarpaciu

HEHE KOń BY SIę UśMIAł, POJECHAłEś Z TYM STWIERDZENIEM

>w przeciwieństwie do twego niskiego intelektu

TEGO TYPU HASłA śWIADCZą TYLKO O OSOBIE, KTóRA JE FORMUłUJE, O JEJ INTELEKCIE I
          KULTURZE NABYTEJ BYć MOżE NA WSIZIE(A JEST TO PRAWDOPODOBNE SKORO CZęść
          WSIZOWCóW TEż WYZYWA NA LEWO I PRAWO LUDZI NA FORUM, SZUKAJąC SOBIE WIRTUALNYCH
          WROGóW- MOżE Z NUDóW?)
          • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 22.04.08, 21:55
            ajajaj ten wątek powinien upaść bo sie wyczerpał;)
            • Gość: inz agh Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.gemini.net.pl 22.04.08, 22:22
              >ajajaj ten wątek powinien upaść bo sie wyczerpał;)

CO RACJA TO RACJA, POZDR :)
              • Gość: rt Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.150.163.2.catro.com.pl 22.04.08, 22:31
                już uparte osiołki powyrzucały sobie wszystkie żale? czy dalej dwa obozy wsizowców i antywsizowców będą sobie jechać tutaj?
                • Gość: syl Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 00:43
                  witam. sledzilam dosc uwaznie te klotnie. i marze o zgodzie juuuuz. nie klocmy
                  sie. jakie waszym zdaniem kierunki to dobra-najlepsza inwestycja w przyszlosc?
                  • Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 23.04.08, 07:40
                    tutaj sie nie dowiesz za wiele na to wychodzi;)
                    • Gość: kazek Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 91.150.163.* 23.04.08, 19:49
                      ten temat to jak już ktoś napisał jest areną przepychania osiołków :-D
                      • meg83 wsiz NIE 23.04.08, 21:55
                        >jakie waszym zdaniem kierunki to dobra-najlepsza inwestycja w przyszlosc?

a jakie masz zdolności? bo predyspozycje to gł. kryterium wyboru- jak jesteś
                        noga z matmy i fizyki to możesz tylko śnić o informatyce, elektronie itp, itd
    • Gość: tarnowianka WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 217.70.57.* 22.06.08, 01:43
      Powiem tyle, wiekszosc najlepszych uczelni na świecie jest prywatna,
      wkrótce w Polsce stanie sie podobnie, cierpliwości:) Płacsz i
      wymagasz -proste.
      Jednak nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora, wybór uczelni o
      niczym nie swiadczy, ważne aby nabyć odpowiednią wiedzę i
      wykorzystac ją pozniej w praktyce, jesli spodobasz sie pracodawcy
      to i tak Cie zatrudni. Nie polemizujmy bo to do niczego nie
      doprowadzi, kazdy bedzie bronił zawziecie swoich racji..
      studentka wsiz:)
      • Gość: yo Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.gemini.net.pl 22.06.08, 17:34
        normalni studenci wsizu mówią, że poszli tak bo chcą szybko i łątko załatwić
        sobie papier
        • Gość: .......... Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 22.06.08, 18:21
          no jasne zawsze sie znajdzie ktoś co wie lepiej niż ci co studiują....ech
          • Gość: Zaoczny Re: WSIiZ - najważniejsza kasa IP: *.nat.rsk.pl 23.06.08, 13:57
            Studenci zaocznej socjologii z byłej WSSG z Tyczyna już się
            przekonali jaki jest WSIiZ - jak będzie ich mało, to rektor WSIiZ
            rozwiąże rocznik.
            • Gość: hmm Re: WSIiZ - najważniejsza kasa IP: *.r-ce.pl 23.06.08, 15:52
              a studenci wsiiz sie przekonali ze przez to cale przejecie musza jezdzic do
              tyczyna na zajecia.
              czy to prawda ze tam ma byc dziekanat albo katedra DiKS?
      • Gość: ballab Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.static.xcore.pl 23.08.09, 18:36
        chciałam tu zaznaczyć błąd...
        nie chodzi o to, że najlepsze uczelnie są płatne, chodzi o to, że wyższa
        edukacja jest płatna i to słono, np Wielka Brytania, nauka w podrzędnym
        university kosztuje w granicach 3000-4000 Ł/rok.
        Jeżeli, szukasz czegoś lepszego w rankingach 5000min do nawet 15000
        Ł/rok...podobna sytuacja USA/IRLANDIA/NORWEGIA...itp itd

fakt, myślę, że to kwestia kilkunastu lat,żeby i w Polsce nauka na studiach
        wszystkich form została płatna...
    • Gość: znajomy WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 01:19
      Prawda leży po środku jak zwykle.

Znam tyle samo matołów po WSIizie jak i po PRz. O UR się nie będe wypowiadał bo
      moim zdaniem tam jest kompletne dno, ale możecie pominąć to w swoich rozważaniach.
      Znam kilku spoko gości z wielką wiedzą po PRz ale fakt jest niezaprzeczalny, że
      znam po WSIiZ gości z wielką wiedzą tyle, że nieco w innych dziedzinach. Nie
      porównujcie dosłownie tych uczelni jak nie ma w nich identycznych kierunków. Na
      WSIiZ nigdy nie będzie labotarki z fizyki, chemii, pojazdów samochodowych,
      budownictwa. Ale tu wiadomość dla przemądrzałych z PRz,że możecie schować sobie
      w buty kierunki ekonomiczne, związane z biznesem, zarządzaniem, marketingiem, i
      wiele wiele innych podobnych lub mniej podobnych. Wystarczy przejrzeć historię,
      przepytać ludzi i wyciągnąć wnioski, że PRz nie ma wykładowców od przedmiotów
      ww. wymienionych i ich program jest mocno naciągnięty na stronę techniczną
      przykład: Informatyka w Zarządzaniu Przedsiębiorstwem - takiego falsyfikatu
      dawno nie widziałem - spawalnictwo, wytrzymałość materiałów, materiałoznawstwo,
      mechanika, rysunki wszelkiej maści. Natomiast informatyki jak na lekarstwo,
      zarządzania to samo, ekonomia i już mi się nie chce wymieniać. Znam gości z
      WSIiZ co robią takie rzeczy o których się nie śniło ludziom z PRz. że już nie
      wspomnę ile można zarobić na tym hajsu. To że po polibudzie też można nieźle
      zarabiać to również fakt niezaprzeczalny, ale że można zostać debilem
      bezrobotnym to też jest fakt i wielu to potwierdziło.
      Być może ludzie z Wsiz potrafią wykorzystywać okazje, dobrze się sprzedać i mieć
      niezłe pomysły dlatego nie zajmują się produkowaniem, badaniem, tylko innymi
      formami zarabiania na chleb.

Ogólnie to przebrnąłem przez ten wątek do końca z lekkim niesmakiem i proponuję
      zajrzeć do działu grafiki na WSIiZ do firmy pixelforge (mogłem pomylić nazwę a
      nie chce mi się szukać) Tam kasa jest po r2 latach dświadczenia 20-30 patyków
      miesięcznie mądrale (przykłady też są i w TV matołi oglądacie je codziennie na
      reklamach), polecam zajrzeć na dział sieci, programowanie itp. Wszędzie
      znajdziecie debili i ludzi, przy których jesteście mali. W każdej uczelni
      znajdziecie podobny rozkład kretynów i ludzi zaradczych i mądrych lub też
      madrych ale nie potrafiących się odnaleźć nigdzie indziej jak tylko ucząc się bo
      do niczeg więcej się nie nadają - PRz nie jest od tego wolna, WSIiZ i UR tym
      bardziej. Radzę przeczytać i wyciągnąć wnioski - jest mnóstwo ludzi z WSIiZ
      przyktórych większość z PRz jest malutka i na odwrót - oraz to pojąć.

Sorry za literówy
      • Gość: 4321 Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 88.156.164.* 29.06.08, 21:15
        dlaczego artykuły o wsizie wywołują ostre dyskusje?? zawsze mnie to zastanawia
        .... ktoś to czyta i ma z was polewkę że hoho
    • Gość: mieszkaniec Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.krak.tke.pl 24.06.08, 06:57
      przynajmniej mamy dobrą uczelnie w Rzeszowie, bo poziom pozostałych
      łącznie z tymi molochami państwowymi jest TRAGICZNY
    • Gość: czemu?? Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 88.156.219.* 14.07.08, 15:17
      WSIZ wzbudza takie kontrowersje???ile jeszcze będziecie podnosić ten temat???
      • Gość: yo Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.nm.e-zet.pl 14.07.08, 16:52
        >przynajmniej mamy dobrą uczelnie w Rzeszowie, bo poziom pozostałych
        łącznie z tymi molochami państwowymi jest TRAGICZNY

nie żartuj tak, wsiz i wysoki poziom- chyba tylko czesnego
      • meg83 Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach 23.08.09, 19:35
        kocówka rekrutacji więc odświeża się stare wątki
    • Gość: były student Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 21:17
      jak ta uczelnia może mieć jakiś prestiż jak sam dziekan gawron publicznie się z
      niej śmieje
    • Gość: ballab ahh ten WSIiZ IP: *.static.xcore.pl 23.08.09, 18:26
      przyznam jasno, nadal jestm studentką WSIiZ-u, no coż...
      w prawdzie dobiega to już końca z jednej strony mogę powiedzieć 'na całe
      szczęscie' z drugiej zamilknę...

moje zdanie na temat powyższej dyskusji jest takie: w Polsce brak jest
      odpowiednich organizacji/ustaw/szkoleń/obowiązkowej edukacji dot doradzctwa
      zawodowego dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych, dlaczego tak uważam?....
      spójrzcie na to przez swój pryzmat o ile juz jesteście absolwentami, czy
      jesteście pewni, że w wieku 19 lat byliście pewni tego co chcecie robić w
      przyszłości? czy, aby w trakcie studiów nie zmieniliście zainteresowań?
      co tak naprawde ma do tego uczelnia wyższa, przecież w każdej jesteście w stanie
      się rozwijać o ile jesteście pewni, że to jest właśnie to... co z tego, że
      PRZYPROWADZICIE KONIA DO WODOPOJU, JEŻELI KOŃ Z NIEGO NIE CZERPIE....

pozdrawiam
    • Gość: Heros333 o wsiz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 09:13
      Jestem student wsiz, nie szczycę się tym bo nie ma czym :p
      Dlaczego wsiz jest wysoko w rankingach ??
      1.Bo inne uczelnie nie biorą w tym udziału albo im nie zależy na takich
      rankingach .
      2. Bo bardzo prosto zdać egzaminy nawet nie ucząc się, jedna osoba robi ściągę
      a 200 innych idzie na ksero gdzie zawsze są kolejki i jest wysoka zdawalność
      (jedynie z 2-3 przedmiotów nie da się tak łatwo ściągać i trzeba trochę
      pomyśleć nad pytaniami ) Wykładowcy się już wkurzają jak poprawiają prace na
      egzaminie opisowe i wszystkie mają ten sam początek z wikipedi, co mądrzejsi
      piszą nie słowo w słowo ze ściągi tylko swoimi słowami . Zdobyć wysoką średnią
      to nie problem, wystarczy troszkę się pouczyć i stypendium w kieszeni .
      Większość studentów i tak ma naukę w dupie, przychodzą na egzaminy nawet
      długopisu nie mając i nie wiedzą nawet z jakiego przedmiotu jest egzamin ,
      nawet nie wiedzą kto jest ich wykładowcą . Idą na ksero i potem egzamin,
      najlepsze jest to że niektórzy wykładowcy podają wcześniej pytania jakie będą
      na egzaminie . Jak się ściąga na wsiz ?? ze wszystkiego, ja nawet z laptopa
      ściągałem i szukałem po google odpowiedzi . Lub jedna mądra osoba rozwiąże
      egzamin, telefonem zrobi zdjęcie odpowiedzi i MMS to friends :) Lub po prostu
      bierze kumpla z politechniki i on idzie za niego na egzamin - nikt tego nie
      sprawdza (tylko wyjątkowi wykładowcy) .

Co do pracy po wsiz . NIE ma czegś takieiego że skończysz uczelnie jesteś MGR.
      i od razu masz pracę i tysiące telefonów z pracą . Jak jesteś tuman to nikt
      cie do pracy nie weźmie . Obojętnie jaką szkołę skończysz czy wsiz czy wsaiz
      czy politechnikę dostaniesz test na wejście od pracodawcy i na jego podstawie
      stwierdzą czy jesteś mądry czy głupi . Pracodawcy nie patrzą jaką uczelnie
      skończyłeś tylko jaką wiedzę masz po tej uczelni . NIkt do nauki cie nie zmusi
      wsiz tylko ułatwia zdobycie papierka który w dzisiejszym świecie nic już nie
      znaczy liczy się to co masz w głowie i kim jesteś i co w życiu chcesz robić.
      Potem się dziwić dlaczego tylu MGR.INŻ.pracuje przy łopacie, lub nie robią nic
      bo uważają że jako MGR. nie pójdą do pracy za mniej niż 2tys. i siedzą na
      bezrobociu, wiecznie mama papu dawać nie będzie . Sam jestem budowlaniec i
      ciężko pracuję by zarobić na uczelnie a studiuję tylko dla rozrywki żeby
      poznać nowych ludzi i przedłużyć sobie młodość . Jak rozmawiam ze starszymi
      rocznikami to mówią że mieli nadzieję ze po ukończeniu wsiz praca sama się
      znajdzie a tu nie ma tak łatwo . Koszt MGR. na wsiz to ok 25 tys zł + dojazdy
      i inne opłaty - dane od osób które ukończyły wsiz. ci co byli zdolniejsi (lub
      lepsi w ściąganiu ) mieli stypendia i koszty się zmniejszyły .

Dodatkowo dodam że wkurzają mnie MANIPULACJE wsizu tu i na innych forach to
      widać kto koloruje o kto mówi jak jest . No ale w końcu im więcej przyszłych
      klientów zwerbujecie, im lepszą opinie sobie wystawicie tym lepiej będą na was
      patrzeć i tym WIĘCEJ zarobicie bo chyba o to w tym wszystkim chodzi . Chyba
      można to gdzieś zgłosić o nieuczciwą konkurencję...

zapraszam na prywatne forum o wsiz rzeszów gdzie staramy się przedstawić
      uczelnię w prawdziwym świetle i wyjaśniać wątpliwości
      i doradzić przyszłym uczonym jaką uczelnię wybrać . www.forum-wsiz.pl
      • Gość: po co konkurencja Re: o wsiz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 20:44
        nie do końca się zgodzę ze wszystkim ;) ale za dużą kasę chcą za czesne i mogliby uczyć przydatnych przedmiotów a nie jedno i to samo na wszystkich kierunkach , po co tyle przedmiotów z zarządzania i ekonomii oraz prawa na informatyce np? to strata czasu i chyba eliminacja konkurencji(na co komu robienie sobie zbędnej konkurencji prawda?) przez prowadzących na wsizie
      • Gość: rebel child Re: o wsiz.. IP: *.res.pl 28.07.10, 07:37
        Studia na Sorbonie itp. są również płatne. Drżyjcie absolwenci uczelni
        państwowych...
    • o666o Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach 09.03.11, 19:45
      po tobie to napewno kultury i wiedzy nie widać... pozdrawiam
    • Gość: grafik Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.rzeszow.mm.pl 16.07.13, 15:24
      Przestroga dla kandydatów na WSiZ: Jeżeli chcesz studiować Informatykę a specjalizację chcesz wybrać "grafika komputerowa" to daruj sobie tą uczelnie. A w szczególności studia niestacjonarne. Nie ma tam czasu żeby się czegokolwiek nauczyć, prowadzący ścigają się z czasem bo za chwile trzeba kończyć zajęcia i mało kto łapie o co chodzi, a na koniec dodają, że musimy w domu sami ćwiczyć bo inaczej nie pojedziemy (dodam tylko, że w praktyce w domu trzeba zrobić większość materiału) ... to ja się pytam po co tyle kasy płacić jak i tak mam siedzieć w domu i sam się tego uczyć. Druga sprawa to to, że w laboratoriumnawet tabletów graficznych nie mają. Tzn. mają ale są zamknięte w szafie ale podobno ktoś zakosił kluczyk od szafy... szczerze mówiąc mi się wydaje, że szafa stoi pusta...

Jeżeli ktoś chce zostać grafikiem to WSiZ mu tego nie zagwarantuje a raczej zagwarantuje, że nim nie zostanie podczas zajęć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka