Gość: wysoko ;) WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 08:37 najbardziej bawią posty w stylu "ukończyłem wsiz zarabiam 5 tys. i jestem the best". proponuję przejść się do UP i zobaczyć ilu absolwentów tej szkółki jest bezrobotnych. Pozostała reszta zasila szeregi "mocnej" kadry wsiz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.rze.vectranet.pl 18.04.08, 15:20 >najbardziej bawią posty w stylu "ukończyłem wsiz zarabiam 5 tys. i jestem the best". proponuję przejść się do UP i zobaczyć ilu absolwentów tej szkółki jest bezrobotnych. Pozostała reszta zasila szeregi "mocnej" kadry wsiz :) Dokładnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 18.04.08, 16:14 pewnie tak jak ty ;) siedzą w klitce na Baranówce 3 albo 4 które są najlepszymi osiedlami w Rzeszowie.....czy osoby po studiach z ekstra wykształceniem zawracają sobie głowy jakimiś forami i jeszcze mają czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 18:33 >zresztą nie jestem to by się chwalić, nie potrzebuję by mnie wychwalano na forach, hehe Moglbym sie zalozyc ze tego wlasnie potrzebujesz.. Generalnie wszyscy co tutaj ujadaja czy to pierwsza lepsza sztuczna gęś .. o przepraszam InRZynIeR kozactwa na forach internetowych czy panowie z uniwerku stosuja takie uogolnienia do calosci tylko dlatego zeby choc przez chwile poczuc sie lepszym i madrzejszym, taki freakshow. Wsiz bardzo poteznie sie rozwija jest to uczelnia nastawiona na komercje, dosyc dobra kampania reklamowa.. niejako wzmacnia to atrybut rzeszowa jako miasta studenckiego. Sa na niej conajmniej dwa kierunki ktore daja dobre mozliwosci rozwoju (duzo specjalnosci, certyfikaty etc.) mi.n takim kierunkiem jest informatyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz agh Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.gemini.net.pl 18.04.08, 19:21 > wybacz ale nie ma takiego postu ;) JEST, POPATRZ DOBRZE >co najeżdżasz na osoby które wybrały wsiz i wyśmiewasz innych NIE NAJEżDZAM I NIE WYśMIEWAM OSób!! NATOMIAST POSTAWA OSóB KTóRE NA SIłE CHCą UDOWODNIć, żE WSIZ JEST SUPER, JEST ZABAWNA. wSPółCZUJę IM W JAKIMś SENSIE, żE TAK ULEGAJą REKLAMOM I WPłYWOM MARKETINGU WSIZU, BRAK IM KRYTYCYZMU- MOżE Z OBAWY PRZED PRZYZNANIEM SIę PRZED SAMYM SOBą DO BłęDU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 19.04.08, 07:44 jak możesz jaśniej z tym przyznaniem się do błędu(do jakiego) co chcesz nam powiedzieć? po co się martwisz o innych i za innych? ile razy mają Ci tutaj ludzie tłumaczyć,że i tak najwięcej zależy od samego człowieka gdzie się znajdzie i co będzie robił i jaką wiedzę zdobędzie i umiejętności. Tak "błyszczysz" wypowiedziami na forum a nie zdajesz sobie sprawy z takich banałów jak chociażby to ,że każdy jest kowalem własnego losu,od człowieka najwięcej zależy co osiągnie.Ja nie twierdzę ,że wsiz jest naj ponad wszystko ale nie żałuję mojego wyboru bo na pewno nie jest zły. A studenci w dużej mierze zdobywają dobrą pracę i płacę w zawodzie do którego się przygotowują. Lepiej się przyznaj ,że to ty nie znasz faktów i realiów usłyszysz kilka plotek i trzymasz się uparcie. Trochę obiektywnie zacznij patrzeć na innych i na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 81.219.30.* 18.04.08, 19:28 co wy wogole porownujecie prz do wsizu przeciez to kompletnie inne uczelnie prz techniczna a wsiz humanistyczna z jedna informatyka a reszta to zdrowia publiczne i inne bzdety Odpowiedz Link Zgłoś
mikael20 I oto wyszło kogo denerwuje WSIZ 18.04.08, 19:52 Denerwuje życiowych nieudaczników, pseudo-inteligentnych absolwentów socjologii i marketingu, którzy potem nie mogli znaleźć pracy i nic im się w życiu nie udało. WSIZ was wkurza bo ma siłę przebicia, tak jak jego studenci! I oni sobie radzą w życiu. Bo już na studiach muszą zadbać o wszystko (muszą płacić, a poza tym nie idą tu "synkowie i córeczki tatusiów") Ja mam 22 lata i sytuację materialną/życiową zapewne lepszą od tej całej "buaaha" która ma już 30, skończyła publiczną uczelnię i - o ironio - przepowiada marny los absolwentom WSIZu. No to życzę ci żebyś kiedyś miała tak jak ci studenci i absolwenci których ja znam, bo to są ludzie którzy poradzą sobie w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: I oto wyszło kogo denerwuje WSIZ IP: 78.133.188.* 18.04.08, 20:09 Widzisz a ja nie chciałam mówić podobnych rzeczy co by nie urazić zbytnio mgr inż agh i mgr buahaha, sam widzisz ,że dyskutowanie z nimi nie ma sensu.Ja nie twierdzę ,że wsiz jest naj pod każdym względem albo ,że jest najlepszy bo każda uczelnia ma swoje kierunki te najlepsze i te które są niewypałami. Ja nie muszę nic nikomu udowadniać, jestem na wsizie kończę jeden z typowych kierunków i w tym specjalizacji na wsizie, jestem w systemie jedno czesne dwa dyplomy powiem Ci nie jest lekko trzeba się pouczyć ale nie żałuję niczego ale nie będę szkalować swojej uczelni i późniejszego dyplomu. Mam czasami takie wrażenie ,że co niektórzy próbują mnie do tego nakłonić.... acha na marginesie od niedawna asseco samo chce praktykantów ze wsizu ze specjalizacji programowania(wysokiego poziomu i rzeczy e-biznesowych)jak ma miejsca ;) widzę ,że nawet nie mają pojęcia co się dzieje w regionie i na rynkach pracy a zastraszanie innych i podawanie wymyślonych informacji w stylu" i tak zderzysz się z rzeczywistością" nie ma sensu ponieważ to od każdego z nas zależy co wyniesie ze studiowania i co potem będzie robił w życiu prawda? tu akurat ukończone studia na danej uczelni to nie wszystko..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: I oto wyszło kogo denerwuje WSIZ IP: 78.133.188.* 18.04.08, 20:13 acha jeszcze coś sporo studentów pod kierunkiem prof Andrzeja W albo dr nazwisko na L programiści pracują dla motorolii, siemensa IBM jako świetni pracownicy tworzący oprog ramowanie nie byle jakie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz agh Re: I oto wyszło kogo denerwuje WSIZ IP: *.gemini.net.pl 18.04.08, 21:07 >WSIZ was wkurza bo ma siłę przebicia, tak jak jego studenci! hehe, dobry kawał, zwłaszcza z tymi studentami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: I oto wyszło kogo denerwuje WSIZ IP: 78.133.188.* 18.04.08, 23:07 odczep sie żal Ci d.. ściska najwyraźniej ty nie wyjedziesz do Danii Niemiec Holandii prędko pracować we własnym zawodzie po co się naśmiewasz ,że to kawał idź do biura karier na wsiz i sprawdź jak mi nie wierzysz.... rok pracy w firmie programistycznej w takich Niemczech i masz śliczne mieszkanie w Polsce nie wierzysz popytaj sie....no ale jak uczelnia podpisuje kontrakty z firmami ,że dostarczy dobrych pracowników.... my się za niczego nie musimy wstydzić jak widać a już napewno nie tego ,że chcemy płacić za kształcenie a tak na marginesie sporo osób nie płaci bo ma stypendia na wsizie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: I oto wyszło kogo denerwuje WSIZ IP: 78.133.188.* 19.04.08, 07:30 Widać ,że Ciebie też wkurza może kawał pasuje do studentów turystyki ale na pewno nie dziennej ekonomii i informatyki i ekonometrii.Trzymasz się uparcie swojego zdania ,że wszyscy tacy są to jest bezpodstawne bo kilka opinii usłyszałeś/aś z kilku plotek nie wierzysz przejdź sie do naszego biura karier na wsizie i sprawdź jak radzą sobie w swoim zawodzie świetnie i gdzie.Głównie studenci dziennych studiów bo na zaocznych wiadomo ,że mają (jaka by nie była to uczelnia)o wiele łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: I oto wyszło kogo denerwuje WSIZ IP: 78.133.188.* 19.04.08, 07:51 widzisz mikael synusiowie i córeczki przykład prawo dzienne na UJ, dlatego moja siostra poszła na zaoczne i trochę płaciła....najlepsze jaja były jak mieli obronę razem, dzienni nawet nie wiedzieli o czym mają pracę mgr(ktoś im napisał)...jeden z przykładów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.krak.tke.pl 18.04.08, 21:10 a tak się właśnei traktuje studnetów w dziekanatach państwowych molochów - GAZEM ICH... - polecam link: miasta.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,5130842.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.nat.rsk.pl 19.04.08, 11:12 a kuku - ty chyba pracujesz w Biurze Promocji WSIiZ-u, bo co sie pokaże krytyczny post, natychmiast zaprzeczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz agh Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.gemini.net.pl 19.04.08, 12:27 >ściska najwyraźniej ty nie wyjedziesz do Danii Niemiec Holandii prędko pracować we własnym zawodzie po co się naśmiewasz ,że to kawał JEST MAłY SZKOPół JA NIE CHCę WYJEżDZAć DO DANI, NIEMIEC CZY HOLANDI DO PRACY... NA WYCIECZKę BARDZO CHęTNIE, ZWłASZCZA DANIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 19.04.08, 13:27 tak ale tam jest możliwość zarobków w zawodzie (projektant,programista czy admin)nawet 20x większych niż tutaj no i większe możliwości rozwoju nie wierzę ,że w Polsce jest to możliwe(no chyba ,że jest się prezesem np.NBP) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 19.04.08, 13:24 nie pracuje w żadnej promocji tylko studiuję i cieszę ,się ,że akurat tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 13:32 >usłyszałeś/aś z kilku plotek nie wierzysz przejdź sie do naszego biura karier na wsizie i sprawdź jak radzą sobie w swoim zawodzie świetnie i gdzie.Głównie studenci dziennych studiów bo na zaocznych wiadomo ,że mają (jaka by nie była to uczelnia)o wiele łatwiej Dokladnie, o wiele trudniej jest na kacu isc na egzamin i dymac kolezanki z akademika wieczorami. I jeszcze dają dziennym na wisizie te same egzaminy co zaocznym .. to dopiero chamstwo ... >JEST MAłY SZKOPół JA NIE CHCę WYJEżDZAć DO DANI, NIEMIEC CZY HOLANDI DO PRACY... NA WYCIECZKę BARDZO CHęTNIE, ZWłASZCZA DANIA. no bo tam trzeba miec conajmniej angielski i kwalifikacje.. nie to co pl. btw. Wsiz ma podpisana wspolprace o jedno czesne dwa dyplomy z dosyc dobra wyzsza szkola w Danii za 4.0 z toku i to jest dobra szansa dla studentow zeby miec dobre papiery po wsizie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 19.04.08, 13:40 sorry ale na dziennych na wsizie nie jest lekko jak na zaocznych a nawet jeśli się powtórzy egz. z tego przedmiotu tu i tu to dzienni zdają najpierw i potem zaoczni dostają gotowe i rozwiązane;)na turystyce imprezują faktycznie ale mały odsetek mieszka w akademiku tam nie ma warunków do mieszkania a tym bardziej ,że musisz się uczyć z góry na każde zajęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz agh wsiz- dobre żarty IP: *.gemini.net.pl 19.04.08, 14:08 >no bo tam trzeba miec conajmniej angielski i kwalifikacje.. nie to co pl. łATWIEJ JEST WYJECHAć NIZ PRóBOWAć ZROBIć COś TUTAJ, JESTEś POLAKIEM, MIESZKASZ W POLSCE I KSZTAłCISZ SIę W PL WIęC SKORO CI CO TU ZOSTAJą NIC NIE UMIEJą, A KSZTAłCILI SIę W WIęKSZOśCI W PL, TO TY TEż NIC NIE MOżESZ UMIEć CZYżBY BRAK LOGICZNEGO MYśLENIA? TO TAKIE WSIZOWSKIE ------------------- WSIZ TYLKO NIE TO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: wsiz- dobre żarty IP: 78.133.188.* 20.04.08, 08:20 Co wsizowskie ? dziwne są twoje wypowiedzi ciągle jedno i to samo w twoich postach dochodzę do wniosku,że nic o nas (wg ciebie wsizowców którzy studiują łatwo i przyjemnie) nie wiesz trzymasz się jednej utartej gadki.Acha na naszych kierunkach inżynierskich oraz ekonomia i informatyka mamy logikę(jako osobny przedmiot nie razem z matematyką jak na większości uczelni) oraz takie ciekawe przedmioty jak np. badania operacyjne, gry kierownicze ....tutaj musisz dopiero myśleć;)Może wsiz nie jest uczelnią techniczną chociaż ma takie kierunki , może łatwo się dostać(gdzie indziej też są konkursy świadectw)ale żeby się utrzymać albo dostać stypendium czy być na miejscach stypendialnych trzeba się nieźle nagimnastykować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były student WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 80.50.236.* 19.04.08, 15:44 cóz powiem krótko, skończyłem wsiz z dobrym wynikiem, na uczelni miałem szanse zaangazowania się i wogóle, po trzech latach pracy zawodowej moje zarboki na Podkarpaciu wynoszą blisko 4 tys. brutto - jak narazie jestem z tego bardzo zadowolony - a podstawą tej pracy była wiedza wyniesiona z wsiz i praktyk !! zaraz się znajdzie pewnie pare osób, które skrytykuje moją wypowiedź, ale mało mnie to obchodzi... pozdrawiam wsiz - studnetów i świetnych prowadzacych zajęcia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikael20 Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach 19.04.08, 16:17 Myślę że nie jesteś wyjątkiem, my jesteśmy uczeni jak biznesowo podchodzić do życia, uczelnia pomaga w indywidualnym rozwoju a ci z publicznych tylko siedzą i zakuwają - nie mają czasu na nic innego a potem ta wiedza do niczego się nie przydaje. My na dziennikarstwie mamy warsztat TV, radiowy, fotograficzny, sporo zajęć z komputerem a oni na tym samym kierunku maglują literaturę XX wieku i piszą głupie eseje. Brak praktycznego podejścia do edukowania studentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 19.04.08, 21:50 ty lepiej nie mów nic dobrego o wsizie bo cię buahaha zaskarży mnie już straszy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78552801 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student wsiz Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.multimo.gtsenergis.pl 19.04.08, 22:14 Studia na wsizie to szydera na maxa.Liczy sie tylko kasa kasa i tylko kasa.Wykładowcy maja gdzieś czy będę coś wiedział czy nie.Co chwilę tylko czesne podnoszą i tyle.Ta szkoła to tylko fabryka papierkowych magistrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz agh wsiz i tym podobne to dno IP: *.gemini.net.pl 19.04.08, 23:54 >Ta szkoła to tylko fabryka papierkowych magistrów. TO PRZYKRE, ALE KAżDA WYżSZA SZKOłA TO TAśMOWA FABRYKA MGR-óW STąD NIESTETY TEN TYTUł NIC NIE ZNACZY JUŻ U NAS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lic.wsiz Re: wsiz i tym podobne to dno IP: *.ostnet.pl 20.04.08, 06:48 Jestem po WSIiZ i dobrze sobie radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: wsiz i tym podobne to dno IP: 78.133.188.* 20.04.08, 08:26 powiesz coś dobrze o wsizie to Cię zjadą równo i jeszcze bedą sądami straszyli jak osoba z vectra.net lepiej to wyjechać z kraju bo cie znajdzie i wsadzi dożywocie a i będziesz jej odszkodowanie płacić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student wsiz Re: wsiz i tym podobne to dno IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.04.08, 09:04 Kiedyś tytuł magistra to było coś.Znam takiego jednego magistra który jest po UJ a nie potrafi sobie naprawić hamulców w rowerze.hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: wsiz i tym podobne to dno IP: 78.133.188.* 20.04.08, 09:24 nie wymawiaj słów UJ i mgr(bo Cię buahaha będzie sądami straszyć i zbieraj kase na odszkodowanie dla niej ale to już) acha jedna rzecz jak się kończy studia na UJ w Krakowie (pamiętacie Uniwersytet Jarosławski czyli tamtą wyżsżą szkołę zawodową i moherowego rektora)to się nie wraca do takiej dziury jak Podkarpacie i zostaje się w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz agh Re: wsiz i tym podobne to dno IP: *.gemini.net.pl 20.04.08, 09:34 >Kiedyś tytuł magistra to było coś.Znam takiego jednego magistra który jest po UJ a nie potrafi sobie naprawić hamulców w rowerze.hehe nie wymawiaj słów UJ i mgr(bo Cię buahaha będzie sądami straszyć i zbieraj kase na odszkodowanie dla niej ale to już) acha jedna rzecz jak się kończy studia na UJ w Krakowie (pamiętacie Uniwersytet Jarosławski czyli tamtą wyżsżą szkołę zawodową i moherowego rektora)to się nie wraca do takiej dziury jak Podkarpacie i zostaje się w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: wsiz i tym podobne to dno IP: 78.133.188.* 20.04.08, 09:37 no co mamy dwa UJ-ty ;) tak na marginesie ten w Krakowie i ten W Jarosławiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz agh Re: wsiz i tym podobne to dno IP: *.gemini.net.pl 20.04.08, 09:36 >Kiedyś tytuł magistra to było coś.Znam takiego jednego magistra który jest po UJ a nie potrafi sobie naprawić hamulców w rowerze.hehe A CO MAJą HAMULCE DO MGRA? UJ TO NIE ZAWODóWKA, WSIZ WIDOCZNIE TAK. >nie wymawiaj słów UJ i mgr(bo Cię buahaha będzie sądami straszyć i zbieraj kase na odszkodowanie dla niej ale to już) acha jedna rzecz jak się kończy studia na UJ w Krakowie (pamiętacie Uniwersytet Jarosławski czyli tamtą wyżsżą szkołę zawodową i moherowego rektora)to się nie wraca do takiej dziury jak Podkarpacie i zostaje się w Krakowie CHYBA SAM POCHODZISZ Z DZIURY I CIERPISZ NA TYPOWE PODKARPACKIE KOMPLEKSY- KRAK NIE TAKI WIELKI JAK GO KREUJą- SYF, KIłA I MOGIłA HEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: wsiz i tym podobne to dno IP: 78.133.188.* 20.04.08, 09:45 widzę, że ciągle twoje posty zdradzają jedno i to samo;) są strasznie nudne i monotonne w kółko piszesz wsiz to dno albo ,że jak zawodówka jak to jest z tym AGH prawda ,że tez macie płatne poprawki i możecie zdawać z 1go przedmioty 4 pod rząd płacić za każdą(koleżankę mam na wydziale budownictwa;) i wiadomość z pierwszej reki) czyli nie taki AGH straszny(trudny) jak go malują hihi owszem uczelnia z tradycją(kolegów mam też po telekomunikacji,technika na Podkarpaciu mają podpisaną umowę z agh od razu po maturze ludzie idą)czy to prawda,że wystarczy przejść 1szą sesję reszta wszystko z górki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz agh wsiz- dobre żarty IP: *.gemini.net.pl 20.04.08, 12:47 >wystarczy przejść 1szą sesję reszta wszystko z górki NA PEWNO NIE NA FIZYCE... I NA 5 ROKU WYWALAJą >możecie zdawać z 1go przedmioty 4 po > d rząd płacić za każdą HEHE śMIESZNE TO...NIE MA CZEGOś TAKIEGO, POPRAWKI Są TEORETYCZNIE DWIE Z KOMISEM- ZA NIE SIę NIE PłACI, POTEM ZOSTAJE EWENTULNIE PłATNE POWTARZANIE PRZEDMIOTU- TO NORMALNA PRAKTYKA NA KAżDEJ POLSKIEJ UCZELNI DLACZEGO śMIESZNE JEST TO CO PISZESZ? ANO DLATEGO, ZE KAżDY KTO SPOTKAł W żYCIU OSOBę STUDIUJąCą NA PRYWATNEJ UCZELNI TO WIE, żE NA NICH PłACI SIę NA WSZYSTKO- ZA EGZ. POPRAWKOWE TYM BARDZIEJ ------------- MARKETING POTRAFI ZROBIć LUDZIOM WODę Z MóZGU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: wsiz- dobre żarty IP: 78.133.188.* 20.04.08, 13:35 No tak bo Ci ktoś uwierzy,że studiujesz na agh.Sorry mi to mówiły osoby ze studiów dziennych wydziały, hutnictwo ,telekomunikacja i informatyka oraz budownictwo i odlewnictwo spoko chyba coś nie tak hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: wsiz- dobre żarty IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.04.08, 13:38 Prywatne uczelnie zbijają kokosy na poprawkowych płatnych egzaminach. Na wsiz 35pln za egzamin,100 za warunek.Czysty biznes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: wsiz- dobre żarty IP: 78.133.188.* 20.04.08, 13:45 sprawdzę sobie cennik to ci powiem ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: wsiz- dobre żarty IP: 78.133.188.* 20.04.08, 13:44 mam wiadomości z 1szej ręki ;) acha nie na wszystkich prywatnych płacisz za wszystko(jeśli masz miejsce styp.to za nic);) chyba nie doinformowanie na WSAiZ nie ma płatnych poprawek a też niezła niepaństwowa uczelnia ;) to dlaczego moi znajomi co studiują na agh mówią ,że wystarczy przejść 1szą sesję i masz już z górki... niektóre technika nawet w Rzeszowie(z takiej dziury co nie?) mają podpisane umowy z agh wystarczy że zdasz maturę składasz papiery i jesteś przyjęty.Wiesz co skończ z wrzucaniem wszystkich do jednego wora i zajmij się czymś przecież na AGH jest"bardzo trudno" dziwne ,że się nie uczysz i masz czas na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
holy_shit Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach 20.04.08, 13:50 Mysle za ta osoba jest poważnie chora psychicznie, poza tym zastosowała groźbę bezprawną. Można by mowic o obrazie z 216 gdybyś użyła imienia i nazwiska, a w tym wypadku jest to anonimowa dyskusja na forum. Poza tym za "frustrata" czy "debila" to żaden normalny człowiek nie pójdzie do sądu. Tak więc wyluzuj i nie przejmuj się - prędzej Ty możesz iść do prokuratora za groźbę karalną wobec Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
holy_shit Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach 20.04.08, 14:12 Pominę już obraźliwe słowa o instytucji jaką jest WSIZ (zarzucanie, że jest tam niski poziom, albo obrażanie jego studentów itd.) To jest dobry temat dla administracji WSIZu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 14:20 zgłoszę tak samo jak pomówienie jednej pani redaktor,że układała rankingi(przestępstwo coś takiego) przecież to ewidentne pomówienie oraz oskarżanie kogoś o płatną protekcję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.rze.vectranet.pl 20.04.08, 14:34 W zadnym miejscu dziewczyno Cię nie zastraszałam ani nie groziłam. Żeby nie być golosłowną bo nie jestem expertem zasięgnełam opinii kolegi prawnika i dla Twojej info "groźba": Art. 190. § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Jak to się ma do moich słów, czy ja Ci groziłam popełnieniem przestępstwa???? Mój post był tylko info o wzięciu odpowiedzialności za słowa. Popytaj moż w końcu Cię oświecą, że w żadnym miejscu nie było tam ani zastraszania ani gróźb. Zanim juz cos powiesz to upewnij sie czy się nie ośmieszysz. A jeśli chodzi o WSIZ to tak pozwijscie wszystkich, ktorzy się źle na jego temat wypowiadali (oczywiście Wy na temat uczelni panstwowych wypowiadaliście się pochlebnie i z szacunkiem, chyba tez zgłoszę władzom np. UR, że niektóre osoby na forum szkalowały tę uczęlnię). Mikael vel holy_shit pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 14:40 a kto mi groził,że poznam coś od strony praktycznej i że mam kase odkładać bo będzie mi potrzebna?!!!!!!! no zastanów się i jeśli jest to dyskusja anonimowa oraz nie używam nawet twojego imienia to sie odczep ode mnie i daj mi spokój szkoda dyskutować z Tobą odpowiedziałam Ci i podałam linki do postów poprzednio ,że nie ja Cie tak nazwałam odczep się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.rze.vectranet.pl 20.04.08, 14:45 > a kto mi groził,że poznam coś od strony praktycznej i że mam kase odkładać bo będzie mi potrzebna?!!!!!!! Na podstawie tego co napisałam wyżej, w którym miejscu odnosi sie do litery prawa????? No zastanów się przez chwilę!!! Napisałam to, żebys na przyszłośc pomyślala, zanim komus ubliżysz, i wzięła odpowiedzialnosc za to co mówisz. Jak widze wzbudzilo to pewna kontrowrsje i bardzo dobrze ale przynajmniej juz wiesz, ze szastanie błotem i ublizanie personalne jest nie w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 14:51 no podaj linki i pokaż gdzie zaznacz bo chyba jestem ślepa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 14:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78537428 co to jest? pytam się forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78552801 co to jest ?pytam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 19:40 podałam dwa linki twoich wypowiedzi z pytaniem co one oznaczają zastraszasz mnie że poznam coś w praktyce albo że pieniądze mają mi się na coś przydać forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78537428 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78552801 co one oznaczają pytam się? powiedz mi bo przecież masz specjalistę do tej pory nie mam odpowiedzi umiesz otwierać linki dobra to zacytuję > Komuś kto nie myśli wiele rzeczy może się wydawać dziwnymi. Droga a > kuku zaczynasz przeginać, już na dużo sobie pozwoliłaś pod moim > adresem. Jesteś ode mnie dużo młodsza, nie przeżyłaś tyle co ja, > szastasz niczym nie popartymi tekstami. Nawet jeśli pracujesz w > promocji WSIZU proponuję się w tym podszkolić. Nie masz elemantranej > wiedzy z zakresu prawa cywilnego bo juz się popisywałaś wcześniej, > ale poznasz ją od strony praktycznej. W końcu w jak sama uparcie > twierdziłaś nikt w necie nie jest anonimowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 19:43 Ty > natomiast perfidnie używałaś słów typu:frustratka, debil, > nieudacznik, głupia. Wszyscy, którzy mieli inne niż Ty zdanie na > temat WSIZu nie atakowali nikogo personalnie, tylko pisali ogólnie, > a Wy cóż, pokazaliście "klasę" używając niecenzuralnych słów. > Oczywiście mogłabym to tak zostawić ale nie zrobię tego, tylko > dlatego, żeby pokazać takim dzieciom niedojrzałym jak Ty na czym > polega prawdziwe dorosłe życie. Mam nadzieję, że masz stypendium na > WSIZie bo być może będą Ci potrzebne pieniążki na inne cele;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 19:45 Ty > > natomiast perfidnie używałaś słów typu:frustratka, debil, > > nieudacznik, głupia. nie użyłam tych słów (oskarżasz mnie bezpodstawnie) nawet nie ma takich moich postów tu mi grozisz Oczywiście mogłabym to tak zostawić ale nie zrobię tego, tylko > > dlatego, żeby pokazać takim dzieciom niedojrzałym jak Ty na czym > > polega prawdziwe dorosłe życie. Mam nadzieję, że masz stypendium na > > WSIZie bo być może będą Ci potrzebne pieniążki na inne cele;) pytanie jakie pieniądze i na co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 19:48 może mi powiesz ,że to ktoś inny napisał?acha jeszcze jedno czasami zostaje wpis po postach (tu na gazeta.pl) bardzo często a nie ma czegoś takiego wpisu z wykasowanym postem ;)więc się ode mnie odczep i przestań straszyć bo i tak się nie boje a tylko mnie to wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 19:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78537428 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78552801 to są te wypowiedzi nie mam odpowiedzi na pytanie co one oznaczają(pisała osoba z vectra net wiemy o kogo chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 14:18 dzięki i chyba tak zrobię ale jeszcze dopytam się co nie co kilku znajomych prawników poważnie...wkurza mnie coś takiego i nie użyłam słów jak"debilka ,nieudacznik,kretynka czy debil", uszczerbek na zdrowiu moim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.rze.vectranet.pl 20.04.08, 14:41 debilka, nieudacznik , frustratka...hmmmm to też uszczerbek na moim zdrowiu, w końcu słowa używane bezpodstawnie i uznane powszechnie za obraźliwe, więc możemy sobie droga a kuku podać rękę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 14:45 nie użyłam tego w żadnym poście swoim nie nazwałam Cię tak kobieto posprawdzaj wszystkie posty i IP nawet dokładnie jak się któryś z administratorów sieci zgodzi i udowodni Ci ,że to nie ja odczep się ode mnie to sie robi nudne łapiesz za słowa a potem sobie coś przypisujesz posprawdzaj sobie posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 14:48 a co do wsizu zgłosze to tam gdzie trzeba jak zjeżdżają studentów podałam Ci pewne linki robię to jeszcze raz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78552801 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78537428 co to jest możesz mi wyjaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.rze.vectranet.pl 20.04.08, 14:49 Nie no, dziewczyno może jeszcze powiesz, że nie nazwalaś mnie nigdzie frustratka i nieudacznikiem??????????? Czy ty sądzisz, że ktoś jest tak naiwny, i że nie umie czytać po polsku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 14:54 w którymś poście coś wspominałam o nieudacznikach i frustratach w liczbie mnogiej:P to nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 14:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78537428 jeszcze raz się pytam CO TO JEST? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78552801 I CO TO JEST? wytłumacz bo mi nie odpowiedziałaś poprzednio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 15:03 usiłujesz wmówić coś komuś i nie odpowiadasz na pytania co to jest forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78552801 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78537428 co te twoje posty oznaczają ? nie odpowiedziałaś mi jeszcze a jak się pytam to zmieniasz temat i dalej coś o wyzywaniu chyba umiesz otwierać linki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 15:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78552801 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78537428 co to jest? pytam po raz kolejny umiesz otwierać linki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.rze.vectranet.pl 20.04.08, 15:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&wv.x=1&a=77996715 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&wv.x=1&a=78002053 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&wv.x=1&a=78465090 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&wv.x=1&a=78465247 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&wv.x=1&a=78508139 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&wv.x=1&a=78514762 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&wv.x=1&a=78514828 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&wv.x=1&a=78533711 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.rze.vectranet.pl 20.04.08, 15:13 Posty gdzie było o debilkach i głupich, byc moze sa juz usuniete, bo były zgłaszane ale jeszcze raz na spokojnie przejrzę wszystko od początku do końca, szczególnie, że zmieniasz nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.rze.vectranet.pl 20.04.08, 15:17 Dla Twojej info, nie mieszkam na Baranówce, nie jestem bezrobotna, nie mam klitki socjalnej, a to pod moim adresem tez jest rodzajem ubliżania (z całym szacunkiem dla mieszkańców Baranówki, dla bezrobotnych i dla mieszkających w klitkach socjalnych). Swoja droga co to wogóle za agrumentacja??? Mimo, że mnie nie znasz piszesz jakies obraźliwe bzdety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 18:12 zrozum kobieto ,że nie napisałam na nikogo na tym forum "że jest głupi i debilem" odczep się ode mnie dalej mi nie odpowiedziałaś co to jest? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78552801 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78537428 co twoje posty akurat te (podane wyżej linki oznaczają) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 18:15 nie było nawet takich postów co ty chcesz mi wmówić? jeżeli nawet moderatorzy coś wytną to i tak naprawdę to nie zniknie zawsze są kopie,da się odzyskać tak na marginesie to idź i sprawdź czy Cię tak nazwałam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78552801 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78537428 jeszcze raz zapytam co (powyższe linki) te wypowiedzi oznaczają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 18:16 mam jeden i ten sam adres IP nicki 2 co ty chcesz osiągnąć?myślisz ,że mnie zastraszysz???póki co to mnie to denerwuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 15:13 nie użyłam takich słów w stosunku do ciebie. Podaj linki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78537428 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78552801 co to jest jak nie ograżanie się i oskarżanie bezpodstawne mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz agh wsiz- tylko nie to IP: *.gemini.net.pl 20.04.08, 17:34 >No tak bo Ci ktoś uwierzy,że studiujesz na agh.Sorry mi to mówiły osoby ze studiów dziennych wydziały, hutnictwo ,telekomunikacja i informatyka oraz budownictwo i odlewnictwo spoko chyba coś nie tak hihihi NIE MUSISZ WIERZYć...NIE W TYM RZECZ...ZRESZTą POMYSL CO NIBY KłAMSTWO BY MI DAWAłO, NIE JESTEM TAK OBłUDNA BY W TAKIEJ BłAHEJ SPRAWIE KłAMAć NIE CHODZI MI O LICYTOWANIE SIę KTO JEST LEPSZY, BO TO DO NICZEGO NIE PROWADZI. JA NIE MAM KOMPELKSóW, żE POCHODZę Z RZECHA, ANI Z TYTUłU TEGO, żE CHCę WRóCIć; ANI NIE CZUJę SIę LEPSZA, żE JUż ZA 2 MCE DOPISZą MI MGRA DO INż. NAJWAżENIJSZA DLA MNIE JEST ELEMETARNA UCZCIWOść I PRZYZNANIE JAK COś RZECZYWISCIE WYGLąDA. --------------------- WSIZ- TYLKO NIE TO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz agh Sądy, osądy IP: *.gemini.net.pl 20.04.08, 17:43 Ludziska! Śmiejecie się z postępowania polityków jak się wyzywają, potem zaprzeczają i kłamią w twarz, potem grożą sobie sądem, a na koniec ubolewają jak to zostali skrzywdzeni. Po co grozicie sobie sądami, aż tak brak Wam wrażeń w życiu. Na forach bywa różnie tak jak różni są ludzie. Zasada jest taka- jak ktoś Cię zwyzywa na forum- pomyśl tylko, że to świadczy o tym człowieku, jego kulturze itd. Za mało mamy kłótni w państwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 18:08 i dalej nie mam odpowiedzi na pytania które zadałam Ci forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78537428 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78552801 jeszcze raz się pytam co to jest? bo widzę ,że nie chcesz mi odpowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 19:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78537428 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78552801 to są te posty osoby z vectranet(buahaha inaczej)nie chce mi ona do tej pory odpowiedzieć co oznaczają i jak mam to rozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.rze.vectranet.pl 20.04.08, 22:30 Dziecko, wyluzuj, nie siedzę cały dzien przy komputerze jak Ty 7/24. Nie lepiej jest kogoś przeprosić tylko isć w zaparte? W wolnej chwili wejde na watek o wsiobusie i znajde i tam Twoje posty. Co do usunietych postów to owszem usunieto moj jeden jedyny w innym watku, tylko dlatego ze wdalam się w pyskowke z Twoim a kuku kolegą, którego post tez zostal usuniety, wiec nie wmawiaj mi, że moje posty sa notorycznie usuwane. Ja już mam dość, szkoda czasu i energii. Pozdrawiam Cię, jesli czyms cie uraziłam to przepraszam. Inz agh ma rację, szkoda czasu na przepychanki na forum. Dziewczyno nie mam zamiaru w żaden sposób ci szkodzić (mam w życiu bardziej ciekawe rzeczy do robienia niz takie zabawy), poprostu chciałam Ci pokazac, że łatwo jest komus ublizac bezpodstawnie nie licząc sie z konsekwencjami. Dałam ci przykład jak zarzucałaś mi bezrobocie czy mieszkanie w ciasnej klitce na Baranówce, mimo ze NIC o mnie nie wiesz. Zastanów sie prosze na przyszłośc. Ja wyciagnęłam juz wnioski, żeby nie wdawac sie w dysjusje z kimś, kto i tak mnie nie zrozumie cokolwiek by sie mu powiedziało. Powodzenia na uczelni i w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 22:45 sama zaczęłaś sorry znajdź te posty gdzie nazywam cię takie słowo na d i g to pomyśle nie idę w zaparte tylko chciałam się dowiedzieć co twoje dwa posty znaczą bo do tej pory nie wiem.... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78537428 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=77947420&a=78552801 to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 22:52 acha ty też o mnie nic nie wiesz co innego jakbym napisała z uczelni (nawet wifi) od razu by było wiadomo(dojście po logach) a odnośnie twoich dwóch postów wspomniałam o uszczerbku na zdrowiu potem... czy pomyślałaś ,że faktycznie może tak być?? może mam chore serce albo w fatalnym stadium chorobę wrzodową żołądka(pękające i krwawiące rany inaczej).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.rze.vectranet.pl 20.04.08, 23:10 Tak pomyślałam o tym, jestem człowiekiem i mam swoją wrażliwość, dlatego Cię przeprosiłam bo wiem jak dotkneły mnie nieprawdziwe zarzuty pod moim adresem, zważywaszy że dzieli nas wiek, doświadczenie życiowe i pewnie jeszcze parę innych rzeczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 20.04.08, 23:33 Tu nie chodzi o mnie teraz w tym co powiem...tylko na przyszłość odnośnie używania słów i formułowania zdań(logika m.in zdań)jak w przypadku 2ch wypowiedzi twoich...to nie w porządku i nigdy nie wiesz jak ktoś to odbierze(jak napisał holy_shit).... ja osobiście odebrałam dwa zdania jako odgrażanie się za coś nie do końca prawdziwego... fakt znajdziesz kogoś po IP(nawet jak ma przydzielane dynamicznie trochę więcej tu zabawy)i trzeba spełnić kilka procedur ale nie wiesz na kogo trafisz tak naprawdę....ostrożnie na przyszłość akurat znam osobiście osoby które nie odpuszczają nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
bja-net WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach 22.04.08, 02:10 Tak ta właśnie Uczelnia swymi dobrymi wynikami pokazuje znaczącą dominację na Podkarpaciu w przeciwieństwie do twego niskiego intelektu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a tam Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 22.04.08, 18:07 jak widać komuś przeszkadza ,że wsiz w ogóle jest :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz agh Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.gemini.net.pl 22.04.08, 20:20 >Tak ta właśnie Uczelnia swymi dobrymi wynikami pokazuje znaczącą dominację na Podkarpaciu HEHE KOń BY SIę UśMIAł, POJECHAłEś Z TYM STWIERDZENIEM >w przeciwieństwie do twego niskiego intelektu TEGO TYPU HASłA śWIADCZą TYLKO O OSOBIE, KTóRA JE FORMUłUJE, O JEJ INTELEKCIE I KULTURZE NABYTEJ BYć MOżE NA WSIZIE(A JEST TO PRAWDOPODOBNE SKORO CZęść WSIZOWCóW TEż WYZYWA NA LEWO I PRAWO LUDZI NA FORUM, SZUKAJąC SOBIE WIRTUALNYCH WROGóW- MOżE Z NUDóW?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 22.04.08, 21:55 ajajaj ten wątek powinien upaść bo sie wyczerpał;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz agh Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.gemini.net.pl 22.04.08, 22:22 >ajajaj ten wątek powinien upaść bo sie wyczerpał;) CO RACJA TO RACJA, POZDR :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.150.163.2.catro.com.pl 22.04.08, 22:31 już uparte osiołki powyrzucały sobie wszystkie żale? czy dalej dwa obozy wsizowców i antywsizowców będą sobie jechać tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syl Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 00:43 witam. sledzilam dosc uwaznie te klotnie. i marze o zgodzie juuuuz. nie klocmy sie. jakie waszym zdaniem kierunki to dobra-najlepsza inwestycja w przyszlosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 23.04.08, 07:40 tutaj sie nie dowiesz za wiele na to wychodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 91.150.163.* 23.04.08, 19:49 ten temat to jak już ktoś napisał jest areną przepychania osiołków :-D Odpowiedz Link Zgłoś
meg83 wsiz NIE 23.04.08, 21:55 >jakie waszym zdaniem kierunki to dobra-najlepsza inwestycja w przyszlosc? a jakie masz zdolności? bo predyspozycje to gł. kryterium wyboru- jak jesteś noga z matmy i fizyki to możesz tylko śnić o informatyce, elektronie itp, itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnowianka WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 217.70.57.* 22.06.08, 01:43 Powiem tyle, wiekszosc najlepszych uczelni na świecie jest prywatna, wkrótce w Polsce stanie sie podobnie, cierpliwości:) Płacsz i wymagasz -proste. Jednak nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora, wybór uczelni o niczym nie swiadczy, ważne aby nabyć odpowiednią wiedzę i wykorzystac ją pozniej w praktyce, jesli spodobasz sie pracodawcy to i tak Cie zatrudni. Nie polemizujmy bo to do niczego nie doprowadzi, kazdy bedzie bronił zawziecie swoich racji.. studentka wsiz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.gemini.net.pl 22.06.08, 17:34 normalni studenci wsizu mówią, że poszli tak bo chcą szybko i łątko załatwić sobie papier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .......... Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 78.133.188.* 22.06.08, 18:21 no jasne zawsze sie znajdzie ktoś co wie lepiej niż ci co studiują....ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaoczny Re: WSIiZ - najważniejsza kasa IP: *.nat.rsk.pl 23.06.08, 13:57 Studenci zaocznej socjologii z byłej WSSG z Tyczyna już się przekonali jaki jest WSIiZ - jak będzie ich mało, to rektor WSIiZ rozwiąże rocznik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: WSIiZ - najważniejsza kasa IP: *.r-ce.pl 23.06.08, 15:52 a studenci wsiiz sie przekonali ze przez to cale przejecie musza jezdzic do tyczyna na zajecia. czy to prawda ze tam ma byc dziekanat albo katedra DiKS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballab Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.static.xcore.pl 23.08.09, 18:36 chciałam tu zaznaczyć błąd... nie chodzi o to, że najlepsze uczelnie są płatne, chodzi o to, że wyższa edukacja jest płatna i to słono, np Wielka Brytania, nauka w podrzędnym university kosztuje w granicach 3000-4000 Ł/rok. Jeżeli, szukasz czegoś lepszego w rankingach 5000min do nawet 15000 Ł/rok...podobna sytuacja USA/IRLANDIA/NORWEGIA...itp itd fakt, myślę, że to kwestia kilkunastu lat,żeby i w Polsce nauka na studiach wszystkich form została płatna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 01:19 Prawda leży po środku jak zwykle. Znam tyle samo matołów po WSIizie jak i po PRz. O UR się nie będe wypowiadał bo moim zdaniem tam jest kompletne dno, ale możecie pominąć to w swoich rozważaniach. Znam kilku spoko gości z wielką wiedzą po PRz ale fakt jest niezaprzeczalny, że znam po WSIiZ gości z wielką wiedzą tyle, że nieco w innych dziedzinach. Nie porównujcie dosłownie tych uczelni jak nie ma w nich identycznych kierunków. Na WSIiZ nigdy nie będzie labotarki z fizyki, chemii, pojazdów samochodowych, budownictwa. Ale tu wiadomość dla przemądrzałych z PRz,że możecie schować sobie w buty kierunki ekonomiczne, związane z biznesem, zarządzaniem, marketingiem, i wiele wiele innych podobnych lub mniej podobnych. Wystarczy przejrzeć historię, przepytać ludzi i wyciągnąć wnioski, że PRz nie ma wykładowców od przedmiotów ww. wymienionych i ich program jest mocno naciągnięty na stronę techniczną przykład: Informatyka w Zarządzaniu Przedsiębiorstwem - takiego falsyfikatu dawno nie widziałem - spawalnictwo, wytrzymałość materiałów, materiałoznawstwo, mechanika, rysunki wszelkiej maści. Natomiast informatyki jak na lekarstwo, zarządzania to samo, ekonomia i już mi się nie chce wymieniać. Znam gości z WSIiZ co robią takie rzeczy o których się nie śniło ludziom z PRz. że już nie wspomnę ile można zarobić na tym hajsu. To że po polibudzie też można nieźle zarabiać to również fakt niezaprzeczalny, ale że można zostać debilem bezrobotnym to też jest fakt i wielu to potwierdziło. Być może ludzie z Wsiz potrafią wykorzystywać okazje, dobrze się sprzedać i mieć niezłe pomysły dlatego nie zajmują się produkowaniem, badaniem, tylko innymi formami zarabiania na chleb. Ogólnie to przebrnąłem przez ten wątek do końca z lekkim niesmakiem i proponuję zajrzeć do działu grafiki na WSIiZ do firmy pixelforge (mogłem pomylić nazwę a nie chce mi się szukać) Tam kasa jest po r2 latach dświadczenia 20-30 patyków miesięcznie mądrale (przykłady też są i w TV matołi oglądacie je codziennie na reklamach), polecam zajrzeć na dział sieci, programowanie itp. Wszędzie znajdziecie debili i ludzi, przy których jesteście mali. W każdej uczelni znajdziecie podobny rozkład kretynów i ludzi zaradczych i mądrych lub też madrych ale nie potrafiących się odnaleźć nigdzie indziej jak tylko ucząc się bo do niczeg więcej się nie nadają - PRz nie jest od tego wolna, WSIiZ i UR tym bardziej. Radzę przeczytać i wyciągnąć wnioski - jest mnóstwo ludzi z WSIiZ przyktórych większość z PRz jest malutka i na odwrót - oraz to pojąć. Sorry za literówy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4321 Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 88.156.164.* 29.06.08, 21:15 dlaczego artykuły o wsizie wywołują ostre dyskusje?? zawsze mnie to zastanawia .... ktoś to czyta i ma z was polewkę że hoho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.krak.tke.pl 24.06.08, 06:57 przynajmniej mamy dobrą uczelnie w Rzeszowie, bo poziom pozostałych łącznie z tymi molochami państwowymi jest TRAGICZNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czemu?? Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: 88.156.219.* 14.07.08, 15:17 WSIZ wzbudza takie kontrowersje???ile jeszcze będziecie podnosić ten temat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.nm.e-zet.pl 14.07.08, 16:52 >przynajmniej mamy dobrą uczelnie w Rzeszowie, bo poziom pozostałych łącznie z tymi molochami państwowymi jest TRAGICZNY nie żartuj tak, wsiz i wysoki poziom- chyba tylko czesnego Odpowiedz Link Zgłoś
meg83 Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach 23.08.09, 19:35 kocówka rekrutacji więc odświeża się stare wątki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były student Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 21:17 jak ta uczelnia może mieć jakiś prestiż jak sam dziekan gawron publicznie się z niej śmieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballab ahh ten WSIiZ IP: *.static.xcore.pl 23.08.09, 18:26 przyznam jasno, nadal jestm studentką WSIiZ-u, no coż... w prawdzie dobiega to już końca z jednej strony mogę powiedzieć 'na całe szczęscie' z drugiej zamilknę... moje zdanie na temat powyższej dyskusji jest takie: w Polsce brak jest odpowiednich organizacji/ustaw/szkoleń/obowiązkowej edukacji dot doradzctwa zawodowego dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych, dlaczego tak uważam?.... spójrzcie na to przez swój pryzmat o ile juz jesteście absolwentami, czy jesteście pewni, że w wieku 19 lat byliście pewni tego co chcecie robić w przyszłości? czy, aby w trakcie studiów nie zmieniliście zainteresowań? co tak naprawde ma do tego uczelnia wyższa, przecież w każdej jesteście w stanie się rozwijać o ile jesteście pewni, że to jest właśnie to... co z tego, że PRZYPROWADZICIE KONIA DO WODOPOJU, JEŻELI KOŃ Z NIEGO NIE CZERPIE.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heros333 o wsiz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 09:13 Jestem student wsiz, nie szczycę się tym bo nie ma czym :p Dlaczego wsiz jest wysoko w rankingach ?? 1.Bo inne uczelnie nie biorą w tym udziału albo im nie zależy na takich rankingach . 2. Bo bardzo prosto zdać egzaminy nawet nie ucząc się, jedna osoba robi ściągę a 200 innych idzie na ksero gdzie zawsze są kolejki i jest wysoka zdawalność (jedynie z 2-3 przedmiotów nie da się tak łatwo ściągać i trzeba trochę pomyśleć nad pytaniami ) Wykładowcy się już wkurzają jak poprawiają prace na egzaminie opisowe i wszystkie mają ten sam początek z wikipedi, co mądrzejsi piszą nie słowo w słowo ze ściągi tylko swoimi słowami . Zdobyć wysoką średnią to nie problem, wystarczy troszkę się pouczyć i stypendium w kieszeni . Większość studentów i tak ma naukę w dupie, przychodzą na egzaminy nawet długopisu nie mając i nie wiedzą nawet z jakiego przedmiotu jest egzamin , nawet nie wiedzą kto jest ich wykładowcą . Idą na ksero i potem egzamin, najlepsze jest to że niektórzy wykładowcy podają wcześniej pytania jakie będą na egzaminie . Jak się ściąga na wsiz ?? ze wszystkiego, ja nawet z laptopa ściągałem i szukałem po google odpowiedzi . Lub jedna mądra osoba rozwiąże egzamin, telefonem zrobi zdjęcie odpowiedzi i MMS to friends :) Lub po prostu bierze kumpla z politechniki i on idzie za niego na egzamin - nikt tego nie sprawdza (tylko wyjątkowi wykładowcy) . Co do pracy po wsiz . NIE ma czegś takieiego że skończysz uczelnie jesteś MGR. i od razu masz pracę i tysiące telefonów z pracą . Jak jesteś tuman to nikt cie do pracy nie weźmie . Obojętnie jaką szkołę skończysz czy wsiz czy wsaiz czy politechnikę dostaniesz test na wejście od pracodawcy i na jego podstawie stwierdzą czy jesteś mądry czy głupi . Pracodawcy nie patrzą jaką uczelnie skończyłeś tylko jaką wiedzę masz po tej uczelni . NIkt do nauki cie nie zmusi wsiz tylko ułatwia zdobycie papierka który w dzisiejszym świecie nic już nie znaczy liczy się to co masz w głowie i kim jesteś i co w życiu chcesz robić. Potem się dziwić dlaczego tylu MGR.INŻ.pracuje przy łopacie, lub nie robią nic bo uważają że jako MGR. nie pójdą do pracy za mniej niż 2tys. i siedzą na bezrobociu, wiecznie mama papu dawać nie będzie . Sam jestem budowlaniec i ciężko pracuję by zarobić na uczelnie a studiuję tylko dla rozrywki żeby poznać nowych ludzi i przedłużyć sobie młodość . Jak rozmawiam ze starszymi rocznikami to mówią że mieli nadzieję ze po ukończeniu wsiz praca sama się znajdzie a tu nie ma tak łatwo . Koszt MGR. na wsiz to ok 25 tys zł + dojazdy i inne opłaty - dane od osób które ukończyły wsiz. ci co byli zdolniejsi (lub lepsi w ściąganiu ) mieli stypendia i koszty się zmniejszyły . Dodatkowo dodam że wkurzają mnie MANIPULACJE wsizu tu i na innych forach to widać kto koloruje o kto mówi jak jest . No ale w końcu im więcej przyszłych klientów zwerbujecie, im lepszą opinie sobie wystawicie tym lepiej będą na was patrzeć i tym WIĘCEJ zarobicie bo chyba o to w tym wszystkim chodzi . Chyba można to gdzieś zgłosić o nieuczciwą konkurencję... zapraszam na prywatne forum o wsiz rzeszów gdzie staramy się przedstawić uczelnię w prawdziwym świetle i wyjaśniać wątpliwości i doradzić przyszłym uczonym jaką uczelnię wybrać . www.forum-wsiz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po co konkurencja Re: o wsiz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 20:44 nie do końca się zgodzę ze wszystkim ;) ale za dużą kasę chcą za czesne i mogliby uczyć przydatnych przedmiotów a nie jedno i to samo na wszystkich kierunkach , po co tyle przedmiotów z zarządzania i ekonomii oraz prawa na informatyce np? to strata czasu i chyba eliminacja konkurencji(na co komu robienie sobie zbędnej konkurencji prawda?) przez prowadzących na wsizie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebel child Re: o wsiz.. IP: *.res.pl 28.07.10, 07:37 Studia na Sorbonie itp. są również płatne. Drżyjcie absolwenci uczelni państwowych... Odpowiedz Link Zgłoś
o666o Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach 09.03.11, 19:45 po tobie to napewno kultury i wiedzy nie widać... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafik Re: WSIiZ wysoko w ogólnopolskich rankingach IP: *.rzeszow.mm.pl 16.07.13, 15:24 Przestroga dla kandydatów na WSiZ: Jeżeli chcesz studiować Informatykę a specjalizację chcesz wybrać "grafika komputerowa" to daruj sobie tą uczelnie. A w szczególności studia niestacjonarne. Nie ma tam czasu żeby się czegokolwiek nauczyć, prowadzący ścigają się z czasem bo za chwile trzeba kończyć zajęcia i mało kto łapie o co chodzi, a na koniec dodają, że musimy w domu sami ćwiczyć bo inaczej nie pojedziemy (dodam tylko, że w praktyce w domu trzeba zrobić większość materiału) ... to ja się pytam po co tyle kasy płacić jak i tak mam siedzieć w domu i sam się tego uczyć. Druga sprawa to to, że w laboratoriumnawet tabletów graficznych nie mają. Tzn. mają ale są zamknięte w szafie ale podobno ktoś zakosił kluczyk od szafy... szczerze mówiąc mi się wydaje, że szafa stoi pusta... Jeżeli ktoś chce zostać grafikiem to WSiZ mu tego nie zagwarantuje a raczej zagwarantuje, że nim nie zostanie podczas zajęć Odpowiedz Link Zgłoś