Gość: n IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 01.05.08, 12:09 Czy ktoś z was kupował odtwarzacz mp3/mp4 na nowym stoisku w pasażu w Realu (stosisku z tuszami do drukrek,akcesoriami do telefonów komórkowych itp.)? jesteś cie zadowoleni z zakupu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miasto.rzeszow Re: mp3 01.05.08, 22:08 Nie, ale kupowałem kiedyś banany na stanowisku z ananasami i kiwi i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
anickk Re: mp3 01.05.08, 22:13 miasto.rzeszow napisał: > Nie, ale kupowałem kiedyś banany na stanowisku z ananasami i kiwi i jestem zado > wolony. :D A nie miałeś problemów z odróżnieniem jednego od drugiego???;) Odpowiedz Link Zgłoś
miasto.rzeszow Re: mp3 02.05.08, 11:27 Miałem, ale już w domu. Jak rozłożyłem na stole, to odkryłem, że nie ma już karteczek z podpisami. Na szczęście hipermarket ma infolinię. Odpowiedz Link Zgłoś
anickk Re: mp3 02.05.08, 12:27 miasto.rzeszow napisał: > Miałem, ale już w domu. Jak rozłożyłem na stole, to odkryłem, że nie ma już > karteczek z podpisami. Na szczęście hipermarket ma infolinię. Hehehe, no to dobrze że się nie zastanawiałeś na stoisku owocowym bo obciach niemały jakby ktoś to zauważył, a potem upublicznił Twą niewiedzę na forum internetowym, co jak wiadomo miało już miejsce;). Odpowiedz Link Zgłoś
miasto.rzeszow Re: mp3 02.05.08, 13:17 Tak, całe szczęście. Mnie to straszenie denerwuje, nikt we wszechświecie, a byłem już na wielu planetach, nie ma tak źle oznakowanych owoców w hipermarkerach, jak u nas. Potem w domu ciężko rozpoznać. Owoce powinny być podpisane na skórkach. Tak jest i na Marsie i na Saturnie. Ale tam przestrzega się prawa. Nie to co u nas w Rzeszowie, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś