Dodaj do ulubionych

Zeto Internet - prośba o opinię

IP: *.19.165.28.osk.enformatic.pl 29.05.08, 10:37
Witam zastanwiam się nad przejściem z rsk do Zeto. Czy ktoś kto używa Zeto mógłby napisać czy jest zadowolony (czy prędkość rzeczywista jest taka, jak obiecują, czy są przestoje, etc). Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • bravocharlie Re: Zeto Internet - prośba o opinię 29.05.08, 10:41
      przestojów praktycznie nie ma, transfer prawie taki sam i cały czas podwyzają..
      ceny też w miarę... polecam
      • Gość: Gringo Re: Zeto Internet - prośba o opinię IP: *.intertele.pl 29.05.08, 11:02
        Jeśli internet działa tak jak ich serwis to nawet złotówki bym nie
        zapłacił za niego.
        • Gość: ed Re: Zeto Internet - prośba o opinię IP: *.gemini.net.pl 29.05.08, 16:41
          jak ty jeszcze dajesz radę z rsk? po nieprzyjemnościach z rsk przeszłam do zeto
          i bardzo sobie chwalę- zero przestojów, transfer rosnie a ceny spadają
          • Gość: chris Re: Zeto Internet - prośba o opinię IP: *.nat.rsk.pl 29.05.08, 20:05
            Z rsk polityka odnośnie klienta jest stała i jasna: wszystko rozstrzyga się
            zawsze na niekorzyść klienta i nigdy nie idzie mu się na rękę. Ale z drugiej
            strony, muszę przyznać, że od około 4 lat sam internet jeżeli chodzi o jakość,
            działa praktycznie bez zarzutu. Dlatego chciałem się dowiedzieć o jakość Int. w
            zeto. Bo jestem pewien że klienta traktuje sie tam lepiej niż w rsk (bo gorzej
            niż w rsk już nie można).
            • Gość: ed Re: Zeto Internet - prośba o opinię IP: *.gemini.net.pl 31.05.08, 09:01
              ja w rsk byłam jeszcze niecałe 2 lata temu- w sumie kilka lat- ciągłe przestoje,
              mulący net to był standard

w zeto czegoś takiego nie ma- nawet nie wiesz jak odetchnęłam rozwiązując umowę
              z tą pożal się firmą rsk
    • itakinie Re: Zeto Internet - prośba o opinię 03.06.08, 14:03
      Gość portalu: chris napisał(a):

> Witam zastanwiam się nad przejściem z rsk do Zeto. Czy ktoś kto używa Zeto mógł
      > by napisać czy jest zadowolony (czy prędkość rzeczywista jest taka, jak obiecuj
      > ą, czy są przestoje, etc). Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
      W sieci Zeto jestem już od kilku dobrych lat (chyba od 2003r.) Wcześniej byłem w
      innych i było jednak gorzej. Myślałem przesiać się na neostradę do TEPSA, ale
      wkoncu zostałem w Zeto. Żona ma w szkole rsk ale nie ma porównania,
      zdecydowanie woli surfować w domu.
      jakispan

• Gość: artur Re: Zeto Internet - prośba o opinię IP: 84.38.160.* 15.07.08, 17:16
      WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z SIEDZIBY ZETO CHCIAŁEM PODPIDSAĆ UMOWĘ O NETA , JEDNAK
      OKAZAŁO SIE ŻE JEST JUZ PO 16 I POMIMO TEGO ŻE Z OBSŁUGI PRACOWNIKÓW JAK
      SĄDZE NALICZYŁEM PONAD 6 NIKT ZE MNA NIE CHCIAŁ JEJ PODPISAĆ - LEKKA KPINA Z
      KLIENTA , JEŻELI TAK ZAŁWIAJĄ NAPRAWY I SERWIS TO JEDNAK DZIĘKUJĘ BARDZO ,NA
      DZIEŃ DOBRY BADZO ZŁE WRAŻENIE
      • Gość: m Re: Zeto Internet - prośba o opinię IP: *.nm.e-zet.pl 15.07.08, 20:05
        serwis jest beznadziejny (miałam z nimi przejścia przez 1,5 roku- prawie tyle
        ile trwała gwarancja) choć 2,3 lata temu był wzorcowy- może jakaś wymiana kadry?

ale net działa bez zarzutu; teraz mam 2Mb za 75 zł- przestojów prawie nie
        ma(góra kilkunastu minutowe- rzadko), szybkość zbliżona do teoretycznej- b.
        często net dużo szybszy

nie polecam RSK, bo to co się tam dzieje to włosy się jeżą na głowie- istny
        żart- z klienta oczywiście
      • Gość: m Re: Zeto Internet - prośba o opinię IP: *.nm.e-zet.pl 16.07.08, 10:09
        piszę wyraźnie, że serwis jest do 16 na wakacjach a sklep do 18- to nie kpina
        tylko taki mają system- umowy podpisuje się w serwisie
    • Gość: obsługa tragedia Re: Zeto Internet - prośba o opinię IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 16.07.08, 07:15
      obsługa tragedia
      • Gość: m Re: Zeto Internet - prośba o opinię IP: *.nm.e-zet.pl 16.07.08, 10:10
        przesadzasz, aż tak tragiczna nie jest- serwisanci owszem chamy, ale w serwisie
        nie jest tak źle po za nimi
        • Gość: Ruman Re: Zeto Internet - prośba o opinię IP: *.nm.e-zet.pl 13.09.08, 22:42
          Gdybym wiedzial co bedzie sie dzialo z internetem w zyciu bym tutaj
          nie zalozyl go,wieczne przerwy techniczne,brak interentu a jezeli
          grasz w jakies gry internetowe wieczne lagi.---->stanowczo odradzam
          takie sa realia prosze panstwa
          • huskyman Re: Zeto Internet - prośba o opinię 13.09.08, 23:04
            Nie przesadzaj! Korzystam z usług Zeto jakies 6-7lat i nie moge narzekać. Brak internetu to moze pare razy w tyg na max 5 minut.
            Czasem pogram w CS:S i równiez nie ma problemów. Sciąganie z rapida idzie max łączem. Więc nie histeryzuj drogi Rumanie.
            • Gość: Kid Re: Zeto Internet - prośba o opinię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.08, 12:41
              A jak wygląda ich pakiet "oszczędny", wie ktoś?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka