wuzetka4 07.06.08, 21:02 Szukam dobrego sprawdzonego pediatry na terenie Rzeszowa.Będę wdzięczna za bliższe namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdzia5 Re: szukam pediatry 05.08.08, 13:56 Ja sama niedawno szukałam no i mam nadzieję że znalazłam jest nią p. Kusz oczywiście polecona przyjmuje w Centrum Medycznym Promedica ul. Wolności w Rzeszowie. Ja również mam nadzieję że jest ok. nie mogę powiedzieć wiele bo byłam dwa razy ale wrażenie robi miłej. Odpowiedz Link Zgłoś
nuit4 tylko nie Kusz!! 05.08.08, 17:18 ja mam bardzo nieprzyjemne doświadczenia,szybko od niej uciekłam,moja koleżanka równiez nie chodzi już do niej ze swoją córką. polecam dr. Małgorzate Drabek (niestety tylko prywatnie na Fredry..) i Witold Błaż-też prywatnie na Wierzbowej. Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_v Re: szukam pediatry 06.08.08, 14:13 Jak dla mnie najlepszy jestt dr Stasiuk. Przyjmuje tylko prywatnie na ul. Króla Augusta. Szybko i bezbłednie diagnozuje chorobę, nie faszeruje dziecka antybiotykami. Przyjeżdża też do domu (nawet w niedzielę) ale to już większy koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: szukam pediatry IP: *.res.pl 07.08.08, 18:55 Absolutnie nie Stasiuk! Pomylił się w stosunku do mojego dziecka okropnie, nie zdiagnozował poważnej choroby (nie chcę pisać konkretnie, bo sprawa była poważna i nie chcę być zidentyfikowany w środowisku). W efekcie dziecko trafiło na 2 tygodnie do szpitala na bardzo ciężką i bolesną kurację dożylnymi antybiotykami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: szukam pediatry IP: 88.156.166.* 07.08.08, 22:31 Ja polecam dr Stasiuka. To, że nie zdiagnozował od razu choroby u Twojego dziecka nie oznacza, że nie pomógł wielu innym. W przychodniach lekarze mylą się co chwilę - alergie leczą po kilka mies. antybiotykami i mają inne większe wpadki. Stasiuk pomógł wiele razy mojemu synkowi i dzieciom moich znajomych, do tego jest sympatyczny, chętnie odpowiada na pytania i jest zawsze dyspozycyjny. Nie naciąga na dodatkowe koszty drogich lekarstw, tylko jak wystarcza do wyleczenia 1 syrop, to tylko ten zaleca, a nie stos leków tak jak inni lekarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamcia Re: szukam pediatry IP: 62.93.44.* 08.08.08, 13:06 Ja też nie polecam, jest przereklamowany, błędne diagnozy i leczenie, szpital u mojego dziecka na 4 tygodnie. Znajomi też zrezygnowali z jego usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: szukam pediatry IP: 84.38.160.* 08.08.08, 08:35 A ja i moje znajome mamy świetna Pni pediatrę z przychodni na Skubisza - Małgorzata Śliwa - polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: szukam pediatry IP: 62.93.44.* 08.08.08, 13:05 Popieram - tylko dr Małgorzata Śliwa! Nigdy się nie zawiodłam, zawsze trafne diagnozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczona Re: szukam pediatry IP: *.19.165.83.osk.enformatic.pl 09.08.08, 20:22 Dr Jolanta Mazur-Medyk na Szopena-NAJLEPSZA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: szukam pediatry IP: *.eranet.pl 09.08.08, 23:49 Ja z dziećmi chodzę od paru lat do dr Tomsi- prywatnie na ul. Solidarnej. Jestem bardzo zadowolona i dzieci nie są leczone antybiotykami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATKA 4-ga dzieci Re: szukam pediatry IP: 195.47.201.* 29.08.08, 12:27 Trochę po nie wczasie ale... Ja od lat wszyskie dzieci leczę u doktora Jerzy Głąb . Był wiele lat ordynatorem ma trzy stopnie specjalizacji , stałych pacjętów zawsze przyjmie nawet w niedziele a opłata sie nie zmienia .Diagnozy zawsze celne i co ważne jak pisze recepty stara się zawsze dobierać możliwie tanie . jak kogoś to interesuje to kliknijcie to dam namiary Odpowiedz Link Zgłoś