Gość: ala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 12:21 chcialabym pojecha z rodziną do innego panswa ( niedaleko) czy Chrwacja jest godna polecenia? a może iine miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gringo Re: Chowacja - wakacje? IP: *.intertele.pl 30.06.08, 17:12 Hajduszoboszlo to raj na ziemi. W Chorwacji była wojna lepiej tam nie jedź bo Serbowie nadal grasują. A poważnie to już był temat o Chorwacji i warto, a niedaleko to jesy na Słowacje , a nie na Chorwacje chyba, że głównie jeździsz na wakcje do Indonezji, Japonii czy RPA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozin z bazin Re: Chowacja - wakacje? IP: 88.156.163.* 30.06.08, 18:51 Polecam Chorwacje jest co zwiedzac im dalej w głab tym piekniej minusami dla mnie byly jezowce (musisz miec buty jak idziesz do wody)i platne autostrady:( .Ja byłam w Spilcie i Dubrowiku polecam ci jeziora ale nie pamietam juz nazwy.Z jezykiem tez nie ma problemu bo duzo polakow tam jezdzi.Duzo informacji jest w internecie wystarczy poszukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Chowacja - wakacje? IP: *.rze.vectranet.pl 07.07.08, 17:42 a czy ktos orientuje sie moze jak tam z noclegami?? jakies namiary albo cos wtym rodzaju, bede wdzieczny ;) Odpowiedz Link Zgłoś