Dodaj do ulubionych

Wojna między kebabami czy chuligański napad?

• hugow Wojna między kebabami czy chuligański napad? 07.07.08, 09:43
      to zaczyna sie robic ciekawie - tak filmowo
      ciekawe ile policjanci maja placone przez mafie - bo w filmach maja
    • Gość: anna Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 09:46
      Panie prezydencie to kiedy bede mogla skoczyc z dziecmi do miasta bez obawy ze
      ktos je pobije za to ze lubia zuzel??
      • Gość: renia Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.pul.tke.pl 07.07.08, 13:17
        to pytanie raczej do msw nie do prezydenta, on ma od soba tylko
        lebkow ze strazy miejskiej
    • ghambit Brawo chlopaki! 07.07.08, 10:17
      Nie jesteśmy w Turcji tylko w Polsce, wiec niech się ciapak nie panoszy
      • Gość: normalny Metropolia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 10:29
        Nasz prezydent ma sen, że Rzeszów zostanie metropolią. PANIE TADEUSZU proszę się
        obudzić!!! bo narazie pan nie panuje nawet tym co się dzieje pod Pana oknami pod
        ratuszem. Narazie to wiocha pachnie a nie metropolią. Żeby typy z jednego lokalu
        straszyli innych to parodia. Powinny być jakieś działania Prezydent, Policja
        oraz straż miejska.

Wogóle to Prezydent powinien się wytłumaczyć z sytuacji w mieście w końcu to
        gospodarz tej "metropolii"!!!

• Gość: Awake Re: Brawo chlopaki! IP: *.olsztyn.mm.pl 07.07.08, 10:36
        Żal dupę ściska jak się patrzy na takich buraków jak Ty
        • Gość: Szasza Re: Brawo chlopaki! IP: *.levonline.com 07.07.08, 12:16
          To nawet nie buractwo, tylko rasizm czystej postaci, i jako taki powinien być
          traktowany i karany.
          Już pomijając fakt, że interes tego Turka na pewno przysparza miastu więcej
          dochodów z podatków niż niejeden supermarket.
          • anickk Re: Brawo chlopaki! 07.07.08, 12:44
            Dokładanie, a komentarze niektórych tylko są tego dowodem. Walka z
            zaściankowością w tym mieście jest walką z wiatrakami, mentalności
            nie da się zmienić, przykre...Do tego, który pisał, że Turek
            powinien zostać w Turcji, to samo powiedziałbyś o Turku, który
            prowadzi swój interes w Paryżu czy Londynie, a któremu zdemolowano
            by lokal bez odpowiedniej interwencji policji??? Żenada
    • Gość: ping-pong Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 11:05
      Piłka po stronie Policji.
      Co zrobi?
      Od tego będzie wiele zależało.
      A najprawdopodobniej to co zwykle.
      I sytuacja taka nadal będzie trwała.

Kupą mości panowie - kupą!
      Kupy nikt nie ruszy!
      • Gość: ms Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 11:52
        policja juz zrobila. dwa karki nie wpuscily jej do klubu, to sie podrapala po
        glowie i sobie poszla
    • Gość: MIESZKANIEC A co na to Prezydent - śpi czy marzy jak Donald IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 11:21
      Od czego jest policja i Straż Miejska - najwyższy juz czas aby
      Komendant wziął się do prawdziwej roboty. Panowie patrole wspólne
      patrole z policja i nie bać się małolatów i chuliganów.
      • Gość: kolo a co ma prezydent do policy tumanie IP: *.pul.tke.pl 07.07.08, 13:12
        przeciez policja nie nalezy do ratusza!
    • Gość: mateusz Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 11:34
      tak panie od kebabów są bardzo nie miłe przynajmiej u nas zamówiłem coś innego
      dostałem co innego i z ryjem do mnie ze już dawno wołała ze jest zrobione a że
      byłem już po kilku piwkach dostała z niego prosto w twarz i niestety musiałem
      sie posilić hod dogami ze stacji paliw
      • Gość: Gringo Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.intertele.pl 07.07.08, 12:44
        Wielu widziałem w Policji nieudaczników ale wy jako społeczeństwo
        dajcie przyzwolenie na odpowiednie działanie Policji. Co za tym
        idzie zmieni sie prawo które da wreszcie pole manewru Policji.

Ktoś tu pisał, że jeszcze rok temu mógł spokojnie chodzić po Rynku.
        Problem nie jest jednak od tego roku ale przynajmniej od 10 lat.
        Wcześniej dyskoteka Polonia i dyskoteka Manhattan. Chuligani Resovii
        zbierali sie tam od 10 lat tylko zmienia się warta i pokolenie, a
        nowi sa coraz bardziej brutalni i bardziej bezczelni bo widzą, że
        Policja nie może nic im zrobić. Kiedyś patrole przez jakiś czas
        miało AT w Rzeszowie i to na początek przez chwile byłoby
        rozwiązanie. AT jednak nie jest od patrolowania więc jak już
        napisałem to rozwiązanie na chwile, a potem wieksze pole działania
        Policji i będzie dobrze. Tylko nie płaczcie jak jakiś bandyta
        zostanie skatowany, że Policja jest brutalna.
        • Gość: ms Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 13:25
          1. spoleczenstwo daje przyzwolenie na zdecydowane dzialanie policji.
          2. moze prawo nie daje takiego przyzwolenia jak np. w innych krajach. Trzeba by
          sprawdzic.
          3. Ale nie trzeba zmieniac prawa, by wiedziec, ze do zatrzymania grupy
          chuliganow, ktorzy chwile wczesniej zdemolowali jakis lokal potrzeba ciut wiecej
          niz 2 policjantow.
          3. zeby utrzymac porzadek policja nie musi "katowac" bandytow. Wystarczy ich
          zatrzymac (ten punkt juz nie spelniony i o czym tu prawic dalej??), zebrac
          zeznania, aresztowac, skazac.
          4. twoje myslenie wykazuje wiele brakow, blednych wnioskow, jak to u naszej...
          POLICJI
    • Gość: cz80 Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 12:58
      wylapac karki, na stadion, postawic karabin i ....
    • Gość: TYLKO SOVIA Resovia zondzi!! => podkarpacka osmiornica!!!!!!!! IP: *.pul.tke.pl 07.07.08, 13:11
      bujcie sie hamy, rynek mamy i osiedlami władamy!!!!!!!!!!!
      • Gość: yellowmellow coś nowego IP: 62.1.204.* 07.07.08, 13:25
        A ja Wam powiem o pewnych kwestiach... nie chodzi tutaj o rasizm, ze oni sa
        ciemni, ze narodowosc... tu chodzi o ich podejscie... czy byl ktos wczoraj na
        rynku? widzial ilu ich przyjechalo? po co? chcieli swoja sile zademonstrowac?
        czy sprowokowac? patrole policji sa. takze nie czepiajcie sie. problem w tym, ze
        Ci Wasi ulubieńcy, podający to za przeproszeniem gó.., myślą, że są panami.
        kiedys moj kolega rozmawial z tym angelo, nawet podawal mu reke... ale po tym
        jak się zachował on i jego bracia w stosunku do paru kobiet, przestal sie do
        niego odzywac. te Turki to takie podrywacze. sam bylem swiadkiem jak podszedl do
        ladnej dziewczyny na innym ogrodku i powiedzial "mam dla Ciebie prace, ile
        chcesz" ?? gdyby ona byla ze swoim facetem, to normalne ze powybijałby mu zęby.
        bo to jest obraza, ale turki tego nie rozumieja. inna sprawa to taka, ze
        traktuja kobiety jak własność. jeśli u nich pracuje, nie wolno jej porozmawiac z
        innym chlopakiem. takze przestrzegam wszystkich facetów, zeby ich kobiety nie
        szukaly pracy w kebabie... jeden się już ponoć zemścił, i moim zdaniem miał
        rację... a co do powiązania tego incydentu z wybrykiem huliganów, chyba lekka
        przesada. hehe zapomnialbym o jednym zdarzeniu :D jak się dwóch panów (Angelo i
        taki drugi, nie znam imienia) bili (o) kobiete :) nie znam tureckiego, ale sam
        widok, gdy dziewczyna stoi kolo nich a oni po polsku i po swojemu ją wyzywają,
        ona staje miedzy nimi zeby ich pogodzic, a oni ją tluka, chyba to nie jest w
        porzadku... niech to nagranie dadza na policje :)
      • Gość: zoro Re: Resovia zondzi!! => podkarpacka osmiornic IP: *.nm.e-zet.pl 07.07.08, 13:27
        może pierwsze się ortografii nucz matołku, a potem będziesz "ŻONDZIŁ"
      • Gość: 004 Re: Resovia zondzi!! => podkarpacka osmiornic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 13:36
        no właśnie a już nie wracając do rządzi to reszta powinna
        być "bójcie się chamy, rynek mamy i osiedlami władamy" ale ty jesteś
        za głupi
        • manfred.ludow83 Re: Resovia zondzi!! => podkarpacka osmiornic 07.07.08, 14:24
          eee tam...nie znacie się!..może chłopak za dużo "Włatcuf móch" się naoglądał i
          teraz chce być trendy :]
      • Gość: rzeszowiak Re: Resovia zondzi!! => podkarpacka osmiornic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 13:35
        bydło czystej postaci, mocne w grupie, w pojedynkę ucieka, aż się kurzy :)
    • Gość: raa Z tymi "kibicami" jest problem, oni..... IP: 79.139.62.* 07.07.08, 16:26
      potrafią się zorganizować, zaś normalni ludzie, których jest większość - nie.

• Gość: ech Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 17:27
      Najlepsze jest to, że większość wie co to za chłopaki i wiadomo też, że Polucja
      nic nie zrobi bo ma z nimi układ w najgorszym wypadku dostaną grzywne, której i
      tak nie zapłacą, a potem im umorzą ot procedura. Sędziowie z wydziału karnego
      wykonawczego w Rzeszowie powinni przestać mieć litość w osądzaniu tych bohaterów
      rynku. Każda "dyskoteka" i knajpa w rynku jest zajmowana przez
      ochroniarzy-dresów dlaczego tam pracują? bo zasraszają - albo bedą tam pracować
      albo mają przewalone. Adekwatnie jak to było w trygonie gdzie też podczas
      śmiertelnego pobicia zajeły się tym dresiki.
      • Gość: TV ja to zglaszam do uwagi w tvn!!!!!!!!! IP: *.pul.tke.pl 07.07.08, 19:34
        bedzie material o tym jaka dzicz panuje na rzeszowskim rynku, skoro
        nasze wladze nie potrafia sobie po cichu z tym problemem poradzic to
        moze kamery tvn ich do tego zmobilizuja.
        • Gość: ja piernicze Re: ja to zglaszam do uwagi w tvn!!!!!!!!! IP: 88.156.219.* 07.07.08, 19:58
          coś może by wskórało i o tej całej corridzie....
          • Gość: aw Prezyden od trawki... IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 07.07.08, 20:11
            A nasi Prezydenci Miasta to potrafia się wyżywać gdy zauważą, że
            gdzieś trawka nie jest przystrzyżona do samej ziemi. Tam wysyłaja
            straż miejską by ściagała mandaty...
      • Gość: obserwatorka Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 08:45
        Polucja to samoistny orgazm- a ten porządku w rynku nie zrobi.
        A tak na marginesie to sporo wiesz o tych z rynku - czyzby obcy
        wsrod swoich- czyli kapuś?
    • Gość: anna Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.rzeszow.mm.pl 07.07.08, 23:02
      Zastanawiam się skąd bierze sie taka bezradnosć Policji i tak sobie
      myślę,że może z tego, że żyjemy w kraju o smutnych doswiadczeniach,
      gdzie przez wiele lat łamano prawa człowieka i teraz ludzie są na
      tym punkcie przewrażliwieni.
      Z jednej strony oburzamy się, że nie rozprawiono się z tymi
      bandytami-chuliganami, a z drugiej gdyby sie rozprawiono to
      podniosłoby sie larum i histeryczne krzyki na brutalność Policji.
      Pamietam sporo akcji Policji przeciw kibolom w różnych częsciach
      kraju i w efekcie... płaczące mamusie tych bandziorów w tv i
      gazetach.
      • Gość: KTP Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.19.165.62.osk.enformatic.pl 08.07.08, 10:30
        Widać jak jest policja u nas w kraju!!
        • Gość: xxxxx Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: 88.156.219.* 08.07.08, 10:50
          nie ważne o co im poszło ale to,że ktoś został napadnięty pobity a najgorsze ,że
          wszyscy wiedzą kto to zrobił
          • Gość: obywatel RP Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 13:07
            jesteście Polakami a bronicie tych turków a to oni są dopiero bandytami którzy
            myślą że Polska należy do nich pfffff byłem świadkiem jak na Euro pod telebimem
            gdy Turcja przegrywała rzucali w ekran butelkami i wyzywali po turecku i po
            polsku wszystkich zachowywali sie jak zwierzęta wypuszczone dopiero z klatki
            !!!!! myślicie że w Turcji tak miło traktują Polaków ??? wiadomo że nieeee !!!
            tak naprawdę to sie im po.. w dupie i trzeba im w..
            • anickk Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? 08.07.08, 13:32
              Wyluzuj, doskonale wiem jak w Turcji się traktuje Polaków;). Co do
              kibiców to sorry ale Polacy nie świecą w tej kwestii przykładem,
              przypomnij sobie co było choćby w Anglii;), że nie wspomnę o tym, że
              planuje sie tam wprowadzic wizy dla naszych "wspaniałych" rodaków;).
              Ludzie trochę dystansu nie zaszkodzi, łatwiej oceniać innych a
              siebie nie. A w Rzeszowie? Ile masz burd z udziałem
              obcokrajowców???? To raczej rodaków należy się bać...takich jak Ty;)
              • Gość: Dr Psychol Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.mynow.co.uk 08.07.08, 16:19
                Aniu popracuj moze troche u takiego Pana Ahmeda przy kebabie to zaraz zmienisz
                zdanie :))) No chyba ze lubisz poklepywanie po pupci niewybredne dowcipy,
                mlaskanie, cmokanie i obłapywanie z podszczypywaniem oraz buraczane smsy o
                jednoznacznej treści o 2 w nocy :)))
                Nie lubie uogolniac ale znam nieco takich kebabiarzy i ich mentalność
                interesiarza-kopulanta :)))
                Mi np nie pasi to wystawanie całymi rodzinami przed tymi ich "interesami".
                Mustafa przycina padlinę, Ahmed uszlachetnia habaninę nogą w koszu na smieci,
                wujek liczy kase a przed wejsciem trzech szwagrów, czterech kuzynów i pięciu
                siostrzeńców obślinia się i zaczepia dupeczki ;)))
                Rzeczywiście wzbogaci to naszą kulturę :)))
                • anickk Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? 08.07.08, 16:59
                  Nie ma reguły co tego, która nacja bardziej lub mniej
                  podszczypuje;). Kobietki, które miały do czynienia w swojej pracy
                  zawodowej np. z Grekami czy Włochami wiedzą o czym piszę;). Co do
                  pracy z Turkami to bardzo sobie chwalę i cenię współpracę z nimi,
                  dotąd nie spotkała mnie z ich strony żadna przykra sytuacja, czego
                  nie mogę powiedzieć np. o polskich pracodawcach;)
                  • anickk Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? 08.07.08, 17:01
                    Upps, to chyba nie ja miałam odpowiedzieć, przepraszam;)
                • Gość: anna Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.rzeszow.mm.pl 08.07.08, 19:14
                  Obraziłbyś sie gdyby każdy Niemiec, Francuz traktował Cię jak
                  złodzieja? Przykro by Ci było? Do tego prowadzą uogólnienia, które
                  są krzywdzące.
                  Co do chamskich zachowań meżczyzn wobec kobiet to istniało jeszcze
                  pare lat temu na coś takiego przyzwolenie w Polsce. Najbardziej
                  chamskie zaczepki spotkały mnie ze strony Polaków.
                  • Gość: Dr Psychol Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.dslgb.com 08.07.08, 23:58
                    Ja jakos nie widzialem takich akcji w wykonaniu Polakow. A znam osobiscie wiele Polek ktore skarza sie na wlasnie Turkow, Grekow, Wlochow, Arabow i innych poludniowcow. Zreszta z wlasnego doswiadczenia wiem ze taki sprzedawca kebabow albo makaronu wiekszosc czasu spedza na gadkach o kopulowaniu, projekcjach wysnionych kopulacji z kazda napotkana laska albo zaczepianiu naiwnych lasek, szczegolnie kiedy sa w jakims sensie od nich zalezne i namawianiu ich na spolkowanie w krzakach lub samochodzie :))) Zalosc bierze jak sie na to patrzy i sie tego slucha.
                    Taka to juz mentalnosc i kultura :)))
                    O ile w Polsce kradnie zalozmy nawet 10% spoleczenstwa to wyzej wymienione czeresniackie traktowanie kobiet i podejscie do sexu przejawia przytlaczajaca wiekszosc np Turkow, Grekow, Wlochow itp. Szczegolnie tych co do nas przyjezdzaja smazyc kebaby i lepic swoje placki albo handlowac jakims badziewiem.
                    Ale broncie ich dalej ... dziewczyny jak maliny :)))
                    Najgorsze jest to ze oni nie kumaja ze takie tarlo i oblapki na kazdym kroku to obciach i wiocha. Ot pani kochana inna kultura ... :)))
            • Gość: anna Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.rzeszow.mm.pl 08.07.08, 14:30
              Obywatelu RP zachowujesz się jak typowy Polak. Na podstawie
              znajomości kilku ludzi danej nacji wyrabiasz sobie opinie o
              wszystkich. Na pewno maja inną mentalność, bo wywodzą się z innej
              kultury i religii, więc w Polakach wzbudzaja albo zdziwienie albo
              niechęć albo agresję. Ale myśle,że we wspólczesnej Polsce to dobrze,
              że pojawiają się mniejszosci. A tak sie składa, że pochodzą z
              biedniejszych krajów (Azjaci), ale 99% z nich uczciwie pracuje i nie
              żeruje na państwie.
          • Gość: ciekawska Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 08:36
            A kto to zrobił?
      • Gość: matka kibola Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 08:39
        Anna - wyluzuj! Nie wszyscy sa bandytami- kibole maja nieraz więcej
        serca niz te koscielne fanatyki.Mało na ten ten temat wiesz, to
        zajmij się robotą przy garach.To uszlachetnia!!!!!!!
        • anickk Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? 09.07.08, 11:49
          W pewnym momencie dyskusja się kończy i to jest moment;). Dobra
          rada: pogłaszcz synka po łysińce, i jak będzie wychodził z domku
          dzierżąc kijek "do zabawy" w rączce poucz go:" synku jak będziesz
          kogoś bił uważaj, żebyś sobie przy tym krzywdy nie zrobił";).
          Prymitywizm i zacofanie w tym kraju to potęga;)
        • Gość: anna Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.rzeszow.mm.pl 09.07.08, 14:05
          Zdaję sobie z tego sprawę, że to niejednokrotnie wrażliwi ludzie
          tylko trochę zagubieni. I maja potrzebę przynależnosci do grupy.
          Mozna sie wzruszyć słuchajac w ich wykonaniu Niemena(kibice Legii
          Sen o Warszawie) czy Grechutę(Dni których nie znamy). Serio.
          Nie napisałam, że wszyscy są bandytami! Nienawidzę uogólnień wiec
          tym bardziej tym razem nie chodziło o wszystkich.
    • Gość: gość Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 15:25
      gratuluje chłopakom że roz..i ten burdel to niejes żadna wojna
      tylko im się to należało za to jak traktują swoich pracowników znam
      ten temat bardzo dobrze brawo chłopaki
      • Gość: ZimoviT Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 15:31
        Jak ci się nie podoba, jak tam traktuja pracowników to sie zwolnij! prosta sprawa. Hołota w dresach chce wymierzac sprawiedliwość, jaja jakieś.
        • Gość: dresiara wekendowa Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 08:30
          Wypraszam sobie szczylu!noszę dresy, ale do takiej hołoty jak ty ,
          to mi daleko, daleko.....................
          • Gość: ZimoviT Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 16:12
            Pewnie jestem starszy od ciebie dresiaro, więc szczyla daruj sobie. Dresy noszę na treningach i w domu, na miasto w życiu bym w tym stroju nei poszedl. Gratuluje gustu blacharo:)
            • Gość: xxxxx Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: 88.156.219.* 09.07.08, 18:12
              widocznie dres to dla niej 100% facet maczo ;) i sie ślini jak sobie pomyśli
    • Gość: ...... Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 18:07
      w którym to lokalu dokładnie było? tu na 3 Maja czy w głębi rynku?
    • Gość: lolek 76 Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.res.pl 08.07.08, 18:17
      nie zgodze sie ze policja nic nie robi ....moze w rynku nie lapie
      nikogo ( za duzy rynek ) ale wylapala bandytow i zabojcow ktorzy na
      autostradzie im.Mickiewicza w Rzeszowie nie zapinaja pasow i nie
      zapalaja swiateł .Bravo im za to ! do tego sa stworzeni !
      • Gość: der Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: 212.180.139.* 08.07.08, 19:45
        Je....c Turasow, i tak za malo dostali. Turasy won z Polski.
    • Gość: Mieszk Rzeszowa Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.krak.tke.pl 08.07.08, 19:54
      Polska dla Polaków a Turcja dla Turków. Turki z kebabami z kota
      uciekać do Turcji
      • anickk Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? 08.07.08, 20:13
        Anglia dla Anglików, Francja dla Francuzów itd.;). Co do kotka to
        pomerdały Ci się nacje i zwierzątka, ale Ty raczej nie możesz tego
        wiedzieć;)
        • Gość: lolek 76 Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.res.pl 08.07.08, 20:46
          ich kebab to z pewnego zrodł - to resztki gulaszowe z mielonym
          papierem ! fee ze tam jeszcze ktos je :(
      • Gość: ZimoviT Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 21:20
        Anglia dla Anglików, Polacy won z wyspy. Też pasuje?
        • Gość: gość Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.static.xcore.pl 09.07.08, 00:59

ty chyba jesteś turasem że tak bronisz tych brudasów turki jechać
          kozy paść do turcji!!!
          • jumanji_7 Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? 09.07.08, 03:22
            Gość portalu: gość napisał(a):

>
            > ty chyba jesteś turasem że tak bronisz tych brudasów turki jechać
            > kozy paść do turcji!!!

Czy ja wiem, na ile masz racji???
          • Gość: ZimoviT Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 16:11
            Nie jestem "Tyrasem" bezmózgu. Skup się i zastanów. Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, a może któraś z twoich dwóch szarych komórek zrozumie o co mi chodzi. Zacznijcie używac mózgu ludzie bo Rzeszów nigdy nie wyjdzie z tego bagna w jakim jest obecnie.
            • anickk Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? 09.07.08, 20:28
              Gość portalu: ZimoviT napisał(a):

> Zacznijcie używac mózgu ludzie bo Rzeszów nigdy nie wyjdzie z tego
              bagna w jakim jest obecnie.

Sądząc po "mądrych" komentarzach z używaniem mózgów co niektórych
              jest raczej problem i marne szanse na polepszenie tego stanu;).
          • Gość: Yossarian Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 21:31
            a syjoniści do syjamu
            • anickk Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? 09.07.08, 22:10
              Gość portalu: Yossarian napisał(a):

> a syjoniści do syjamu

A to jest bardzo interesujące;), bo widzisz Syjam to inna nazwa
              Tajlandii;).
              • Gość: anna Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: *.rzeszow.mm.pl 09.07.08, 23:11
                Anickk, Yossarian nawiazał do 1968 roku i nagonek antyżydowskich, do
                których angażowano klasę robotniczą i ta klasa robotnicza takie
                hasła na transparentach głosiła:)
                • anickk Re: Wojna między kebabami czy chuligański napad? 10.07.08, 10:30
                  Na historii o tym nie słyszałam, sprawdzę jednak sama jak to
                  faktycznie było z tymi hasłami i dzięki za informację;).
    • Gość: le coq Wojna między kebabami czy chuligański napad? IP: 213.199.192.* 09.07.08, 14:15
      może wojna na kebaby ..... nie pierwsza i na 100% nie ostatnia taka
      akcja koksów z rynku herbu jednego z rzeszowskich klubików
      piłkarskich.... policja doskonale o tym wie ale i tak nic nie
      zrobi... w praktycznie każdej knajpie stoi frajernia i tylko bojkot
      tych knajp cos tu zmieni, policja ma to gdzies, wiem co mówie!!
    • Gość: Rzeszowiak Rzeszowska policja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 14:26
      Policja z Rzeszowa nie rusza tych kiboli, mają układ z grupą, która
      przewozi tędy masę prochów z Ukrainy... Grupa ma wielką kasę i
      układy nawet w KGP w Wawie a tutaj większość jest kupionych,
      dresiarze z rynku to pachołki tej grupy
      i policja ma ich nie ruszać...a w każdym lokalu w centrum na bramce
      stoją właśnie ci kibole, ciekawe dlaczego? Na demokę zbiegli się
      właśnie ci "ochroniarze". Nie dajcie się zweść, że to takie
      spokojne miasto, to tylko pozory... Pytanie tylko do czego musi
      dojść żeby ktoś się tym konkretnie zajął???
      • Gość: a ja wam powiem Re: Rzeszowska policja... IP: 88.156.219.* 10.07.08, 17:12
        zobaczymy.... ciekawe kto w takim razie ma te tańcbudy w Rzeszowie......w sumie
        może coś być w tym prawdy co mówisz....
        • Gość: TRC Re: Rzeszowska policja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 10:00
          A moze by sie tak zapytac pana "angelo" co sie stalo z konkurencyjnym lokalem z
          kebabami o nazewie "aras",ktory miescil sie na parkingu za galeria rzeszow??
          wlascicieli pobito chlodnie,lodówki,kase rozbito bejzbolami,a w tle stal
          legendarny dzolero o ciemnej karnacji. Teraz sie zali wtedy nie czul sie tak zle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka