Gość: tusiu4 IP: *.rzeszow.mm.pl 22.07.08, 09:33 mieli dawac 3l paliwa gratis za zrobienie badania technicznego a nie dali nic i jeszcze nie wydali reszty ze 100zl (badanie 98zl) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyone89 Re: WATKEM 22.07.08, 09:50 jak jakie gwiazdki? ukryte... takie małe, a ich wyjaśnienie masz zawsze malutkimi literami niżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: power Re: WATKEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 12:56 pewnie pod ta gwiazdka jest wpis..,,3 litry paliwa , dla każdego robiącego badanie techniczne ciągnika rolniczego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: WATKEM IP: *.nm.e-zet.pl 22.07.08, 13:09 robisz badanie, dostajesz kwitek ze takie badanie zrobiles i z tym kwitkiem idziesz do kasy na stacji i goscie Ci tankuja 3 litry. proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziko Re: WATKEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 17:42 jeździłem tam od dawna ale po ostatniej wizycie już tam nie pojadę. "Badania" wykonywał młody, gburowaty koleś, który traktował mnie jak zło konieczne. Mruczał coś pod nosem, na pytania odburkiwał. Pytam go na końcu o 2 złote reszty ze stówy, a on na to opryskliwie, że dwa złote kosztuje jakiś wydruk czegoś tam i czy ma drukować (zapłaciłem a on nie miał zamiaru drukować!). "Podziękowałem" i pojechałem, bo nie miałem już cierpliwości czekać jak koleś z namaszczeniem wykonuje najdrobniejszy ruch palcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megas1 Re: WATKEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 18:55 A ja pojechałem kiedyś zatankować gaz - do butli 40l do której wchodzi ok 36 litrów gość mi nabił 42 litry. Rekordzistą był jednak lotos przed Głogowem Młp - 45 litrów i nie chcial skończyc. Ledwo na tym dojechałem do Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś