Dodaj do ulubionych

PROSZĘ O POMOC W NAPISANIU PRACY LICENCJACKIEJ

IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 19:31
POTRZEBUJE,ABY KTOS NAPISAL MI:
- WSTĘP DO PRACY LICENCJACKIEJ
- CEL I ZAKRES PRACY
- PIERWSZY ROZDZIAŁ
- BIBLIOGRAFIĘ.
STUDIUJĘ TURYSTYKĘ I REKREACJĘ. WIĘC PRACA NIE BĘDZIE SKOMPLIKOWANA.MOJA
PROPOZYCJA TO: "PROMOCJA WALORÓW, OBIEKTÓW"...MOZNA TU WYBRAC KILKA DUZYCH
MIAST, I JE SCHARAKTERYZOWAC.
NAJWAŻNIEJSZE JEST TO,ŻEBY WSTĘP, CEL I ZAKRES PRACY, PIERWSZY ROZDZIAŁ I
BIBLIOGRAFIĘ ZDĄŻYĆ PRZED 25 STYCZNIA.
MOŻLIWOŚĆ WYMYŚLENIA INNEGO TEMATU ZWIĄZANEGO Z TURYSTYKĄ. PODAJE NIŻEJ
PRZYKŁADOWE TEMATY:
1.TUR. OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH
2.SZTUCZNE ŚCIANKI WSPINACZKOWE JAKO ALTERNATYWA
3.TRASY ROWEROWE
4.ZAGOSPODAROWANIE TERENU DLA POTRZEB TUR. NARCIARSKIEJ (DOJAZD, OBSŁUGA,
INWENTARYZACJA STOKÓW, OBIEKTÓW)
5.WCZASY AKTYWNE NA PRZYKŁADZIE
6.DZIAŁALNOŚĆ KLUBÓW FITNESS
7.KIERUNKI WYJAZDÓW POLAKÓW
8.AGROTURYSTYKA - W JEJ RÓŻNYCH ODMIANACH JAKO POTRZEBA UCIECZKI Z DUŻYCH
AGLOMERACJI
9.SURVIVAL - TURYSTYKA PRZYGODOWA(ZIELONY SURVIVAL)
MOŻLIWOŚĆ WYMYŚLENIA INNEGO TEMATU POKRYWAJĄCEGO SIĘ Z TURYSTYKĄ.
PROSZĘ O JAK NAJSZYBSZY KONTAKT POD ADRES: rwd0500@poczta.onet.pl
DOGADAMY SIE W SPRAWACH FINANSOWYCH.
PODAJE TAKŻE NUMER TELEFONU: kom)608 780874,dom)8563489.
Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA ZAINTERESOWANIE.
Obserwuj wątek
    • Gość: egon Re: PROSZĘ O POMOC W NAPISANIU PRACY LICENCJACKIEJ IP: *.pressmedia.com.pl 13.01.02, 13:35
      czy nie uważasz, że jesteś srasznym leniem?
      • Gość: Kasa Re: PROSZĘ O POMOC W NAPISANIU PRACY LICENCJACKIEJ IP: *.proxy.aol.com 13.01.02, 14:20
        chlopie 2200$ i masz prace na 21 stycznia sorry ze tam drogo ale sie cenie to
        chyba niezle czekam na odpowiedz
    • bf Re: PROSZĘ O POMOC W NAPISANIU PRACY LICENCJACKIEJ 13.01.02, 15:58
      Moze od razu poszukaj sprzedawcy dyplomu. Studia sa czasochlonne i
      niebezpiecznie zmuszaja do myslenia i pracowitosci.
    • Gość: Ika Re: PROSZĘ, nie chcę myśleć IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 16:08
      Zapewne nauki pobierasz w Rzeszowie.Jesteś szczery aż do bólu.Jeżeli zostaniesz
      w Rzeszowie czeka Cię swietlana przyszłość.Jeżeli masz napady bólu głowy staraj
      się nie myśleć -przejdzie.
    • Gość: frais Re: PROSZĘ O POMOC W NAPISANIU PRACY LICENCJACKIEJ IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 13.01.02, 16:23
      Widzę,że dla Ciebie taka prośba jest całkiem naturalna.Utwierdza mnie to w
      przekonaniu,że uczciwość(mam na myśli uczciwość w stosunku do samego siebie)to
      anachronizm.Życzę powodzenia i obyś nie miał pretensji do świata,bo często
      osoby z podobnie nabytym "wykształceniem" mają postawę roszczeniową , machają
      przed nosem "papierkami" i mają manię wpisywania kilku literek przed
      nazwiskiem:))))
    • Gość: ibiza Re: PROSZĘ O POMOC W NAPISANIU PRACY LICENCJACKIEJ IP: 192.168.1.* 13.01.02, 16:29
      Weź się do roboty nierobie. Studia to nie tylko imprezy. Czasem trzeba trochę
      popracować.
      • Gość: radek Re: PROSZĘ O POMOC W NAPISANIU PRACY LICENCJACKIEJ IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 10:46
        Muszę Cię ostrzec, że moda na umieszczanie "literek" przed nazwiskiem mija.
        W zachodnich koncernach nawet osoby ze stopniem naukowym doktora nie
        umieszczają tego na firmowych wizytówkach, a mgr to wszędzie standard i już się
        tym nikt nie szczyci.
        Zastanów się czy warto przepłacać. :))
        • grog Re: PROSZĘ O POMOC W NAPISANIU PRACY LICENCJACKIEJ 14.01.02, 11:37
          zgadza się, magister to żadna wielka rzecz, prawie każdy go już ma, ale teraz przynajmniej wiem jak
          im się to udało...
        • Gość: frais Re: PROSZĘ O POMOC W NAPISANIU PRACY LICENCJACKIEJ IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 14.01.02, 20:04
          Radku oczywiście,że ludzie z klasą nie wpisują tytułu przed nazwiskiem.Ale Ci,
          którzy zdobyli wykształcenie w podobny sposób jak autor wątku mają takie
          tendencje.To wynika z moich obserwacji.
          Ale nie wierzę,że nie macie paru wizytówek od różnych ludzi z wyeksponowanym
          mgr,a właściciele firm i ich pieczątki?:)))Wiecie piszę o tym ponownie,bo
          zawsze mnie to śmieszyło.
    • Gość: Kenny Re: PROSZĘ O POMOC W NAPISANIU PRACY LICENCJACKIEJ IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 15:13
      I jak tam Panie Łukaszu Niemiec, ktoś się zgodził??? :))))
      • Gość: miska Re: PROSZĘ O POMOC W NAPISANIU PRACY LICENCJACKIEJ IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 20:23
        e tam uczciwosc, trzeba sobie radzic w zyciu:)
        • Gość: RJ Re: PROSZĘ O POMOC W NAPISANIU PRACY LICENCJACKIEJ IP: *.ifpan.edu.pl 16.01.02, 09:41
          Własnie wszyscy sobie tak "jakos" radzą, zwłaszcza ci
          na "górze". I daltego Polska wygląda jak wygląda.

Pozdrowienia
      • Gość: łukasz Re: PROSZĘ O POMOC W NAPISANIU PRACY LICENCJACKIEJ IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 10:54
        juz nie aktualne.mozecie sie wszyscy wysrac.wracajcie do swoich prac.jezeli
        takowe macie.
        autor.
        • Gość: radek Re: PROSZĘ O POMOC W NAPISANIU PRACY LICENCJACKIEJ IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 11:26
          Gość portalu: łukasz napisał(a):

> juz nie aktualne.mozecie sie wszyscy wysrac.wracajcie do swoich prac.jezeli
          > takowe macie.
          > autor.

No tak, post godny przyszłego "wysoko wykształconego" człowieka.
        • Gość: MMM Re: PROSZĘ O POMOC W NAPISANIU PRACY LICENCJACKIEJ IP: 217.96.71.* 16.01.02, 11:51
          Gość portalu: łukasz napisał(a):

> juz nie aktualne.mozecie sie wszyscy wysrac.wracajcie do swoich prac.jezeli
          > takowe macie.
          > autor.

Pozdrowienia dla studenta WSIZ, masz szczeście chłopie, że akutat nie mam zajęć z
          twoja grupą :-)))
    • Gość: Bruno Re: PROSZĘ O POMOC W NAPISANIU PRACY LICENCJACKIEJ IP: 195.116.146.* 16.01.02, 17:00
      Ale wstyd , jak Ty te studia skończyłeś, za mnie nikt pracy nie pisał
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka