Gość: sus IP: *.intertele.pl 09.10.03, 17:44 Czy ktoś może wie jaka jest cena karnetu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Kto wystąpi podczas 42. Rzeszowskich Spotkań IP: 80.244.140.* 10.10.03, 12:07 Jestem rozczarowana, że od nowego roku teatr nie przedstawia na stronie internetowej swego repertuaru. To ważne dla widzów spoza Rzeszowa. Tarnów na bieżąco dba o taką informację. Jest lepiej w każdym calu przygotowany do oferty niż Rzeszów. Proszę coś z tym zrobić. !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Kto wystąpi podczas 42. Rzeszowskich Spotkań IP: *.man.rsk.pl 19.10.03, 10:42 Za Dyrekcji Nowary te informacje byly i byl TEATR !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Kto wystąpi podczas 42. Rzeszowskich Spotkań IP: *.man.rsk.pl 13.10.03, 00:20 tam nikt nic nie wie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada NAJTAŃSZY KARNET .. 330 ZŁ!!!!!!! KOSZMAR!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 09:18 No to przesadzili.. le jest to jedyna okazja aby zarobić!!!! Snobstwo i "elity" pójdą... a MY .. bedziemy stać pod ścianami!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sus Re: NAJTAŃSZY KARNET .. 330 ZŁ!!!!!!! KOSZMAR!!! IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 13.10.03, 13:44 Tak tak sprawdziłam dziś rano telefonicznie. Drogo to kosztuje. Zeby się autentycznie "ukulturnić" i nie iść samemu to trzeba wydać mnóstwo pieniędzy. Więc pozostają tylko wybrane spektakle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zachwycony WARTO WYDAĆ ŻEBY ZOBACZYĆ PANA ROBERTA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.10.03, 18:50 To będzie czad, pan Robert ma tańczyć na rurze, podobno pełen striptiz!!!!!!m Jakoś skombinujemy z kumplami te trzy stówki, bo chyba spełni się nam marzenie żeby gwiazdę naszego teatru zobaczyć nagą, jak tańczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: WARTO WYDAĆ ŻEBY ZOBACZYĆ PANA ROBERTA IP: *.man.rsk.pl 14.10.03, 22:51 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STEVE Re: WARTO WYDAĆ ŻEBY ZOBACZYĆ PANA ROBERTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 01:23 A PO SPEKTAKLU ZABAWA W KOMINIARZA HIHI Odpowiedz Link Zgłoś
bzdrynga Re: WARTO WYDAĆ ŻEBY ZOBACZYĆ PANA ROBERTA 15.10.03, 10:39 STEVE, przyjacielu, widzę że czujesz pismo nosem - spotkamy się w końcu na jakimś Spektaklu Pana Roberta i na pewno nie zabraknie nam tematów do rozmowy, która chociaż trochę uwzniośli ponurą rzeczywistość. A co do kominiarza z artystą - nie wiadomo czy artysta lubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: WARTO WYDAĆ ŻEBY ZOBACZYĆ PANA ROBERTA IP: *.man.rsk.pl 17.10.03, 21:33 Warto go zobaczycx w Kontrabasiscie , wiecej nigdzie Odpowiedz Link Zgłoś
starka1 Re: WARTO WYDAĆ ŻEBY ZOBACZYĆ PANA ROBERTA 17.10.03, 23:47 Nieprawda, Pan Robert jest zawsze wspaniały, nie widziałam tego twojego głupiego kontrabasisty, ale tam On też na pewno jest cudowny, o tak, tak, mój mały Robert!!!!1 Zawsze pierwszy, zawsze czujny, zawsze najlepszy, zawsze przy dyrekcji, zawsze, zawsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panidomu Re: WARTO WYDAĆ ŻEBY ZOBACZYĆ PANA ROBERTA 18.10.03, 11:33 Byłaś tu Teresko? Zobaczysz, że w końcu cię dopadnę ty egzaltowana stara babo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stradford - łódź Re: WARTO WYDAĆ ŻEBY ZOBACZYĆ PANA ROBERTA IP: 217.96.102.* 09.11.03, 11:34 O! widzę, że jak wszędzie - osobiste wycieczki! Fakt, że niektórzy aktorzy siedzą w Rzeszowie ho,ho!!! Pozdrowionka dla wszystkich rzeszowian. Odpowiedz Link Zgłoś
kopyrajter Re: WARTO WYDAĆ ŻEBY ZOBACZYĆ PANA ROBERTA 09.11.03, 16:14 Na pewno wystąpi niezasiedziały w Rzeszowie pan R.Ch.+, z nagrodzonym na wszystkich festiwalach wszechświata monodałnem pt. "Minimalista". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Kto wystąpi podczas 42. Rzeszowskich Spotkań IP: 213.76.135.* 10.11.03, 09:46 NO A DDZIE JEST TEN PROGRAM ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krezus Re: Kto wystąpi podczas 42. Rzeszowskich Spotkań IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.11.03, 01:42 Wiem ile kosztuje karnet - nie stać Cię nań Przyjacielu chyba, że jesteś Posłem lub jego zstępnym bądż wstępnym albo kochanką albo inną spokrewnioną z nim swołoczą, mozesz taż być członkiem rodziny składnika organu samorządowego, wybieranego w wolnych wyborach, chociażby po to, żeby ów karnet mieć za friko. no to paa. do zobaczenie w fułaje albo gdzieś obok! Odpowiedz Link Zgłoś