Gość: klient IP: 88.156.166.* 08.09.08, 20:46 Oby się udało zrealizowac te inwestycje, ale utrzymanie takiego lokum do tanich nie bedzie nalezało zapewne ale te widoczki to beda ci mieszkancy mieli niezle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :))) Re: Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto IP: *.19.165.10.osk.enformatic.pl 08.09.08, 20:58 Kupować od pana P.?... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto 08.09.08, 20:58 A kogo to obchodzi ? Chyba podnieca tylko autora tekstu. A może to tekst na zlecenie tylko tego nie zaznaczono ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logik Re: Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto IP: 88.156.166.* 09.09.08, 15:35 jak cie nie obchodzi to po grzyba to czytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIna Re: Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto IP: *.nm.e-zet.pl 08.09.08, 21:22 Oczywiście że na zamówienie. Czy normalnego czytelnika gazety obchodzą ceny apartamentowców. Ci których na to stać nie informują się o tym w Gazecie. To raz. Dwa: na tej wizualizacji widać czarno na białym że ta ulica Podwisłocze w kierunku Cegielnianej dalej będzie ścieżką na której się będą musiały samochody mijać z trudem. Czy miasto przed rozpoczęciem inwestycji poszerzy ten cholerny odcinek, usunie wreszcie te słupy stojące na ulicy? Kiedy wreszcie nowy chodnik wzdłuż Kopisto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma Re: Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto IP: *.rzeszow.mm.pl 09.09.08, 01:58 Wśród ochów i achów podnieconych klakierów tej inwestycji (Gazeta dołączyła do chóru) nie ma jednego zająknięcia na temat gwarantowanego paraliżu komunikacyjnego w okolicy Mostu Zamkowego i Placu Śreniawitów po uskutecznieniu zamierzeń inwestora. Komunikacyjne odcięcie od świata kilkuset mieszkańców ul. Cegielnianej przy tym to mało znaczący szczegół. Do tego, żeby inwestor zapłacił za poszerzenie o min. 2 pasy Mostu Zamkowego i przebudowę sąsiednich ulic i skrzyżowań jeszcze mentalnie nie dorośliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto IP: *.bc.hsia.telus.net 08.09.08, 21:54 Panoramiczny Rzeszow w kapieli! Pisarzu, przeczytaj cos nagryzmolil zanim wyslesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto IP: *.krak.tke.pl 08.09.08, 22:15 artykuł ewidentnie na zlecenie firmy budującej ten "wspaniały" obiekt... żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gringo Re: Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto IP: *.intertele.pl 08.09.08, 22:38 Jak zwykle jakieś patafiany się wpisują. Co do budowli to super budynek. Fajnie, że coś takiego powstanie i dobrze, że w Rzeszowie żyją ludzie których stac na takie apartamenty. Za kilka lat nasze miasto będzie wspaniałe :-) i tak trzymać dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beretka Re: Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto IP: *.eranet.pl 09.09.08, 21:09 ,,Za kilka lat nasze miasto będzie wspaniałe...". Gdy czytam posty takich tępych, zakompleksionych buców, przypomina mi się powiedzenie: ,,głupota ludzka nie zna granic". Mam nadzieję, że Wisłok podmyje fundamenty twojego apartamentowca i zabierze go w pizdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto IP: 86.46.48.* 09.09.08, 00:51 wy dy mac sasiado w i kupic sobie duuze auto. ot, cel 99% pol akow. twoj tez? nie, moj nie. ja jestem w tym 1% ktory chce zrobic cos pozytecznego dla polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto IP: *.dyn.optonline.net 09.09.08, 03:12 A coz to za piekny widok? Po jakims czasie sie znudzi. Wiem bo widze to samo od 1982r.,tylko ze nie kosztowalo mnie tak duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 07:58 a w którym apartamencie zamieszka prezydent Ferenc? Przecież jego przyjaciel Podkulski, właściciel tej inwestycji na pewno o nim nie zapomni. W końcu pan prezydent tyle dobrego zrobił dla niego. I jeszcze jedno - czy przy tym tekście nie powinna być stopka "materiał promocyjny"? Coś im się omskło w druku chyba.;) A może to jest tak - jak płacisz normalnie, to jest materiał promocyjny, jak płacisz ekstra to już przestaje być promocyjny, a zyskuje osobiste zaangażowanie redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx ale zawisc i zazdrosc przez was przemawia IP: 88.156.166.* 09.09.08, 15:37 typowe na podkarpaciu Odpowiedz Link Zgłoś
mikael20 Re: Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto 09.09.08, 17:16 Dwie wieże w centrum Rzeszowa - 300 mln zł Millenium Hall - 400 mln zł Centrum na miejscu hotelu Rzeszów - 700 mln zł Przyjaźń z prezydentem - bezcenna :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Re: Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 17:56 dobre:) nawet bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dmitrij Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 08:46 Malkontentów Ci u nas pod dostatkiem... co by nie było - jest źle. Ale to przecież czysta "polaczkość". Mimo wszystko - pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aimm Re: Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto 09.09.08, 09:05 Och , brzmi to jak bajka...czasem lubię sobie pomarzyć... Chociaż wolałabym jacuzzi z widokiem na hmmm... może cudowne Bieszczady!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto IP: *.eranet.pl 09.09.08, 09:45 Kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto IP: *.era.pl 09.09.08, 10:36 Wszystko pięknie... tylko ten zapach z Wisłoka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gringo Re: Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto IP: *.intertele.pl 09.09.08, 11:00 Dociekliwy ten tekst nie wygląda mi na promocyjny oczywiście mogę się mylić ale dla mnie to zwykły tekst o najlepszej budowli jaka w Rzeszowie powstanie i o cenach jakie tam będą. I dlaczego mieszasz w to Prezydenta Ferenca bez którego w tym Rzeszowie byłoby jak w jakiejś zapadłej dziurze ? Dmitrij ma racje to taka przypadłość Polaków i ty jesteś jej przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Re: Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.08, 18:43 Dlaczego jest to najlepsza budowla? Uwazasz, ze lepszej nie bedzie? Bo jak tutaj niektorzy sugeruja - duet nie pozwoli? A moze na przyklad obecny dworzec PKP wywala i postawia cos przyzwoitego. Swoja droga wywalanie 3 baniek za sasiedztwo smierdzacego Wisloka, poprzekrzywianych budek dzialkowych i ogolnego miszmaszu reklamowego to troche przesada. Oprocz zamku to marne widoki. A jak postawia i uruchomia millennium to milego wdychania spalin w "dzakuzi" na tarasie ;) I nie pisze tego przez zawisc - naprawde wolalbym wywalic te 3 banki za chalupke z ladna dzialka... A co do prezydenta. Bardzo dobrze, ze drogi sa duuuzo lepsze - tutaj plus. Ale krecha za to, ze w rok czy dwa po remoncie zapadaja sie studzienki i nikt nie egzekwuje poprawienia tego stanu od wykonawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artukuł promocyjny Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 13:01 promują sie jak mogą, opowiadają bajki. Pierwsze apartamenty za takie ceny ... jak wybudują dwie wieże obok Resovii to ceny spadną Odpowiedz Link Zgłoś
mikael20 Re: Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto 09.09.08, 17:04 Jestem ciekawy który to inwestor buduje te wieżowce? Na pewno któryś z poniższych: Stara Europa, Europa, Europa II, Europa Plaza, Europa II Plaza, MKM Plaza, Infiniti, Hotel Victoria, Autonika, Autonix, Autonis, Auto-Centrum, Euro-Center, Eco-Energy? Uff ale w tym Rzeszowie mamy inwestorów, a ci ludzie narzekają że jakiś monopolista rządzi miastem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imogena Re: Kąpiel w jacuzzi z widokiem na miasto IP: 195.47.201.* 12.11.08, 08:57 wszystko fajnie ale jak my wszyscy bedziemy codziennie stac w korkach godzine zeby dostac sie na tamta czesc rzeszowa.. to juz tak luksusowo nie bedzie!!!milenium tesco leclerc capital cos tam, plaza itd itp i tysiące mieszkaców nowego miasta Odpowiedz Link Zgłoś