Dodaj do ulubionych

Bloki rosną, ceny stoją

IP: *.rzeszow.mm.pl 18.09.08, 08:57
domy nie mogą potanieć ;działka np.Wilkowyja,Pobitno min.20000 ar
cieśla,murarz płaca 200 dzień do tego kier.bud. uzbrojenie terenu,a
ofert sprzedaży w tej okolicy jak na lekarstwo.
Obserwuj wątek
    • Gość: bum bum :) Re: Bloki rosną, ceny stoją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 13:06
      gospodarka.gazeta.pl/Gielda/1,90078,5691432,Polski_rynek_nieruchomosci___stan_przedzawalowy_.html
    • Gość: bart Bloki rosną, ceny stoją IP: 79.139.59.* 18.09.08, 18:23
      Ad: "Rzeszów: Bloki rosną, ceny stoją"
      Wczoraj Wyborcza podała informację, że szykują się zmiany dot.
      udzielania kredytów.
      Ogólnie, będzie trudniej je otrzymać.
      Mniej dostepnych kredytów = mniej nabywców = mniejszy popyt
      = niższe ceny mieszkań :)
    • Gość: edyta Bloki rosną, ceny stoją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 09:45
      Jak dla mnie to ceny są koszmarne, ja mieszkam w Stalowej Woli i mimo, że zarabiamy z mężem nieźle jak na to miasto, nie stać nas na kredyt droższy niż 120 tys. jakie mieszkanie za to kupię??Przesada, ceny 2 tys/m to oki, ale 3-4??Kto im to kupi??I to stare mieszkania, najczęściej do remontu....Makabra...A o nowym można pomarzyć, zanim sie w takim urządzisz musisz mieć z 20-30 tys dodatkowo...Studnia bez dna...
      • Gość: hałturnik Re: Bloki rosną, ceny stoją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 10:32
        póki co, ceny nowych mieszkań nie spadają, bo kontrakty z firmami
        budowlanymi są astronomiczne. Żeby móc mówić o spadku cen mieszkań,
        muszą spaść ceny na materiały i usługi budowlane, a te ostatnie
        ciągle rosną
      • Gość: ciekawe kto Re: Bloki rosną, ceny stoją IP: *.wsiz.rzeszow.pl 14.11.08, 10:59
        no tak np. na mikołajczyka 4 mieszkania 4pokojowe ok 65m (blok 40letni na dodatek co sie sypie) mieszkania kosztowały 250tys zł. w tamtym roku czyli wychodzi prawie 4tys za metr kw ...ciekawe kto tak podbija ceny a jak blok sie za kilka lat nada do rozbiurki to co wtedy?? ludzie na bruk z utopioną kasą w gruzy ?? myślicie ,że ktoś wtedy za dba o tych ludzi ??
    • Gość: Marek Bloki rosną, ceny stoją IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 11.11.08, 20:05
      Jak ja lubię to wyświechtane: "Taniej nie będzie". Naganiacze,
      dajcie juz spokój, szary człowiek jest z każdym dniem lepiej
      zorientowany w sytuacji. Oczywiście, że będzie taniej. Pamietam
      chłopaków z Gazpromu, gdy twierdzili, że baryłka ropy pod koniec
      roku będzie po 200-250. Oni też za bardzo chcieli a rynek
      zweryfikował marzenia.
      • Gość: noooo Re: Bloki rosną, ceny stoją IP: *.wsiz.rzeszow.pl 14.11.08, 11:17
        pytanie kogo stać na astronomiczne ceny mieszkań? ja wynajmuje ciągle i mnie szlag jasny trafia:( mieszkanie+życie+studia 2tys na miesiąc było nima a auta nie mam bo mnie nie stać wyobrażcie sobie ,że te 2tys nie jedna osoba chciałaby zarabiać na rękę a to całe g... z pętelką ;) niestety jestem w Rzeszowie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka