Gość: Basia IP: 80.51.255.* 18.09.08, 13:26 Witam wszystkich. Chciałabym się dowiedzieć czy warto się zatrudnić w tej firmie, jakia panuje tam atmosfera, zarobki, itp. Bedę bardzo wdzięczna za wszelkie komentarze i opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kemot Re: Pehamet IP: *.nm.e-zet.pl 14.10.08, 20:42 i co ma ktos info o firmie pehamet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYły pracownik Re: Pehamet PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 12:20 Witam wszystkich byłem pracownikiem firmy pehamet jakies 8 miesiecy i jedno wiem napewno ta firma jest zwariowana mili ludzie jednakze szef zatrudnia i zwalnia ludzi bardzooo często po mnie na stanowisku w ciagu miesiaca pojawiało sie 20 osób na mazazynie i w handlu tez jest taka rotacja pracowników przydkładem jest zatrudnienie kierownika i zwolnienie go po 2 dniach wiec ludzie wybaczcie ale ta firma jest bardzo złym wyborem ja żałuje poniewaz miałem podobną oferte pracy ale w konkurencyjnej frmie dlatego polecam Adamet NIemet Metall Express lesi ludzie i warunki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bystry Re: Pehamet PRACA IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.04.09, 01:38 Wiesz . Jak nie chcesz pracować to łatwo stracisz tam pracę. Leni to tam nie przyjmują. Ci co chcą się czegoś nauczyć to tam idą!!! Wsztscy z innych firm z tej dzidziny to pracownicy wyszkoleni przez " srogiego" szefa. Reszta firm to tylko podróbka gdzie Ciebie oszukają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Pehamet PRACA IP: 87.116.241.* 28.07.09, 14:01 A czego można się tam nauczyć??? Proszę Cię przestań pisać takie bzdury. Jakąś nie wierzę że przez kilka dni gdy przewija się przez firmę 20 ludzi to wszyscy są leniami. Znam tą firmę i uważam że powinni ją zamknąć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo? Re: Pehamet IP: 84.38.160.* 18.01.10, 18:30 26 października ukaże się ścieżka muzyczna do filmu "This Is It" o Michaelu Jacksonie. Znamy już szczegóły wydawnictwa. W limitowanej edycji dzieło dostępne będzie w wersji dwupłytowej. Pierwszy z krążków wypełnią albumowe i singlowe wersje hitów wokalisty ułożone w takiej samej kolejności, w jakiej pojawią się w kinowej produkcji. Dysk numer dwa zwierać będzie wersje demo czterech piosenek. Prawdziwą atrakcją podwójnej płyty jest niepublikowany wcześniej utwór - "This Is It". W nagraniu za chórki odpowiadają bracia Michaela. Piosenka pojawi się także w aranżacji orkiestrowej. Premiera piosenki można posłuchać od 12 października na stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 16.10.08, 15:27 Tez chciałbym się dowiedzieć coś na temat Pehametu, bardzo często pojawia sie oferta pracy na stanowisko handlowca. Naprawdę nie ma tu nikogo kto by tam pracował/pracuje lub miał znajomych którzy tam pracują albo pracowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Pehamet IP: 87.116.241.* 28.07.09, 14:04 No właśnie, zastanów się czemu tak często pojawia się ogłoszenie o naborze. Nie polecam Ci tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooooooo nie polecam IP: *.tktelekom.pl 16.10.08, 15:35 znajomy pracował i szybko się zwolnił. Beznadziejne zarobki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: nie polecam IP: 80.51.255.* 20.10.08, 09:46 A na jakim stanowisku pracował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bystry Re: nie polecam IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.04.09, 01:41 Tak pracowałem tam niedługo. Zarabiałem 6500 zł plus samochód i procent z utargu. Lecz nie byłem za dobry w te klocki. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gąsior Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 12:31 Kicha, nerwowo na całego. Jak masz mózg obudowany kwasówką i lubisz kocioł przez cały dzień i nocne telefony - to jest praca dla ciebie. Dlatego jest tak dużo ogłoszeń o pracę. 99,9% nie wytrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 12:38 na pewno to nie prawda i chcesz nas przestraszyć.Prosimy o opinie innych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 12:39 Tak, pracował tam mój kumpel. Opowiadał że każdy rano patrzył na fryzurę przywódcy - jak miał ulizane włosy to zjebek było mniej, przy kompletnym rozczochraniu trzeba się było chować pod biurko lub w klopie. Wieczne naciąganie i krojenie z kasy. Opowiadał mi, że mówił, że wiecznie nic się nie opłaca i ciągle dokłada do interesu. NIKT NIC NIE POTRAFI. Ale podobno zawsze na pierwszym spotkaniu jest miło i przyjemnie - ale tylko na pierwszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1.4301 Re: Pehamet IP: *.tvk.torun.pl 01.11.08, 00:34 Niestety,to wszystko prawda,ogromna rotacja pracowników,albo sami nie wytrzymują psychicznie,albo idą do konkurencji.Zarobki nieciekawe,premii brak,źle rozliczane delegacje,oszczędności na każdym kroku i ciągłe niezadowolenie prezesa-zawsze są winni pracownicy,więc ciągle ich wymienia. To prawda,że tylko pierwsze spotkanie jest miłe i przyjemne.Pod maską poważnego i milego przedsiębiorcy kryje się okrutna twarz,nie przebierająca w słowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bystry Re: Pehamet IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.04.09, 01:47 Widać że ten koleś co tam pracował to niezły obibok i ślepiec. Szef był siwawy i wiecznie z tą samą fryzurką. Pieniądze nie rozdawał za nic. Pożyczał pracownikom jak było trzeba . Tak mówili Ci co pracowali tam ponad 10 lat. Choć nerwowy był.. Ale tródno nie być nerwowym jak się mówi po 1000 razy to samo a ludzie robią swoje. Tak było ze mną. Prawda jest taka. Nie był łagodny dla wałkoni. Dawał margines błędu ale ile można. W Metal Ekspresie nie jest lepiej. Pracowali w Pehamecie pare lat i postępują teraz dokładnie tak samo jak niegdyś przywódca postępował z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m&m Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 30.10.08, 13:01 A jak z kasą. Czy na umowie jest wpisana cała pensja razem z premią i wszystko jest przelewane na konto czy też część jest na konto a reszta pod stołem. No bo jeśli w umowie o pracę masz wpisaną wielkość pensji zasadniczej i premii to nie może cie wydymać, zawsze można pość do sądu pracy. Chciałabym sie też dowiedzieć czy szeryf sam zwalnia ludzi np po 3 miesiącach czy też pracownicy sami nie chcą przedłuźyć umowy, po jakim okresie pracy można dostać umowę na czas nieokreślony, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Pehamet IP: *.wist.com.pl 02.11.08, 12:27 Jak długo mniej więcej (lat, miesięcy) ludzie wytrzymują pracując w Pehamecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonckiewicz Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.08, 21:42 ja wytrzymalem 3 miesiące i nie zdecydowalem sie dalej pracowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 12.11.08, 10:51 A na jakim stanowisku pracowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PA6 Re: Pehamet IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.11.08, 12:30 Czas zatrudnienia nie zawsze zależy od pracownika szef potrafi zwolnić nowego pracownika po dwóch tygodniach pracy, rekord jaki znam to 2 dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 13.11.08, 12:33 A Pan/Pani jak długo pracował/a. Czy kasa zawsze jest terminowo wypłacana i płaci tyle ile jest na umowie? Jak są wypłacane premie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PA6 Re: Pehamet IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.11.08, 12:36 Pracowałem niecały rok pensja zawsze jest po terminie od 2 - 7 dni premia to jest coś o czym się słyszy przy pierwszej rozmowie i tak pozostaje czyli się jej nie dostaje. Podstawę dostawałem w całości tak jak byłą wpisana na umowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 13.11.08, 13:03 A premia jest wpisana na umowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PA6 Re: Pehamet IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.11.08, 13:06 Jest wpisana jako premia uznaniowa, co oznacza że jej nigdy nie zobaczysz i nie masz możliwości nawet w PIP o nią walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 13.11.08, 13:14 Handlowiec na jaką kasę moze liczyć? Jeśli możliwe to czy można porozmawiać na privie. Moj adres to mattisg@wp.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan kiszka Re: Pehamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 14:44 kochani ja to jestem klasa gość wytrzymałem kilka lat, (proszę nie pytać ile bo wszystko wyjdzie), to co piszą poprzednicy to wszystko prawda. Przywódca fabryki wszystkim rządzi, jak pluje ci w twarz to masz mówić że deszcz pada, jest to już trochę podstarzały gościu ok 65 lat, jeszcze kilka lat temu było w porządku ale chyba się postarzał i zrzędzi jak stary dziad. Prawda jest taka że Handlowiec wiele tam już nie zrobi, cała stara ekipa pracująca po kilka lat odeszła do konkurencji lub założyła swoje firmy, także daleko nie zajedziesz to mogą już być ostanie podrygi tej firmy, chyba szkoda czasu na prace tam zmarnujesz sie, jak jesteś młody to wykoszysta gościu wszystkie przysługujące na ciebie ulgi a i tak miejsca tam nie zagrzejesz, lepiej poczukać roboty gdzie można się rozwijać, chyba że czegoś się szybko nauczyć i spadać do konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 13.11.08, 15:03 A czy warunkiem zatrudnienia jest podpisanie lojalki. Jesli tak to na jaką kwotę i na jak długi okres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan kiszka Re: Pehamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 15:11 zazwyczaj jest lojalka, tylko nie wiem czy od razu, bo ona miała taki zapis że jak idziesz do konkurencji to bulisz, a jak nie idziesz do firma ci płaci przez kilka 9 miesięcy 40% wynagrodzenia podstawowego. Nie wiem co się teraz zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1.4301 Re: Pehamet IP: *.tvk.torun.pl 13.11.08, 23:31 A teraz zrobiła się tam moda na zatrudnianie dyrektorów,kierowników,obiecanki-cacanki,czymś trzeba zaciągnąć człowieka do roboty,a tak na prawdę to robi za sprzedawcę,oni też szybko uciekają,no cóż,marzenia...fajna rzecz-ale krótko trwają w tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 14.11.08, 10:22 Widzę, że chyba masz świeże informacje. Jeśli tak to proszę napisać jak obecnie wygląda sprawa z lojalkami. Przez jaki okres obowiązują i jaka jest wysokość kasy jaką trzeba zapłacić aby przejść do konkurencji. A ci kieronicy i dyrektorzy to od czego są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: Pehamet IP: *.wist.com.pl 20.11.08, 17:01 A ci dyrektorzy za co odpowiadają i jakie mają obowiązki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Pehamet IP: *.rzeszow.mm.pl 15.12.08, 20:24 Właściciel to stary skąpiec i obłudnik. Obiecuje złote góry, a ty się napracujesz i nic z tego nie masz. W dodatku zawsze jesteś winny, on nigdy. On obrasta w nieruchomości i opowiada że ciągle ma straty - stała śpiewka. Ta firma nie ma przyszłości, szkoda czasu i zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bystry Re: Pehamet IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.04.09, 02:05 No koleś nie bądź taki narwany. 6500 na rękę to nie takie nic! A co do roli jaką się ma to tak. Jak byś się nie nazwał dyrektor, kierownik czy handlowiec - to i tak twoja praca polega na sprzedawaniu. JAk jesteś dobry to i premię masz. Ten co założył konkuręcję to słyszałem od księgowych że ponad 9 000 miał na rękę i jeszcze firma mu za studia płaciła. Ale to trzeba być łebskim a nie CIOTĄ. U konkurencji nie jest lepiej, choć może milsza atmosferka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bystry Re: Pehamet IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.04.09, 01:58 Dużo w tym prawdy co piszesz - z małym ale. Jak kogoś przyjmuje to nie zyskuje tylko traci. Bo pensje Ci wypłaca, a jak jesteś słaby to nie zarobisz ani premie ani na siebie i musi do Ciebie dopłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bystry Re: Pehamet IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.04.09, 01:54 Byłem wtedy w pracy jak padł ten rekord! Ów pracownik nie zainteresował się wogóle klientem który do niego dzwonił tylko kazał mu dzwonić do skutku kiedy indziej - Bo on teraz jest zajęty. No ludzie. To jest prowokacja co tu piszecie. Sam długo nie pracowałem - powiedzmy szczerze - nie nadawałem się na tak odpowiedzialne stanowisko. Ale przecież Ci co " wytrzymali " tam dłużej - dobre 8- 15 lat to teraz mają własne firmy. Chciałbym mieć taką szkołę i drugą szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik byly Re: Pehamet IP: *.prz.edu.pl 15.12.08, 23:24 Firma dno kompletne zero perspektyw zero szansy na szkolenie gosc sobie zwalnia i zatrudnia ludzi i traktuje to jak zabawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1050 Re: Pehamet IP: 91.150.162.* 30.12.08, 20:04 Szkoda czasu i zdrowia brak perspektyw jak ja pracowałem to udało mi się wytrzymać 2 lata puźniej psycha siada byłem pracownik magazynu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracóś Re: Pehamet IP: 84.38.160.* 08.01.09, 16:56 pracowałem w tej firmie i nie polecam, jest faktycznie nerwowa atmosfera, dzisiaj pracujesz a jutro już nie, rotacja pracowników, mało kto tam pracuje więcej jak 3 m-c są tacy co i po paru tygodniach wylatują, zarobki 1500zł netto dla jednego to mało dla innych dużo. To są moje osobiste opinie można sie z nimi zgodzić lub nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba1 Re: Pehamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 17:35 Jeśli chcesz tam pracować to tylko w budowlance.Nigdy nie krzyczy i nieźle płaci. Pracowałem 4 lata i wiem wszystko o szefie, który jest nieobliczalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Pehamet IP: *.rz.izeto.pl 15.02.09, 16:45 nie sprobujesz nie przekonasz sie jak jest w tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1.4301 Re: Pehamet IP: *.tvk.torun.pl 15.02.09, 21:06 Teraz to lecą tam zwolnienia pracowników,kryzys to kryzys,obniżki pensji,a jak się nie zgadzasz to adios,rozliczanie itd,aż szkoda słów,ktoś wcześniej napisał,że ta firma upada-to chyba jednak prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das Re: Pehamet IP: *.ghnet.pl 24.02.09, 16:37 Dostałem zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną i po przeczytaniu tego forum mam wątpliwości. Jestem jednak z Krakowa i praca ma być w Kraku, wie ktoś może jak jest w tym oddziale tej firmy. Na jakie zarobki może liczyć handlowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Pehamet IP: 195.150.66.* 25.02.09, 21:15 ..obyś się nie rozczarował kolego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapo Re: Pehamet IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.09, 20:59 Hmm jeśli chodzi o zarobki to na początek dostaniesz 1300 na rękę i umowę na 3 miesiące... Po tym okresie może przedłużą Ci umowę ale kasa będzie ta sama... Oczywiście szef na rozmowie zaproponuje prowizje od sprzedaży i premie od sprzedaży ale tej kasy nie zobaczysz nigdy!!! Takie mydlenie oczu i tyle. Podaj maila to dowiesz się konkretów odnośnie oddziału krakowskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das Re: Pehamet IP: *.ghnet.pl 01.03.09, 16:01 będę wdzięczny za wszelakie info komar768@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 02.03.09, 12:47 Czyżby którys z Krakusów bądź Krakowianka sami zrezygnowali czy też im podziękowano za współpracę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PISIOR Re: Pehamet IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.09, 14:01 oj podziękowano podziękowano. Można by rzec, że zastraszono i podstępnie zwolniono. Powiem szczerze , że można by się odwoływać od tej decyzji ale szkoda nerwów i czasu bo i tak ze starym się nie wygra. Najdziwniejsze jest to że grunt pali mu się pod nogami i na gwałt szuka jakiegoś sposobu żeby firmę odratować. Cóż czasy świetności pehametu są przeszłością a BOS nie potrafi zrozumieć ze mamy kryzys;/ Powiem szczerze , że firma to totalna porażka. Cieszę się, że już nie muszę się tam męczyć. Na koniec dodaM, że nie polecam nikomu PEHAMETU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 02.03.09, 15:45 A czy nowi Dyrektorzy Handlowi Pani i Pan to jeszcze robią karierę w tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PISIOR Re: Pehamet IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.09, 17:26 hmm ale chodzi o Dyrektorów w Rzeszowie??? Tam w centrali 75% pracowników to dyrektorzy i kierownicy;). Nieważne że odpowiadają za to samo co szeregowy handlowiec ale liczy się tytuł. Poza tym każda nawet najmniejsza decyzja i tak uzależniona jest od BOSA i w ogólnym rozrachunku nie mają nic do powiedzenia. W Krakowie karierę robi nadal protegowana szefa a reszta załogi została zwolniona z bliżej nieznanych powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Re: Pehamet IP: *.centertel.pl 02.03.09, 18:56 Szkoda tej Krakowskiej załogi - spoko goście, babka też ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 03.03.09, 08:18 Tak, mam na myśli dyrektorów z centarli, panią i pana. Czy w Krakowie szefuje obecnie pani o imieniu zaczynającym się na M? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisior Re: Pehamet IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.09, 09:45 o tak dokładnie ta Pani szefuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anakonda Re: Pehamet IP: *.47.195-77.rev.gaoland.net 24.03.09, 17:06 witami jak obecnie wyglada sytuacja w pehamecie??? dalej idzie na dno :) a ludzie sami sie zwalniaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lojalny Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 21:48 jedno jest pewne do końca życia będzie was dręczyc sumienie za te bzdury wypisane wyżej .pasowałoby teraz przeprosic ale nia ma jak ! może chociaż na tym posranym forum co? no dalej -kiszka-olo-1050-pa38-zobaczymy na co was stac błazny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enter Re: Pehamet IP: *.tvk.torun.pl 24.03.09, 22:18 .....********......takie jest życie....każdego dotknie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były p Re: Pehamet IP: 87.116.241.* 28.07.09, 14:26 sumienie - masz rację dręczy mnie cały czas. Ale nie z powodu bzdur tak jak to określasz. Dręczy mnie że nikomu tam na koniec nic nie zrobiłem. Może chciałbyć siorpnąć pysiorka? jak jesteś taki lojalny to sądzę że nie ma to dla ciebie wiekszego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
szybum Re: Pehamet 25.03.09, 08:09 Wprost przeciwnie. Słyszałem, że dzieje się tam coraz lepiej. Chyba pojawił się nowy inwestor i wprowadza swoich ludzi którzy znają się na prowadzeniu biznesu. Znajomy mówił, że atmosfera jest coraz lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lojalny Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 06:12 już pisior nie pisze o krojeniu z kasy ,pa 38 o fryzurach,kiszka nie chowa się pod stół,pa6 ma wypłate na czas, już jest jak w każdej innej firmie z czerwono-żółtym asortymentem? ale i PRZEPRASZAM nikt nie pisze nie stać stefana na taki gest przecież i tak niewiadomo ????????? kto nim jest a może wiadomo?????????? /? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKAZI Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 17:28 ehhh lojalny.. każdy wie jak było, więc za co przepraszać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anakonda Re: Pehamet IP: *.47.195-77.rev.gaoland.net 26.03.09, 17:41 nie ma za co przepraszac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredi Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:03 Oj troszkę się zmieniło w Pehamecie Bosa już nie ma zmarł na Białaczkę. Dni tej firmy są jeszcze dobre ja polecam Budowlankę świetna ekipa i kierownik w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: Pehamet IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.04.09, 02:14 No czytam to wszystko i nie mogę się powstrzymać by coś nie skrobnąć. KU.... Byłem dostawcą w Krakowie. Czytam bo też myślę o pracy w tym oddziale. Wiem z czasów jak tam przyjeżdzałem że pracownicy notorycznie okradali magazyn. Dosypywali piasku do kruszcu, że pare ton materiału poszło do wyrzucenia. Notoryczne manko! Złodziejski naród. Kilku zostało podkupionych przez konkurencję. Mam nadzieje że mnie przyjmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bystry Re: Pehamet IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.04.09, 02:21 O!! Więc witam właścicieli Metal - Ekspresu. Jeśli Pan pisze że zastraszano to słyszałem że tak Szef się odniósł tylko do jednej osoby. Tej która wykradła wszystkie dane z komputera firmy i handlowała i układała się z innymi jeszcze za czasów gdy pracowała w firmie. Mówiono mi też że przegrał Pan rozprawę sądową z BOSem. A więc to Pan.. Byłem za słaby by pracować dalej w Pehemecie. Może Pan mnie przyjmnie do pracy? Chętnie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość!!! Re: Pehamet IP: *.rzeszow.mm.pl 28.03.09, 21:43 Największy problem osób na tym forum to chyba ich własny problem ze sobą a raczej brak skruchy by pogodzić się z życiową porażką jaką była utrata pracy w Pehamecie.Dla niektórych sensem życia jest ucieczka do ME lub AT dla innych tych bardziej ambitnych pozostanie w Pehamecie.Wbrew wszystkim opiniom Firma zatrudnia kilkadziesiąt osób ale niestety pozostają najlepsi, reszta szuka pocieszenia u konkurencji i wylewa swoje żale na forum.To forum to niestety smutny przykład życiowych nieudaczników a nie informacja o Firmie Pehamet.Dlatego niezależnie od pojawiających się wpisów niezmienny pozostaje fakt że PEHAMET GÓRĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detektyw Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.09, 11:16 święta prawda teraz ujawnimy tych dezerterów i niedojdów życiowch ale tak powoli niech się denerwują na początek pan stefan kiszka pracował w pehamecie ok.7 lat od niedawna w ME Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detektyw Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.09, 11:27 A.T TO NIE O TOBIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detektyw Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.09, 11:34 W pehamecie był do zwolnienia więc sprzedał szefa i do ME tam zrobi to samo jak będą go mieli dość C.D.N Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MO58 Re: Pehamet IP: *.47.195-77.rev.gaoland.net 29.03.09, 13:05 buhahaha smiechu warte :)ps czekam z niecierpliwoscia na ciag dalszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość!!! Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.09, 13:23 Cd. Pisior miał najwięcej do powiedzenia szkoda tylko, że tak krótko i bez żadnego efektu popracował w Krakowie. Został w porę zlikwidowany i wg ostatniej informacji zająl stanowisko "Kierownika" przy grocie smoka pozostając w smutku i rozpaczy po utracie pracy.Kiszka o tu sie zgodze z poprzednikiem pracował za długo i już się człowiek wypalił, dobrze że jest ME i pozwala wypalonym jeszcze chwile popracować.Jedno pozostaje niezaprzeczalne, że expres już wcale nie jest taki szybki a team wcale nie jest taki zgrany....cdn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oswiecony Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.09, 15:51 pisior i kiszka to ta sama osoba powinien miec ksywe otoczka lub milbera pasuje do niego;no nie? wstyd bo nawet ;pokrzywdzony; wiedział kto to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKAZI Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 01:51 Gość!!! i detektyw - widzę, że konkretne z Was chłopaki... prawdziwi twardziele, żadne tam niedojdy jak Ci co odpadli. Mam nadzieję, że pisząc swoje posty macie świadomość, że Wasze wypowiedzi nie są wcale anonimowe, że ktoś może poczuć się urażony do tego stopnia, że któregoś dnia za te wypowiedzi pozamiata Wami ulice. Pokażcie, że macie jaja i podpiszcie się pod swoimi postami tak, żeby wszyscy wiedzieli kim jesteście - po co ma to robić ktoś inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Pehamet IP: *.ostnet.pl 30.03.09, 08:14 Umarł Wam właściciel i macie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelka Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 10:20 Nawet po śmierci nie dacie Mu spokoju, ale z Was.....aż słów brakuje na takie zachowanie. Jesteście beszczelni i nie wychowani a szkoda, że nie można użyć mocniejszych słów na określenie waszych wrednych gęb bo by Wam się porządnie dostało. Ciekawe tylko jak długo będziecie tacy mądrzy - kiedyś za to wszystko zapłacicie i odbije się to na was 10-krotnie i tego właśnie Wam życze Wy niedojdy życiowe. Myśleliście,że zatrudnicie się w porządnej firmie i będziecie brać kasę za oszukiwanie Prezesa i nic nie robienie. Jak ne chcieliście nic robić to do kopania rowów proponuje tam można oszukiwać na czasie. On był bardziej intelignetny niż wam się wydawało i o wiele mądrzejszy. Umiał was przechytrzyć i to Was tak najbardziej boli. Obyście kiedyś za to wszystko pod jego adresem zapłacicli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 10:41 Nie jestem osobą bezpośrednio związaną z firmą ale nie mogę patrzeć na te bzdury, które wypisują ci bezmózgowi goście. Jacy odważni są widzę, że próbują się ukrywać tylko że wszyscy na około nawet ja wiem o kogo chodzi. Trochę ogłady „Panowie”. Wasza głupota widzę nie zna granic. Nawet po śmierci nie dacie Mu spokoju, ale z Was.....aż słów brakuje na takie zachowanie. Jesteście bezczelni i nie wychowani i żałuję strasznie,że nie można użyć mocniejszych słów na określenie waszych wrednych gęb bo by Wam się porządnie dostało. Ciekawe tylko jak długo będziecie tacy mądrzy - kiedyś za to wszystko zapłacicie i odbije się to na was 10-krotnie i tego właśnie Wam życzę Wy niedojdy życiowe. Myśleliście, że zatrudnicie się w porządnej firmie i będziecie brać kasę za oszukiwanie Prezesa i nic nie robienie. Jak nie chcieliście nic robić to do kopania rowów proponuje tam można oszukiwać. On był bardziej inteligentny niż wam się wydawało i o wiele mądrzejszy. Umiał was przechytrzyć i to Was tak najbardziej boli. Obyście kiedyś za to wszystko co mówicie i robicie pod jego adresem zapłacili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Pehamet IP: 217.97.144.* 30.03.09, 12:24 Witam, Miałam kiedyś praować w tej firmie ale zrezygnowałam. Proszę mi napisać co się stało że o Prezesie ludzie piszą w czasie przeszłym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:17 Tak Pan Jerzy Zmarł w sobotę był pogrzeb niestety każdego z nas kiedyś dopadnie śmierć Pana Jurka Dopadła Białaczka. [*] Znałem Osobiście Bosa Jurka Pracowałem u niego na budowlance płacił bardzo dobrze i nie było stresów ani zgrzytów z tego co wiem to na magazynie to tam były różne przypadki. Z tego co ja wiem to nie zwalniał tam nikogo bez powodu jeśli ktoś leciał w wała i kantował firmę to i jego szef kopną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igiełka Re: Pehamet IP: 82.160.118.* 30.03.09, 20:04 To bardzo przykre, że taki człowiek już odszedł. To był człowiek wymagający , ale bardzo wartościowy( MIAŁ SWOJE HUMORY, JAK KAŻDY Z NAS ) , ale wiele nauczył i uczciwego ,pracowitego nie skrzywdził tylko nagrodził. Wielu dużo się u niego nauczyło , dorobiło majątku a w sobotę nawet na pogrzeb z wdzięczności nawet nie przyszli. Godni pożałowania . Narzekali na S.P.Jurka ,że byli wyzyskiwani a teraz straszni Panowie pozakładali firmy i udają biznesmenów , ALE TYLKO DZIĘKI NIEMU. POWINNI BYĆ MU DO KOŃCA SWOICH DNI BYĆ ZA TO WDZIĘCZNI. prawda jest jedna, ci straszni biznessmenowie nawet do pięt mu sie dorosną w całym swoim zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Pehamet IP: *.rzeszow.mm.pl 30.03.09, 21:27 No tak szanowny Pan T....... nie raczyl sie pojawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Pehamet IP: *.rzeszow.mm.pl 31.03.09, 19:48 Kochani, Chyba Wszyscy się zapomnieliście :( Był Człowiek .. nie ma Człowieka jaki był wiedzą Ci co naprawdę z nim pracowali (niektórym się wszystko co dobre zapomniało) Ja życzę tej Firmi i tej ekipie co została powodzenia. A Szefowi wieczny odpoczynek.. AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Re: Pehamet IP: 195.150.66.* 01.04.09, 15:26 ...a to jak będzie czas pokaże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo? Re: Pehamet IP: 84.38.160.* 18.01.10, 18:24 Kiedy 5 dni temu pojawiła się informacja o śmierci Michaela Jacksona, wielu ludzi nie mogło w to uwierzyć. Nie tylko fani króla popu nie przyjmowali do wiadomości tych doniesień. Również wiele osób niezwiązanych emocjonalnie z artystą doszukiwało się w sprawie drugiego dna. To wszystko spowodowało, że coraz częściej w sieci pojawiają się informacje, iż śmierć Michaela była sfingowana i tak naprawdę król popu żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Pehamet IP: 89.230.85.* 01.04.09, 19:03 ty masz niepokolei w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Pehamet IP: 217.97.144.* 07.04.09, 10:19 Jak wyglada teraz sytuacja w Pehamecie po śmierci Szefa? Kto zarządza firmą i oddziałami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisanek Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:03 Miły Gościu są Święta Wielkanocne więć lepiej pomaluj sobie jajka i walnij baranka. Ponadto życzę wszystkim anonimowym ....... z tego forum z okazji zbliżających się Świąt ugotowania jajek we własnym sosie. Dla odważnych sugeruje wstawić bazie do ... i będzie gotowy stroik świąteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Pehamet IP: *.prodigy.net.mx 16.04.09, 18:53 ...kolego na pewno każdy mądry człowiek odwiedzający to forum twoje rady jeżeli jeszcze nie wziął to weźmie sobie do serca na przyszłe święta.Ty na pewno tak zrobiłeś i pewnie jesteś z siebie dumny...No cóż masz prawo..A ja mam prawo na tym forum wyrażać swoją opinię na temat tego czym jest ta firma i jak ci się nie podoba to nie czytaj....chmm nie napisałem skomplikowanie- może zrozumiesz...papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Sąsiad Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.09, 01:06 Firmą Zarządza teraz Hrabina firma bardzo dobrze stoi a Przy Okazji Tego Forum pozdrowienia dla Budowlanki I Kierownika Witka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Pehamet IP: 217.97.144.* 20.04.09, 11:43 A kto to jest ta Hrabina? Żona czy też zupełnie obca osoba, która tam wczesniej nie pracowała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKAZI Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 21:45 hrabina to żona.. jest też nowy dyrektor w firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciółka Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.09, 14:25 Co niektórzy na tym forum to bencwały i bezduszne ogry, ale kiedyś wam się za to oberwie. Nie życzę nikomu aby kiedykolwiek znalazł się w sytuacji żony ŚP prezesa. Szkoda słów na Was naprawdę. Taka odwaga w wypowiedziach?? Hmmmm....tylko gdzie ta odwaga w podpisach. Jesteście zwykłymi zakompleksionymi pajacami. Aż słów brakuje na to żeby opisać niechęc do was i waszą głęboką głupotę. Naprawdę współczuję Wam z całego serca. Jesteście beznadziejni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: Pehamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 14:48 Ilość wypowiedzi na tym forum może tyko świadczyć o wielkości tej firmy - o wielkich się mówi o małych zapomina. Mam wrażenie że osoby wypisujące te bzdury to zestresowane dupki które w ramach terapii starają się komuś "dowalić". Czy to pomaga ? Polecam jazdę na rowerze lub bieganie - daje o wiele lepsze efekty ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.09, 16:09 Niektórzy z nich jeżdżą aktywnie na rowerze baa nawet na motorze ale to nieprawda że wiatr i wysiłek wywiewa głupote wprost przeciwnie. "Mit z rowerem obalony" Pozdrowienia ze słonecznej dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: Pehamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 17:09 masz rację niektórym nic już nie pomoże - to ten typ co mocny jest tylko po drugiej stronie komputera gdy nikt "nie wie kto to". Wcześniej gdy pracował brał dobre premie, miał samochód i żyło mu się całkiem dobrze było Ok. gdy poczuł ze pali mu sie pod nogami szybko uciekł do konkurencji i teraz realizuje się na forum. Może leczy jakiś kompleks ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciółka Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 09:57 Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. Czy jeden pajac z drugim potrafili by to samo powiedziec zonie prezesa czy nowemu Dyrektorowi z firmie prosto w oczy. Cwaniaki i tak wszyscy wiedzą doskonale o kogo chodzi. Zdrajcy, którzy uciekli do konkurencji. Puści, zakompleksieni faceci, którzy nie mają ambicji i celu w życiu. Wcześniej pracowali w firie a później bez skrupułów sprzedali tajemnice firmy i uciekli do konkurencji. Ale konkurencja ich za to kiedyś docieni wyrzucając na bruk. Wykorzysta ich wiedzę i pójdą z tym swoim chamstwem pod most, bez kasy i z męczącym ich sumieniem. I tego życzę tym wszystkim dupkom, którzy są tak bardzo odważni na tym forum. Wasza lojalność i chamstwo nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Pehamet IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.09, 21:45 przyjaciółko dajże sobie siana... nie praw nikomu morałów...a skoro uważasz się za taką uczciwą i prawą to sama się przedstaw!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciółka Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.09, 14:40 ja nikogo nie obrażam i nie jestem taka podła jak co niektorzy więc moje przedstawianie sie i tak nic nie da. to wy jesteście zdrajcami a nie ja i to wy sie boicie ujawnic. wyzywacie sie za wlasne bledy i swoja nieporadnosc zyciowa na forum tylko po co przy okazji na innych??. ja moge sobie pisac co o was mysle, bo na chamstwo trzeba reagowac. a siana to wy sobie dajcie. Zalosne cwaniaki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.09, 15:35 Obrażać i wyzywać to sobie możesz własną rodzinę albo swoje dzieci. Ludzi którzy odeszli z Pehametu a było z 50. Jednych sam Prezes wywalał innym się kończyły umówi a jeszcze inni mieli dość wiecznego narzekania. Pokaźna cześć pracuje w konkurencji. Ty pisząc takie rzeczy większość z tych osób wsadzasz do jednego wora, a zapewne 3/4 z nich nie znałaś (chyba że się mylę). Nie życzę sobie takich opisów a jeżeli masz kogoś konkretnego na myśli to napisz. Ty chyba nie wiele masz wspólnego z handlem w tej firmie bo nie przypominam sobie jak tam pracowałem aby był ktoś kto nie narzekał na Dyrekcję.Znam tylko kilka osób które potrafiły Panu Mazurkiewiczowi wyłożyć kawę na ławę, niezależnie czy było dobrze czy źle. Ja te osoby sobie cenię mimo że nie zdają sobie z tego sprawy. Ale coś mi się z tego wydaję że Ty nie należysz do "NICH" , bo aż tak zawziętej osoby i tak źle nastawionej do byłych kolegów nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Pehamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 12:12 kochani kidyś tam pracowałem ale teraz mam to wszystko w dupie, a to co wy wyrabiacie to poprostu ROZMOWA O GÓWNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denis krzywy zgryz Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.09, 22:22 jacku zajmij się złomem i sianiem zamentu w expresie pamiętaj że twoje idiotyczne podpie...nie na zebraniach w pehamecie to kilka gwożdzi do trumny pana M pan T i tak cie niedługo wypierd chyba że nie kapnie się że jesteś handlowiec jak z koziej dupy trąba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denis proste zęby Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.09, 08:13 dobre, dobre po imieniu. Buhaha ale cwaniak co to napisał nie był już taki honorowy bo sie nie podpisał. Ktoś trochę przegiął pałeczkę. Jak żeś taki(a) morowa to się podpisz to może ktoś coś o Tobie napisze!! Macie ludzie przykład jacy ludzie pracują w Pehamecie.. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euro Re: Pehamet IP: 195.150.66.* 04.05.09, 20:15 a Euromet... podpierdziela nam klientów ale to się podobno ma zmienić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.09, 12:55 Witam wszystkich. Pracowałam w Pehamecie... Byłam w czasie kiedy właściciel był jeszcze w firmie i kiedy odszedł...Ponieważ wiem, że czytają to forum różne osoby - m.in. klienci, dostawcy - postanowiłam napisać parę. Firma Pehamet to grupa niezwykle kompetentnych osób - obecnie kierowanych przez osobę - wspaniałego menadżera. Taki zespół potrafi przenieść niejedną górę i stworzyć coś wspaniałego. Osobom pracującym w Pehamecie, zarówno w centrali jak również w oddziałach, życzę powodzenia. Głęboko wierzę,że wam żaden kryzys nie jest groźny. Firmę tworzą ludzie - z Wami firma przetrwa nie jedną zamieć. Będę Wam zawsze kibicować. Serdecznie pozdrawiam. Wiecie kto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azoth Re: Pehamet IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.09, 21:06 Witam, miałem z Pehametem do czynienia przez dłuższy czas jako pracownik firmy współpracującej. Piszcie co chcecie - obserwując sytuację na spokojnie z boku, jedno z całą pewnością mogę stwierdzić: atmosfera w firmie była taka że można było w powietrzu siekierę powiesić. I tak przez bite 8 godzin. Nie wiem czy kiedyś widziałem tylu tak zestresowanych ludzi na raz. Coś strasznego. Wracając do siebie do firmy człowiek czuł wyraźną ulgę. Uprzedzając ewentualne posty nawiedzonych pro-pehametowców: mi ta firma nic złego nie zrobiła, moja opinia jest w 100% obiektywna, oparta tylko i wyłącznie na moich obserwacjach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 10:42 To zapraszam teraz do współpracy. Właśnie otworzyliśmy okna, Ci którzy truli środowisko wsiedli do pociągu "pośpiesznego" i odjechali. Miłego dnia wszystkim, którzy na ten miły dzień zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryśka Re: Pehamet IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.09, 17:28 Bardzo miła atmosfera. Dużo się można nauczyć. Tródno się dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeżyk Re: Pehamet IP: 195.150.66.* 04.06.09, 20:10 ..atmosfera napięta szczególnie po ostatnich redukcjach etatów.Konkurencja nie śpi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O_O Re: Pehamet IP: 78.150.85.* 10.06.09, 16:46 witam wszystkich. nie będę dyskutował na temat tego, czy firma jest ok ponieważ nie w tym rzecz, a z resztą sami ocenicie jak było. chciałbym opisać jednak moje doświadczenia z tą firmą. moja pierwsza rozmowa ze Ś.P.Panem Mazurkiewiczem wyglądała następująco: - zatrudniamy Pana na okres próbny na stanowisko Dyrektora Handlowego, - przez pierwszy miesiąc jest Pan handlowcem, - w drugim miesiącu zostaje Pan kierownikiem handlowym, - a w trzecim miesiącu zostaje Pan Dyrektorem i dostaje Pan samochód itd. wszystko to okazało się WIELKIM KŁAMSTWEM już po kilku dniach pracy w tej firmie. okazało się, że szef specjalnie skusił mnie do odejścia z jednej z największych firm w Polsce (w której byłem świetnym handlowcem), w której miałem dosyć mocną pozycję. przykre jest to, że człowiek ten robił to z każdym nowo zatrudnionym pracownikiem tzn. obiecywał bardzo wysokie zarobki, awanse itp. powiem tylko tyle, zatrudnienie w tej firmie było dla mnie do tej pory największą porażką życiową, ale nauczyło mnie też uważnego śledzenia ofert, które proponują różni ludzie oraz firmy. a więc nie ma tego złego... )) wypłaty nigdy nie były na czas. bardzo wiele klientów unikało tej firmy w związku z tym szefem. ludzie byli bardzo mili tylko bardzo zestresowani. pozdrawiam serdecznie ludzi z Pehametu ;-) i życzę mniej stresu w "NOWYM" starym Pehamecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sześciolatek Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 21:05 pracowałem tam 6 lat i nie żałuje ani minuty , czasem na lewej tarczy czasem 24 godz na dobę, na rano w Gdańsku,na 3 rano w Krakowie, po ziemie do Wrocka ,po gruz do Skarżyska z herbatą do Biedronki ale zawsze na czas , na miejsce ,na pewno było o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taa Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 12:28 No dobra ale to już chyba pora skończyć o Pehamecie a zacznijmy rozmowy na temat tych którzy tu najwięcej mieli do powiedzenia czyli ludzi Metalexpresu, Alutimu i tego typu innych Firm.Liczba wpisów już dawno przekroczyła 100 więc poraz skończyć to nudne forum i otworzyć nowe do czego zachęcam jest tyle innych Firm o których warto napisać wiele bardzo ciekawych historii więc do dzieła. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........... Re: Pehamet IP: 78.145.89.* 18.06.09, 20:56 no to zaproponuj coś ciekawszego, jeśli uważasz, że takie są :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gluś Re: Pehamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 18:34 ucichło coś o Pehamecie czyżby konkurencja się wypaliła i nie ma nowych pomysłów na afery.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...y.. Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 09:23 Nie piszą, nie piszą bo Pan Jacek jeździ po pętli Bieszczadzkiej więc nie ma mobilnego internetu żeby coś nowego dopisać, a poza tym i pomysłów już brakuje na pisanie. Więc szerokości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 12:45 Jaki tu spokój na na na na Wszyscy się nudzą na na na na Spragnionych sensacji czytelników forum zawiadamiamy, że ponowne wpisy pojawia sie dopiero w momencie powrotu pracowników Metall- Expresu z urlopu. Udanego wypoczynku chłopaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 15:05 Szerokości? To typowe wyrażenie kierowców.Coś tu pachnie wpisami znudzonych kierowców z PEHAMETU. Pewnie piszą i z jednej jak i z drugiej strony i mają ubaw. A niech się bawią. Lepsze to niż transport próżni. A o Pehamecie i tak wszyscy wiedzą jak było. Ale teraz może będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca tematu Przyczepności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 12:37 O Pehamecie wszyscy wiedza jak było a o MetalLExpresie wszyscy powoli dowiadują sie jak jest. Więc jak juz ktos napisał co było to było. A po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sru Re: Przyczepności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 12:22 Dobrze że w Pehamecie macie tak mało roboty to sobie możecie popisać, pewnie wam internet w końcu udostępnili i zamiast plotkować wewnątrz firmy wymieniacie się informacjami na forum. Żenada i dziecinne zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie bój żaby coś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 12:28 Telewizyjna gwiazda Jola Rutowicz nie wierzy w śmierć Michaela Jacksona. 25-latka w rozmowie z "Faktem" podzieliła się wnikliwymi przemyśleniami na temat odejścia "króla popu": "Myślałam o tym trzy noce, potem podzieliłam wszystko przez dwa i wyszło: Jackson żyje" - ujawniła tabloidowi. Rutowicz zna również miejsce pobytu "Jacko". Według gwiazdy "Big Brother" amerykański artysta przebywa - tu dosłowny cytat za "Faktem" - "na Maroko". Gazeta ujawnia, że Jola nie ma za bardzo pojęcia, gdzie znajduje się Maroko. "Ten cały cyrk z jego pogrzebem to pic na wodę" - Rutowicz podkreśliła na koniec, uciekając od geograficznych zawiłości. Michael Jackson nie żyje - zobacz raport specjalny. Posłuchaj piosenek Michaela Jacksona w Mieście Muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tania reklama Re: coś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.09, 19:18 Z uwagi na mega zainteresowanie owym forum chciałbym zareklamować swoją skromną "działalność" : Gdy konkurencja lepiej bukuje , Na ciepłe kraje kasy brakuje, piękny kolorek skóry ci da, w Głogowie skromny gabinet SPA. Bo tam dziewczyny mówię bez kitu pozbędziecie się cellulitu. Reklama Nr 2 : Usługi koparkoładowarką szybko tanio solidnie 668036668 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklama cd. promocja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.09, 19:30 Promocja na hasło "BUKOWANIE" udzielamy 10 % zniżki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.09, 14:57 Hmmm. Co tu tak pusto od 2 miesięcy ani jednego wpisu chyba nadeszła pora głodu i wszyscy wzięli sie do roboty. A poza tym to jest tu jakiś cwaniak??, bo było kilku i milczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PE"cHAM"ET Re: ??? IP: 78.145.229.* 29.09.09, 15:45 TYPOWE ZACHOWANIE PE"cHAM"ÓW. BYLE KOGOŚ OBGADAĆ O POŚMIAĆ SIĘ ZA SZYBĄ... podobno prostota nie boli, możecie wyliczać firmy, konkurencje i nieudolnych byłych pracowników firmy (bo przecież stara ekipa nie ma sobie nic do zarzucienia. ja osobiście przekonany jestem, że ta STARA PAKA Z PEHAMETU nie dała by sobie rady w innej dobrze zorganizowanej instytucji, ponieważ nie wiedzą tak naprawdę co znaczy dobra firma. możecie krzyczeć ile tylko chcecie, ale I TAK WSZYSCY WIEDZĄ JAK TAM JEST !!! FIRMA TO TOTALNE DNO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: ??? IP: 195.150.66.* 20.10.09, 21:38 uuuu powoli w Pehamecie zwolnienia znowu się szykują a zima w szyby już puka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogłoszeniodawca Oferta pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.09, 12:50 Wręcz odwrotnie, zatrudnimy pracownika na stanowisko handlowe, 2 GB informacji wyniesionych na nosniku przenośnym z "zaprzyjaźnionych" Firm, bogaty bagaż doświadczeń, pakiet kontraktów z Hutami, zestawienie sprzedaży z ostatnich lat inne cenne informacje. Oferujemy pracę w bezstresowej atmosferze, godzine wynagrodzenie. Oferty prosimy składać wiadomo gdzie, każdy tu w końcu kiedyś pracował:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siga Re: ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.09, 10:09 Te, inteligent, a w twój łeb coś puka? A może we łbie mózg wielkości orzeszka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orzeszek Puka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.09, 11:25 Hmm który taki urażony???. Jak był okres że jechał po wszystkich to była fajna zabawa, gożej jak trzeba przyjąc prawde na własne barki to dramat. Pragne wspomnieć, że forum jest ogólnie dostępne i dalej widzę cieszy się zainteresowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siga Re: Puka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.09, 09:48 Witaj drogi przyjacielu. Uwielbiam tego typu manipulacje, zwłaszcza jak ktoś daje się "wpuścić w maliny". Na twoim miejscu zanim napisał bym coś na forum nauczył bym się zasad gramatyki. Gorzej, tumanie, pisze się przez "rz" a nie "ż". Idź do szkoły ty matole. No tak, tumany nie lubią szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mago Re: Puka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.09, 11:25 Zajebiste forum. Lepsze niz telenowela. A ten orzeszek to niezły pojeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orzeszek Ree IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.09, 09:28 Gożej czy gorzej ważne że lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Ree IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.09, 13:00 Witaj Orzeszku. Sprawdź czy w swojej krótkiej wypowiedzi nie popełnileć błędów gramatycznych. To była by kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: Ree IP: 217.97.144.* 04.11.09, 15:35 Widziałem na portalu gazeta.pl ogłoszenie na stanowisko Kierownika Branży Aluminium. Oferują ciekawą pracę w profesjonalnym zespole, atrakcyjne warunki zatrudnienia (na umowę o pracę), niezbędne narzędzia pracy, możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych. Ile jest w tym prawdy i jakiej kasy można się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam METALL-EXPRES IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.09, 12:39 Witam, jestem nowy na tym forum. Widziałem ostatnio dwa ogłoszenia na portalu praca dotyczące pracy w branży metalowej. Bardzo interesuje mnie ogłoszenie firmy Metall-Express. Czy ktoś może powiedzieć coś o tej firmie, jako pracodawcy? Czy to Polska firma? Ogłoszenie na handlowca wygląda interesująco ale nic nie wiem na temat stosunków panujących w tej firmie. Będę wdzieczy za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tele-express Re-MetalExpress IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.09, 09:53 Poszukaj Kolego na formu o MetallExpresie ale hmm chyba nie ma takiego forum, ale to definiuje jedno przysłowie "nie pisze sie o tych których ... .." dokończ sobie sam nie mi osądzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Re-MetalExpress IP: 195.150.66.* 09.12.09, 18:05 coż taka cisza zapadła.Panowie(i panie) to już nie ma o czym rozmawiać? wszak nowe "twarze" wciąż szukają pracy a Pehamet przecież się "rozwija"...plany...plany...plany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Re-MetalExpress IP: 84.38.160.* 27.12.09, 14:21 Brakło pana m , to i nie ma o czym pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadrowa Re: kto tam rządzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.09, 16:33 mariusz bukuje a kto rządzi? wiadomo-piotrek z mana , pozdrowienia od idoli z ph piotrek czymaj ich krótko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Re-MetalExpress IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.10, 10:46 Hej. Forum coś straciło na świeżości. Słyszałem, że Krzysiu J. kręci lewe lody na złomie? Rąbie Mariusza jak złoto a ten się daje golić do gołej skóry. Kasa z firmy to tylko dodatek!!! Żyć nie umierać w tym Wrocławiu, zwłaszcza jak nikt nikogo nie kontroluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bystry Re: Re-MetalExpress IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.10, 19:15 He, he teraz wiem po co Krzychowi własny magazynier. Pana m musi dupa boleć od tego rąbania , a on się jeszcze cieszy. Krzychu szacun i flacha jak się spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek ktoś sypie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.10, 08:28 o zaczyna sie sranie w własne gniazdo .pan mazurk to zrobiłby w takiej sprawie skromne dochodzenie jakieś zebranie a pan trzeciak nie ma czaaaaaaaaaaaasuuuuuuu bo musi czuwać by buknąć w dobrej chwili najgorsze jest to że ktoś sypie o rany będzie ciekawie na forum ps.to po ile czerwone chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: ktoś sypie IP: *.metallexpres.pl 21.01.10, 14:42 Żeby ktoś czasami za takie bezpodstawne doniesienia nie beknął w prokuraturze. Jeżeli jest winny to ukarać a jak nie to kolegów z pehametu na kołku powiesić. Lepiej zajmijcie się swoimi brudami. Brak Wam klasy i honoru, módlcie się żebyście do kolejnego śledzia dotrwali.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezautor sypie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.10, 12:58 Dobrze, że idą duże mrozy to bałwany jeszcze chwile przetrwaja, a co do oskarżeń to gdyby nie było podstaw nie byłoby oskarżeń ale najlepiej osądzać oskarżających a nie posądzanych. Mroźnego weekendu zatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg m IP: *.146.76.100.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.10, 13:40 To w pehamecie przecież ginął towar z magazynu i to niejednokrotnie. Radzę przypilnować swoich zabawek w piaskownicy, a o innych się nie martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marka Re: m IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.10, 22:08 He, he boli co? Ci co robili lewizny w peha trafili do pana m. Kolega a, kolega j, koleżanka i kolega w parze i teraz łoją metalexpress a prezio happy i nie widzi, że mają go za takiego samego głąba jak mazurka. Świat idzie do przodu a pan m żyje przeszłością. M to nie skrót od mamut? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: m IP: *.metallexpres.pl 29.01.10, 12:47 Już zgłoszone sprawdzanie IP z którego kompa piszą taki bzdety - kto i co. Wszyscy będą wiedzieć kto jest taki zawzięty. Pamiętajcie - nie jesteście anonimowi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega a Re: m IP: *.metallexpres.pl 29.01.10, 12:48 Nie życzę sobie aby jakiś burak wymieniał mnie na forum. żadnych przekrętów w PHM nie robiłem a ty bucu co tak złorzeczysz na mnnie ujawnić się to pogadamy w sądzie... Każdy ze starych pracowników wie jak było i przynajmniej ja do nikogo pretensji nie mam i nie płacze jak mi źle. Więc albo miej odwagę się przyznać kim jesteś albo zamknij ryj i nie wymieniaj ludzi z imienia bo to nie twój folwark tylko forum prywatne... A jeżeli pisze to kobieta to brak mi słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega a Re: m IP: *.metallexpres.pl 29.01.10, 12:53 przepraszam forum publiczne oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Amen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.10, 13:03 Jak widać na forum jest ponad 140 wpisów i jeżeli najeżdzali pracownicy metallexpresu na pehamet to było super a teraz jest wielki problem jeśli sytuacja sie odwróciła. Sami to stworzyliście więc najpierw sprawdzcie swoje IP kto o kim większe bzdury pisał w przeszłości ale odwagi brak.Co do imion to nie ma się co obrażać to tylko imiona, co do sprawdzania IP to nie trzeba sprawdzać i robic akcji każdy to może w prymitywny sposób sprawdzić. Najlepiej jechac po kimś trudniej przyjąć prawdę na klatę więc zachęcam do powrotu do poczatku forum i jeszcze raz przemyślenia swoich wcześniejszych zapisów. Jeden prosty wniosek- sami to stworzyliście i teraz obróciło sie przeciwko Wam.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega a Re: Amen IP: *.metallexpres.pl 29.01.10, 13:18 o jakiej ty prawdzie piszesz? O oszustwach, o lewiznach? Pracowałeś ze mną w PHM ? Jeżeli nie to dlaczego się wypowiadasz w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.10, 20:49 skandal kto się z kim zadawał kto z kim spał kto pieniądze dawał a kto brał kto handlował złomem a kto nie na tym forum wszystko dowiesz sie pozdro dla szoferów i krzycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: secura Re: skandal IP: 195.150.66.* 03.02.10, 22:01 i co z tego wszystkiego??? pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pech Re: skandal IP: *.lh.pl 11.03.10, 18:12 Ta firma nie przelewa wynagrodzenia w terminie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny do pana J IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.10, 20:54 CHĘTNIE ZASTĄPIE KIEROWCĘ Z PEH W PRACY .STAWKA ZA WYJAZD W JEDNĄ TRASĘ NA ŚLĄSK 200PLN 40LITRÓW ON I 1LITR ALKOHOLU .STAWKA USTALONA PRZEZ PANA J KILKA LAT TEMU WIĘC MOZE ULEC ZMIANIE. ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: do pana J IP: *.ovz33.hc.ru 14.03.10, 21:49 ty to już się nachapałeś w tej firmie pracuj sobie teraz tam gdzie jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otoczka ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 14:46 Taaak dokładnie nasiedział się w Pehamecie i za ten ON kupił koparke i nie tylko za ON to teraz niech siedzi cicho i wozi gruz na ulicach Rzeszowa jak mu dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matoł Re: ... IP: 64.191.54.* 22.03.10, 21:56 ja tam widział więcej biznesmenów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: Pehamet IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.03.10, 18:38 Zarobki:1000złotych atmosfera ujdzie bywa w innych zakładach gożej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detekt Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 19:07 gorzej z cegłą bo niema z kim interesów kręcic bo jego fumfle na swoim z piotrem się nie dogada a z tk i b miał układy i kręcił lody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ITD LEWE TARCZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 19:15 JAK MNIE POD ......WISZ PANIE J TO BĘDZIE BUBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiu fiu a michael na to: IP: *.metallexpres.pl 26.03.10, 09:55 Stacja telewizyjna VH1 w programie "Famous Crime Scene" wzięła się za śmierć Michaela Jacksona. Rekonstruując wypadki nie pominięto sceny autopsji zwłok króla popu. Fani i rodzina Jacksona patrzący na ciało ucharakteryzowano na Michaela muszą przeżywać gehennę. Zdjęcia z filmu są szokujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: a michael na to: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.10, 12:05 ... Pan. T. pozwala na zajmowanie się takimi sprawami w czasie pracy o 9.55 w piątek rano, czyżby limit na marzec wyrobiony czy juz i tak nie ma szans na wyrobienie więc po co walczyć lepiej posiedzieć na forum Firmy za którą tak każdy tęskni, że w godzinach pracy musi wejść chociaż na chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Re: a michael na to: IP: *.metallexpres.pl 26.03.10, 14:39 Za to Ty zarobiony jesteś jak jak.... buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiu fiu 2 Re: Pehamet IP: *.metallexpres.pl 26.03.10, 14:43 A to w peh.. macie internet, a radia wolno słuchać? Jak tak to faktycznie się zmieniło na plus. Wielka rewolucja 2 jak w n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajko Życzenia świąteczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.10, 10:38 Dla wszystkich uczestników forum, którzy Firmie Pehamet zawdzięczają bardzo dużo (czyt. umiejętności, możliwości, sprzęt ciężki) najlepsze życzenia świąteczne wesołych, pogodnych świąt wielkanocnych w gronie rodziny oraz oraz przyczepności na wylotówkach z Rzeszowa składają miłośnicy przyrody, ludzie o dobrym sercu oraz użytkownicy złotych asfaltów. Odpowiedz Link Zgłoś