IP: 80.51.255.* 18.09.08, 13:26
Witam wszystkich. Chciałabym się dowiedzieć czy warto się zatrudnić
w tej firmie, jakia panuje tam atmosfera, zarobki, itp. Bedę bardzo
wdzięczna za wszelkie komentarze i opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: kemot Re: Pehamet IP: *.nm.e-zet.pl 14.10.08, 20:42
      i co ma ktos info o firmie pehamet?
      • Gość: BYły pracownik Re: Pehamet PRACA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 12:20
        Witam wszystkich byłem pracownikiem firmy pehamet jakies 8 miesiecy i jedno wiem
        napewno ta firma jest zwariowana mili ludzie jednakze szef zatrudnia i zwalnia
        ludzi bardzooo często po mnie na stanowisku w ciagu miesiaca pojawiało sie 20 osób
        na mazazynie i w handlu tez jest taka rotacja pracowników
        przydkładem jest zatrudnienie kierownika i zwolnienie go po 2 dniach wiec ludzie
        wybaczcie ale ta firma jest bardzo złym wyborem ja żałuje poniewaz miałem
        podobną oferte pracy ale w konkurencyjnej frmie dlatego polecam Adamet NIemet
        Metall Express lesi ludzie i warunki pozdrawiam
        • Gość: Bystry Re: Pehamet PRACA IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.04.09, 01:38
          Wiesz . Jak nie chcesz pracować to łatwo stracisz tam pracę. Leni to
          tam nie przyjmują. Ci co chcą się czegoś nauczyć to tam idą!!!
          Wsztscy z innych firm z tej dzidziny to pracownicy wyszkoleni
          przez " srogiego" szefa. Reszta firm to tylko podróbka gdzie Ciebie
          oszukają.
          • Gość: ??? Re: Pehamet PRACA IP: 87.116.241.* 28.07.09, 14:01
            A czego można się tam nauczyć??? Proszę Cię przestań pisać takie
            bzdury. Jakąś nie wierzę że przez kilka dni gdy przewija się przez
            firmę 20 ludzi to wszyscy są leniami. Znam tą firmę i uważam że
            powinni ją zamknąć!
      • Gość: oo? Re: Pehamet IP: 84.38.160.* 18.01.10, 18:30
        26 października ukaże się ścieżka muzyczna do filmu "This Is It" o Michaelu
        Jacksonie. Znamy już szczegóły wydawnictwa. W limitowanej edycji dzieło dostępne
        będzie w wersji dwupłytowej. Pierwszy z krążków wypełnią albumowe i singlowe
        wersje hitów wokalisty ułożone w takiej samej kolejności, w jakiej pojawią się w
        kinowej produkcji. Dysk numer dwa zwierać będzie wersje demo czterech piosenek.
        Prawdziwą atrakcją podwójnej płyty jest niepublikowany wcześniej utwór - "This
        Is It". W nagraniu za chórki odpowiadają bracia Michaela. Piosenka pojawi się
        także w aranżacji orkiestrowej. Premiera piosenki można posłuchać od 12
        października na stronie
    • Gość: olo Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 16.10.08, 15:27
      Tez chciałbym się dowiedzieć coś na temat Pehametu, bardzo często
      pojawia sie oferta pracy na stanowisko handlowca. Naprawdę nie ma tu
      nikogo kto by tam pracował/pracuje lub miał znajomych którzy tam
      pracują albo pracowali.
      • Gość: ??? Re: Pehamet IP: 87.116.241.* 28.07.09, 14:04
        No właśnie, zastanów się czemu tak często pojawia się
        ogłoszenie o
        naborze. Nie polecam Ci tej firmy
    • Gość: ooooooo nie polecam IP: *.tktelekom.pl 16.10.08, 15:35
      znajomy pracował i szybko się zwolnił. Beznadziejne zarobki.
      • Gość: olo Re: nie polecam IP: 80.51.255.* 20.10.08, 09:46
        A na jakim stanowisku pracował?
      • Gość: Bystry Re: nie polecam IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.04.09, 01:41
        Tak pracowałem tam niedługo. Zarabiałem 6500 zł plus samochód i
        procent z utargu. Lecz nie byłem za dobry w te klocki. A szkoda.
    • Gość: m&m Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 22.10.08, 12:46
      No i co z tym pehametem
    • Gość: gąsior Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 12:31
      Kicha, nerwowo na całego. Jak masz mózg obudowany kwasówką i lubisz kocioł przez cały dzień i nocne telefony - to jest praca dla ciebie. Dlatego jest tak dużo ogłoszeń o pracę. 99,9% nie wytrzymuje.
      • Gość: Ania Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 12:38
        na pewno to nie prawda i chcesz nas przestraszyć.Prosimy o opinie innych osób.
    • Gość: gg Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 12:39
      Tak, pracował tam mój kumpel. Opowiadał że każdy rano patrzył na fryzurę przywódcy - jak miał ulizane włosy to zjebek było mniej, przy kompletnym rozczochraniu trzeba się było chować pod biurko lub w klopie. Wieczne naciąganie i krojenie z kasy. Opowiadał mi, że mówił, że wiecznie nic się nie opłaca i ciągle dokłada do interesu. NIKT NIC NIE POTRAFI. Ale podobno zawsze na pierwszym spotkaniu jest miło i przyjemnie - ale tylko na pierwszym.
      • Gość: 1.4301 Re: Pehamet IP: *.tvk.torun.pl 01.11.08, 00:34
        Niestety,to wszystko prawda,ogromna rotacja pracowników,albo sami
        nie wytrzymują psychicznie,albo idą do konkurencji.Zarobki
        nieciekawe,premii brak,źle rozliczane delegacje,oszczędności na
        każdym kroku i ciągłe niezadowolenie prezesa-zawsze są winni
        pracownicy,więc ciągle ich wymienia. To prawda,że tylko pierwsze
        spotkanie jest miłe i przyjemne.Pod maską poważnego i milego
        przedsiębiorcy kryje się okrutna twarz,nie przebierająca w słowach.
      • Gość: Bystry Re: Pehamet IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.04.09, 01:47
        Widać że ten koleś co tam pracował to niezły obibok i ślepiec. Szef
        był siwawy i wiecznie z tą samą fryzurką. Pieniądze nie rozdawał za
        nic. Pożyczał pracownikom jak było trzeba . Tak mówili Ci co
        pracowali tam ponad 10 lat. Choć nerwowy był.. Ale tródno nie być
        nerwowym jak się mówi po 1000 razy to samo a ludzie robią swoje. Tak
        było ze mną. Prawda jest taka. Nie był łagodny dla wałkoni. Dawał
        margines błędu ale ile można. W Metal Ekspresie nie jest lepiej.
        Pracowali w Pehamecie pare lat i postępują teraz dokładnie tak samo
        jak niegdyś przywódca postępował z nimi.
    • Gość: m&m Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 30.10.08, 13:01
      A jak z kasą. Czy na umowie jest wpisana cała pensja razem z premią
      i wszystko jest przelewane na konto czy też część jest na konto a
      reszta pod stołem. No bo jeśli w umowie o pracę masz wpisaną
      wielkość pensji zasadniczej i premii to nie może cie wydymać, zawsze
      można pość do sądu pracy. Chciałabym sie też dowiedzieć czy szeryf
      sam zwalnia ludzi np po 3 miesiącach czy też pracownicy sami nie
      chcą przedłuźyć umowy, po jakim okresie pracy można dostać umowę na
      czas nieokreślony, itp.
    • Gość: bb Re: Pehamet IP: *.wist.com.pl 02.11.08, 12:27
      Jak długo mniej więcej (lat, miesięcy) ludzie wytrzymują pracując w
      Pehamecie
      • Gość: nonckiewicz Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.08, 21:42
        ja wytrzymalem 3 miesiące i nie zdecydowalem sie dalej pracowac
        • Gość: olo Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 12.11.08, 10:51
          A na jakim stanowisku pracowałeś?
      • Gość: PA6 Re: Pehamet IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.11.08, 12:30
        Czas zatrudnienia nie zawsze zależy od pracownika szef potrafi zwolnić nowego
        pracownika po dwóch tygodniach pracy, rekord jaki znam to 2 dni :)
        • Gość: olo Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 13.11.08, 12:33
          A Pan/Pani jak długo pracował/a. Czy kasa zawsze jest terminowo
          wypłacana i płaci tyle ile jest na umowie? Jak są wypłacane premie?
          • Gość: PA6 Re: Pehamet IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.11.08, 12:36
            Pracowałem niecały rok pensja zawsze jest po terminie od 2 - 7 dni premia to
            jest coś o czym się słyszy przy pierwszej rozmowie i tak pozostaje czyli się jej
            nie dostaje. Podstawę dostawałem w całości tak jak byłą wpisana na umowie.
            • Gość: olo Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 13.11.08, 13:03
              A premia jest wpisana na umowie?
              • Gość: PA6 Re: Pehamet IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.11.08, 13:06
                Jest wpisana jako premia uznaniowa, co oznacza że jej nigdy nie zobaczysz i nie
                masz możliwości nawet w PIP o nią walczyć.
                • Gość: olo Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 13.11.08, 13:14
                  Handlowiec na jaką kasę moze liczyć? Jeśli możliwe to czy można
                  porozmawiać na privie. Moj adres to mattisg@wp.pl?
                  • Gość: stefan kiszka Re: Pehamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 14:44
                    kochani ja to jestem klasa gość wytrzymałem kilka lat, (proszę nie
                    pytać ile bo wszystko wyjdzie), to co piszą poprzednicy to wszystko
                    prawda. Przywódca fabryki wszystkim rządzi, jak pluje ci w twarz to
                    masz mówić że deszcz pada, jest to już trochę podstarzały gościu ok
                    65 lat, jeszcze kilka lat temu było w porządku ale chyba się
                    postarzał i zrzędzi jak stary dziad. Prawda jest taka że Handlowiec
                    wiele tam już nie zrobi, cała stara ekipa pracująca po kilka lat
                    odeszła do konkurencji lub założyła swoje firmy, także daleko nie
                    zajedziesz to mogą już być ostanie podrygi tej firmy, chyba szkoda
                    czasu na prace tam zmarnujesz sie, jak jesteś młody to wykoszysta
                    gościu wszystkie przysługujące na ciebie ulgi a i tak miejsca tam
                    nie zagrzejesz, lepiej poczukać roboty gdzie można się rozwijać,
                    chyba że czegoś się szybko nauczyć i spadać do konkurencji
                    • Gość: 123 Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 13.11.08, 15:03
                      A czy warunkiem zatrudnienia jest podpisanie lojalki. Jesli tak to
                      na jaką kwotę i na jak długi okres?
                      • Gość: stefan kiszka Re: Pehamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 15:11
                        zazwyczaj jest lojalka, tylko nie wiem czy od razu, bo ona miała
                        taki zapis że jak idziesz do konkurencji to bulisz, a jak nie
                        idziesz do firma ci płaci przez kilka 9 miesięcy 40% wynagrodzenia
                        podstawowego. Nie wiem co się teraz zmieniło
                        • Gość: 1.4301 Re: Pehamet IP: *.tvk.torun.pl 13.11.08, 23:31
                          A teraz zrobiła się tam moda na zatrudnianie
                          dyrektorów,kierowników,obiecanki-cacanki,czymś trzeba zaciągnąć
                          człowieka do roboty,a tak na prawdę to robi za sprzedawcę,oni też
                          szybko uciekają,no cóż,marzenia...fajna rzecz-ale krótko trwają w
                          tej firmie.
                          • Gość: olo Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 14.11.08, 10:22
                            Widzę, że chyba masz świeże informacje. Jeśli tak to proszę napisać
                            jak obecnie wygląda sprawa z lojalkami. Przez jaki okres obowiązują
                            i jaka jest wysokość kasy jaką trzeba zapłacić aby przejść do
                            konkurencji. A ci kieronicy i dyrektorzy to od czego są?
                          • Gość: ll Re: Pehamet IP: *.wist.com.pl 20.11.08, 17:01
                            A ci dyrektorzy za co odpowiadają i jakie mają obowiązki?
                            • Gość: II Re: Pehamet IP: *.wist.com.pl 28.11.08, 18:43
                              Jest tu jeszcze ktoś?
                              • Gość: były Re: Pehamet IP: *.rzeszow.mm.pl 15.12.08, 20:24
                                Właściciel to stary skąpiec i obłudnik. Obiecuje złote góry, a ty się napracujesz i nic z tego nie masz. W dodatku zawsze jesteś winny, on nigdy. On obrasta w nieruchomości i opowiada że ciągle ma straty - stała śpiewka. Ta firma nie ma przyszłości, szkoda czasu i zdrowia!
                                • Gość: Bystry Re: Pehamet IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.04.09, 02:05
                                  No koleś nie bądź taki narwany. 6500 na rękę to nie takie nic! A co
                                  do roli jaką się ma to tak. Jak byś się nie nazwał dyrektor,
                                  kierownik czy handlowiec - to i tak twoja praca polega na
                                  sprzedawaniu. JAk jesteś dobry to i premię masz. Ten co założył
                                  konkuręcję to słyszałem od księgowych że ponad 9 000 miał na rękę i
                                  jeszcze firma mu za studia płaciła. Ale to trzeba być łebskim a nie
                                  CIOTĄ. U konkurencji nie jest lepiej, choć może milsza atmosferka.
                    • Gość: Bystry Re: Pehamet IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.04.09, 01:58
                      Dużo w tym prawdy co piszesz - z małym ale. Jak kogoś przyjmuje to
                      nie zyskuje tylko traci. Bo pensje Ci wypłaca, a jak jesteś słaby to
                      nie zarobisz ani premie ani na siebie i musi do Ciebie dopłacać.
        • Gość: Bystry Re: Pehamet IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.04.09, 01:54
          Byłem wtedy w pracy jak padł ten rekord! Ów pracownik nie
          zainteresował się wogóle klientem który do niego dzwonił tylko kazał
          mu dzwonić do skutku kiedy indziej - Bo on teraz jest zajęty. No
          ludzie. To jest prowokacja co tu piszecie. Sam długo nie pracowałem -
          powiedzmy szczerze - nie nadawałem się na tak odpowiedzialne
          stanowisko. Ale przecież Ci co " wytrzymali " tam dłużej - dobre 8-
          15 lat to teraz mają własne firmy. Chciałbym mieć taką szkołę i
          drugą szansę.
    • Gość: Pracownik byly Re: Pehamet IP: *.prz.edu.pl 15.12.08, 23:24
      Firma dno kompletne zero perspektyw zero szansy na szkolenie gosc sobie zwalnia
      i zatrudnia ludzi i traktuje to jak zabawe
      • Gość: 1050 Re: Pehamet IP: 91.150.162.* 30.12.08, 20:04
        Szkoda czasu i zdrowia brak perspektyw jak ja pracowałem to udało mi się
        wytrzymać 2 lata puźniej psycha siada byłem pracownik magazynu
    • Gość: pracóś Re: Pehamet IP: 84.38.160.* 08.01.09, 16:56
      pracowałem w tej firmie i nie polecam, jest faktycznie nerwowa
      atmosfera, dzisiaj pracujesz a jutro już nie, rotacja pracowników,
      mało kto tam pracuje więcej jak 3 m-c są tacy co i po paru
      tygodniach wylatują, zarobki 1500zł netto dla jednego to mało dla
      innych dużo. To są moje osobiste opinie można sie z nimi zgodzić lub
      nie
    • Gość: ba1 Re: Pehamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 17:35
      Jeśli chcesz tam pracować to tylko w budowlance.Nigdy nie krzyczy i nieźle
      płaci. Pracowałem 4 lata i wiem wszystko o szefie, który jest nieobliczalny.
    • Gość: kasia Re: Pehamet IP: *.rz.izeto.pl 15.02.09, 16:45
      nie sprobujesz nie przekonasz sie jak jest w tej firmie
      • Gość: 1.4301 Re: Pehamet IP: *.tvk.torun.pl 15.02.09, 21:06
        Teraz to lecą tam zwolnienia pracowników,kryzys to kryzys,obniżki
        pensji,a jak się nie zgadzasz to adios,rozliczanie itd,aż szkoda
        słów,ktoś wcześniej napisał,że ta firma upada-to chyba jednak
        prawda.
        • Gość: das Re: Pehamet IP: *.ghnet.pl 24.02.09, 16:37
          Dostałem zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną i po przeczytaniu tego forum mam
          wątpliwości. Jestem jednak z Krakowa i praca ma być w Kraku, wie ktoś może jak
          jest w tym oddziale tej firmy. Na jakie zarobki może liczyć handlowiec?
          • Gość: mmm Re: Pehamet IP: 195.150.66.* 25.02.09, 21:15
            ..obyś się nie rozczarował kolego...
          • Gość: kapo Re: Pehamet IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.09, 20:59
            Hmm jeśli chodzi o zarobki to na początek dostaniesz 1300 na rękę i umowę na 3
            miesiące... Po tym okresie może przedłużą Ci umowę ale kasa będzie ta sama...
            Oczywiście szef na rozmowie zaproponuje prowizje od sprzedaży i premie od
            sprzedaży ale tej kasy nie zobaczysz nigdy!!! Takie mydlenie oczu i tyle. Podaj
            maila to dowiesz się konkretów odnośnie oddziału krakowskiego!!!
            • Gość: das Re: Pehamet IP: *.ghnet.pl 01.03.09, 16:01
              będę wdzięczny za wszelakie info komar768@wp.pl
            • Gość: były Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 02.03.09, 12:47
              Czyżby którys z Krakusów bądź Krakowianka sami zrezygnowali czy też
              im podziękowano za współpracę?
              • Gość: PISIOR Re: Pehamet IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.09, 14:01
                oj podziękowano podziękowano. Można by rzec, że zastraszono i podstępnie
                zwolniono. Powiem szczerze , że można by się odwoływać od tej decyzji ale szkoda
                nerwów i czasu bo i tak ze starym się nie wygra. Najdziwniejsze jest to że grunt
                pali mu się pod nogami i na gwałt szuka jakiegoś sposobu żeby firmę odratować.
                Cóż czasy świetności pehametu są przeszłością a BOS nie potrafi zrozumieć ze
                mamy kryzys;/ Powiem szczerze , że firma to totalna porażka. Cieszę się, że już
                nie muszę się tam męczyć. Na koniec dodaM, że nie polecam nikomu PEHAMETU!!!
                • Gość: były Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 02.03.09, 15:45
                  A czy nowi Dyrektorzy Handlowi Pani i Pan to jeszcze robią karierę w
                  tej firmie?
                  • Gość: PISIOR Re: Pehamet IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.09, 17:26
                    hmm ale chodzi o Dyrektorów w Rzeszowie??? Tam w centrali 75% pracowników to
                    dyrektorzy i kierownicy;). Nieważne że odpowiadają za to samo co szeregowy
                    handlowiec ale liczy się tytuł. Poza tym każda nawet najmniejsza decyzja i tak
                    uzależniona jest od BOSA i w ogólnym rozrachunku nie mają nic do powiedzenia. W
                    Krakowie karierę robi nadal protegowana szefa a reszta załogi została zwolniona
                    z bliżej nieznanych powodów.
                    • Gość: Budda Re: Pehamet IP: *.centertel.pl 02.03.09, 18:56
                      Szkoda tej Krakowskiej załogi - spoko goście, babka też ok.
                    • Gość: były Re: Pehamet IP: 80.51.255.* 03.03.09, 08:18
                      Tak, mam na myśli dyrektorów z centarli, panią i pana. Czy w
                      Krakowie szefuje obecnie pani o imieniu zaczynającym się na M?
                      • Gość: pisior Re: Pehamet IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.09, 09:45
                        o tak dokładnie ta Pani szefuje;)
                        • Gość: anakonda Re: Pehamet IP: *.47.195-77.rev.gaoland.net 24.03.09, 17:06
                          witami jak obecnie wyglada sytuacja w pehamecie??? dalej idzie na dno
                          :) a ludzie sami sie zwalniaja?
                          • Gość: xxx Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 20:31
                            na
                            • Gość: lojalny Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 21:48
                              jedno jest pewne do końca życia będzie was dręczyc sumienie za te bzdury wypisane wyżej .pasowałoby teraz przeprosic ale nia ma jak ! może chociaż na tym posranym forum co? no dalej -kiszka-olo-1050-pa38-zobaczymy na co was stac błazny
                              • Gość: enter Re: Pehamet IP: *.tvk.torun.pl 24.03.09, 22:18
                                .....********......takie jest życie....każdego dotknie :(
                              • Gość: były p Re: Pehamet IP: 87.116.241.* 28.07.09, 14:26
                                sumienie - masz rację dręczy mnie cały czas. Ale nie z powodu bzdur
                                tak jak to określasz. Dręczy mnie że nikomu tam na koniec nic nie
                                zrobiłem. Może chciałbyć siorpnąć pysiorka? jak jesteś taki lojalny
                                to sądzę że nie ma to dla ciebie wiekszego problemu
                          • szybum Re: Pehamet 25.03.09, 08:09
                            Wprost przeciwnie. Słyszałem, że dzieje się tam coraz lepiej. Chyba
                            pojawił się nowy inwestor i wprowadza swoich ludzi którzy znają się
                            na prowadzeniu biznesu. Znajomy mówił, że atmosfera jest coraz
                            lepsza.
                            • Gość: lojalny Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 06:12

już pisior nie pisze o krojeniu z kasy ,pa 38 o fryzurach,kiszka nie chowa się pod stół,pa6 ma wypłate na czas, już jest jak w każdej innej firmie z czerwono-żółtym asortymentem? ale i PRZEPRASZAM nikt nie pisze nie stać stefana na taki gest przecież i tak niewiadomo ????????? kto nim jest a może wiadomo??????????

/?
                              • Gość: SKAZI Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 17:28
                                ehhh lojalny.. każdy wie jak było, więc za co przepraszać???
                                • Gość: anakonda Re: Pehamet IP: *.47.195-77.rev.gaoland.net 26.03.09, 17:41
                                  nie ma za co przepraszac...
                          • Gość: Fredi Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:03
                            Oj troszkę się zmieniło w Pehamecie Bosa już nie ma zmarł na Białaczkę. Dni tej
                            firmy są jeszcze dobre ja polecam Budowlankę świetna ekipa i kierownik w porządku.
                • Gość: Krakus Re: Pehamet IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.04.09, 02:14
                  No czytam to wszystko i nie mogę się powstrzymać by coś nie
                  skrobnąć. KU.... Byłem dostawcą w Krakowie. Czytam bo też myślę o
                  pracy w tym oddziale. Wiem z czasów jak tam przyjeżdzałem że
                  pracownicy notorycznie okradali magazyn. Dosypywali piasku do
                  kruszcu, że pare ton materiału poszło do wyrzucenia. Notoryczne
                  manko! Złodziejski naród. Kilku zostało podkupionych przez
                  konkurencję. Mam nadzieje że mnie przyjmą.
                • Gość: Bystry Re: Pehamet IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.04.09, 02:21
                  O!! Więc witam właścicieli Metal - Ekspresu. Jeśli Pan pisze że
                  zastraszano to słyszałem że tak Szef się odniósł tylko do jednej
                  osoby. Tej która wykradła wszystkie dane z komputera firmy i
                  handlowała i układała się z innymi jeszcze za czasów gdy pracowała w
                  firmie. Mówiono mi też że przegrał Pan rozprawę sądową z BOSem. A
                  więc to Pan.. Byłem za słaby by pracować dalej w Pehemecie. Może Pan
                  mnie przyjmnie do pracy? Chętnie proszę.
    • Gość: Gość!!! Re: Pehamet IP: *.rzeszow.mm.pl 28.03.09, 21:43
      Największy problem osób na tym forum to chyba ich własny problem ze
      sobą a raczej brak skruchy by pogodzić się z życiową porażką jaką
      była utrata pracy w Pehamecie.Dla niektórych sensem życia jest
      ucieczka do ME lub AT dla innych tych bardziej ambitnych pozostanie
      w Pehamecie.Wbrew wszystkim opiniom Firma zatrudnia kilkadziesiąt
      osób ale niestety pozostają najlepsi, reszta szuka pocieszenia u
      konkurencji i wylewa swoje żale na forum.To forum to niestety smutny
      przykład życiowych nieudaczników a nie informacja o Firmie
      Pehamet.Dlatego niezależnie od pojawiających się wpisów niezmienny
      pozostaje fakt że PEHAMET GÓRĄ.
      • Gość: detektyw Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.09, 11:16
        święta prawda teraz ujawnimy tych dezerterów i niedojdów życiowch ale tak powoli
        niech się denerwują na początek pan stefan kiszka pracował w pehamecie ok.7 lat
        od niedawna w ME
        • Gość: detektyw Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.09, 11:27
          A.T TO NIE O TOBIE
          • Gość: detektyw Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.09, 11:34
            W pehamecie był do zwolnienia więc sprzedał szefa i do ME tam zrobi to samo jak
            będą go mieli dość C.D.N
            • Gość: MO58 Re: Pehamet IP: *.47.195-77.rev.gaoland.net 29.03.09, 13:05
              buhahaha smiechu warte :)ps czekam z niecierpliwoscia na ciag dalszy
              • Gość: Gość!!! Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.09, 13:23
                Cd. Pisior miał najwięcej do powiedzenia szkoda tylko, że tak krótko
                i bez żadnego efektu popracował w Krakowie. Został w porę
                zlikwidowany i wg ostatniej informacji zająl stanowisko "Kierownika"
                przy grocie smoka pozostając w smutku i rozpaczy po utracie
                pracy.Kiszka o tu sie zgodze z poprzednikiem pracował za długo i już
                się człowiek wypalił, dobrze że jest ME i pozwala wypalonym jeszcze
                chwile popracować.Jedno pozostaje niezaprzeczalne, że expres już
                wcale nie jest taki szybki a team wcale nie jest taki zgrany....cdn.
                • Gość: oswiecony Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.09, 15:51

pisior i kiszka to ta sama osoba powinien miec ksywe otoczka lub milbera pasuje do niego;no nie?
                  wstyd bo nawet ;pokrzywdzony; wiedział kto to
      • Gość: SKAZI Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 01:51
        Gość!!! i detektyw - widzę, że konkretne z Was chłopaki... prawdziwi twardziele,
        żadne tam niedojdy jak Ci co odpadli. Mam nadzieję, że pisząc swoje posty macie
        świadomość, że Wasze wypowiedzi nie są wcale anonimowe, że ktoś może poczuć się
        urażony do tego stopnia, że któregoś dnia za te wypowiedzi pozamiata Wami ulice.
        Pokażcie, że macie jaja i podpiszcie się pod swoimi postami tak, żeby wszyscy
        wiedzieli kim jesteście - po co ma to robić ktoś inny.
        • Gość: xxx Re: Pehamet IP: *.ostnet.pl 30.03.09, 08:14
          Umarł Wam właściciel i macie spokój
          • Gość: pelka Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 10:20
            Nawet po śmierci nie dacie Mu spokoju, ale z Was.....aż słów brakuje
            na takie zachowanie. Jesteście beszczelni i nie wychowani a szkoda,
            że nie można użyć mocniejszych słów na określenie waszych wrednych
            gęb bo by Wam się porządnie dostało. Ciekawe tylko jak długo
            będziecie tacy mądrzy - kiedyś za to wszystko zapłacicie i odbije
            się to na was 10-krotnie i tego właśnie Wam życze Wy niedojdy
            życiowe. Myśleliście,że zatrudnicie się w porządnej firmie i
            będziecie brać kasę za oszukiwanie Prezesa i nic nie robienie. Jak
            ne chcieliście nic robić to do kopania rowów proponuje tam można
            oszukiwać na czasie. On był bardziej intelignetny niż wam się
            wydawało i o wiele mądrzejszy. Umiał was przechytrzyć i to Was tak
            najbardziej boli. Obyście kiedyś za to wszystko pod jego adresem
            zapłacicli.
          • Gość: Ktoś Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 10:41
            Nie jestem osobą bezpośrednio związaną z firmą ale nie mogę patrzeć
            na te bzdury, które wypisują ci bezmózgowi goście. Jacy odważni są
            widzę, że próbują się ukrywać tylko że wszyscy na około nawet ja
            wiem o kogo chodzi. Trochę ogłady „Panowie”. Wasza głupota widzę nie
            zna granic. Nawet po śmierci nie dacie Mu spokoju, ale z Was.....aż
            słów brakuje na takie zachowanie. Jesteście bezczelni i nie
            wychowani i żałuję strasznie,że nie można użyć mocniejszych słów na
            określenie waszych wrednych gęb bo by Wam się porządnie dostało.
            Ciekawe tylko jak długo będziecie tacy mądrzy - kiedyś za to
            wszystko zapłacicie i odbije się to na was 10-krotnie i tego właśnie
            Wam życzę Wy niedojdy życiowe. Myśleliście, że zatrudnicie się w
            porządnej firmie i będziecie brać kasę za oszukiwanie Prezesa i nic
            nie robienie. Jak nie chcieliście nic robić to do kopania rowów
            proponuje tam można oszukiwać. On był bardziej inteligentny niż wam
            się wydawało i o wiele mądrzejszy. Umiał was przechytrzyć i to Was
            tak najbardziej boli. Obyście kiedyś za to wszystko co mówicie i
            robicie pod jego adresem zapłacili.
            • Gość: G Re: Pehamet IP: 217.97.144.* 30.03.09, 12:24
              Witam,
              Miałam kiedyś praować w tej firmie ale zrezygnowałam. Proszę mi
              napisać co się stało że o Prezesie ludzie piszą w czasie przeszłym?
              • Gość: gość Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:17
                Tak Pan Jerzy Zmarł w sobotę był pogrzeb niestety każdego z nas kiedyś dopadnie
                śmierć Pana Jurka Dopadła Białaczka. [*] Znałem Osobiście Bosa Jurka Pracowałem
                u niego na budowlance płacił bardzo dobrze i nie było stresów ani zgrzytów z
                tego co wiem to na magazynie to tam były różne przypadki. Z tego co ja wiem to
                nie zwalniał tam nikogo bez powodu jeśli ktoś leciał w wała i kantował firmę to
                i jego szef kopną.
                • Gość: igiełka Re: Pehamet IP: 82.160.118.* 30.03.09, 20:04
                  To bardzo przykre, że taki człowiek już odszedł. To był człowiek wymagający ,
                  ale bardzo wartościowy( MIAŁ SWOJE HUMORY, JAK KAŻDY Z NAS ) , ale wiele nauczył
                  i uczciwego ,pracowitego nie skrzywdził tylko nagrodził. Wielu dużo się u niego
                  nauczyło , dorobiło majątku a w sobotę nawet na pogrzeb z wdzięczności nawet nie
                  przyszli. Godni pożałowania . Narzekali na S.P.Jurka ,że byli wyzyskiwani a
                  teraz straszni Panowie pozakładali firmy i udają biznesmenów , ALE TYLKO DZIĘKI
                  NIEMU. POWINNI BYĆ MU DO KOŃCA SWOICH DNI BYĆ ZA TO WDZIĘCZNI. prawda jest
                  jedna, ci straszni biznessmenowie nawet do pięt mu sie dorosną w całym swoim zyciu.
                  • Gość: xxx Re: Pehamet IP: *.rzeszow.mm.pl 30.03.09, 21:27
                    No tak szanowny Pan T....... nie raczyl sie pojawić.
                    • Gość: zniesmaczony Re: Pehamet IP: *.rzeszow.mm.pl 31.03.09, 19:48
                      Kochani,
                      Chyba Wszyscy się zapomnieliście :(
                      Był Człowiek .. nie ma Człowieka jaki był wiedzą Ci co naprawdę z
                      nim pracowali (niektórym się wszystko co dobre zapomniało)
                      Ja życzę tej Firmi i tej ekipie co została powodzenia. A Szefowi
                      wieczny odpoczynek.. AMEN
                      • Gość: taa Re: Pehamet IP: 195.150.66.* 01.04.09, 15:26
                        ...a to jak będzie czas pokaże...
                        • Gość: oo? Re: Pehamet IP: 84.38.160.* 18.01.10, 18:24
                          Kiedy 5 dni temu pojawiła się informacja o śmierci Michaela Jacksona, wielu
                          ludzi nie mogło w to uwierzyć. Nie tylko fani króla popu nie przyjmowali do
                          wiadomości tych doniesień. Również wiele osób niezwiązanych emocjonalnie z
                          artystą doszukiwało się w sprawie drugiego dna. To wszystko spowodowało, że
                          coraz częściej w sieci pojawiają się informacje, iż śmierć Michaela była
                          sfingowana i tak naprawdę król popu żyje.
      • Gość: tomek Re: Pehamet IP: 89.230.85.* 01.04.09, 19:03
        ty masz niepokolei w głowie
        • Gość: G Re: Pehamet IP: 217.97.144.* 07.04.09, 10:19
          Jak wyglada teraz sytuacja w Pehamecie po śmierci Szefa? Kto
          zarządza firmą i oddziałami?
          • Gość: Pisanek Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 13:03
            Miły Gościu są Święta Wielkanocne więć lepiej pomaluj sobie jajka i
            walnij baranka. Ponadto życzę wszystkim anonimowym ....... z tego
            forum z okazji zbliżających się Świąt ugotowania jajek we własnym
            sosie. Dla odważnych sugeruje wstawić bazie do ... i będzie gotowy
            stroik świąteczny.
            • Gość: mama Re: Pehamet IP: *.prodigy.net.mx 16.04.09, 18:53
              ...kolego na pewno każdy mądry człowiek odwiedzający to forum twoje rady jeżeli
              jeszcze nie wziął to weźmie sobie do serca na przyszłe święta.Ty na pewno tak
              zrobiłeś i pewnie jesteś z siebie dumny...No cóż masz prawo..A ja mam prawo na
              tym forum wyrażać swoją opinię na temat tego czym jest ta firma i jak ci się nie
              podoba to nie czytaj....chmm nie napisałem skomplikowanie- może zrozumiesz...papa
              • Gość: XX Sąsiad Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.09, 01:06
                Firmą Zarządza teraz Hrabina firma bardzo dobrze stoi a Przy Okazji Tego Forum
                pozdrowienia dla Budowlanki I Kierownika Witka :D
                • Gość: G Re: Pehamet IP: 217.97.144.* 20.04.09, 11:43
                  A kto to jest ta Hrabina? Żona czy też zupełnie obca osoba, która
                  tam wczesniej nie pracowała?
                  • Gość: SKAZI Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 21:45
                    hrabina to żona.. jest też nowy dyrektor w firmie.
                    • Gość: przyjaciółka Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.09, 14:25
                      Co niektórzy na tym forum to bencwały i bezduszne ogry, ale kiedyś
                      wam się za to oberwie. Nie życzę nikomu aby kiedykolwiek znalazł się
                      w sytuacji żony ŚP prezesa. Szkoda słów na Was naprawdę. Taka odwaga
                      w wypowiedziach?? Hmmmm....tylko gdzie ta odwaga w podpisach.
                      Jesteście zwykłymi zakompleksionymi pajacami. Aż słów brakuje na to
                      żeby opisać niechęc do was i waszą głęboką głupotę. Naprawdę
                      współczuję Wam z całego serca. Jesteście beznadziejni.
                      • Gość: stokrotka Re: Pehamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 14:48
                        Ilość wypowiedzi na tym forum może tyko świadczyć o wielkości tej firmy - o
                        wielkich się mówi o małych zapomina.
                        Mam wrażenie że osoby wypisujące te bzdury to zestresowane dupki które w ramach
                        terapii starają się komuś "dowalić". Czy to pomaga ? Polecam jazdę na rowerze
                        lub bieganie - daje o wiele lepsze efekty .....
                        • Gość: Gość Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.09, 16:09
                          Niektórzy z nich jeżdżą aktywnie na rowerze baa nawet na motorze ale
                          to nieprawda że wiatr i wysiłek wywiewa głupote wprost przeciwnie.
                          "Mit z rowerem obalony"
                          Pozdrowienia ze słonecznej dzielnicy.
                          • Gość: stokrotka Re: Pehamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 17:09
                            masz rację niektórym nic już nie pomoże - to ten typ co mocny jest tylko po
                            drugiej stronie komputera gdy nikt "nie wie kto to". Wcześniej gdy pracował brał
                            dobre premie, miał samochód i żyło mu się całkiem dobrze było Ok. gdy poczuł ze
                            pali mu sie pod nogami szybko uciekł do konkurencji i teraz realizuje się na
                            forum. Może leczy jakiś kompleks ?
                            • Gość: przyjaciółka Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 09:57
                              Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. Czy jeden pajac z drugim
                              potrafili by to samo powiedziec zonie prezesa czy nowemu Dyrektorowi
                              z firmie prosto w oczy. Cwaniaki i tak wszyscy wiedzą doskonale o
                              kogo chodzi. Zdrajcy, którzy uciekli do konkurencji. Puści,
                              zakompleksieni faceci, którzy nie mają ambicji i celu w życiu.
                              Wcześniej pracowali w firie a później bez skrupułów sprzedali
                              tajemnice firmy i uciekli do konkurencji. Ale konkurencja ich za to
                              kiedyś docieni wyrzucając na bruk. Wykorzysta ich wiedzę i pójdą z
                              tym swoim chamstwem pod most, bez kasy i z męczącym ich sumieniem. I
                              tego życzę tym wszystkim dupkom, którzy są tak bardzo odważni na tym
                              forum. Wasza lojalność i chamstwo nie zna granic.
                              • Gość: miki Re: Pehamet IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.09, 21:45
                                przyjaciółko dajże sobie siana... nie praw nikomu morałów...a skoro uważasz się
                                za taką uczciwą i prawą to sama się przedstaw!!!
                                • Gość: przyjaciółka Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.09, 14:40
                                  ja nikogo nie obrażam i nie jestem taka podła jak co niektorzy więc
                                  moje przedstawianie sie i tak nic nie da. to wy jesteście zdrajcami
                                  a nie ja i to wy sie boicie ujawnic. wyzywacie sie za wlasne bledy i
                                  swoja nieporadnosc zyciowa na forum tylko po co przy okazji na
                                  innych??. ja moge sobie pisac co o was mysle, bo na chamstwo trzeba
                                  reagowac. a siana to wy sobie dajcie. Zalosne cwaniaki.....
                                  • Gość: wujek Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.09, 15:35
                                    Obrażać i wyzywać to sobie możesz własną rodzinę albo swoje dzieci. Ludzi którzy
                                    odeszli z Pehametu a było z 50. Jednych sam Prezes wywalał innym się kończyły
                                    umówi a jeszcze inni mieli dość wiecznego narzekania. Pokaźna cześć pracuje w
                                    konkurencji. Ty pisząc takie rzeczy większość z tych osób wsadzasz do jednego
                                    wora, a zapewne 3/4 z nich nie znałaś (chyba że się mylę). Nie życzę sobie
                                    takich opisów a jeżeli masz kogoś konkretnego na myśli to napisz. Ty chyba nie
                                    wiele masz wspólnego z handlem w tej firmie bo nie przypominam sobie jak tam
                                    pracowałem aby był ktoś kto nie narzekał na Dyrekcję.Znam tylko kilka osób które
                                    potrafiły Panu Mazurkiewiczowi wyłożyć kawę na ławę, niezależnie czy było dobrze
                                    czy źle. Ja te osoby sobie cenię mimo że nie zdają sobie z tego sprawy. Ale coś
                                    mi się z tego wydaję że Ty nie należysz do "NICH" , bo aż tak zawziętej osoby i
                                    tak źle nastawionej do byłych kolegów nie pamiętam.
                                    • Gość: hrabia Re: Pehamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 12:12
                                      kochani kidyś tam pracowałem ale teraz mam to wszystko w dupie, a to
                                      co wy wyrabiacie to poprostu ROZMOWA O GÓWNIE
                                      • Gość: denis krzywy zgryz Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.09, 22:22
                                        jacku zajmij się złomem i sianiem zamentu w expresie pamiętaj że twoje
                                        idiotyczne podpie...nie na zebraniach w pehamecie to kilka gwożdzi do trumny
                                        pana M pan T i tak cie niedługo wypierd chyba że nie kapnie się że jesteś
                                        handlowiec jak z koziej dupy trąba
                                        • Gość: denis proste zęby Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.09, 08:13
                                          dobre, dobre po imieniu. Buhaha ale cwaniak co to napisał nie był już taki
                                          honorowy bo sie nie podpisał. Ktoś trochę przegiął pałeczkę. Jak żeś taki(a)
                                          morowa to się podpisz to może ktoś coś o Tobie napisze!!
                                          Macie ludzie przykład jacy ludzie pracują w Pehamecie.. Żenada
                                          • Gość: euro Re: Pehamet IP: 195.150.66.* 04.05.09, 20:15
                                            a Euromet... podpierdziela nam klientów ale to się podobno ma zmienić...
                                            • Gość: ktoś Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.09, 12:55
                                              Witam wszystkich. Pracowałam w Pehamecie... Byłam w czasie kiedy
                                              właściciel był jeszcze w firmie i kiedy odszedł...Ponieważ wiem, że
                                              czytają to forum różne osoby - m.in. klienci, dostawcy -
                                              postanowiłam napisać parę.

Firma Pehamet to grupa niezwykle kompetentnych osób - obecnie
                                              kierowanych przez osobę - wspaniałego menadżera. Taki zespół
                                              potrafi przenieść niejedną górę i stworzyć coś wspaniałego. Osobom
                                              pracującym w Pehamecie, zarówno w centrali jak również w oddziałach,
                                              życzę powodzenia. Głęboko wierzę,że wam żaden kryzys nie jest
                                              groźny. Firmę tworzą ludzie - z Wami firma przetrwa nie jedną
                                              zamieć. Będę Wam zawsze kibicować. Serdecznie pozdrawiam. Wiecie
                                              kto :)
                                              • Gość: Azoth Re: Pehamet IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.09, 21:06
                                                Witam,
                                                miałem z Pehametem do czynienia przez dłuższy czas jako pracownik firmy współpracującej. Piszcie co chcecie - obserwując sytuację na spokojnie z boku, jedno z całą pewnością mogę stwierdzić: atmosfera w firmie była taka że można było w powietrzu siekierę powiesić. I tak przez bite 8 godzin. Nie wiem czy kiedyś widziałem tylu tak zestresowanych ludzi na raz. Coś strasznego. Wracając do siebie do firmy człowiek czuł wyraźną ulgę. Uprzedzając ewentualne posty nawiedzonych pro-pehametowców: mi ta firma nic złego nie zrobiła, moja opinia jest w 100% obiektywna, oparta tylko i wyłącznie na moich obserwacjach.
                                                Pozdrawiam.
                                                • Gość: Nowy Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 10:42
                                                  To zapraszam teraz do współpracy. Właśnie otworzyliśmy okna, Ci
                                                  którzy truli środowisko wsiedli do pociągu "pośpiesznego" i
                                                  odjechali. Miłego dnia wszystkim, którzy na ten miły dzień zasługują.
    • Gość: Kryśka Re: Pehamet IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.09, 17:28
      Bardzo miła atmosfera. Dużo się można nauczyć. Tródno się dostać.
      • Gość: jeżyk Re: Pehamet IP: 195.150.66.* 04.06.09, 20:10
        ..atmosfera napięta szczególnie po ostatnich redukcjach etatów.Konkurencja nie śpi..
        • Gość: O_O Re: Pehamet IP: 78.150.85.* 10.06.09, 16:46
          witam wszystkich.
          nie będę dyskutował na temat tego, czy firma jest ok ponieważ nie w tym rzecz, a
          z resztą sami ocenicie jak było.
          chciałbym opisać jednak moje doświadczenia z tą firmą.
          moja pierwsza rozmowa ze Ś.P.Panem Mazurkiewiczem wyglądała następująco:
          - zatrudniamy Pana na okres próbny na stanowisko Dyrektora Handlowego,
          - przez pierwszy miesiąc jest Pan handlowcem,
          - w drugim miesiącu zostaje Pan kierownikiem handlowym,
          - a w trzecim miesiącu zostaje Pan Dyrektorem i dostaje Pan samochód itd.
          wszystko to okazało się WIELKIM KŁAMSTWEM już po kilku dniach pracy w tej
          firmie. okazało się, że szef specjalnie skusił mnie do odejścia z jednej z
          największych firm w Polsce (w której byłem świetnym handlowcem), w której miałem
          dosyć mocną pozycję. przykre jest to, że człowiek ten robił to z każdym nowo
          zatrudnionym pracownikiem tzn. obiecywał bardzo wysokie zarobki, awanse itp.
          powiem tylko tyle, zatrudnienie w tej firmie było dla mnie do tej pory
          największą porażką życiową, ale nauczyło mnie też uważnego śledzenia ofert,
          które proponują różni ludzie oraz firmy. a więc nie ma tego złego... ))
          wypłaty nigdy nie były na czas. bardzo wiele klientów unikało tej firmy w
          związku z tym szefem.
          ludzie byli bardzo mili tylko bardzo zestresowani.

pozdrawiam serdecznie ludzi z Pehametu ;-) i życzę mniej stresu w "NOWYM" starym
          Pehamecie.
          • Gość: sześciolatek Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 21:05
            pracowałem tam 6 lat i nie żałuje ani minuty , czasem na lewej tarczy czasem 24
            godz na dobę, na rano w Gdańsku,na 3 rano w Krakowie, po ziemie do Wrocka ,po
            gruz do Skarżyska z herbatą do Biedronki ale zawsze na czas , na miejsce ,na
            pewno było o.k.

• Gość: Taa Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 12:28
              No dobra ale to już chyba pora skończyć o Pehamecie a zacznijmy
              rozmowy na temat tych którzy tu najwięcej mieli do powiedzenia czyli
              ludzi Metalexpresu, Alutimu i tego typu innych Firm.Liczba wpisów
              już dawno przekroczyła 100 więc poraz skończyć to nudne forum i
              otworzyć nowe do czego zachęcam jest tyle innych Firm o których
              warto napisać wiele bardzo ciekawych historii więc do dzieła.
              Pozdrawiam.
              • Gość: ........... Re: Pehamet IP: 78.145.89.* 18.06.09, 20:56
                no to zaproponuj coś ciekawszego, jeśli uważasz, że takie są :-))
    • o666o Re: Pehamet 19.06.09, 05:32
      jak wszedzie byle zysk był...
      • Gość: gluś Re: Pehamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 18:34
        ucichło coś o Pehamecie czyżby konkurencja się wypaliła i nie ma nowych
        pomysłów na afery....
        • Gość: ...y.. Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 09:23
          Nie piszą, nie piszą bo Pan Jacek jeździ po pętli Bieszczadzkiej
          więc nie ma mobilnego internetu żeby coś nowego dopisać, a poza tym
          i pomysłów już brakuje na pisanie. Więc szerokości...
          • Gość: Gość Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 12:45
            Jaki tu spokój na na na na
            Wszyscy się nudzą na na na na

Spragnionych sensacji czytelników forum zawiadamiamy, że ponowne
            wpisy pojawia sie dopiero w momencie powrotu pracowników Metall-
            Expresu z urlopu.
            Udanego wypoczynku chłopaki:)
            • Gość: kas Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 15:05
              Szerokości? To typowe wyrażenie kierowców.Coś tu pachnie wpisami znudzonych
              kierowców z PEHAMETU. Pewnie piszą i z jednej jak i z drugiej strony i mają
              ubaw. A niech się bawią. Lepsze to niż transport próżni.
              A o Pehamecie i tak wszyscy wiedzą jak było. Ale teraz może będzie lepiej.
              • Gość: Znawca tematu Przyczepności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 12:37
                O Pehamecie wszyscy wiedza jak było a o MetalLExpresie wszyscy
                powoli dowiadują sie jak jest. Więc jak juz ktos napisał co było to
                było. A po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój.
                • Gość: sru Re: Przyczepności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 12:22
                  Dobrze że w Pehamecie macie tak mało roboty to sobie możecie popisać, pewnie wam
                  internet w końcu udostępnili i zamiast plotkować wewnątrz firmy wymieniacie się
                  informacjami na forum. Żenada i dziecinne zachowania.

• Gość: nie bój żaby coś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 12:28
                    Telewizyjna gwiazda Jola Rutowicz nie wierzy w śmierć Michaela Jacksona.
                    25-latka w rozmowie z "Faktem" podzieliła się wnikliwymi przemyśleniami na temat
                    odejścia "króla popu":
                    "Myślałam o tym trzy noce, potem podzieliłam wszystko przez dwa i wyszło:
                    Jackson żyje" - ujawniła tabloidowi.
                    Rutowicz zna również miejsce pobytu "Jacko". Według gwiazdy "Big Brother"
                    amerykański artysta przebywa - tu dosłowny cytat za "Faktem" - "na Maroko".
                    Gazeta ujawnia, że Jola nie ma za bardzo pojęcia, gdzie znajduje się Maroko.
                    "Ten cały cyrk z jego pogrzebem to pic na wodę" - Rutowicz podkreśliła na
                    koniec, uciekając od geograficznych zawiłości.
                    Michael Jackson nie żyje - zobacz raport specjalny.
                    Posłuchaj piosenek Michaela Jacksona w Mieście Muzyki.
                    • Gość: tania reklama Re: coś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.09, 19:18
                      Z uwagi na mega zainteresowanie owym forum chciałbym zareklamować swoją skromną
                      "działalność" :
                      Gdy konkurencja lepiej bukuje ,
                      Na ciepłe kraje kasy brakuje,
                      piękny kolorek skóry ci da,
                      w Głogowie skromny gabinet SPA.
                      Bo tam dziewczyny mówię bez kitu
                      pozbędziecie się cellulitu.

Reklama Nr 2 : Usługi koparkoładowarką szybko tanio solidnie 668036668 :)
                      • Gość: reklama cd. promocja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.09, 19:30
                        Promocja na hasło "BUKOWANIE" udzielamy 10 % zniżki .
                        • Gość: Zdziwiony ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.09, 14:57
                          Hmmm. Co tu tak pusto od 2 miesięcy ani jednego wpisu chyba nadeszła
                          pora głodu i wszyscy wzięli sie do roboty. A poza tym to jest tu
                          jakiś cwaniak??, bo było kilku i milczą.
                          • Gość: PE"cHAM"ET Re: ??? IP: 78.145.229.* 29.09.09, 15:45
                            TYPOWE ZACHOWANIE PE"cHAM"ÓW.
                            BYLE KOGOŚ OBGADAĆ O POŚMIAĆ SIĘ ZA SZYBĄ...

podobno prostota nie boli,
                            możecie wyliczać firmy, konkurencje i nieudolnych byłych pracowników
                            firmy (bo przecież stara ekipa nie ma sobie nic do zarzucienia.

ja osobiście przekonany jestem, że ta STARA PAKA Z PEHAMETU nie dała
                            by sobie rady w innej dobrze zorganizowanej instytucji, ponieważ nie
                            wiedzą tak naprawdę co znaczy dobra firma.

możecie krzyczeć ile tylko chcecie, ale I TAK WSZYSCY WIEDZĄ JAK TAM
                            JEST !!! FIRMA TO TOTALNE DNO
                            • Gość: autor Re: ??? IP: 195.150.66.* 20.10.09, 21:38
                              uuuu powoli w Pehamecie zwolnienia znowu się szykują a zima w szyby już puka...
                              • Gość: Ogłoszeniodawca Oferta pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.09, 12:50
                                Wręcz odwrotnie, zatrudnimy pracownika na stanowisko handlowe, 2 GB
                                informacji wyniesionych na nosniku przenośnym z "zaprzyjaźnionych"
                                Firm, bogaty bagaż doświadczeń, pakiet kontraktów z Hutami,
                                zestawienie sprzedaży z ostatnich lat inne cenne informacje.
                                Oferujemy pracę w bezstresowej atmosferze, godzine wynagrodzenie.
                                Oferty prosimy składać wiadomo gdzie, każdy tu w końcu kiedyś
                                pracował:)
                              • Gość: siga Re: ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.09, 10:09
                                Te, inteligent, a w twój łeb coś puka? A może we łbie mózg wielkości
                                orzeszka?
                                • Gość: Orzeszek Puka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.09, 11:25
                                  Hmm który taki urażony???. Jak był okres że jechał po wszystkich to
                                  była fajna zabawa, gożej jak trzeba przyjąc prawde na własne barki
                                  to dramat. Pragne wspomnieć, że forum jest ogólnie dostępne i dalej
                                  widzę cieszy się zainteresowaniem.
                                  • Gość: siga Re: Puka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.09, 09:48
                                    Witaj drogi przyjacielu. Uwielbiam tego typu manipulacje, zwłaszcza
                                    jak ktoś daje się "wpuścić w maliny". Na twoim miejscu zanim napisał
                                    bym coś na forum nauczył bym się zasad gramatyki. Gorzej, tumanie,
                                    pisze się przez "rz" a nie "ż". Idź do szkoły ty matole. No tak,
                                    tumany nie lubią szkoły.
                                    • Gość: mago Re: Puka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.09, 11:25
                                      Zajebiste forum. Lepsze niz telenowela. A ten orzeszek to niezły
                                      pojeb.
                                      • Gość: Orzeszek Ree IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.09, 09:28
                                        Gożej czy gorzej ważne że lepiej:)
                                        • Gość: życzliwy Re: Ree IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.09, 13:00
                                          Witaj Orzeszku. Sprawdź czy w swojej krótkiej wypowiedzi nie
                                          popełnileć błędów gramatycznych. To była by kompromitacja.
                                          • Gość: alf Re: Ree IP: 217.97.144.* 04.11.09, 15:35
                                            Widziałem na portalu gazeta.pl ogłoszenie na stanowisko Kierownika
                                            Branży Aluminium. Oferują ciekawą pracę w profesjonalnym zespole,
                                            atrakcyjne warunki zatrudnienia (na umowę o pracę), niezbędne
                                            narzędzia pracy, możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych.
                                            Ile jest w tym prawdy i jakiej kasy można się spodziewać?
                                          • Gość: Adam METALL-EXPRES IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.09, 12:39
                                            Witam, jestem nowy na tym forum. Widziałem ostatnio dwa ogłoszenia
                                            na portalu praca dotyczące pracy w branży metalowej. Bardzo
                                            interesuje mnie ogłoszenie firmy Metall-Express. Czy ktoś może
                                            powiedzieć coś o tej firmie, jako pracodawcy? Czy to Polska firma?
                                            Ogłoszenie na handlowca wygląda interesująco ale nic nie wiem na
                                            temat stosunków panujących w tej firmie. Będę wdzieczy za wszelkie
                                            informacje.
                                            • Gość: Tele-express Re-MetalExpress IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.09, 09:53
                                              Poszukaj Kolego na formu o MetallExpresie ale hmm chyba nie ma
                                              takiego forum, ale to definiuje jedno przysłowie "nie pisze sie o
                                              tych których ... .." dokończ sobie sam nie mi osądzać.
                                              • Gość: lola Re: Re-MetalExpress IP: 195.150.66.* 09.12.09, 18:05
                                                coż taka cisza zapadła.Panowie(i panie) to już nie ma o czym rozmawiać? wszak nowe "twarze" wciąż szukają pracy a Pehamet przecież się "rozwija"...plany...plany...plany...
                                                • Gość: xyz Re: Re-MetalExpress IP: 84.38.160.* 27.12.09, 14:21
                                                  Brakło pana m , to i nie ma o czym pisać
                                                  • Gość: kadrowa Re: kto tam rządzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.09, 16:33
                                                    mariusz bukuje a kto rządzi? wiadomo-piotrek z mana , pozdrowienia od idoli z ph
                                                    piotrek czymaj ich krótko
                                                  • Gość: były Re: Re-MetalExpress IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.10, 10:46
                                                    Hej. Forum coś straciło na świeżości. Słyszałem, że Krzysiu J. kręci
                                                    lewe lody na złomie? Rąbie Mariusza jak złoto a ten się daje golić
                                                    do gołej skóry. Kasa z firmy to tylko dodatek!!! Żyć nie umierać w
                                                    tym Wrocławiu, zwłaszcza jak nikt nikogo nie kontroluje.
                                                  • Gość: bystry Re: Re-MetalExpress IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.10, 19:15
                                                    He, he teraz wiem po co Krzychowi własny magazynier. Pana m musi
                                                    dupa boleć od tego rąbania , a on się jeszcze cieszy. Krzychu szacun
                                                    i flacha jak się spotkamy.
                                                  • Gość: ktosiek ktoś sypie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.10, 08:28
                                                    o zaczyna sie sranie w własne gniazdo .pan mazurk to zrobiłby w
                                                    takiej sprawie skromne dochodzenie jakieś zebranie a pan trzeciak
                                                    nie ma czaaaaaaaaaaaasuuuuuuu bo musi czuwać by buknąć w dobrej
                                                    chwili najgorsze jest to że ktoś sypie o rany będzie ciekawie na
                                                    forum ps.to po ile czerwone chodzi?
                                                  • Gość: obserwator Re: ktoś sypie IP: *.metallexpres.pl 21.01.10, 14:42
                                                    Żeby ktoś czasami za takie bezpodstawne doniesienia nie beknął
                                                    w prokuraturze. Jeżeli jest winny to ukarać a jak nie to kolegów z pehametu na
                                                    kołku powiesić. Lepiej zajmijcie się swoimi brudami. Brak Wam klasy i honoru,
                                                    módlcie się żebyście do kolejnego śledzia dotrwali..
                                                  • Gość: Bezautor sypie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.10, 12:58
                                                    Dobrze, że idą duże mrozy to bałwany jeszcze chwile przetrwaja, a co
                                                    do oskarżeń to gdyby nie było podstaw nie byłoby oskarżeń ale
                                                    najlepiej osądzać oskarżających a nie posądzanych.
                                                    Mroźnego weekendu zatem.
                                                  • Gość: gg m IP: *.146.76.100.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.10, 13:40
                                                    To w pehamecie przecież ginął towar z magazynu i to niejednokrotnie. Radzę
                                                    przypilnować swoich zabawek w piaskownicy, a o innych się nie martwić.
                                                  • Gość: marka Re: m IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.10, 22:08
                                                    He, he boli co? Ci co robili lewizny w peha trafili do pana m.
                                                    Kolega a, kolega j, koleżanka i kolega w parze i teraz łoją
                                                    metalexpress a prezio happy i nie widzi, że mają go za takiego
                                                    samego głąba jak mazurka. Świat idzie do przodu a pan m żyje
                                                    przeszłością. M to nie skrót od mamut?
                                                  • Gość: m Re: m IP: *.metallexpres.pl 29.01.10, 12:47
                                                    Już zgłoszone sprawdzanie IP z którego kompa piszą taki bzdety - kto i co.
                                                    Wszyscy będą wiedzieć kto jest taki zawzięty. Pamiętajcie - nie jesteście
                                                    anonimowi!!!
                                                  • Gość: kolega a Re: m IP: *.metallexpres.pl 29.01.10, 12:48
                                                    Nie życzę sobie aby jakiś burak wymieniał mnie na forum. żadnych przekrętów w
                                                    PHM nie robiłem a ty bucu co tak złorzeczysz na mnnie ujawnić się to pogadamy w
                                                    sądzie... Każdy ze starych pracowników wie jak było i przynajmniej ja do nikogo
                                                    pretensji nie mam i nie płacze jak mi źle. Więc albo miej odwagę się przyznać
                                                    kim jesteś albo zamknij ryj i nie wymieniaj ludzi z imienia bo to nie twój
                                                    folwark tylko forum prywatne...

A jeżeli pisze to kobieta to brak mi słów...
                                                  • Gość: kolega a Re: m IP: *.metallexpres.pl 29.01.10, 12:53
                                                    przepraszam forum publiczne oczywiście
                                                  • Gość: Nowy Amen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.10, 13:03
                                                    Jak widać na forum jest ponad 140 wpisów i jeżeli najeżdzali
                                                    pracownicy metallexpresu na pehamet to było super a teraz jest
                                                    wielki problem jeśli sytuacja sie odwróciła. Sami to stworzyliście
                                                    więc najpierw sprawdzcie swoje IP kto o kim większe bzdury pisał w
                                                    przeszłości ale odwagi brak.Co do imion to nie ma się co obrażać to
                                                    tylko imiona, co do sprawdzania IP to nie trzeba sprawdzać i robic
                                                    akcji każdy to może w prymitywny sposób sprawdzić. Najlepiej jechac
                                                    po kimś trudniej przyjąć prawdę na klatę więc zachęcam do powrotu do
                                                    poczatku forum i jeszcze raz przemyślenia swoich wcześniejszych
                                                    zapisów. Jeden prosty wniosek- sami to stworzyliście i teraz
                                                    obróciło sie przeciwko Wam.Pozdrawiam.
                                                  • Gość: kolega a Re: Amen IP: *.metallexpres.pl 29.01.10, 13:18
                                                    o jakiej ty prawdzie piszesz? O oszustwach, o lewiznach? Pracowałeś ze mną w PHM ?

Jeżeli nie to dlaczego się wypowiadasz w tym temacie?
                                                  • Gość: ja Re: skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.10, 20:49
                                                    skandal kto się z kim zadawał kto z kim spał kto pieniądze dawał a kto brał kto
                                                    handlował złomem a kto nie na tym forum wszystko dowiesz sie pozdro dla
                                                    szoferów i krzycha
                                                  • Gość: secura Re: skandal IP: 195.150.66.* 03.02.10, 22:01
                                                    i co z tego wszystkiego??? pytam.
                                                  • Gość: pech Re: skandal IP: *.lh.pl 11.03.10, 18:12
                                                    Ta firma nie przelewa wynagrodzenia w terminie
                                                  • Gość: bezrobotny do pana J IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.10, 20:54
                                                    CHĘTNIE ZASTĄPIE KIEROWCĘ Z PEH W PRACY .STAWKA ZA WYJAZD W JEDNĄ TRASĘ NA ŚLĄSK
                                                    200PLN 40LITRÓW ON I 1LITR ALKOHOLU .STAWKA USTALONA PRZEZ PANA J KILKA LAT TEMU
                                                    WIĘC MOZE ULEC ZMIANIE. ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY
                                                  • Gość: jaja Re: do pana J IP: *.ovz33.hc.ru 14.03.10, 21:49
                                                    ty to już się nachapałeś w tej firmie pracuj sobie teraz tam gdzie jesteś
                                                  • Gość: Otoczka ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 14:46
                                                    Taaak dokładnie nasiedział się w Pehamecie i za ten ON kupił koparke
                                                    i nie tylko za ON to teraz niech siedzi cicho i wozi gruz na ulicach
                                                    Rzeszowa jak mu dobrze.
                                                  • Gość: matoł Re: ... IP: 64.191.54.* 22.03.10, 21:56
                                                    ja tam widział więcej biznesmenów...
    • Gość: ASIA Re: Pehamet IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.03.10, 18:38
      Zarobki:1000złotych atmosfera ujdzie bywa w innych zakładach gożej.
      • Gość: detekt Re: Pehamet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 19:07
        gorzej z cegłą bo niema z kim interesów kręcic bo jego fumfle na swoim z piotrem
        się nie dogada a z tk i b miał układy i kręcił lody
        • Gość: ITD LEWE TARCZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 19:15
          JAK MNIE POD ......WISZ PANIE J TO BĘDZIE BUBA
          • Gość: fiu fiu a michael na to: IP: *.metallexpres.pl 26.03.10, 09:55
            Stacja telewizyjna VH1 w programie "Famous Crime Scene" wzięła się za śmierć
            Michaela Jacksona. Rekonstruując wypadki nie pominięto sceny autopsji zwłok
            króla popu. Fani i rodzina Jacksona patrzący na ciało ucharakteryzowano na
            Michaela muszą przeżywać gehennę. Zdjęcia z filmu są szokujące.
            • Gość: Michał Re: a michael na to: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.10, 12:05
              ... Pan. T. pozwala na zajmowanie się takimi sprawami w czasie pracy
              o 9.55 w piątek rano, czyżby limit na marzec wyrobiony czy juz i tak
              nie ma szans na wyrobienie więc po co walczyć lepiej posiedzieć na
              forum Firmy za którą tak każdy tęskni, że w godzinach pracy musi
              wejść chociaż na chwilę.
              • Gość: Michael Re: a michael na to: IP: *.metallexpres.pl 26.03.10, 14:39
                Za to Ty zarobiony jesteś jak jak.... buhaha
    • Gość: fiu fiu 2 Re: Pehamet IP: *.metallexpres.pl 26.03.10, 14:43
      A to w peh.. macie internet, a radia wolno słuchać? Jak tak to faktycznie się
      zmieniło na plus. Wielka rewolucja 2 jak w n.
      • Gość: Jajko Życzenia świąteczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.10, 10:38
        Dla wszystkich uczestników forum, którzy Firmie Pehamet zawdzięczają
        bardzo dużo (czyt. umiejętności, możliwości, sprzęt ciężki)
        najlepsze życzenia świąteczne wesołych, pogodnych świąt
        wielkanocnych w gronie rodziny oraz oraz przyczepności na
        wylotówkach z Rzeszowa składają miłośnicy przyrody, ludzie o dobrym
        sercu oraz użytkownicy złotych asfaltów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka